Snart helg!

Återigen en onsdag, tycker att för varje dag som går så springer dagar o veckorna iväg lite snabbare.. ? Det får en ju o tänka på hur snabbt livet passerar, lite långsökt men ändå. Vad vill man göra? Resa,jobba,skaffa familj,plugga? Får panik bara jag tänker på det.. Snart står man där o är 30bast utan att ha riktigt åstakommit något i livet, är väl inge fel med det men jag vill kunna se tillbaka o vara nöjd med de beslut som tagits o vad man gjort i livet. ATT man gjort något o inte bara följer strömmen.. jag är ju en liten "go with the flow" människa,  tycker jag iaf. Gör inte mer än nödvändigt, känner ofta att jag inte orkar hitta på saker osv. Alla har säket olika uppfattningar om vad "go with th flow" innebär, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag menar..
 
På fredag åker jag iaf hem till byn, ska bli gött! längtar efter Nelly :) Har inte träffat henne sen augusti, alldeles för längesen men somsagt, tiden bara springer iväg...Snart är det jul :P Appropå jul, den kmr spenderas härnere iår. Ska jobba eftersom jag var ledig förra året. Vet ej hur schemat ser ut riktigt inför julen men antar att det blir en massa jobb, så är de ju när man jobbar i butik, öppet dygnet runt känns det som :P Men det blir nog bra! Förhoppningsvis blir det en lite längre ledighet vid nyår!
 
Hoppas ni mår bra!
Pussokram
 
r
 
 

Kaffe..

Inte varje dag man slänger in ett inlägg från jobbet, men idag kände jag att tiden fanns :) Har lunch fram till 16.30, så jag har några minuter på mig. Sippar lite kaffe (vuxenpoäng) o käkar en clementin ! Gottis i munnen :)
 
Går mot ledig helg, wounderbart! Sanna kommer imornkväll, ännu mera wounderbart ! :D Shopping med utgång på lördag, kommer lite löst folk hem till oss på Nordanvindsgatan ;) Får se hur det utvecklar sig! Blåbärshots är ett måste iaf, här ska firas !
 
3 timmar kvar av dagen snart, vääldigt lungt på jobbet men trots detta har det spinnat på ruett bra ändå! Haft en BSP-vagn o pula med, lite HelloKitty buffar o fina balaclaver har jag hängt upp :P Mysigt siddu! Får se om det blir mer kunder nu efter 17, kom o köp jackor ! :) Sviinkallt imorse, fast jag gillar det. Frisk luft är som godis för själen!
 
Ne, nu ger jag upp! Några väl valda ord blev det iaf :D
 
Hoppas Ni får en underbar helg!
 
PUSSOKRAM

...................

 
Sitter o funderar hur jag ska fördriva denna dag, håller på att tvätta, har plockat undan lite i köket, planerar en solning ( såå skönt!) , gymmet känns långt borta :P En annan dag! Så vare med det.. Städa kanske? Men tycker inte att jag gör annat än plockar o donar här hemma, lika stökigt är det ändå dagen efter eller tom senare på kvällen.. MEN, det är faktiskt Daniels saker som står o skräpar :P Jag håller mig till sovrummet där jag brett ut mej ganska rejält :P Det står 4a flak öl, ett rockband-trumset en kartong med en wiiconsol som ska säljas, en wiifitbräda som också ska säljas, det hänger kläder över stolarna, står ett par innebandyskor på en stol, en fläkt som ska ner i källaren, en mask på bordet o massa papper på bordet, räkningar el reklam vet jag ej. Lika bra att låta det vara o så får vi städa tillsammans innan helgen! :)
 
Appropå helgen, mamma kommer ner hit då o vi har bokat Lena PH´s show på rondo på fredagkväll, sen ska hon o Daniel gå på hockey på lördag o kvällen verkar det bli säsongsavslutning på Liseberg :) Jag jobbar hela helgen, sköönt :D Hoppas på mkt folk ! Vi har ändrat schemat också så jag börjar 30 min tidigare på söndagar from nu o får sluta timmen tidigare, alltså 10-16 ! Hejja! Lyxigt!
 
Nästa helg kommer Sanna, då blire shopping, massa skratt, utgång, o god mat :D MUMMS!! Ska bli superkul ! Älskar att vi har tagit tag i vår kontakt igen, alla borde ha en Sanna i sitt liv :)
 
Nu ska jag stöka vidare med ngt..
 
Ha en bra dag!.
Mina superfina kollegor i Lördags! (Några tjejer saknas)