on the road

Tänkte bara passa på att önska er få läsare en Glad Påsk!


Glad Påsk

Då var man påväg till jobbet mot ännu en heldag. Men sen så är även jag långledig, tog semester på måndag så imorgon åker vi hem till Torsåker :) Såå mysigt o kul! Har hänt en del sen vi va uppe i julas.

Mycket som ska hinnas med när man är hemma, men somvanligt prioriterar jag Nelly :) Vi ska åka till sandviken o bada på lördag tsm m Evelina o Thomas, de kmr nog bli uppskattat förhoppningsvis!

Igår körde jag första passet m Malin, hon kmr bli min död ;p sjukt jobbigt men så roooligt :) Mina ben är inte lika roade idag dock. Kom knappt av vagnen o gruvar mig över avstigningen av bussen..

jaja ha en bra dag i solen gott folk! ;)

GLAD PÅSK
Trött

Egentligen är jah alldeles för trött för att knåpa ihop ett inlägg. Haft huvudvärk o varit riktigt hängig hela dagen, trots detta presterade jag ganska bra på fystestet jag gjorde imorse :) Mäta, väga o lite olika övningar. Vågen visade -5kg sedan sist jag vägde mig.. (på samma våg) det kändes helt ok!

På fystestet körde jag armhävningar, benpress, plankan, rodd och ett rörlighetstest. Resultat får ni senare :p kommer hålla på allt sådant ett tag framöver. Måtten o fettprocent har bara Malin koll på, jag vill inte veta :p De peppar inte mig, snarare tvärtom. När vi var klara så stannade jag kvar o stod 20min på crosstrainern, så skönt.

Kommer träna två gånger i veckan med Malin till att börja med. Sen ska jag få i in minst ett pass själv också, tänker inte gå ut för hårt. Hållbar livsstil är vad jag satsar på!

Nu kör vi!Ljusare tider

Ah va gött det är när solen visar sig! man blir så mkt gladare o på nått vis lite lugnare i själen :) Superskönt även om de fortfarande är kallt.

Idag va jag ner o skrev in mig på en körskola! inte en dag försent :) Nu är det bara att bestämma sig för ett paket o sen tuta o köra.

I samma vända besökte jag gymmet o hade en konsultaion med en supergullig tjej som heter Malin o jobbar som PT. Vi bokade in ett fystest nästa vecka o får sen se hur vi går vidare m vårat samarbete :) Hursom så känns det riktigt bra att o skönt att ha fått tillbaka lite energi o motivation till att ta tag i saker.

Har en lång o tuff resa framför mig, både vad gäller träning o körkort men vad kul det ska bli! :)

Nu ska jah möta upp Johansson för lite mat o prat!

Ha en trevlig kväll!
Fredagsmys

Då är den här, den efterlängtade helgen :) Inte för att det spelar någon större roll för mig då jag jobbar. Men en liten helgkänsla smyger sig alltid på!

just nu ligger vi i soffan o inväntar mat, har gjort en fylld fläskfilé m mozarella, tomat o vitlök inlindad i parmaskinka.. får se vad det smakar strax!

Nä, nu är det dags för fredagsmyyys ♥
i luften

yes, äntligen sitter jag på flyget mot Göteborg :) borta bra men hemma bäst! haft en superrolig helg m mkt skratt i fina vänners lag. Vi har ätit god mat, gått på stan, druckit vin, dansat o bara haft skoj :)
har suttit på arlanda sedan 16 då Anderssons flyg gick i den tiden o vi passade på att få skjuts. Såg ena halvan i Jedwards, dryga människor som skrek,klappa händerna o for runt.. idioter tänkte vi, men sen såg jag att de va nått bekant m killen i grönt. När jag sen kolla på aftonbladet va det ju han, o det stod att de varit kaos i sthlm pga detta :p haha!

Nu längtar jag hem till min sambo, ska hem o krama han i massor ;)

Nä dags för landning.. sjukt, man hinner knappt sätta sig till rätta innan det är dags att gå av planet igen. fantastiskt!