Fredag den 13:e

Än så länge har det inte bringat mig någon otur, men dagen är ju inte slut än :P

Usch, vaknade 11.15 idag igen.. Måste nog börja ställa klockan o inte sova bort hels förmiddagen, finns så mkt man skulle kunna göra förutom att sova. Fast, idag är det inget annat än gym som stått på schemat så det gör liksom inte så mkt. Men när jag sover så länge så blir jag uppe senare på kvällarna också, inte bra!

Har precis kommit hem från Sportlife, körde 45 min på crosstrainen ! Yeees :) Jag klarade det, tack vare att dom visade Biggest Looser finalen på tv:n ;P Slutar jag trampa så slocknar tvn o det fick ju inte hända. Grymt skönt nu i efterhand o mina ben är härliga spaghettiben :) Fortsatte med lite armar o mage också, men de va så tråkigt så jag bestämde mig för att gå hem o städa ist. Väl hemma så möttes jag av mannen som låg i soffan, så nu får vi se när städningen blir av. Men är så skönt att ha de städat o gött på helgen :)

Jag jobbar nu lördag-tisdag, ganska skönt. Känns liksom inte som att man jobbar så mkt mer! Vilket är ju skönt på sitt vis med ;P Men på Tisdag kommer Nelly o Erica ner hit, o Nelly ska sova hos oss Onsdag-Torsdag så jag har tagit ledigt på Torsdag så då får jag en lååånghelg :) Dock tog jag åt mig att jobba kortdag på lördag ist!

Vet inte riktigt vad jag o Nelly ska hitta på, ska bli så kul att ha henne här :) Funderar på Lek o Buslandet som ligger här i närheten. Vill att fröken ska ha massa kul med moster så hon vill komma hit flera gånger ! Badhuset är också ett alternativ, dock vill jag inte visa mig i bikini ännu :P Om 6månader kanske! Jag längtar iaf som en tok efter henne, så i veckan ska jag köpa hit lite saker så hon kan pyssla med när vi är här hemma :) Lite målarblock, pärlplatta kanske o sånt smått.. Bästa tjejen ska ha det absolut bästa :)

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten, vi ska göra oss en varisn plankstek o bara gotta ner oss. Vad som får stå för snacks vet jag inte än, morötter kanske :P Men eftersom jag brände över 600kalorier idag så kan jag äta liiiite med gott samvete iaf ;)

Ha en toppen helg!!


GYM-ONSDAG

Yees, idag var det dags igen. Ledig dag = Gymmet! Sagt o gjort .. Slog upp mina blå vid 11, herrgud vad jag sover nuförtiden. Är så galet trött ! Inte ofta jag sover så länge, men på senare dagar så händer de allt oftare. Kände absolut inte för att gå ner till Sportlife idag, men jag trotsade latmasken o gick ner. Körde först 15 min på crosstrainen, fyfarao ! Vilade ca 3min o sen körde jag 8 min till. Alltså allvarligt ! Mina ben va spaghetti efter det, men jag känner att jag ger upp alldeles för lätt. När det börjar kännas i benen så vill jag bara sluta, för att de är jobbigt..

 Hur gör man ? Hur ger man sig faan på att man ska klara det? Antar att det bara är att bestämma sig, men så svårt att veta hur man ska sätta ribban såhär i början. Vet ju inte alls hur mkt jag klarar, vilka mål som är realistiska för mig o min kropp.. Det är ju alltid lättare att sätta dom högre än vad man klarar av o de är ju då man tappar suget, iaf jag . Minsta motgång o jag ger upp! Jag tror alltid att jag ska klara av mer än vad jag gör ..

Sitter o kollar på Biggest Looser nu på fyran, första utmaningen var att springa 500m. 500m tänker de flesta, det är ju ingenting. Men jag menar, 500m är ändå 500m .. Jag vet inte ens om jag klarar att springa 500m. Jag vågar faktiskt inte prova! Är så rädd det inte klara det ..  För 500 m är ju trots allt bara 500m !

Nä, nog med skitsnack!

Har varit ute o käkat med Emelie idag, de va mys! Vi va på cicero o sedan Bishop arms. Nu sitter jag hemma o kollar på TV somasagt. Daniel är o tränar Innebandy.

ha en bra kväll mina kära :)


Hejhå!

Sitter i soffan o sneglar på Kenny Begins, bra film.. eller? :P

Idag har dagen bara swooshat förbi. Vi låg vakna o kollade på hockeyn inatt, sov inte en blund. Fy17 vilken rysare :) Men såå skönt när första o sista målet kom ! Jag blir alldeles för nervös o har hjärtat i halsgropen jämt när jag kollar på ngn typ av sport. Är verkligen inte gjort för detta! Hah, gick o la oss efter 0500 så idag har jag bara hunnit med att träna. No more no less!

Begav mig mot gymmet i  nya kläderna o skorna som jag köpte mig från jobbet igår, Intersport ;D Tar ca 10 min att gå ner till gymmet o redan då kände jag av ett liiitet skavsår. Typsikt! Gick 3km på bandet sen fick de va nog, gjorde så ont. Så satte mig på en cykel ist o cyklade milen :) Kändes så skönt o bra! Duktig jag är :) Får se om jag pallar mig iväg på ett pass på måndag innan jobbet också, är så gött o svettas lite ! Nu ska jag bara hitta mitt sätt så jag tränar rätt, så kommer nog kilona att rasa ! :)

Ikväll blir det en middag på Cicero för mig o min andra hälft :) Emelie o ev Mattias joinar också, Trevligt trevligt!

Nu ska jag göra mig iordning!

ha en superbra kväll alla godingar :D






2012

Jag ska ikke dra ngn sammanfattning av det gångna året, det överlåter jag till alla andra. Har heller inte givit några nyårslöften, man håller dom iaf inte så lika bra att ta det som de kommer ist :)

Nyårsafton spenderades här hemma på Nordanvindsgatan i goda vännerslag. Trerätters, kniectspel o fyrverkerier.
En stillsam o lung tillstälnning trots att det blev sent :)

From januari har jag, som tidigare nämnt, gått ner i tid på jobbet. Från 110% till 80% vilket är väldigt skönt o uppskattat. Så idag på min numera lediga dag, som nu är onsdagar OCH fredagar, gick jag ner till Sportlife på Backaplan o löste ett årskort. Känns hur bra som helst! Äntligen finns tid för mig att ta tag i träningen igen, butikstider är inte o leka med. Drog av ett enklare pass på crosstrainern o löpbandet, pjuh.. Det blir inte en lätt match detta, men så bra det kommer bli när man väl kommer igång o märker resultat! Har iaf kommit fram till att jag ALDRIG ska mäta mig med någon annan än mig själv o mina förutsättningar. Det är alltid det som sänkt mig totalt vad gäller träning! Jag kan inte göra mer än mitt bästa, för mig. Så att träna själv nu till en början är nog ett väldigt klokt beslut kan jag känna! :) På fredag besöker jag sportlife igen för ännu ett pass!

Skulle behövt åka in till stan o köpa ett par jobbarbyxor, men hur kul är det att alltid få gå o shoppa kläder själv.. Behöver ngt till helgen också.. Aja, först ska jag plocka ur diskmaskinen iaf, sen får det se ut som bajs här hemma. Tänker inte lägga min lediga tid på lägenheten om ingen annan gör det heller.. punkt! ;P

Nä. plikten kallar !

Hörs hej! :)



I love you!