mobilinlägg

Sitter o riktigt njuter på balkongen i solen. Testar hur det fungerar att blogga från mobilen.
Borde ju inte vara nå svårigheter..
 
Har varit på gymmet idag, inga super resultat efter tre veckors vila men
man får va nöjd för det lilla :) Stort att ta sig dit bara för motivationen har inye
alls funnits där..
 
längtar till välbehövlig semester, 6 arbetsdagar kvar. Första riktiga semestern ever! 
Hoppas på fint väder så man får ladda batterierna i solen :)
 
Ha en toppen dag!
 

Turkey!

Sitter med lite panik i magen, jag o Daniel har precis bokat en veckas solsemester på Bodrumhalvön i Turkiet. Vi har ingen aning om vad det är för ställe, Gümbet. Men det verkade mys o vi ville inte åka till Alanya :) Ska bli så sköönt att få komma iväg o sola o bada bara, komma ifrån vardagslivet. Det behöver vi! Resan blev aningen dyrare än vi tänkt så nu får vi ställa in alla andra planer vi hade på sommaren, men det får det vara värt. Vi har iaf Bruce Springsteen att se fram sista helgen i Juli plus att mamma o pappa kanske kan planera att komma ner nu :D
 
Det blir nog bra! Nu ska jag bara klura ut hur vi ska lösa lite fickpengar o ändå kunna leva lite under semestern :P
 
Ha det superduper!!
 

Tråkiga lördagkväll!

Hade planerna i huvudet;
 massa mys, mat tsm med den jag älskar, en film, jordgubbar med vaniljglass.. En superlördag som jag sett fram emot något så enormt ! Tyvärr får jag spendera den själv. När Daniel berättade att han skulle på Metaltown gick verkligen luften ur mig. Jag brukar ivanliga fall uppskatta lite ensamtid, men vi har inte setts ordentligt på en vecka. Jag saknar min fina pojkvän! <3 Klart grabben ska gå på Metaltown, men man blir ju bara så ledsen o besviken.. Igår var jag också själv, eller träffade ju Sandra min lilla gobit :) Men det är ju inte samma sak..

Vi hade planer på att åka hemöver midsommar, men igår kom Daniel hem med en krockad bil. Lyckligtvis gick det bra med Daniel :) Bilen däremot har framtiden på skroten ! Så himla typiskt.. Alltid är det något ! Lagomt tilll semester o allt.. Blä!
Man märker nu hur beroende man är av bilen. . Bara att handla är ett projekt nu. Men Daniels snälla mamma lånar ut sin bil i veckan o tar hennes föräldrars. Somsagt, är så tacksam att inte olyckan var värre än en skrotad bil. Det hade kunnat gå riktigt illa..

Nu ska jag gå o laga lite mat tror jag, fasten jag inte är hungrig?! Åhhh.. Känns som att jag ska brista ut i gråt närsom helst. Känner mig som Sveriges ensammaste människa!

Jaja, nog med "tyck synd om mig" snack ;)

Ha en trevlig lördag gott folk!!


Fy fan vad du e bra!












Dagen innan dagen före..

Befinner mig sedan i fredags på hemmaplan, Torsåker :) Synd att dagarna bara försvinner förbi, hinner inte alls med det som jag egentligen vill men tur jag kommer hem på ännu några semesterdagar om inte allt för många veckor.
Vädret växlar, men det är ju bra på sitt vis också för annars hade jag velat strandsätta mig i en solstol o inte röra mig en meter :P Nu har det spruckigt upp, men ändå sitter jag inne i soffan. .

Har varit med mamma till sandviken o handlat inför Evelinas student imorgon.. Mkt som ska göras! Hoppas hon uppskattar all tid som läggs ner för att det ska bli så fint o bra som möjligt :)

Annars har jag inte gjort spec mkt, Daniel åkte med upp i fredags o hem i söndags.. Vi var mestadels hemma på Ängslyckan, men blev bjudna på supergod mat hos Johanna o Marcus i lördags :) Grillade revbenspjäll, mumms!
 Marcus han kan han :D Jättetrevligt!

På torsdag morgon åker jag tillbaka till fina göteborg igen ( ah på sommarn äre faktiskt helt OK att bo i stora staden) ledig tom fredag så ska nog hitta på nå skoj på torsdag när jag kommer ner. Hoppas vädret håller i sig! eller ja, det väder som vi i Torsåker har just i detta nu :)

Nää, nu ska jag gå o göra ngt.. Vad vet jag ej! men kanske bara sätta sig på trappen i solen o njuta av lugnet som blev när mamma o pappa åkte iväg o fixa björkar :P

Ha en super bra kväll i fotbollsyran!


STOLT STORASYSTER <3

http://evelinajoensson.blogg.se/2012/may/student-2012.html?_tmp=b0b8e19a00d7767b8e446f84e078fc64798f05a0

Läste precis Evelinas blogg, pratade med henne igår också då hon berättade att hon fått VG på Nationella i Engelska. Det värmer så gott i mitt hjärta, när jag läste inlägget börjar jag gråta. Finns inga ord som beskriver hur stolt jag är över henne! Hon har kämpat så hårt hela gymnasitiden, så skoltrött o många motgångar. Men hon lyckades avsluta skolan med bra betyg, hon har läst igen ett helt läsår själv! Åhh, kan inte beskriva <3 Jag vet en som kommer gråta på hennes student ! Duktiga du Evelina, du är bäst !! Tårarna rinner på mig nu, blödig va ordet ! Men jag vet hur mkt du kämpat för att kunna ta studenten med dina vänner, o onsdag den 13 står du där, klar med skolan o har bara festen kvar !!

Älskar dig <3


Memorie lane!

Stavning på rubriken..

Idag är det 4år sedan jag tog studenten, det känns så nära men ändå så långt bort! Alla minnen, alla vänner, alla fester. Love it ! Ångrar ingenting, absolut ingenting. Underbara tid!

Har även snart avverkat 4år på Intersport, 2 i Sandviken och två i Göteborg på Avenyn och Frölunda.. Vägen har inte alltid varit så lätt, men fan vad roligt jag haft. Har hamnat med helt underbara kollegor på alla ställena, men Sandviken kommer för alltid ligga närmast hjärtat :) Det var där man började, vår lilla familj! Åhh..
Snacka om tur man har, jag har varit i tre relativt små butiker så man har kommit varandra ganska nära. Avenyn var jag ju bara någon månad på, men frölunda och sandviken har blivit som min extra familj! Jag är så tacksam för dessa arbetsplatser och framförallt kollegorna! Kunde inte fått bättre.. Tur är förnamnet eller ödet, jag vet ikke :P Man får ju vad man förtjänar :D

Har precis kommit hem från gymmet, avverkade 55min på crosstrainern :) Så skönt! och plussat 10min det känns gött. Vägde mig i onsdags, -4kg sen start ! Helt ok även om det skulle kunna vara mer. Men jag är nöjd, o jag ser resultat. Det är väl ändå huvudsaken!? Känner mig mer "fit" även om jag har långa biten kvar. Men man lär ju börja någonstans!

Idag ska jag o Daniel ta en tripp till Gällstad o Lager157, D behöver sommarkläder o jag med för den delen. FIck ju sämsta lönen ever denna månad så lär hushålla med pengarna.. Men hur lätt är det då? Jobbar ju för att kunna unna sig.. Sen äre massor med presenter denna månad, mamma o pappa har fyllt år o ska få sina, Nelly fyller o evelina tar studenten.. Jag ska åka hem o betala biljett, kryssning ska betalas... Ah ni ser :P Tur man är liiite tät iaf ;P

Btw, Even tar studenten! Hur sjukt är inte det ?! Min lillasyster, ah hon som för alltid kommer vara 12 i mina ögon. Galet! Missar hennes bal, känns i systerhjärtat men what to do?! Tur det finns kameror :) Prioriterar studenten och då kommer jag ha en veckas semester :) Wonderful! Usch... blödig man blir när man tänker på hur fort allt går ! En annan blir ju äldre också, även om man inte kan tro det :P Nelly fyller hela 3bast.. pjuh!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen o sen börja med maten så vi kommer iväg fort när Daniel slutar jobbet!

Ha en toppen helg :D