Studentbal

Igår var det bal, och jag måste säga att alla var otroligt vackra ! vissa vackrare än andra, men så är de juh alltid. Men mina tjejer, ojojoj ! Sanna med sin svarta långa klänning och sin fina håruppsättning o smink. Hon såg ut som en dröm ! Och Sara, som vi slet igår med din frisyr och ditt smink, men bra vart det och du var så himla fin,vacker och snygg ! Du bar verkligen upp klänningen och du verkligen lös ! Linda, med din turkosa klänning såg du ut som en himmel ;)  Alla var verkligen så fina och att se sina vänner på en sån här tillställning värmer, man uppskattar att man får vara med. Fiske 3orna var de man såg fram emot mest att se, lika så sportkillarna.. vilka män! ;) Snyggingar !

En annan sprang runt o yrade med massa kameror för att hinna med o ta kort på alla.. tror jag fick med de flesta!  Sen får man juh byta lite kort med andra ..

Efter att de hade åkt in på balen, styrde vi tacokväll .. det var myyyys ! Sen gick vi ner på gettot , hämtade folket o drog vidare på central o lirade brännboll.. eller ja, vilt lira .. vi andra stod mest o hoppa runt ... Gick tillbaka till gettot för att möta upp de från balen, nu var de dock inte lika vackra ;) men vad roligt det blev.. tror jag !. Efterfest hos Ellie till kl 5, hem o sova o sen upp till skolan vid 11..  missade första lektionen =/ nooot gooood ! men jag trodde att klockan var halv 10 när jag vaknade så jag stressade mig upp, ringde hanna o hon sa att jag låg en timme efter, klockan var tydligen halv 11.. hade missat den tredje efterfesten på skolan, men de var väl tur de kanske .. :P

Man märker juh dock att de inte är lika roligt på skolan mer, förra årets bal var så klocken, igår var den ok. bara ok liksom ... hur ska de bli när vi står där ? ingen fest .. buhu ! Vart fan ska denna skola ta vägen utan årets treor, ont o ens tänka tanken ..

Det går inte att ställa sig in på att de är självaste studentdagen imorn. Går verkligen inte ! jag försöker, men hela tiden känns de som om de bara är tillfälligt, dom kommer juh tillbaka efter sommare.. men dom gör juh inte det ! Eftersom man inte insett det, så kommer morgondagen att bli en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Jag vet att jag kommer bryta ihop totalt, men jag vet att jag inte är den ända. Och alla har någon gång känt så som jag kommer att göra imorn. En förtvivlan,en sorg , en ensamhet och en fruktansvärd tomhet !  vart ska jag ta vägen ?

Ikväll kommer Kurre o Skoghall hit, då är de fest som gäller.. kul kul ! o denna ggr stannar de i forshaga ! :) yeahoo ! får se vad de blir, hoppas på nå roligt, och kvällen ska spenderas med mina absolut bästa vänner ..

Sanna flyttar ifrån Sverige på måndag, varför är de så svårt att få in ?!
alla flyttar hem imorn eller på lördag !

Helvete , varför är de så svårt att inse ?!

----

Idag vill jag bara säga FÖRLÅT !

Full fart !

Ojojoj, veckan har bjudit på mycket skojj ! :) tänk om man kunde ha så här roligt jämt.. tyvärr så är de bara att inse att de är slut snart o alla styr sin kosa bort.. =/ jag orkar inte tänka på det..

Sitter i skolan nu, har base .. borde egentligen ta tag o göra klart massa uppgifter, men jag orkar inte .. Nu vill jag bara åka iväg på golfkursen och sedan hem o fixa lite .. ;P Kommer lite folk till forshaga ikväll så vi får väl se vad kvällen har att erbjuda .

Idag har jag endast haft engelska, sen ledigt .. varför tar jag inte tag i mitt liv ? nej vi gör de i trean ist ... suck !

På fredag är det nöjesfesten, de ska bli kul ! Vi ska in på Arena , hoppas man kommer in, sen blir de efterfest med alla underbara människor som ska ta studenten o avgångselever i forshaga :) kommer bli sjukt kul !

Snart är det sommarlov, tiden går fort när man har roligt har jag hört . . . . . . .

Bessmerfesten nästa på hemmaplan, sen är de midsommar :) yeah! lite att se framemot.. sen får jag juh tärffa den sjukt underbara Sändra :) <3

INGEN KOMMENTAR !

/ Emelie

Fuck it

sitter man i skolan o har svenska, uppsatsen ska vara klar på torsdag  och jag har inte ens börjat. Det står still i huvudet ! som vanligt är inte min tankeverksamhet på topp. Spec inte efter helgens bravader :P

Åkte med Tesse till Deje i lördags, vi kom igång med festandet vid 23 ller nått o sen kan man ju säga att de var ganska kört :P haha ! men kul var det... tack alla inblandade ! gick väl o la sig vid halv 8 .. upp igen kl 10 kanske, missade bussen till forshaga iaf ... Jag o Albin låg o pratade bra länge innan de ramlade in folk, en efter en till oss. Matte var helt nerkladdad, men så går de när man däckar ;) Samlades runt köksbordet o de killarma knäckte första bärsen, och ja tänkte " vafaaan, dom måste juh vara helt knäppa som börjar att dircka igen kl 12 på förmiddagen."  Kände att jag också lära testa på det, så blandade ihop några 50/50 groggar, o sen bjöd Dansken på cahmpangefrukost :P Trevligt värre... sen kan jag juh äsga att de var kört igen.. Vi gick ut o la oss för att sola i det grymt fina vädret o drack ännu mer.. Dyng var man väl vid 15 o då kom Pernilla o Rickard o hälsa på, de hade tagit cyklarna :) tihi ! Jaa, sen var det stereo på högsta o partyt igång :) Vet inte vart dagen tog vägen, men klockan 00.00 bestämde jag o matte oss för att gå o lägga oss.. ganska tidigt, men gött... festat o druckigt konstant i 1dygn .. :) Rekord ! hoppas på flera fester av detta slag innan student !

Förövrigt så tror jag aldrig att jag sett så många gråta på en o samma gång som igår.. En började gråta för studenten var nära, sen hängde alla på den personen .. För mig kom de inga tårar, jag tänker inte inse att de snart är slut ! blir inte vad man gör det till !

Nu är de lunch o jag har inte ätit mat sedan i lördags, så jag ser framemot potatismos o bratwurst ;) yeammi !

Hejdå!

/ Emelie

En ledig fredag

tillbringas på ForshagaAkademin i dess datasal .. Håller fortfarande på med samhällsuppgiften, kommer ingenstans med den .. Mycket svårare än jag trodde.. men snart ger jag upp o lämnar in den som den är just nu .. står still i huvudet och koncentrationen som borde vara på topp är det inte .. Sen ska jag försöka börja med antingen svenska novellen eller uppsatsen.. novellen blir de nog eftersom den just nu gör att jag har IG varning.

Pernilla sitter här bredvid och gör mig sällskap, hon håller också på med sin samhällsuppgift, ser dock ut att gå bra mycket bättre för henne än för mig iaf .. Kul för henne iaf ;)

Idag har mina kära hund3:or åkt i väg på studentkryssning .. hoppas de får de skoj, inget jag tvivlar på iofs..

Sara ser man juh aldrig mer heller, men ah.. lika bra i vänja sig i tid antar jag ! Saknar dock tjejen väldigt mycket !

I onsdags var de dags för fest igen, jag o pernilla :P men den sööööög ! är inge roligt med fest mera, o tur är väl de så man kankse lägger av med skiten ! äh, säger bara Arena nästa fredag :) 

Nöjesfesten äger rum på fredag också, de ska bli så kul o få träffa gamla avgånga elever igen, folk man inte sett på ett år kommer :) jaaa vad kul ! hoppas ingen bangar efterfest i forshaga ! 
usch vad tiden går snabbt ... även fast man inte jämt har roligt !

Tänker hela tiden på dig, fattar inte varför ? måste sluta ... måste inse... måste fatta !  Kommer bli riktigt tufft att träffa dig igen, men jag ska bita ihop o jag ska göra det bästa av situationen .

Sommaren 2007 närmar sig med stormsteg och jag har fått jobb 7veckor på Team Sportia i Sandviken, v.26-34 :) måste dock säga ifrån mig två veckor eftersom jag måste ha praktik .. bajs ! men sånt är livet när man går på Forshagaakademin !

Saknar Sändra my friend !

Nej, nu måste jag fortsätta jobba vidare, rasten tog visst slut nu !..

/ Emelie

Back in bussnies

Yepps, då var man tillbaka på skolan. inte nå spec händelserik dag änsålänge . Skulle gå o sola imorse, sov dock över så fick gå efter engelskan ist. men de fungerade juh minst lika bra. Lunchade med Pernilla o upptäckte vilket otroligt vackert väder vi hade. Gick tillbaka till skolan o träffade Matte som satt ute o rökte, vi slog oss ned brevid honom o sen blev vi sittandes där, de var så grymt skööönt i solen :) mmm, me like ! Sen tog vi oss i kragen o gick in till datasalen för att plugga lite samhälle, men ja .. efterfesten lockade mer och nu sitter jag här. oops ! Men har skrivit lite på uppgiften iaf, den är juh inte lätt om man säger så.

Nu tänkte jag skriva lite om de roliga som hänt under helgen och i veckan:

Årjäng
Vi i klassen var ju somsagt i Årjäng i fredags, åkte dit direkt efter skolan.. hem i 30min, duchade o bytte om o spräckte mina nyinköpta strumbyxor ! paaaniiiik ! kom in till stan o drog då på Åhlens för att införskaffa ett par nya strumpbyxor, sedasn begick vi till Donken för att äta lite o byta om o sminka sig..
När vi satte oss på bussen mot Årjäng så hade vi 1,5timmars bussresa framför oss, men den var rolig :) Efter Grums satte vi igång med drickandet .. Yammie !
Välframme i Årjäng kom Linus föräldrar o hämtade oss o skjusade oss vidare till lokalen där vi skulle vara .. långbord var uppdukat o steroanläggningen vad färdig , bara att sätta igång :)
Började med att käka lite smörgåstårta, den var hur god som helst o innehöll "ferska rekor" ;) . Efter maten så var de lekdags, vi hade lekar som ; smälla ballonger i sexställning ( jag o camilla vann ) , äta snören snabbast, dricka en cider på kortast tid, vispa grädda o sedan vicka upp o ner på bunken när man trodde de var fast o som avgörande en frågesport , o vilket lag vann inte om inte mitt :) Bra kämpat !
Sen satta vi igång på allvar, musiken höjdes o vi dansade som få ! Efter ett tag kom de massa årjängsfolk, märkte dock inte så mkt av dom.. var nog i min egna lilla värld. men dom gick lika fort tydligen eftersom de blev så tjafsigt.. o kvar var vi i klassen, vissa torrare än andra . ;) men jag o bengtsson höll iaf igång hela natten ända tills bussen gick igen på morgonen kl 05.50 ..  ok vist, några mer dansade med oss :P resten ahde bäddat upp på bord o stolar för att sova . Men jag sviker inte en fest ! never !  Busseresan hem var trött o illalunktande.. haha ! men jag o pernilla kollade på kort o skrattade, kan juh inte påstå att man var spec nykter än .. resten sov !  oh jaa, de var väl årjäng :) Tack Linus, nästa ggr kör vi en likadan fest i Forshaga !

Lördag
Jag o Pernilla hade bestämt oss för att se på ESC o äta lite godis o chips, men först tänkte vi att vi var värda en Pizza o gick till Lusten, o mumms vilka pizzor :) Fick dock inte i oss allt , men mätta vart vi .. sedan gick vi förbi gettot o där var de llite kalas, jag blev sugen på fest, de var juh så underbart väder, så jag bestämde miug för att festa igen.. denna gång dock med sanna o lite annat folk. de var kul :)


Söndag
Aldrig i hela mitt liv har jag mått så dåligt, vaknade upp brevid sanna med världens huvudvärk.. fyfaaan! kom inte upp ur sängen förrns 15.00 o då gick jag hem. lagade mat, potatis o kotlett, såå goottt ! men mådde fan inte bra. usch! kl 16.30 skulle vi samlas på skolan för att förbereda salladerna inför sthlmsresa dagen därpå. Pernilla,Jag,Kexet o Linnea gjorde de otroligt goda pastasalladerna . :) Sen blev de Chips o Dipp samt en snopp dokumentär för mig o pernilla !

Måndag
Vaknade upp o då var de dags för Norrköping o Stadiums lagercentral . Busseresan var sjuktlång men ändå trevlig! Kom till norrköping o gick en runda inne på lagret, var mindre än jag trodde , men ändå stort ! senare åkte vi till Stadiums service kontor, var på en föreläsning o sedan åkte vi vidare till sthlm. Vi kom fram i sthlm, närmare bestämt Mälardalen, kanske höjden. Bodde på ett jätte vackert vandrar hem ute på en udde . Var ute o gick på området, jätte mysigt !:) lekte lite i lekparken med flickorna o sedan blev de charader för vår del, hur kul som helst. Sedan var klockan såpass mkt att vi kände att vi behövde sova, då började vi leka sanning o så blev de i några timmar. trevligt trevligt ! somnade vid 4a tror jag...

Tisdag
En heldag i sthlm är juh inte så dumt, synd att man inte hade pengar .. Hade fått några uppgifter av skolan att besöka minst två conceptstores och sedan var det fritt fram ända till kl 15 då bussen skulle avgå från stadshuset mot Karlstad igen. Jag gick o lunchade med min alldeles underbara moster Linda, alltid lika trevligt o givande o träffa henne. Hon är helt klart bäst ! Sen gick jag till flickorna i klassen igen, kollade i lite butiker o sen var klockan 14, så vi gick till bussen o sen kl 15 var de hemresa igen :) sov hela vägen... gött de !

Nu har jag skrivit på tok för mycket ! sista rycket med samhäll nu innan min tvättid börjar !
Ha de gött allesammans !

/ Emelie

Årjäng

Idag bär det iväg till vårt efterlängtade årjäng, som vi alla har längtat ! kul ska de bli iaf !

Detta väder tar kål på en, känner mig helt slut i kroppen, ont i huvudet och helt febrig. allt för ett litet väderomslag !fattar inte att de kan ha sån stor inverkan på kroppen som den har.

Nu sitter jag i skolan, ska ha naturkunskap b snart, inget man ser framemot eftersom jag ligger så fruktansvärt långt efter i det ämnet. men bara att bita ihop o kämpa, inga sura miner ! är trots allt fredag ! :)

PÅ måndag ska vi åka till Norrköping och Stadiums huvudkontor, de ska bli riktigt häftigt . Sen åker vi vidare upp till Sthlm och ska sova där o sedan bege oss ut på stan i olika conceptstores o sen besök på Adidas .. Cooolt ! Ska bli gött o komma iväg med klassen, vi har juh torts allt roligare o roligare för varje ggr vi beger oss iväg på något. =)

Studenten närmar sig och jag vågar inte känna efter hur allt kommer att bli efteråt. Det går inte ens att föreställa sig den smärta och sorg jag kommer att känna när de närmasta och bästa kompisar jag har flyttar ifrån mig. Sanna till Alta (Norge), Sara till Göteborg och Linda till örebro ! Hur ska jag klara mig här ? Vågar inte känna,tänka eller inse att de snart är slut. Treorna som går på denna skola just nu är dem som gör de värt att gå till skolan. Okej, inte riktigt så.. men vissa ! Klassen gör jävligt mycket den med, ingenting vore detsamma utan den. 
Men Sara,Sanna o Linda, hur ska jag klara av att låta nå andra bo i er längehet ? nå andra som kommer att ta våra minnen därifrån, eller minnena är juh förevigade, men platserna ? ... Oh jag vill vekrligen inte detta. Jag vill ha er hos mig ett år till, bara ett år !  Det är juh er jag vänder mig till när jag behöver hjälp,stöd och råd . Inga kommer någonsin att ta era platser, inte en ända ! Jag älskar er så otroligt mycket ! <3333

För tankarna kommer o går, vissa består.. jag tror , men vill inte, att jag är kär !

Borde

egentligen gå hem o plugga till provet som är imorrn, har inte ens öppnat häftet vi fick för en vecka sedan =/ bådar inte gott för mig imorrn .. men har haft prov på samma saker tidigare, får hoppas att de sitter i .
Gjorde prov idag med, kändes bra, så hoppas de gick bra o ! skulle vara gött o få överträffa sig själv någongång, men då måste man lägga ner sig lite också.

Tvättida idag, kunde juh behövas ! haha ... men tvättmaskinerna är konstiga o jag fattar inte så mkt av hur man använder dom .. nu är tvätten säkert inlåst också eftersom tiden bara är till 21 =/ shiiiet ! upp tidigt morn isf o hämta den. haha .. klant Emelie !

Nu sitter jag hos Sanna,Sara o Linda, de är i skived o handlar godis som jag förstod det.. passar på at låna datorn, för snart måste jag ändå gå hem o göra mig klar för sängen så jag orkar upp imorrn.. Är så fruktansvärt trött om dagarna o har äckel huvudvärk.  Sara är i Kil, tomt här utan henne.. men lika bra o vänja sig !

Imorrn måste jag ringa till Team Sportia också, andreas ringde aldrig idag .. han kankse glömde ? men måste ta tag i det också.,

G+ på naturkunskap provet, bra Emelie ! :)

På fredag är de Årjäng.. o jag ser framemot det så mkt :D

o vad har Emelie mer gjort idag, jo klippt lugg ! faaaaaan! tror jag serri att de ska bli bra när jag gör de själv ? omg.. tur att jag får upp luggen somvanligt iaf ;:D annars hade jag inte gått utanför dörren mer...

O ja , jag tänker på dig lika mkt som tidigare, om inte mer !

Projekt

nu är jag riktigt trött o har ont i huvudet, men de har jag haft hela dagen ! usch ! jävla väder ! men de är juh fint emellanåt .. positivt !

Projektredovisningar idag, o jag är så himla stolt över Sara, du gjorde de klart bästa jag någonsin sett där uppe på scenen, så avslappnad, så lung, även om du inte var de innerst inne så var de inget du visade tecken på utåt. Jag satt bara o var sås tolt där nere i stolen, du sa så mkt bra o jaaa, jag blev så himla glad :) Sara, du var bäst däruppe idag ! o alltid annars också fördendelen !

Just nu känns de som en depperiod är nära, vill inte känna såhär.. tänker på dig hela tiden o jag vet inte vad jag ska göra för att få bort dig ur tankarna, påminns juh om dig varje dag på ett eller annat sätt. Jag vill inte glömma, men samtidigt vill jag inte komma ihåg ! tänk att en person kan göra så mkt ... de fattar jag inte .. antingen är de jag som överdriver de hela eller så ah, jag vet inte .. 

Imorrn är de prov som gäller, hoppas jag klarar de, men de blir tufft ! har inte pluggat så mkt idag, inte orkat.. men har två lektioner på mig imorrn o då gäller det ! kom igen Emelie !
Måste även ta tag i resterna nu, yees.. men när ?

På fredag är de Årjäng som gäller, ska bli rikigt kul.. Gött o få komma bort, träffa lite nytt folk o sen festa med klassen ! kan juh knappast bli bättre precis !

Andreas ringde idag också (team sportia) men kunde inte prata då pga redovisningarna så han skulle ringa senare, men han glömde nog mig .. hoppas han ringer imorrn ananrs får jag ringa upp honom igen !

nej, nu kanske sängen är mer lockande än  tidigare.. ska säga tack o hej till sanna nu bara !

Ciao !

Out of love

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

I want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right


Vad är detta ?

Händer de ingeting ?
- nej, absolut ingenting ! bläääää !

Det är så tråkigt, Sanna,Sara o lindorna har åkt in på Arena, o kvar blev jag. Men jag börjar bli van nu . Har juh faktiskt andra jag kan vända mig till då de andra inte är här, men jag gör juh inte de, så skyll dig själv Emelie !

Är hundvakt åt Flash, de är kul ! han ligge här neranför mig o är så lugn så. :) vi ska snart ut o gå med mina skavsår ! har även  saras dator o bredband här, så de är juh dumt o klaga när man fått låna det ! tack sara, du är en ängel !

Men jag vill också festa, de är juh så fint väder.. taggad är vad man blir ! men nästa helg, ja då ska de festas kan jag lova ! årjäng nästa !

måste plugga smfö också, men de är juh så tråkigt för jag fattar ingenting .. men men !

nej nu var de mkt klagandes !

är iaf glad att jag har mina underbara vänner ! <33

men de är väldigt jobbigt att jag tänker på dig hela tiden, alla låtar jag lyssnar på kopplas till dig. jag orkar inte ! år o är nervös hela tiden, för vad ? jo, för att jag tänker på dig... men varför ? jag vill inte, vill inte , vill inte !  men även om jag känner såhär nu så ska de bli ändring på de i sommar, för då ska jag ha den som alltid funnitd där ända sedan jag mött honom för första gånger ;) haha ! lycka till Emelie !

School

Mjo, där sitter man ännu .. inte varit hem något än ! Har gjort klart hemprovet som skulle vara inlämnat förra veckan, och pmb som skulle vara klar idag . Gött att ha gjort klart de så man slipper tänka på det mera. Nu är de bara resterna i lite andra ämnen som ska in. Men de tar jag en annan dag, typ imorrn eller nått.. För nu måste jag hem o äta sen plugga smfö som jag har prov i på onsdag. Även prov i vintersport på torsdag.. Måste även sätta igång att plugga naturkunskap, annars lär jag väl aldrig få in något utav den. Gäller att vara ute i god tid har jag hört.

Varit en lugn dag i skolan, började med läxförhör i idrott på idrottskador, mjoooo... vi får se hur de går på det. pluggade inte spec mkt igår om man säger så. Råkade prioritera annat före. Sen vidare till samhäll där vi lyssnade lite om EU, men fattar fortfarande inte nå mer om det, gjorde några frågor på det sen var de lunch. Pasta o kebabsås :) mumms ! glömde dock ketchupen, men men !  Efter lunchen så var det PMB och där höll jag på att somna eftersom Thomas skulle babbla hela lektionen om marknadsföring o hur den ökat på tio år, o sånt shiiit .. Sen svenska där vi inte gjorde nå alls, gick igenom lite saker inför uppsatsen som ska skrivas sen slutade vi . Ja, lugn med tröttsam dag idag..

Missar workouten idag med, bajs ! men jag måste prioritera skolan nu o resterna måste in ... men nästa gång ska jag dit för då ska allt vara klart i skolan ! ohjaaa ! kämpa på Emelie !

vad ska man laga för mat idag då? har pasta, pasta o lite mer pasta att välja på ... så de får nog bli pasta faktiskt.  vad de blir till vet jag inte .. de får frysen utvisa !

nejsansvejsan, nu ska jag gå hem o äta,plugga o läsa... blir nog lite tv också för den delen ;)

Men hursomhelst så vägrar du försvinna ur mitt huvud, och det stör mig. men smällar man få ta när man träffar underbara människor som man inte har något gemensamt med. men på något vis har du ändå lyckats klamra dig fast i mitt huvud.  för tycker om dig, ja det gör jag !

O Sara o Sanna tycker jag också om , väldigt mycket ! PUSS o SMACK ! 

Sommar,Sommar,Sommar

Oh vilket wonderfult väder vi haft idag. helt klocken!

vaknade upp i gangef imorse vid 06.00 , ner o käka frulle o sedan bar de iväg till dala Floda för att möta upp Linda, packade oss in i bilen o begav oss mot forshaga 07.45 . två timmar senare var vi framme.. lånade balkongen hos sanna och sedan var de sola de närmsta timmarna som gällde.. pluggade även lite, men dock lite. prov imorrn=/ me dont like ! har inte förberett mig nå alls.. men man ..

Imorrn är de även torsdag, gött med kortvecka, mumma ! det gillas o uppskattas !

Nu ska jag snart locka håret, sen sova en sväng .. om de hinns med dvs ! :)

man måste våga för att vinna !

jag säger som igår, " Kommer alltid att vara kär i honom, o i sommar smäller det ;) "

För att du är de ända som spökar i mitt huvud förtillfället !!!

Valborg

Sitter i gagnef nu hema hos Sanna, imorrn bär de iväg till forshaga igen . . .

Gårdagen blev riktigt lyckad, vi samlades kl 18.oo , blev dock lite förseningar, men maten stod klar vid 19 tiden, de var väl lite stelt i början, men de styrde jag o Dr Svettlana snabbt upp ;) Körde lekar, umgicks med folk,drack o dansade. Riktigt kul :)  Vi dansade ända in på småtimmarna, och mkt dansband blev det . ojojoj ! haha!

Nej, jag orkar inte skriva nu .. gillar inte bärbara datorer heller, sitter vid Marcus nu, ..... Det är konstigt tangentbord :S

hejsvejs !

jag kommer nog alltid vara kär i honom, men i sommar smäller det ;)