Tossdag

Yes, nu går jag mot ledig helg :) Ett ynka pass kvar, men va sega tossdagar brukar vara. Måtte denna va ett undantag! är förbannat trött o seg..

Imorrn flyger jag upp till stockholm o sanna, där möter jag upp Sara som kmr från Norge o Linda från Örebro ! Mirja o andersson dyker också upp förmodligen, snacka om forshagareunion :) Så himla kul. Finner inga ord! denna helg är så efterlängtad. Vi har sedan deras student -07 försökt pusslat ihop en helg men aldrig fått ihop en då alla kan. Det är aldrig försent :D Bättre sent än aldrig!

Står i valet om jag ska köpa nya skor idag el ej, har hittat ett par snygga boots m nitar på din sko som jag är sugen på. Precis min stil :p eller om jag ska unna mig dom i sthlm. haha!

btw. inatt när daniel snarkade som högst o jag inte kunde somna bestämde jag mig! I mars månad är det jag som pallrar mig ner o tar mig an en PT. Mars April Maj känns som bra månader för det :) Jag är grymt motiverad men klarar inte skiten själv. Det må va sviiiindyrt! men jag får se det som en investering för efter sommaren (om allt går som jag vill) så kommer inte det vara på tal.

kom på att det är sista feb idag. haha! Blir Nordic på måndag (el imorrn om de hinns med innan flyg o kolla upp alternativ ;) ) Snabba bud, men så länge man skjuit på det.

Ha en grym dag!





Nelly

Dog en smula nu. Underbara unge! :)




helg

Japp, då va ännu en helg här! Denna består av jobb, har jobbat idag också.. på min lediga dag o allt :p men det gjorde liksom inget eftersom jag vakna m världens bästa humör ! Fattar inte.. ena dagen är man världens bittraste människa som klagar o gnäller på ALLT (som igår) o idag världens gladaste. tänk va mkt roligare det är att va glad o va lätt allt går! man skrattar, mår bra o trivs ! sjukt det där.. när jag har sånna här dagar så försöker jag alltid att memorera så jag ska kunna plocka fram känslan när jag är nere, det går sisådär att ta fram den då man skiter i allt o alla :p

Nu är garderoben o alla kläder på plats iaf :) känns grymt skönt! äntligen har jag koll på grejerna o inget ligger ihop-packat i ikeapåsar något mera! dock så är garderoben även den på bristningsgränsen trots att jag rensat ur en hel ikeapåse m kläder.. vem trodde att jag skulle sitta m så mkt kläder någonsin? inte jag iaf. ändå har man aldrig något att ha på sig, o jag känner nu när jag ligher här vad mkt jag skulle behöva i klädväg..

appropå kläder så reklamerade jag min nya jacka idag på HM då den va lite felsydd, men de tyckte inte tjejen i kassan men eftersom jag fått lovat tidigare fick jag pengarna tillbaka så hon galjar upp jackan o larmar den.. så jag ger henne etiketten, som jag hade kvar, o säger " ah här har du den om du vill ha, jag har inte använt jackan såå många ggr" .. alltså den jackan är ganska använd o hon hänger ut den i butiken o tänker sälja den vidare!? haha.. jag blev helt paff! det är ju nå fel på jackan, men hon tyckte inte de så nu får nån annan min begagnade jacka för femhundra kr :p jag blev erbjuden att ta den för 100:- o få 400:- i handen.. men tacka nej! konstigt reklamationssystem..eller nej, retur va det ju! men jag fick ju pengarna tillbaka så hey, jag är nöjd :D

Anledningen till att jag reklamerade jackan va att det va för mkt tyg på ett ställe på ryggen jäntemot andra sidan. Såg jättekonstigt ut..

Nu ska jag sooova ! :) Daniel snarkar på soffan, men han får gott känna att det kanske är dags att krypa till kojs själv.

Godnatt!






måsten

När man sitter på bussen är det perfekt att tänka igenom o planera när man ska ta tag i saker , o framförallt vad man ska ta tag i. Jag har ju inget körkort, det är inget jag känner att jag behöver sålänge jag bor här i Gbg men så fort jag är på hemmaplan så blir det ganska snabbt uppenbart hur beroende man blir av mamma o pappas tid bara för att man behöver skjuts överallt. Fatta vad coolt o bara kunna låna bilen till hofors el sandviken ;)

frågan är ju bara när var o hur skall körkortet fixas på enklast möjliga sätt?

skriva in sig o börja köra o varva det med att köra med daniel? vår bil är ju automat. där är första kruxet! så de måste nästan bli så. alternativt att låna ngn bil (daniels mammas) med manuellåda. Men ni hör ju vad krångligt det blir med en gång!

När ska man skriva in sig?
känner jag att jag har tiden att lägga på ett körkort.. ah tiden finns ju, dock intresset till att plugga massa teori är väl inte superstort, men man måste ju :p det kommer man inte ifrån.. Vore gött m ett körkort till sommaren o semestern! aight? :)

sen har jag ju massa krav på körskolan också, men de får gärna va så billigt som möjligt :p

jaja . funderingar som upptar min hjärna denna morgon!!

ha en toppen dag :)




hemlängtan

åh gud sikken hemlängtan jag vaknade upp m imorse. Nästan så tårarna börjar rinna bara jag tänker på det! Livet är hårt ibland :p Tror jag är lite extta känslig nu också eftersom jag känner mig sliten o trött i kroppen.

Dagarna går liksom väääldigt mkt i slow motion, ögonen svider o bränner av trötthet o kroppen hasar liksom två steg efter.. En ledig helg utan måsten o saker att göRa är nog bästa medicinen :) Sova,ta de lugnt o bara vara.. även om jag kommer krypa på väggarna på lördag så är det nog rätt gött på måndag när en ny arbetsvecka tar fart. :)

Nä, nu äre dags att ladda batteridepån o köpa hälsofrulle till jobbet! må denna dag gå fort :)

ha de gött!






extrajobb

som rubriken lyder så tog jag åt mig ett extra pass, 10-17, idag. eller tog åt gjorde jag väl heller inte, har en sjuk så då måste man väl ställa upp även om man inte är så sugen på det alla gånger. förhoppningsvis får man igen sånt senare :)

efter jobbet ska jag möta upp emelie, inte en dag försent!

sitter på bussen nu, chaffören har hörlurar på sig o fipplar väldigt mkt på telefon.. undra om han tror att man inte ser honom? nyss höll vi på att köra in i en stillastående bil för att han höll ögonen på telefon o inte vägen... tidigare så glömde han o släppa av en passagerare så hon fick åka m till nästa hållplats.. undra om de är musik el annat som spelas ur hörlurarna? hmm... jaja! skojjar inte när jag säger att 70% av tiden kollar han på telen o inte vägen, sånt gör mig irriterad!

ha en bra dag!

btw.. hiss el diss m jeansväst? kan inte bestämma mig.




Fredag

Återigen fredag, denna undebara veckodag! Ännu en helg är på ingång, idag har jag köpt tulpaner dagen till ära. Lyxar till det lite, fint när det står en lite bukett på bordet när man kommer hem från jobbet. Känns ju lite hemtrevligare :) Speceillt när det är helg!
 
Har idag plockat lite här hemma, jag fattar inte hur mkt sopor vi alltid lyckas få ihop. Jag går med minst två fulla påsar varje onsdag o fredag när jag är hemma o ledig. Sjukt! Grannarna lär ju undra om vi håller på att sortera ur hela lägenheten på saker. Appropå det ska jag ta o slänga några kassar med kläder, men gud så jobbigt det är.. Haha! Svårt att skilja sig från allt.. även om de är trasigt eller fläckar på så är det något speciellt med vissa kläder. jaja, ut ska det...
 
Dagarna flyter på någotsånär här hemma, laddar för en helg med massa goa brudar i stockholm första helgen i mars. Trion från forshaga ska sammanstråla efter många år! Sara, Sanna o jag, vi har inte träffats allihopa sen den dag dom tog studenten om jag inte minns fel. Lindorna blir också med :D o Mirja, en riktigt sammanslagning av mina favoriter från den gamla goda tiden. Inte en dag försent! Härligt det är när man har saker att se fram emot :)
Händer ju inte spec mkt i ens liv annars, men har ingen annan än mig själv att skylla för det. Men snart kanske det blir en stor förändring, men bara kanske.. :P
 
Nä, nu ska jag skölja ur hårfärgen jag sitter med i håret :) Får se vad det blir för resultat, har aldrig bara gjort utväxten förr. :P
 
 
Ha en underbar helg!