Balkongen

Sitter o lapar lite sol medans Daniel febrilt jobbar för att hallen ska bli klar innan Turkey. Kommer bli så bra! :) Ska bli så skönt o få städa rätt på denna byggarbetsplats så de blir en lght igen! 
 
ikväll kommer kreuga aka emelie o mattias hit o ska grilla o dricka lite gott. Ska bli supertrevligt! :) 
 
åhh nu kom solen fram bakom molnen så nu ska jag återta min ligg position ! 
 
Ha en toppen dag!
 

Boring!

Vädret är sådär halvdant, kvavt o grått, fantasin är på botten o likaså energin.. Rastlös som få men vet inte heller vad jag vill eller vad vi kan göra. Stan? känns ju sisådär, lär spara lite på pengarna nu så vi kan leva lite loppan efter turkiet. Sola är ju bara o glömma då solen inte ens är framme. Övni
ngsköra, ahh men mitt humör är inte det bästa för det så då brakar väl helvetet lös. Ahh ni ser ju! Vad lider man av? 
 
Vill gå ut ikväll, men dem vi brukar hänga med dvs pernilla o rikard eller emelie är långt bort eller jobbar.. Att varje gång gå ut bara Jag o Daniel är inte alltid så kul som det låter, även fast vi hae superroligt tsm på krogen. Men det är ju så skoj att hänga  med vänner, saknar det. Saknar mina vänner, mina  fina i Hofors! sandra sofie pauline maya pernilla johanna. . hela gänget! ahh sånna här dagar man märker hur mkt vänner betyder för en, när man kommer på sig själv att inte alls ha fler än tre st i en stor stad att umgås med.. 
 
jeje whatever.. semestern har inte ens börjat o jag är redan rastlös o redo för jobb på måndag! 
 
hieppa

Semester

Yes, då har både jag o Daniel gått på semester. eller måndag om man ska vara noggran :p jag är alltid ledig på fredagar o just denna helg äre min lediga !Sweet med semester iaf. Får se vad vi hittar på i helgen o veckan .. Idag har det varit en sån dag då jag bara vill packa väskan o åka hemöver. Träffa Nelly! <3 Känns super jobbigt att inte veta när vi får träffa henne.. Löser sig säkert, men saknar min lilla tokfia! 
 
annars händer det inte mkt, varit ner på gymmet, gick väldigt tungt. fattar inte!men jag har ju faktiskt ett tyngre motstånd än tidigare så det är väl kanske inte så konstigt ändå :p Sen tog jag tag i tvättberget, jisses va tvätt! men nu är det rent. Gick även förbi solariet på Daniels initiativ, då han vill slippe bränna sig så ordentligt i Turkey. Jag tackar ikke nej :) 
 
Nä nu ska jag avrunda o gå o duscha av mig all svett o recinolja!

Nedräkning

Ah, som rubriken lyder så är nedräkningen i full gång :) Imorrn gör jag sista dagen på jobbet för tre veckors tid!
Ska bli såå underbart med semester, en riktig semester. Min första :) Visst har man haft några dagar här o där tidigare, men aldrig tre veckor i rad. Rena sommarlovet ! Fantastiskt. Hoppas på bra väder, trevliga aktiviteter o mycket avkoppling.
 
Om en vecka drar vi till Turkiet o Gümbet också :) Kan inte beskriva med ord hur underbart det ska bli! Sola o bada, umgås o bara vara jag o Daniel ! Åhh så jag längtar.. Lyxigt att komma hem o ha två veckor till. Ihh! Vi har inte så mkt mer planerat, kommer göra lite spontana grejer bara.
 
Johanna o Marcus kommer ner en sväng, om det löser sig med övernattningslghten. Hon som har hand om det vägrar svara i telen, på mailen eller hemma.. Jag menar, jag förstår att man kan vara iväg på semester elle liknande men då måste man kanske fixa någon annan som sköter hand om det sålänge.. Speciellt i dessa tider. Jag blir toookig på sånt!
 
Igår bokade jag biljetter till matchen den 8augusti också, 4st.. två sitt o två stå! Har en biljett sen tidigare så blir nog till att sälja dessa. Finns det någon intresserad så är det bara att höra av sig! Jag säljer det för samma pris som jag köpte, är intresset stort så får det väl bli högst bjudande. Men jag är inte ute efter nå extra pengar. Mamma hade fyra biljetter o visste inte vilka förutom hon som ville gå, så därför köpte jag några extra så att ingen skulle bli utan..
 
Idag rev jag av ett pass på crossen, jävlar vad jobbigt det var.. Fan vad jag tappat senaste veckorna! Jag var i ganska bra form, innan jag åkte hem på ledigt o tappade allt.. Men nu får jag skärpa till mig.. Känner mig konstant trött, magen börjar göra ont igen o jag känner mig svagare rent fysiskt.. Har aldrig mått så bra i kroppen som under de månaderna jag verkligen låg i o träna regelbundet. Det är väl ett väldigt bra tecken!? Man määrker verkligen skillnad nu när jag inte fått in rutinen igen. Snart så är jag back on track! :D
 
Nä, nu ska jag avrunda min novell här.. Ha det gott alla goa o glada ! :)
 
Pussokram :D