Plötsligt händer det..

Idag var dagen kommen, dags att besöka gymmet igen efter några veckors uppehåll ! Såg helt annorlunda ut sen jag va där senast, en helt ny våning m bara kondition o hantlar :) De va tjusigt! Körde lite på crosstrainern, men shit vad jobbigt det var! Plus att det ställde sig två hunkar på varsin sida om mig, herregud då vill man ju bara dö :P Körde 30min o kom prick 2km o förbrände lite mer än 400kalorier, sen gick jag på hantlarna men jag kan ju knappt några övningar o det känns som alla står o tittar snett på en.. Nu bad jag systeryster om hon kunde sätta ihop ett träningsprogram till mig som jag kan köra några gånger, får se hur snabbt man får det :P Hon är ju inte den snabbaste hästen i hagen ;) Får man se vad hon går för som PT!
 
Appropå PT så står jag o funderar dagarna igenom om man inte ska köpa sig några timmar för att få den där sparken i arslet, och för att komma igång med övningar osv! Vet inte varför jag tvekar egentligen, man får ju se de som en investering men jag kommer väl skämmas ihjäl om jag ska träna med ngn annan, så otränad som jag är...
 
Jaja, nog om det.. Vi går mot en jobbhelg som jag ser väldigt mkt fram emot! Förhoppningsvis fullt ös eftersom vi kommer köra en rad olika superduper erbjudanden :) Håll utkik!
 
Annars händer det inte mkt, inväntar Daniel o sen ska vi åka o handla mat . Idag blir de fläskpannkaka :) SOM jag längtat efter det, o imorrn vankas de ngnslags köttgryta o förhoppningsvis potatis till det :D Mumms!
 
Nä, nu ska jag avrunda :) Ha en toppen onsdag!
 

Förkyld AB!

Yez, thats me! Men nu börjar det ordna upp sig iaf o det känns såå skönt :) Jobbade helgen o det var tufft, kroppen va otroligt seg o huvudet hängde inte riktigt med, så jag bestämde mig för att vara hemma måndag o tisdag. Kanske är det därför jag nu börjar känna mig återställd igen, ibland måste man fundera ut vad som är viktigt.
Vara lite sjuk en längre period o jobba, eller inse att man behöver vila o vara sjuk en kortare period och va hemma från jobbet för att bli hundra frisk igen.
 
Det är långa dagar när man går hemma, men idag kollade jag på en film iaf. Får ju tiden att gå lite snabbare tills mannen kommer hem . :) Sitter o lyssnar lite på Melissa Horn nu, grym e vad hon är! Man bara njuter :)
 
Snart kommer Daniel hem från jobbet, äntligen! Som jag saknar han :P Ibland kan jag sitta o tänka tillbaka på min lilla "down" period i april, då allt var åt helvete (hos mig). Jag såå nära att flytta hem igen o låta allt bara rinna ur sanden. Visste varken ut eller in med något, var jag kär? trivdes jag i gbg? vänner? vad är viktigt?
Idag är svaren ganska självklara för mig, men just då var allt ett enda stort frågetecken.
 
Jag tror att jag behövde må så dåligt, somna grinandes varje natt, släpa mig upp ur sängen för att ta mig till jobbet, bara stänga inne allt o få tänka tänka tänka. För idag är allt underbart, jag vet nu vad som är viktigt för mig. Jag har på någotvis hittat mig själv, o måste inse att jag inte är samma person som förut. Daniel är det viktigaste i mitt liv, det är han som håller mig uppe. Familjen finns alltid där vid min sida, o jag försöker alltid att finnas där för dom, det handlar ju i slutändan om att både ge och ta. Mina vänner är de absolut bästa, o tänka sig att det är de fina flickor som man vuxit upp med som stått med mig hela vägen, genom Haga o vidare genom forshaga o i GBG. Jag är så tacksam, så otroligt tacksam för att dem följt min resa genom livet såhär långt.
 
Sen finns det ju vissa vänner som finns vid ens sida trots att man inte pratar eller ses så ofta, Sanna o Sara :)
Som också följt med genom det roligaste, men också de tuffaste, åren i livet, som fortfarande hänger kvar, som finns där i vått o torrt ! Finns liksom inga ord som beskriver hur lycklligt lottad man är. Jag har så otroligt fina människor runt mig, o det är dagar som idag man tänker lite extra på dem o hur tacksam man är för att dom finns där.
 
O min Daniel som finns här, hela tiden, dygnet runt för mig. Som står ut med mig, som älskar mig för den jag är. Trots att jag själv inte tycker att jag duger eller räcker till, så stöttar han mig i allt jag bestämmer mig för att göra. Tycker att jag är fin som jag är ! Puss älskling :)
 

Mat på stan

Min lediga fredag börjar gå till ända, ganska skönt ändå! Har inte åstakommit någonting alls idag, låg i sängen till 15.30 med undantag då jag duschade :P Ibland måste man få ha sånna dagar ! Min hals är helt tjock o jag har varit seg o orkeslös i kroppen. .
 
Gjorde mig iordning o åkte in till stan o mötte upp Pernilla, shiet vilken förändring! Hon har kört fitnessfighten under augustimånad o fina resultat har hon fått, efter mkt slit! Duktig tjej :) Hon verkligen strålade ! Till skillnad från en annan ;) Men snart så! Funderar också på att anmäla mig, köra stenhårt i oktober. Märker i kropp o själ så fort jag inte tränar. Blir sjuk direkt! 30dagar borde man ju klara, en timmes träning om dagen med 6 måltider om dagen? Låter jävligt enkelt, men verkligheten är ju en annan.. Men resultat får man ju iaf, o tänk hur bra man kommer må efteråt?! Tåls att fundera på, tänker inte anmäla mig med inställningen att jag inte kommer klara det! Då kan jag lika gärna skita i det !
 
Nu sitter jag o väntar på Bridesmaids, tänkte kolla på den ikväll eftersom jag inte sett den med svensk översättning. Daniel åkte till Tyskland med jobbet imorse o kommer åter imorgon, det är lite ensamt måste jag erkänna :P Men en  natt ska väl gå bra kan man tycka! Det visar sig hur mkt jag sover inatt :P Förr sov man ju som en stock när man va solokvist, men nu på senare dagar så ligger man vaken o är orolig för att ngt ska hända, plus att de är så tomt i lilla sängen utan D där. Lite läskigt att va själv i stora göteborg ! Uffa, vet aldrig vad som kan hända ...
 
Näe, ladda för jobb i helgen, ska bli kul :) Även om det kommer bli en lugn en, o dagarna kommer gå lååångsamt.. Men det lär va sånna helger ibland också! Hoppas ni får en grym helg iaf :D
 
 
 

Mycket sen senast..




Oj vad mkt skoj jag har haft sen senast jag skrev, en tripp till kungliga huvudstaden o möte med Sanna :) Superkul o otroligt efterlängtat ! Underbara människa, alla skulle ha en Sanna Nyström i sitt liv ! Vi drog på gröna lund där det var Rockbjörnen Live, det var vi o kändisarna där. Mysigt ! en annan kunde ju inte koncentrera sig på annat än kändisarna som strosa runt o åkte karusellerna :P Vi åkte också en massa, o de var kul. Men mkt roligare som liten :P
 
På torsdagen så mötte vi upp systrarna Jöns på centralen, usch o fy vilken hemsk stad o centralstation! Här kom jag underfull med hur mkt jag uppskattar lilla fina Göteborg ! Stockholm är bara blä, panik, ångest o svordomar :P Men vi strosade lite o letade upp Hotellet, lämnade av väskorna sen drog vi o käkade o laddade upp inför kvällens konsert :P Lady Gaga var grym, riktigt bra! Över förväntan :) Sen gick vi hem o sov, inte uppskattat av alla men det är bara att inse att man inte är samma festprisse som förr.
 
Har varit hemma i Torsåker också, vi hade planerat en liten överrasknings middag för Pauline som gift sig tidigare i Augusti. Sofie o maya hade gjort supergod plockmat o Pauo blev superöverraskad när vi plingade på dörren :) Vi åt gott, umgicks o pratade långt in på småtimmarna ! De va mys.
 
Underbar att ha fått tagit igen lite tid med Nelly också, livskvalité :) Vi hade trollparty i skogen medans resterande sällskap fiskade, sen kom hon ner på söndagen o skulle vinka av mig på tåget men väl nere på perrongen kom det inget tåg. Då har jag bokat fel dag! Typiskt.. Hem o stressboka en ny biljett senare på eftermiddagen, tur det gick ett tåg. Men desto mer tid fick jag med Nelly :P
 
Har jobbat nu måndag-tisdag, är alltså ledig idag. Skulle tagit tag i träningen idag, men jag orkar inte. Har ingen motivation eller energi övers till träning, även om jag vet att jag skulle va såå nöjd o glad efter ett pass! Fan vad lätt man tappar.Jag behöver verkligen, som jag sagt sååå många gånger förut, ta tag i mitt liv. Träning o kost, gå ner i vikt. MEN jag vet att det är ingen annan än jag som kan göra något åt det. Detta eviga tjat! Insperation, motivation, energi, träning, mat, vikt, utseende, bla bla bla !