Saturday im in love!

Sitter på jobbet, laddar mentalt för vad som komma skall :P Gurra o Cajsa står uppe i butiken o knegar, de andra möter upp oss inne i stan senare. Jag tyckte det skulle va lite trevligt att sitta o umgås lite innan, social som man är ;P Ser fram emot en trevlig kväll! Vankas utgång på exet efter bowlingen, skall få med mig de andra också. Trots att de ska jobba imorrn ! Annars möter jag upp ,förhoppningsvis, erica o simon m co .

Gårdaagens konsert va jättebra, verkar som att ralf tappat lite med åren. Nu har jag inte så mkt att jämnföra med men tyckte de va lite tafatt. Dom gjorde det väldigt enkelt för sig, men roade publiken så vi skrattade o hade trevligt. Klart godkänt, men inte mer än så!

Idag stressade jag o Daniel runt i Nordstan under timmen , lära köpa nå nytt att ha på mig. Blev en armlös skjortklänning o en leopardtunika över, helt ok. Känns dock inte som mig :P Sen när vi kom hem så greppa jag tag i slipgrejen o börja slipa väggar, spacka o måla lite lister. Daniel ska ju tapetsera om vardagsrummet. Kommer bli fint när det är klart :) Nu är det bara en byggarbetsplats där !

Nä, nu ska jag poppa lite popcorn o korka upp vinflaskan!

Hoppas ni får en toppenkväll! :D


Fredag

Har precis "avnjutit" en snabblunch bestående av Spaghetti o baconsås, sitter med recinolja i håret o ska snart gå in o duscha av mig all äcklig svett jag drog på mig på gymmet nyss. En solning har jag hunnit med också :D Effektiv man är när man går upp i lagom tid !

Solen skiner o jag med den, lite så känns det idag. Passar på att ta tillvara på dom dagarna, för dom är inte många.
Ska träffa Emelie nu om en stund, sen hem o fixa iordning mig för ikväll ska jag o Daniel på Mustasch som spelar på Lisebergshallen. Ska bli kul ! Fick biljetten i julklapp, var nog mer en julklapp till Daniel själv tror jag ;P Men det ska iaf bli kul att komma ut o göra något :)

Imorrn vankas det AW o bowling med jobbet, det ska också bli kul :) Bowling är ju inte min starka sida, men med lite vin kanske de flyter på o blir några strikes, annars nöjer jag mig med att va ute o ha trevligt med gott folk! Är ju inte så mkt av den varan nuförtiden :P

Hoppas solen skiner på oss hela helgen!


Träning

Ännu en onsdag är kommen, har varit ner på gymmet o kört 45min crosstrainer. Gick hur bra som helst! Svettigt, men så skönt efteråt. Måste dock lägga på några minuter då jag känner att orken finns :) Positivt! 540 kalorier brände jag också. Borde ju vara godkänt ? Aight? :) Det känns iaf hur gött som helst att jag nu tagit tag i träningen på riktigt, det ger verkligen resultat! O bra mår man ! Feeels good !

 Denna vecka klämde jag in ett pass innan jobbet i måndags också, lite kämpigt sista timmarna på jobbet men lätt värt. Får ändå en rejäl sovmmorgon, så måndagar -onsdagar- fredagar är numera mina träningsdagar! När Erica kommer ner så ska jag få ett kostprogram som är efter fitnessfighten óckså, både jag o Daniel ska prova det. Ska ge grymma resultat har jag hört :P  Erica ska även sätta ihop ett träningsschema till mig som jag ska ta mig an. Hon börjar ju 1april att plugga till Personligtränare o kostrådgivare här i Göteborg ! Grymt kul ska det bli. Lär ju inte finnas en bätte försöksperson än mig med min otränade kropp :P

Ska bli så roligt att ha henne här nere, en trygghet önskar att hela familjen kunde ta sitt pick o pack och flytta ner ! Saknar dom <3 Nu blir Erica bara här en månad, men det räcker för mig. Grymt ska det bli även om vi kommer hålla oss på lite olika håll!

Nu ska jag duscha av mig o bege mig in till stan. Måste köpa nya jobbarbyxor... igen! Sen en träningströja :P har inga roliga på jobbet ..

Pusshej


Lever du det liv du vill leva?

Den frågan ställer jag mig allt oftare, något känns fel inom mig. Jag är sällan glad, upprymd eller exalterad över saker. Tycker det mesta är jobbigt och har en otrolig hemlängtan mest hela tiden. Intalar mig själv att saker ska vara på ett visst sätt, att jag ska tycka si eller så fast jag innerst inne kanske tycker en helt annan sak.

Jag saknar att umgås med kompisar, att gå promenader o prata på kvällarna. Att spendera tid med de som verkligen betyder något för mig och som alltid funnits vid min sida i vått och torrt. Dom personerna finns inte här. Jag har alltid haft närheten till mina vänner, i forshaga bodde vi hos varandra eller bara över sidan vägen, i Hofors bodde vi grannar o kunde umgås när som helst på dygnet, här nere har jag ingen. Ingen att ventilera och prata med, ingen att umgås med och ingen att bara vara med. . Och nej, Daniel täcker inte upp alla dessa behov som jag har. Han är min sambo/pojkvän, ingen tjejkompis!

Jag vill inte skriva det, eller erkänna det .. Men jag känner mig så fruktansvärt ensam! Jag söker ingen sympati eller är heller inte på jakt efter vänner, jag saknar bara allt det som finns hemma. Min familj, mina vänner, Intersport finest, saknar alla fina dagar. Då uppskattade jag det inte alls, vem hade trott att jag skulle vara bosatt i Göteborg 1,5år senare o längta tillbaka!? Då var detta drömmen, ett helt nytt liv i en stor stad ( vem vill inte bo i GBG?) ett nytt jobb o en bekantskaper.. Det är väl vad alla vill testa på? Jag är nog mer för det lilla enkla, oavsett om jag vill det eller ej. Trivs bäst på hemmaplan där jag har mitt, min trygghet o värme. Det kommer jag nog aldrig komma ifrån, hur mkt jag än önskar att det vore på ett annat vis.

Vet inte hur länge jag ska ge det chansen innan jag tar ett beslut... Den ända personen jag vill ha råd ifrån säger samma sak varje gång, att det är mitt beslut. O ja visst är det så, men det är inget litet beslut som måste fattas.. Och hur jag än vrider o vänder på det så är vi faktiskt två om saken..

Nu ska jag fortsätta gråta en skvätt o sluta öppna mig så förbaskat i bloggen.. Men det här är ju trots allt MIN dumpventil!

Ha de gôtt !

Då var det dags igen. . .

Lever, sågott som iaf. Hade jordens illa måeende igår på jobbet, konstat hela dagen. Som ett tryck på mellanhjärdet. När jag kom hem blev det inte bättre, innan läggdags så kom det ! Började tokspy, kunde inte somna.. Illamåeendet gick liksom inte att lita på. Helt plötligt lära jag springa upp o spy igen. Tog mitt pick o pack o la mig i soffan.. Dels för att inte störa Daniel i hans sömn men också för att kunna va nära toaletten, sov inte på hela natten. Har en total sömn på ca 3timmar. Jag är helt slut! Fattar inte vad jag gjort för att förtjäna att bli sjuk konstant hela tiden !?

För en månad sedan låg jag hemma i influensa . Suger! En månad liksom? Innan dess var det väl en månad tidigare jag va sjuk också. Det är ett ont mönster! Kanske är det som mor min säger, att man inte blir riktigt frisk innan man börjar jobba igen efter en sjukdom o blir mer mottaglig. Sen att alla lyckas bli sjuka samtidigt på jobbet är ju en annan femma.. Går ju inte att låta bli o få dåligt samvete. usch o fy!

Har sanerat lite mellan varven här hemma, städat toaletten o gjort ren den. Fick den briljanta idén att koka tandborstarna, kände nu doften av bränt. Såklart har jag glömt dom på plattan i kastrullen så de smält o allt vatten dunstat. Förstår ni då hur länge de stått på full värme? Heh .. Opps! Men erkänner, jag är sjukt virrig nuförtiden..
 Har liksom inte alla hästar hemma. Glömmer, virrar, sluddrar, o är allmänt konstig.. Kanske nå samband?

Till helgen kommer Nelly o Erica ner, ska sanera hela lght tills dess o hoppas för guds skull att jag är piggare tills dess.
Ska bli underbart att ha Nelly här igen, vi ska gå på universeum o ha massa mys <3 Ledig helg också! Toppen..

Nu ska jag fortsätta vädra ur här hemma o gå o kolla en tvättid så vi får bort alla spybasciller.. Daniel låg ju btw med Matförgiftning i helgen, mhmm..

Pussokram!