Går mot ledig helg!

Som rubriken lyder så är det dags för en ledig helg, denna helg ska jag njuta o ta det lugnt!

Har varit hemma två dagar från jobbet. Natten till måndag o söndagskväll hade jag sån fruktansvärd mensvärk! Visst att man brukar ha ont men inte alls såhär, mådde illa o hade jätteont i knäna. O tisdags stannade jag också hemma, lite sömn, orkeslös o fortfarande ont. Sjukt att man ska behöva va hemma från jobbet pga det! men what to do?!

Idag är jag på plats igen, lika trött o orkeslös men ingen smärta!

Imorgon är vi bjudna hem till Pernilla o Rikard på mat&prat :) Ska bli trevligt! Sen kmr Evelina på kvällen o ska bo hos oss. Erica o simon kmr ner o ska hälsa på simons familj o då passar lilljönsson på att åka med. Superkul ju :) Blir lite shopping o god mat.

Appropå shopping, var in förra fredagen o köpte ett par byxor från Gina som jag letat o suktat efter så länge! Men, blir så ledsen när jag sätter på mig dom o fem min senare så får man gå o dra upp dom.. Då köpte jag en storlek mindre, ännu mindre skulle jag inte få på mig. Vad gör man då? Hela kvällen i lördags gick åt till att irritera mig på att dom hela tiden hasa ner. Det är ellie byxan, men dragkedja.. Suck! Någon annan som har samma problem? haha

jaja! nog om det :)

Ha en toppen daag!


Åh happy day

Känner mig lite lätt trött, har verkligen sovit som en kratta inatt. Eller jag somnade inte, låg o vred o vände på mig. Daniel trilla in vid 03 o då hade jag inte sovit en blund, la mig vid 00.30 o va trött då.

Hade hursom en trevlig kväll m Pernilla igår, vi möttes på stan. Gick o käkade en sväng sen tog vi en drink på Puta madre, pratade igenom livet :) Mysigt!

Nu är det jobb som gäller, folk har äntligen fått pengar, det är skidrea o helg. Kommer va galet idag! men va mkt roligare det är att jobba då. Efter jobbet ska vi till Mañina :) Äta gott, får se vart kvällen slutar. Just nu vill jag bara hem o krypa i min one piece. Kul tjej :p

Nä, nu åker jag över bron snart.
Ha det gott!


nya utmaningar, mål o planer

Jag funderar febrilt på nya utmaningar, vad ska bli nästa steg i livet? Försöker att inte gå så djupt utan mer på känsla o vart jag är nu, det är svårt.

Jag kommer bara på saker jag inte vill göra, känner mig som sveriges mest negativa människa.. nej inte det, åhgud de klarar jag aldrig, men jises nä inte min grej, osv osv.. Jag är ju alltid den som nöjer mig med det lilla, men efter en superduper helg med Sanna o många samtal om livet så har jag kommit till insikt att något måste förändras, sen vad som händer får vi se.

Men just nu känner jag att 2013 är mitt år, ska försöka börja tänka lite mer på mig själv o gräva lite i intressen o skaffa mig några mål. Det är väl inte för mkt begärt?
I slutändan handlar det om mitt välmåeende.




sova

åhh borde lägga mig o sova, iofs ligger jag redan i sängen bara mobilen som stör. Imorrn är det jobb som gäller, 9-18 ! Hejja. Utan både Martina o Cornelia, känns ju sådär men hey vi får se vilka som kmr in ist :)

Vi var o såg Argo idag, helt ok film dock två timmar lång. Men det gjorde ju egentligen inte så mkt :p Köpte en cola zero som jag smutta på o Daniel en stor popcorn, åt några nävar sen fick det va bra. Duktigt :p

Nä nu måste jag försöka sova, kmr bli en lång o seg dag imorrn. Januari är ingen shoppingmånad precis.

Adios




Nyttig

Jag gör ett försök att vara nyttig.. Inge godis el annat ohälsosamt sen måndags!
Inte för att vi brukar sitta o trycka massa godis o snacks i veckorna, men nog kan det hända att man tar en el två om en skål står framme :p Men jag är såååå sugen på allt sött som finns, o mat.. hungrig hela tiden, o det är ju bara för att jag inte "får".
Jaja, vi får se vad det blir av detta!

Nu ska jag sova bort mitt lilla sug!
Godnatt




Ledsen!

Sorry att jag har svikit er tappra läsare. Lovade ett inlägg idag, har inte orkat sätta mig ner o skriva. Vet heller inte vad jag ska skriva..

Vissa dagar känner jag mig sådär löjligt kär, som när det pirra lite extra i magen varje ggr man sågs. Så känner jag varje gång Daniel lägger sitt hår åt sidan, eller när jag lägger hans hår åt sidan ;p Det pirrar till massa extra, han blir så snygg då. Mums!



typ som på denna bilden, snakka om bullseye! älskar dig min kära sambo ♥

Snart..

På onsdag ska jag skriva ett inlägg :)
Håll ut!