29April

Yeyyeyah ... SItter o har Näthandel med Bjoern nu, vi håller på med en egen hemsida :) De är typ hur kul som helst! Min blir inte så avancerad, men snygg ändå. Faktiskt! Den ska faktiskt bli min alldeles egna hemsida, och innan dagen är slut kommer den att ligga ute på nätet. Men måste nog finslipa o göra den mer intressant först.

Inlines idag på idrotten, åkte 5km o de var jätteskönt :) Lite knackigt i början men sen fick jag in tekniken o jag ver den ända som lyckades med Hockeybroms =) STOLT! haha ..  Åker man efter Hanna kommer man in i lätt in i skären. ;)

Snart är de lunch o matig sallad står på menyn .. MUMMS! Jag längtar .. måste gå typ nuuuu så man får lite god sallad i magen! Länkar min hemsida senare .. Blir nog en o annan uppdatering senare under dagen.

Imorrn smäller det :) Ohjaaa!


VARNING FÖR AGGRESSIVITET OCH BITTERHET!

Känns verkligen som allt, precis allt går emot mig och Hanna idag. Fan! Imorse var jag så glad o kände mig lycklig, nu några timmar senare har allt bara rasat samman och jag tror fan inte något är sant längre. Jävla skit!
Vår Nöjesfest kommer bli ett jälva fiasko! Nu står vi utan lokal med över 100anmälningar o fler på ingående.

Vi hade möte med Samin på Nöjesfabriken den 4januari tidigare i år och bokade Rockbaren för detta event, nu när jag ringer o ska checka läget, nej då har dom en spelning då!? Vi bokade juh lokalen!? Då har dom missat de eftersom vi inte hört av oss tidigare, Samin sa att dom tagit förgivet att vi inte skulle vara på Nöjesfabriken eftersom vi inte hört av oss.. vad är de för jävla sätt?! Nu står vi här, panikslagna och vet inte alls hur vi ska göra. Fick ett erbjudande från Samin, men de var inte lockande.. Vi vill juh ha vår forshagaakademi fest! Vi kan juh inte hålla på att ändra dagar, pris och plats eftersom all information ligger redan ute, folk har bokat in sig på hotell och har planerat helgen! Vad fan ska vi göra?!

Hel ärligt tror jag att jag bryter ihop inom kort..

Inget går som de ske, vi skulle jobba med projektet eftersom det är redovisning nästa vecka, men neh nu har vi inte kunnat gjort de medtanke på detta! Så nu står vi här, utan lokal till nöjesfesten plus en projektredovisning vi inte ens har börjat jobba med!!!! FAN I HELVETE!!!!
- Men vi ska lösa detta, jag lovar ! Innan denna vecka är slut har vi löst detta emd Nöjesfesten! Så den kommer bli av, vi vet bara inte vart..

Just nu vill jag bara somna och aldrig vakna upp, exakt så känns det!!

Finns bara en sak som kan göra den dag bra igen, men det kommer aldrig hända....

Tack Nöjesfabriken, tack så jävla mkt!



28April

mm, då var dagen slut :) Promme på idrotten med stavar vilket var väldigt givade o mys ! Jag o Hanna pratade igenom helgens bravader, skönt o få prata av sig lite! haha .. Har precis gjort mitt prov, borde få minst g! Hoppashoppashoppas!!!!

Idag är de mys väder, oooooh så härligt! Dock inte lika fint som de var förra veckan, men kan juh inte få som man vill jämt heller. Solen skiner o då är jag nöjd. tackar!

Får se vad de blir idag, borde jobba med kundvårdsplanen.. men jag orkar nog inte :S Får se om  jag tar för mig o jobbar o gör lite nytta efter detta inlägg. BordeBordeBorde!

Nice o få träffa Sändra igår, båda var väl lite sletna .. Men bara att se dig gav mig ett lung ;) hihi..

Trevlig gårdag med Benknäckargänget och makaroner o hamburgare!

Just nu trivs jag som fisken i vattnet.. Tror jag är lycklig och tillfreds med allt! tack .

På onsdag gäller de, Hanna o Emelie is back o ska göra allt så jäääävla osäkert ;P KULKULKUL!

LOVE

ps. 32dagar kvar till studenten :S


Kan verkligen inte låta bli att skriva lite mer .. haha! Blev så sugen när jag såg att Hanna satt och bloggade.. Det är något mystiskt med att blogga, magiskt på något vis! Skönt att få skriva ner de man tänker på, även fast de egentligen är helt oväsentligt! Vem bryr sig liksom egentligen? Man läser juh mest andras bloggar för att ev få nos om nå nytt skvaller eller för att se om någon trevlig o snäll själ lyckats nämna en annan i sitt inlägg.
Jag älskar iaf bloggen :)

Borde snart gå hem, men vad ska man göra där då? Inte ett smack, eller kanske städa .. men de orkar jag inte, även fast jag borde... Tillomed så att folk säger till mig " Emelie, du kanske borde städa lite" .. PINSAMT!
Men egentligen är de inte sååååå stökigt .. Nu är de mest bara väskor o kläder som tar upp platsen i min lilla lägenhet på 36kvm.

Jag blir så avundsjuk när jag läser andras bloggar om hur kära dom är och känslor som sprudlar.. Jo men visst! Grattis o kul för er ;)  Nejjdå, men jag vill också få skriva om hur mkt jag tycker om en människa, hur den personen får mig att må så himla bra o känna mig älskad och uppskattad. Men de kanske kommer med tiden? Man vill juh inte verka desperat! :P Just nu klappar nog inte hjärtat för någon speciell, eller det skulle vara Hanna o Sändra då =) men de är juh inte på samma vis som för en liten killstackare. Men somsagt, de kommer väl .. Och just nu känner jag egentligen att de inte finns tid för kärlek. eller så kanske är de något jag intalar mig för att jag vet att de inte kommer bli av ? haha .. no despret var de va?

Snart är man iaf den ända som inte har pojkvän och är med barn! Kul, nittonår och ofrivilligt singel ;) men jag klagar inte ... hahahahaha!

"Hej!
Jag heter Emelie och är allt som börjar på O.
Okysst
Oskuld
Oduglig"

=)

Tackobock, jordgubbssnopp!



27April

Får börja med att Gratulera syss på 15årsdagen :) Shiet vad tiden går fort.. Kommer ihåg när jag fyllde 15 o tog moppen upp till Hofors o Sofie :p Tider det!
Sen måste jag även gratta Pernilla i efterskott, hon fyllde 19 igår . Grattis grattis till er båda!

Ah gårdagen var jätterolig, iaf förfesten tsm med Jennifer, Josefin o Sofie :) Tack för att jag fick vara med.. hihi!
Trevligt o kul! Sen själva folkan var väl egentligen inget att hänga i julgranen precis, mycket folk men inte så många som man pratade med. Tyvärr.. Men helt ok kväll ändå! Hade dock för höga förväntningar, men gick juh bra ändå.

Nu har jag precis packat iordning allt så jag slipper göra de sen när folket kommer. Skönt o åka tillbaka igen :) Har saknat forshaga litegrann faktiskt ;P Längtar till ikväll, får se vad som erbjuds!

Hoppas Hanna bestämmer sig för att åka med tåget idag från Fagersta, skulle vara så kul med sällskap när Pontus bangade :P haha!

Aja, tillbaka till verkligheten igen! måste plugga idag också, prov imorrn efter lunch :S ihhhh! wish me good luck!

LOVE

25April

Lönen är kommen, o lönen är slut! =/ Kan verkligen inte hålla i pengarna ... Måste nog söka till Lyxfällan om jag ska klara detta :P haha..

Solade en sväng under förmiddagen, tack för fint väder återigen! Sen tog jag o syss en promme runt berglunds, de var skönt o välbehövligt! Sen drog vi in till Valbo, har köpt min studentklänning nu! tro de eller ej .. men så är det.. Jäkligt snygg o satans nöjd.. Bara ett par pumps som saknas! ;) Köpte även ett par shorts från HM. Niceee..
Nästa anhalt var juh bolaget som slopade alla mina kvarvarande pengar o vipps så är dom borta...

Nu sitter jag o kikar på Så ska de låta med mamma o pappa, eller jag skriver juh mest, men lyssnar iaf .. :p
Ikväll har Erica födelsedagsfest, men jag bangar och spar mig tills imorrn o hoppas på en toppenkväll!

Jag saknar Sändra jättemkt!!!!! inte detsamma på hemmaplan utan dig tjejen.. KOM HEM!

Nej, nu dör datorn snart, slut på batt.. Men jag uppdaterar mer senare!

Tack för mig, heeeeej!

LOVE


Trodde det skulle bli en tidig kväller, men ack så jag bedrog mig. Ligger i Evelinas säng nu, har precis kollat på Walk the line, grym film!

Ihh, jag känner lite pirr i min mage! undra varför? i know..

its going down,down,down.........

Kanske är dax för lite sömn ändå, lär juh bli en lång natt som väntar en senare också ;)

Puss o godnatt! sen skulle jag verkligen behöva prata med någon....

24April

Sitter i datasalen, det är kundvård egentligen men jag har inte lyft ett finger för kundvårdsplanen idag =/ Det är inte alls bra det.. Men men , finns juh så mkt annat att göra när man sitter vid datorn. Blogga tex ;)

Snart ska jag pallra mig hemmåt för att sedan ta bussen 11.05 in till stan och därifrån sätta mig på en annan buss som styrs mot Falun och hem till Torsåker. :) Skönt att jag kommer hem i tid, kl 17.00 annars skulle jag precis ha satt mig på tåget den tiden om inte jag hade tagit bussen. Nice!

Imorrn syrts kosan mot Lager 157 med syster, de ska bli kul :) Jag har aldrig varit där plus att lönen kommer imorrn, yeah! Lite rikare, iofs kommer pengarna vara slut innan helgen medtanke på bravaderna som kommer att ske :P Får hoppas de blir värt det!

Längtar iaf liiiite till Valborg, då får jag förhoppningsvis festa med HannisPannis, vi har inte gjort de sedan i Februari tror jag =/ Damn Praktik o lov .. ;P Vi har mkt att ta igen tjejen!

Igår ringde jag på jobbet inne i stan, men de belv en del missförstånd och jag måste ringa idag igen.. eller så väntar jag tills måndag. Kan nog bli så!

Åh de är så surt att inte Sändra kommer vara hemma i helgen, vad ska jag göra liksom? Känns lite konstigt att åka hem o inte hon är där. men jag lär nog överleva den helgen ändå :P Men jag kommer sakna dig jättemkt! vilket jag gör var enda evigadag iofs.. Hoppas du får kul på kryssningen o Orken kommer inte vara lika rolig utan dig!

Nu börjar Näthadeln o det är Bjoern som står för dagens lektion, vi ska nog fortsätta på vår hemsida :)

Ska dra nu!

HÖRS!

Kommer sakna er i helgen flickor ;)

LOVE



Mmm, då har man landat på hemmaplanen igen :) Ligger i sängen med datorn i höggsta hugg.. Har uppdaterat lite musik och kikat lite på olika sidor.. Alltid trevligt att vara hemma!

När jag kom fram till Falun åkte vi direkt o testade balklänningen, den satt som ett smäck! o vi fick lov att sy lite mer på den .. Men guud, den var helt annorlunda mot sist.. en helt annan färg liksom! spoookey .. Men jag hoppas det blir bra till slut ändå. Nu är de bara smycken, skor o allt annat som hör till som skall fixas.. Suck! jag orkar egentligen inte .. men man måste väl offra sig om det ska bli bra ;)

Har lagt ut lite nya bilder på bilddagboken också, men inte alltför mkt .. man måste juh spara lite åt slumpen också ;P Som några sthlms bilder behåller jag för mig själv, eller vad säger ni Johanna o Camilla? haha.. kanske lika bra det..

Pluggade även på bussen, har blivit så duktig! medans klassen gör prov imorrn så ska jag göra mitt på måndag o jag ber till gudarna (om dom nu finns) att jag ska få bra på det.. Behöver verkligen det! Sportkunskap o allt.. Please!

Imorrn blir de Lager om det inte är alltför fint väder, för då blir det steka som gäller :) Det är juh de man gör bäst sååå ;p Underbart väder tackar vi för!

Sen hoppas jag på trevligt sällskap under min tågresa tillbaka på söndag ;) hihi

Nej, slagga nu ...

Ses brudar o plugga inte ihjäl er i helgen .. syftar mest på Camilla ;)

Ciao!

23April

Har precis kommit hem från stan, jobbat på gymnasiemässan idag :) Det har varit trevligt, inte för att vi gjort så mkt mer än flummat o lärt känna nya fiske 2or.

tack för det helt underbara väder vi fått! Jag gillart! Igår var jag hemma från tema dagen, solade i hela 4timmar o idag är jag liiite brun minnsan. Tack för det!

Imorrn åker jag hem till Torsåker o på fredag styrs nog Lager 157 :) Har aldrig varit där så de ska bli spännande, även fast jag inte har några pengar alls.. Men min Volyume Master väntar på mig hemma!

Känner att jag har lite idétorka förtillfället, detta inlägg blev endast för att jag inte bloggat sedan helgen. måste juh hålla mina trogna läsare uppdaterade, samt mig själv också för den delen.

Grillkväll styrdes häromdagen med massor från klassen o de var mys .:) Sen har man varit hemma hos Simon en hel del också, ganska trevligt de med om jag får säga det själv :P

Ihelgen är det fest, men jag ser inte fram emot morgondagens tågresa =/ buhu! Ska bli varmaste dagen imorrn också, kuuul ? NEH!

Nej, nu känner jag inte för att blogga längre, imorrn så :)

Hejsvejs!

LOVE

19april

http://www.youtube.com/watch?v=oDOhv1DvR1s&NR=1

Kan inte låta bli, så jävla sexig!

19 April

och sitter återigen på skolan en ledig dag. Men det gör inte mig något egentligen, för jag får saker gjorda och det är bara positivt :) Igår satt jag på skolan i 4timmar med min Säljresa och jag kom fakitskt igång och nu är min första dag avklarad och jag ska strax börja min andra dag och förhoppningsvis får jag fler dagar gjorda denna lördagkväll! Degen o Empa gjorde klar sina resor igår, så inte borde de vara nå problem för mig heller :P haha! Sen har vi juh faktiskt typ 2veckor på oss, alltså ca 4a lektioner också. Men fan vad skönt o ha den gjord! jajje, bara att sätta igång igen Emelie. kanske hinner man jobba lite på kundvårsplanen också =) Jatack!

Idag har jag iaf fått lite gjort hemma också, fan skönt o vara ledig :) Började dagen med en solning, det var skönt o efterlängtat! Sen efter de bestämde jag mig för att städa lite och plocka ur garderoben på kläder som inte används och packa ner det för att sedan slänga eller spara, man kanske kommer i det senare i livet ? ;P Efter de så hade mamma satt in pengar på mitt kort :) Levt fattigt senaste veckan, men de är skönt o slippa gå till ica ! men iaf så gick jag o handlade så nu har jag fyllt på förrådet igen o slipper handla mer innan jag skall hem nästa helg :) En eller två solningar blir det iaf.. Ska juh testa balklänningen på lördag o då måste man juh vara brun! JAA!

Ikväll blir de somsagt att sitta här, men tänkte hinna hem till filmen på 4an som börjar 21.30.. Men de är inget jag prioriterar, kan lika väl stanna här o plugga lite.

Imorrn blir de iaf till att plugga Multisport, eftersom jag tog städningen idag så blir de plugga imorrn! Måste verkligen få bra på detta prov o de ska jag få också! baske mig! Det mesta är bara repetion, så borde inte vara några problem på den fronten. Konsthistoriaprovet måste göras också, men får bli en senare del av mitt liv.

Just ja, jag gjorde klart min Novell idag också :) Så nu ska den in på måndag o jag hoppas den blev bra, även om den är mkt speciell. Men ett G iaf? Är vanligtvis inte dålig på att skriva, men nu vet jag inte vad de blev för ngt ..

Nej, man kanske ska sätta igång o jobba lite nu .. lockande! noot .. Men lockande att få det gjort, jaaaa!

Hoppas du får kul ikväll Camillis, vet att du längtat efter denna dag :) O hoppas ni andra får kul  också tjejer.. Hanna är väl hemma o myser, Johanna är antingen på sibylla eller på ngn fest :P O Sandra, ja hon är hos sin syster o umgås! O min alldeles egna Sändra , ja hon ska på inflyttningsfest och sedan lobby =D Gör inget dumt nu! ;P

Aja, skiter i detta nu ...

LOVE


Kan ärligt säga att de går lite motigt nu .. Men snart är jag klar med alla möten, kul att Linnéa hittar ett papper där det står massa som man ska motivera för i varje möte, Om butiken har ett A eller B läge, hur jag tror att inköpen kommer se ut för 2008 - Mer eller mindre! kul .. NOOT! men jag känner ändå att jag bara behöver komplettera lite i varje text, nu har jag gjort det mesta iaf .. har några butiker kvar att skriva om! men fan vad jag har legat i hårt nu.. Liite stolt, men bara liiite...
Jag har iaf gjort med än många andra .. hah!

men snart ger jag upp, finner inge insperation nå mer.. Men ngt möte till ska jag nog lyckas åstakomma! Sen över till kundvårsplanen .. Jag slår vad om att Hanna är liiiite avis på mig för att jag kommit så långt ;) hehe ..

Ciao på ett tag!

18 April

Sitter i skolan nu, på min lediga dag o allt :P Har iofs inte börjat jobba än men man ska väl ta sig i kragen snart!
Studentmössorna har kommit idag, ihh! Spännande .. Nu är det inte alls långt kvar, 42 dagar! Det går som sagt snabbt när man har roligt.

Igår var de dock inte alls kul att vara Emelie Jönsson vill jag lova. Fy faaaan vad dåligt jag mådde efter drejningen.. Skakade och fick springa på toaletten ett x antal ggr. Tur att jag mådde bra i skolan iaf :)  Aldrig mera dunken!
Mår fortfarande inte bra, de suger .. Men jag överlever! Skallebank o är skakis, men man mår väl som man förtjänar antar jag.

Idag blir de iaf lungt, kanske går o köper mig en glass bara för att få vara ute i det helt underbara väder vi har :)
Så underbart!

Har fixat tid för min balsminkning nu också, på make up store i karlstad :) Det ska bli så kuuul! Jag längtar!

Nu kommer nog Hanna :) Jeeeej! åh, nej de var inte hon ... buhu! men men , hon kommer väl i sinomtid.

Äsch, nu har jag inte så mkt mer att skriva mer än att de blir en kooolugn helg :) Ja tack!

Hoppas ni får en bra helg girls =) Ses på Söndag!

LOVE

17 April

Tänker börja med att gratulera min syster Erica på 21års dagen! Shiet, värsta gamlingen! Men man är inte äldre än vad man gör sig har jag hört ;)

Har precis varit iväg med Hanna o Sandra o köpt glass .. Inte dåligt gott..Fybubblan vad mummsigt! En Twister blev det för min del. yamiie! Hanna käka en daim o sandra en Cornetto :) Grr, ge mig mera glass! Blir nog en till runda efter skolan. Så himmla fint väder! Jag gillart! Hur varmt som helst, man behöver inte ens ha jacka..
Sommar snart!

igår var det den roligaste kvällen på länge, vi styrde fest o jag kan juh lova att vi inte var dom ända som festade. Kändes som att de var alla treor :) Hur kul som helst iaf! Riktigt mys, så klagar gör man inte idag. Även om man skulle kunnat må bättre, men glassen gjorde sitt =p  Dunken var med o även jag, ingen minneslucka men ändå en massa pinsamheter! Men jag tror att jag bjuder på de...

Tog några snoozningar innan man kom upp i morse, men så ska det vara!

Snart börjar ledarskapen, typ den ända lektion vi haft idag. Lite onödigt kanske! Men men . Efter skolan blir det Drejning på estetiskverksamhet i Karlstad :) kan bli kul! Hoppas man lyckas åstakomma ngt bara. Haha, vet juh hur de brukar vara på den fronten.. Fantasin är inte min bästa vän förtillfället..

Måste bara skryta lite o säga att jag klarade mitt religionsprov, VG i slutbetyg :) JATACK! Känns jäklans gött kan jag lova.. Precis vad jag behövde, nu är de bara Novell och bokrecention kvar sen har man VG i Svenska B också hoppas jag =)  Är så stolt över mig själv också, jag jobbade med säljresan hela lektionen igår sen satt man med kundvården bra länge också, damn nice kan jag lova! Så nu är det bara att fortsätta i samma anda så ska nog detta sluta bra även för mig!

Gäsp!

Den 17april 1999 tog Brynäs Sm-guld, pappa åkte fast för fortkörning o syss fyllde år :) Vilket minne! Mäkta impad själv faktiskt !

 GE MIG MERA GLASSS!

I helgen blir de bara en massa lungt, ska försöka jobba lite med skolan :) Måste hinna klart med allt o gärna lite längre :P Empa satt med sin säljresa inatt o är klar med den! Inte dåligt!!

Jag vill grilla kött :) mumms! jag är så sugen på grillat kött, potatissallad och grönsaker! Kanske hur gott som heslt! Men jag får väl hålla mig tills nästa helg =/ Då ska jag hem :)

43dagar kvar til Studenten!
Jag vill inte flytta hem, vill ha min egen lägenheeeeet!!

nej, nu ska jag dra mig tillbaka, en pension vore :P

LOVE

16 April

Sitter o slukar Säljresa nu, har äntligen börjat :) jeeeej! Eller börjat, har iaf snart gjort klar min resplan! men de är juh en bra början iaf. Bättre än inget alls .. Hihi!

Idag har jag mest varit dryg hela dagen, men ibland så får man unna sig att vara det också.. Mest kul, iaf för mig  ;) Sen vad de andra Pantertanterna tycker är juh en annan sak =P Hähä! Camilla var räddast iaf, hoho! Det är nice när folk har respekt för en ! Tackaar..

Igår blev de en sväng till gettot iaf, dirr efter skolan styrde man kosan dit o träffade på Camilla o Johanna, dom mölade glass som vanligt.. :P Är de inte glass så är de godis i munnen på de där två ;)
Sen bestämde vi oss för att dra ihop lite folk för att lira basket, de var så fint väder så synd att sitta hemma o inne. Kl 19.00 begav vi oss mot skolan o skulle lira.. fanns juh såklart ingen basketboll så vi lirade fotboll/basket med en volleyboll ist.. Gick minst likra bra o var nog bra mkt roligare :P Fick juh se nån vurpa, någon snygg nick o självklart snygga passningar ;)

Efter de drog vi hem o Sändra ringde, sen skalla man kudden vid 22.00! Jag har börjat gå o lägga mig så tidigt om kvällarna, det är så sköööönt. Fast ändå är man så trött så man knappt kommer upp om morgonen. Puh! Jag skyller på att de är för att jag ligger i så mkt ;)

Idag vet jag inte vad som kommer hända o ske, Camilla har åkt hem nu .. Men de andra är juh kvar =) Tjiohooo! Får se vad som händer, kanske blir lite boll idag med. Vi får se helt enkelt.

Imorrn är de drejarkurs i Karlstad :) Thats nice! Hoppas jag .. hehe . Kan bli kul iaf.

Måste bara berätta hur duktig jag har varit o jobbat med Kundvårdsplanen idag också :) Jag o Sara är den perfekta trion, vilket samarbete! Ojojoj! Min frisersalong kommer äga allt! haha .. =) Flöt på riktigt bra o de var kul när de gick så bra. Synd att säljresan inte är lika lätt. Men de kommer väl bara man kommer igång o skriver lite. De brukar juh släppa då..

jag vill dansa, eller bara släppa ut allt.. känns som om jag har så mkt energi ikroppen idag som vill ut!
En fest vore :) yeah!

44dagar kvar till studenten! tiden går grymt fort... shieeeeeet!! Hur många dagar har ni kvar ? ;)

Aja, nu ska jag inte tjöta mer. daaah!

Kössheeej!

LOVE

15April

Precis slutat, har haft projektarbete nu o kan väl inte säga att de går så mkt framåt.. Men de är juh vårat fel såå :P Har iaf gjort lite, även om jag tror att de inte blev sparat .. glömde trycka de =S men vi hade iaf inte gjort många ändringar så de spelar ändå ingen roll. Frågan är juh bara hur vi ska hinna klart med detta i tid? jobbajobbajobba!

Det är tungt nu, allt med Engla o det på hemmaplan fy faaaan! men jag överlever..

Idag blir de inte alls mkt , ska hem o slänga mig framför tv tror jag . dra iväg ett sms eller två o hoppas på att få nå roligt gensvar :P haha !

Känns som att jag inte har mkt att dela med mig av idag .. hmm!

Säljresan går skit iofs, men de var juh inget ovanligt..

Kankse drar en repa på gettot senare, var juh ett tag sedan man var o hälsa på vännerna där. uscha så jag håller på! Skäprning nu Emelie!

Aja, ha det bra HEEEJ!

LOVE

14 April

Dagen har gått väldigt fort kan jag medge.. Börjaden kl 10.00 med Multisportföreläsning, gick smärtfritt :)
Lunch o Sara ringde en vända o de var sååå skönt att höra hennes röst o få prata med henne! Jag längtar redan till nästa ggr . Hon berättade att hon ville betala min balsminkning som studentpresent :)
 -jag älskar Sara Maria Andersson!

Nu sitter jag i datasalen har precis läst en massa på Aftonbladet. Helt jävla sjukt!
Jag tycker det är asjobbigt med allt som hänt. Det kunde lika gärna varit en själv eller någon annan i ens närhet.
Anders bor i Torsåker, han handlar ibland på ica, han har levt runt oss hela livet och ingen har vetat om ett skit!
Jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka, mer än att det kommer som en chock, både för mig och många andra att han begått dessa brott han gjort.  Jag tänker mig hans familj, våra grannar, som inte vetat om någonting alls. Alla hans kompisar som inte heller vetat! fy.. Jag fattar inte hur man lyckas hålla masken o leva vidare?
Alla hemma vet om att Anders är väldigt speciell, men att han kunde göra något sådant här är helt ofattbart!

Nej, nu ska jag sluta tänka på detta. Jag pallar fan inte!

Hanna sitter bredvid mig och hon har svårt att komma igång med bloggen. Stackarn! ;) Men de kommer nog snart ska ni se, då sitter hon här o ha skrivet världens längsta inlägg! tro  mig .. De brukar funka så!

Idag har jag inget planerat, måste fixa lite rester, eller det är juh ingen rest! Bara lite inför ett prov som ska fixas .. Måste göra de nu, annars blir de väl aldrig gjort.. Måste kolla vad jag fick på Religionsprovet också :) Hoppas de gick bra!

helgen har juh avrit lung som jag tidgare nämt, lugn men mycket trevlig :) Tack alla inblandade!

Ah, men nu till helgen kommer jag att vara helt solo o forshaga.. Vi är lediga på fredag o alla ska åka hem! Det suger verkligen.. Får kolla om det ens blir ngn kvar här! Buhuu ! Hoppas Hanna stannar i Kil o vi kan hitta på ngt tsm .. Kurre Kursu kanske kommer ner till Värmeland också. Får man se en skymt av honom eventuellt =p

Nej, men ja! Nu ska jag draaaa..

Puss o fest :)

LOVE

12 April

Precis ätit way to much tacos :) men gratis är gott, spec när skolan står för de goda! Mumms.. Blev gratis igår också, måste leva snålt när man inte har några pengar. Men jag klagar inte, ganska skönt o inte ha pengar, då kan man inte spendera o slösa på småsaker. hah!

Igår var jag på skolan hela kvällen tsm med Camilla o Sandra, vi käkade, kolla hockey och så ska det låta, lite senare på kvällen blev det även Jackass 2 =) Megakul! haha .. Sen blev de hemgång och sängen, grymt skönt kan jag lova.

Sov till 12.00 idag =) Det var bra längesedan kan jag lova .. Behövde verkligen den här sömnen, sen har man väl legat lite på sofflocket idag, men har faktiskt städat hela lägenheten och även packat lite inför flytten som sker om cirkus en månad. Blev bara tre kartonger med saker som bara stått i garderoben, men en bra början iaf :)

Trött som styrk, men ska inte sova än på några timmar.. Körslaget börjar nu på kl 20.00 men får gå ner om en stund o kika . Hejja Brolle !!  Blir nog även en rulle till kvällen, får se vad som erbjuds.. Jag vet en sak jag inte skulle tacka nej till iaf. Grrr ;) haha ! Nejdååå... eller jooo, men KC är nog ännumer sugen än vad jag är ..hah!

Usch, nu börjar de spåra ur.. 

Skicka mig ett sms ! jag vill, jag vill, jag vill ...

Aja..

Peace out, LOVE!

IRR!

Vart är världen påväg någonstans?
Allt detta tjat om Engla, det är sjukt jobbigt! jag fattar inte, förstår inte ..
Jag trodde verkligen inte att han var kapabel till något sådant här! Besviken, irriterad och ledsen! Glad över att slippa vara hemma, tror inte jag skulle klara det faktiskt . Låter kanske väldigt konstigt! Men jag tar åt mig och tänker hela tiden att det skulle kunna vara någon som man känner eftersom allt är i närheten. Herregud, kan tänka mig vilket snack det går hemma på byn. Lider med alla anhöriga, Englas och den misstänktes som idag begärdes häktad. DAMN! Hoppas dom hittar henne snart.

Visst visste jag att du var sjuk, men inte såhär ?!

hej kom och hjälp mig, typ!

Ikväll blir de grillning och sen vet jag inte .. Hade varit kul med fest, men ah .. lungt var de va? ;)

11 April

Idag säger vi Grattis till några stycken som fyller år!

Sitter i datasalen, har kundvård och borde verkligen börja med min kundvårdsplan men jag och Hanna sitter på facebook och försöker hitta massa gamla elever att bjuda in till Nöjesfesten. Det går väl framåt och jag hoppas vi får in fler anmälningar :)

Igår var vi i Norrköping på Stadiums huvudkontor hela dagen, vi hade intervjuer och workshops. Gick bra mkt bättre än förväntat för alla tror jag. Men nog var de lite nervöst allt! men de ska det vara .. Jätteroligt var det och förhoppningsvis får man en fin utvärdering nästa vecka. Haha! lär juh inte hända, men man kan juh alltid hoppas.

Till helgen blir de bara en massa lungt, känner att jag behöver Sova och ta tag i skolan nu. Är juh trots allt bara en månad kvar till studenten ungefär och det känns gött men lite skrämmande!

Om en månad sitter vi i en buss påväg till Sthlm och studentkryssningen =) Hell yeah!  Då får jag träffa min Sändra, åhhh som jag längtar!!! <3 Love her very mucho grande! Kom på att då träffas vi innan studenten, yeah..

Ah men neeeh, det här fungar inte .. Nu måste jag verkligen komma igång, göra en framsida iaf!

tack o hej!

LOVE

8 April

Sitter i datasalen nu med ettorna på deras lektion, yeah! Nostalgisk man blir, känns som om de var igår en annan gick i ettan ;)

Det var några dagar sedan man kladda lite i bloggen o visste känns de jäkligt bra o vara tillbaka i skrivandet igen :)
Helgen har varit kanonkul ! Sthlm med några av de roligaste i klassen kan väl inte sluta på något annat sätt. Men jag var lite trött  o slut väl hemma på lördagkväll.

Fredagen började iaf med att klockan ringde 04.45 o då var det duschen som gällde i högsta hugg för att piggna till lite. Sen började resan mot Sthlm, vi poppade musik, skrattade, drack kaffe o bara fjantade oss :) Thats Nice! Väl framme i stora staden knäcktes en backspegel och det var väldigt mkt gasa o bromsa, måste erkänna att man var lite rädd ett tag, men Thomas kan sin sak sägs det.. Så man får väl lita på de :P Medans Thomas sprang iväg på möte fick vi ta oss ut till våra plaster själva, jag o Bengtsson skulle placera oss på Skärholmen, även kallat Särholmen :P Där stod vi utan för stadium o försökte dela ut enkäter, gick väl inte så bra.. men vi hade trevligt iaf .. Åkte in till stan senare o fönstershoppade :p MYS ! Vi åkte sedan til vårat vandrarhem och fixa iordning oss för maten och bowlingen .. Jävla skitsport! efter de åkte vi hem o bara pratade o umgicks ..Slocknade innan jag ens hade tagit av mig glajjerna :P så trött var jag!

Lördagen börjades med att vi låg o drog oss ett tag, sen blidde det frulle och efter de ihoppackning för att sedan bege oss in till stan och danna dag skulle jag stå med Johanna o Degen på Serglestorg i Stadiumbutiken.. Det var kul, delade ut lite enkäter sen drog vi o käkade och sedan packade ihop allt för att åka till Barkaby :) Jag o Johanna var på jakt efter kulglass hela jäkla dagen, men nej.. vi hittade ingen! GRRRR!
Påvägen hem bestämde vi oss för att dra Arena och de gjorde vi .. 22.15 började vi dricka o sen var en annan i farten o resten är historia, eller vad säger du KC ? ;)

Idag har vi dansat streetdance med ettorna, jäkligt roligt .. när man väl sätter allt! En annan höll på att bryta ihop ett x antal ggr , jag vill också kunna dansaa!!  Ikväll blir de att plugga kristendom för imorrn är de prov som gäller o jag måste sätta det! Klättring står också på schemat inför morgondagen..  Just nu borde jag jobba med säljresan, men man vet juh hur de går ....... Attans!

Aja, sneglar på Hannas blogg nu och ser att hon räknat ut att det är 52dagar till studenten :)

Skeppohoj!

LOVE

3April

Sitter och har Näthandel nu, vi har precis registreat oss på Stadiums hemsida och skickat in CV.
På torsdag ska vi till Norrköping och Stadiums huvudkontor på arbetsintervjuer, rollspel och kolla vilken säljprofil vi är. Detta ska bli väldigt roligt men även skiiit nervöööst! Rollspel inför de högsta på stadium är väl inget man ställs inför varje dag, men kommer bli en upplevelse. Helt otroligt vilka möjligheter vi får på denna skola !
Jag älskar det och jag klagar absolut inte. Detta kan vara min chans och jag måste vara laddad till torsdag. :)
Sjukt kul att vi får chansen till detta, vilka får de annars?

Min säljresa har väl inte börjat så bra precis, men när man väl kommer igång så borde de gå framåt. Vet inte alls hur jag ska börja att skriva, vad ska man skriva? hur mkt ska man skriva inom varje butik? Skiiit.. men bara man gör den o skriver lite så borde de bli bra till slut . Gäller att hitta rätt inställning bara!

Imorrnbitti åker vi till Sthlm för jobb o massa mys :) Det ska bli såå roligt att få komma iväg med detta gäng och bara vara, vilka friheter vi får när vi väl är där också. TACKAR! Vi ska vara inne i stan imorrn till halv 10, sen får vi ta oss själva ut till butikerna där vi ska placera oss, vi har ca 2-3timmar på oss med de. Sen ska vi stå i en liten monter, typ, och bara försöka prata med så mkt folk som möjligt o marknadsföra skolan. Sen blir det middag och bio, sen får vi se ;) Men även lite shopping kommer att hinnas med så jag måste call my mother o föra över some money to me =P Måste juh köpa min Volume Master någon gång också :) Ja tack!

Vi pratade nyss om hur många i klassen som har jobb efter studenten, o alla har det :) Hur roligt är inte det ? Hur stora är oddsen att en klass på 28pers tar studenten o alla har jobb? Iofs var de mesta sommarjobb, men de var endast jag o Tilda som inte ska stå i Sportbutik .. Jag tycker det är kul att vår klass är den bästa genom sporthandelshistoria och förmodligen alltid kommer vara de, som lärarna säger =) Thats NICE! Vi är helt enkelt bäst!

Sen så måste jag bara säga hur mkt jag tycker om Björn Gustafsson <3 Han är min idol och jag bara älskar honom.... Som alla andra tjejer i hela Sverige!

Saknar min Sändra också, jättemkt! O nästa ggr vi ses har jag tagit studenten o flyttat hem, känns lite vemodigt. Men jag vill kunna träffa min tjej när jag vill. Även fast vi hörs mer när jag är i Forshaga än hemma :P
I love you Girl and you are the best thing that ever happen yo me !

Men jag tycker megamkt om tjejerna här också, o jag kommer aldrig glömma er :) NOWAY!
Ni betyder för mkt för att vi bara ska tappa kontakten efter studenten, de får inte hända.

Nej men serri vad lång min blogga vart idag då :) Men aja .. sånt som händer!

Tack för mig, heeej!

LOVE

2april

Har ingen lektion nu förrens efter lunch och då är det den berömda säljresan som gäller! Men den ska gå bra, måste bara bestämma mig för vilka butiker jag ska besöka, sen kolla ut resvägen igen.. sen bara sätta ingån o skriva! jag ska INTE halka efter med ngt nu de sista veckorna .. NOWAY!

Har precis haft Coachsamtal med Hanna, det såg mkt bra ut . Bara två rester , eller ja ett prov, en novell o en bokrecention. och de ska vara klart tills nästa vecka, de har jag som mål :) O de ska klaras. Annars såg det bra ut, jag trodde att de skulle vara bra mkt mer som jag låg efter med. Så nu känner jag mig lite lättad faktiskt.

Ihelgen ska jag åka till Sthlm tsm med Camilla, Johanna,Bengtsson, Nempen o Linus :) Vi ska till några stadiumbutiker och dela ut flyers för Sporthandelsgymnasiet! Skolan bjuder på allt :) Boende, mat, bio o jaa , hela kittet ! Ska bli skönt att få komma iväg.. haha!

Igår var det verkligen ingen rolig dag alls, motivationen var inte på topp o inte humöret för den delen heller. Vet inte alls vad som hände, men känner väl att det inte händer så mkt som de brukar. Men man får ha i tanken att vi bara varit här sedan i söndags och snart slutar vi ! Så jag har inte tid att gå o vara på dåligt humör, det finns inte! Måste ta vara på tiden här nu, det är juh typ bara 58dagar kvar till studenten :) iiihhh! typ hur skönt som helst.
Men sen efter sommarn vill man väl tillbaka hit .. Kommer juh sakna alla grymt mycket, men det kommer gå bra ändå. Vet hur de slutade med mina allra bsäta kompisar från förra året, jaa vart är dom nu ? O vart är jag för dom? Typ ingen kontakt alls, så jag har inga större förväntingar på att vi från klassen kommer ha de heller, beror juh helt på vad man gör det till. Jag ska hålla kontakten med dom som betyder mest iaf :) ABSOLUT! 

Jag längtar till orkhandbollen, kommer bli så sjuukt kul! Men snart kommer den o knackar på min dörr :)

Nej, nu ska jag ta tag i o göra något vettigt, men vad? har juh inga rester ?! =) YEAH!

LOVE

April April

Nu är det aprilmånad och ja, som jag nämt tidigare så tycker jag att tiden går förbaskat fort!

Kommit ner till Forshaga igen o träffat de flesta kompisar :) Det är NICE! Hanna sov hos mig i söndags o de var mys, bara massa prat o kycklingrulle. Sen kom Camilla o Johanna förbi på nattkvisten en sväng också, kul kul!

Nu sitter jag i skolan, kom lite tidigare än vanligt, såg att bloggen fungerade o HALELULJAH! Den har inte fungerat som den ska sedan i SÖndags, så jag blev very mucho happy..

Helgen var kanon, eller ah lördagen kanske man ska säga! Då styrdes gästis o där var de en heeel drös med människor. Sjukt kul hela natten lång :) Thanks!

Eftersom det tog sådan långtid att logga in så måste jag sluta skriva nu , segooblogg!

Hejsvejs!

LOVE