Pompa & Ståt

Åh, har nyss kollat på "Bonde söker fru - bröllopet" , så romantiskt :) Marita såg ut som en lite prinsessa. Längtar till den dag då en annan står därframme, vilket typ aldrig kommer att hända. Men hoppas o drömma kan man juh alltid . Vill stå där med min alldeles gräddvita klänning i snön, med vita o röda rosor i buketten o håret uppsatt med lockar i en fin uppsättning. Snön ska falla från himlen och med ishotellet i bakgrunden ska vi bege oss mot efterfesten. tillsammans , du och jag .

haha, bra att man vet hur de ska se ut iaf ;)

Sitter o pratar med Sara nu, hur ska vi klara oss utan varandra ? tror tankarna kring det hela skrämmer oss båda, men jag vet att verkligheten kommer vara sååå mkt jobbigare än vad vi kan tänka oss. Ingenting kommer att stämma såsom man tror de ska känna, inga känslor eller nått.. Allt kommer bara gå rakt utför för min del iaf. Mitt sista gymnasieår kommer, som de känns just nu, bli det värsta i mitt liv. Jag vet att det låter som att jag överdriver det hela, men de personer som inte bor såsom vi gör på vår skola, de som inte går där fattar inte hur nära man kommer varandra. Man blir som en egen liten familj, o sen efter ett,två och tre helt underbara år tillsammans så ska man splittras, alla ska gå åt olika håll. Vissa kommer man aldrig se igen medans andra håller man någorlunda kontakt med. Det är förjävligt det hela. usch !

Imorrn ska jag skriva en lååång blogg, en blogg som ska sammanfatta hela 2006, eller iaf de bitar som varit det bästa :)

Idag då, jo , idag har jag bara suttit framför datorn, from de att jag vaknade kl 12.00 till nu . Ah bortsett från bröllopet då. Har pratat med Sara,Marcus,Johanna o nu Danne :) alltid lika trevligt. 
Snart är det januari, vilket betyder att jag får åka ner till forshaga o träffa min pärlor igen . Sen ska jag även träffa Marcus, hihi.. de ska bli väldigt spännande :) o framförallt kul =D ah, jag längtar !

Sms Sms sms, tror jag är smskungen faktikst :) jävlar vad jag ahr skrivit sms idag. rekord !

Ett citat jag hörde idag här på msn, vilket jag tycker var väldigt bra : " Vågar man vinner man" . jag gillar det. Det stämmer, om man bara vågar så har man juh vunnit mot sig själv. nu kankse inte detta citat anvnbdes i just de sammanhanget men ändå. Om man gör något man inte vågat tidigare, så har man övervunnit rädslan för det man inte vågade.. :) me like ! jag ska ta vara på detta citat iaf !

Nu då, ja, nu ska jag sitta här ett tag sen sova ! är dyngtrött..!

Imorrn ska jag träffa Sara !:D jag längtar så mkt, kommer bli så underbart ! the dyngen reunion :D

Hundtricket

Haha, jag o sändra kollade på den igår, jeävlar så bra den är :D mohaha.. "jag heter rolf, så slipper ni fråga" .. mohaha.. Var även in till valbo igår, hela dagen.. Köpte mig ett par dieseljeans,skor o ett linne . De får duga på ett tag nu. Hade väldigt trevligt iaf, även fast vi var lite småtrötta .. Men god mat iaf :) o flurry också.
Senare på kvällen vart det innebandy, träffade Kasper, o de är alltid lika roligt o se o prata med honom ;D Hoppas du kommer hit nästa vecka nu då.. Håller tummarna !

Idag har jag varit i Falun o kollat på innebandy, evelina spelade final, dom förlorade.. Synd när de hade gått obesegrade genom hela turneningen annars.. men men. Shit happens, som de så fint heter här i Torsåker :P

Nu sitter jag o lyssnar på en asbra låt. Kenkrihan-you took my heart .. love it !

måste juh nämna att jag köpt ny mobil idag också :D Yippe. en Sony Ericson w710i tror jag de var . en walkman, med lucka :D Den är grym .. hehe .. snygg också..

varför,Varför o åter varför finns du nästan konstant i mina tankar ? bort,bort,bort.!

Lite grymt idag när vi var hemma hos Siwert. Skrattat som tokar.. ligger ner på golvet, så kommer siwert ner o joinar oss.. alla tre på golvet o asgarvar :D Det är vad jag kallar underbart !:) o ett minne för livet.
Igår så hämtade Siwert oss vid tegelbnruket, jag sätter mig i baksäte som vanligt.. tycker att bilden är lite dåligt ljudisolerad så jag ser mig om vad som kan vara fel, o ja, fönstret var nervevat en bit, så jag veva upp det. Så när jag kliver ur bilen känner jag att jag är helt genomblöt i rumpan o fattar inte varför. tar av mig byxorna o luktar, hmm tvättmedel.. vafaaan.. Sandra går hem till siwert o frågar "Jaha, farmor, vad har du gjort idag då?".. o till svar får hon " Jaa, jag har varit upp till hofors o tvättat bilen på statiol" HAHAHA ! fy fan vad klockrent, då har alltså ruutan varit nervevad under den tiden o vattnet har kommit in i bilen !.. omg, så jag skrattade ! Helt klart gårdagens bästa.. När vi sen åker förbi statiol är tvätten avstängd, mohaha! undra varför ?

Ojojoj, idag har vi haft så många dagens bästa, så kan inte välja o kan inte skriva dem heller.. måste upplevas ! :D

Saknar er flickor ! Snart ses vii !

JulFika

Äntligen har jag fått träffa den efterlängtade KesO alias Sanna :) Det var så härligt. En tygnd lättade från mitt hjärta och nu känns det helt ok att vi inte ses på två veckor, detta kan jag leva på väldigt länge.
 Men längtar dock hur mkt som helst till SARA ! Min lilla festprissa, tsm är vi oslagbara .. Lika skönt o höra din röst igen.. ;D

Sanna o jag började dagen med att vandra i Falun, har hört att det ska vara bra där. jävla skitsnack. haha .. Gick i nästan varje affär o inte hittade ett skit, varken jag eller sanna. Så vi begav oss till Kupan, där var det väldigt mycket folk vill jag lova. Usch o fy . men de gick bra de med. Började med att äta en seafoodsallad, den var gooood. Satt o pratade lite o hade mys. Sen började jakten på kläder.. Affär efter affär, men inga kläder som passade.. tillslut hittade jag ett par mörka jeans som jag slog till med o en sjal. Ah, de var allt.. Sanna hittade ett linne o en sjal. de var allt på ca 5timmar shopping . Men hade jäklans trevligt.. Träffade Sannas bror Jonas o två av hans kompisar, sa dock inte så mkt.. ett hej bara .. hihi .. Tog ett underbart med ändå lite sorligt farväl mitt i kupan, men det gick bra .. haha .. Mamma kom p hämta mig sen åkte vi på max o käkade ett maxmål, för de behöver juh verkligen en annan.. men men .

Imorrn blir det valbo med Sändra, har inte träffat henne på väldigt länge känns de som.. din lilla sjukling! men imorrn ska vi ta igen lite förlorad tid :)

Folkan var hur kul som helst, eller ah nu ska vi inte överdriva.. men kul var det iaf . Träffade folk man annars inte träffar o pratar med. Det var kul !

Vad har jag gjort dig för att du ska ignorera mig ? Jag har bara försökt vara en vän men du vill inte känns de som.. tack, tycker jag ändå ställt upp mkt på dig . men är väl somvanligt , jag är vaaaan ! tack så mkt !

Nyår nästa ! hmm.. partyhatt on eller vaddå?


Det är över nu

Nu är äntligen julen över. Jag förstår inte varför man stressar,handlar,slösar,bråkar,överdriver så mycket för en ända dag, man försöker vara alla till lags och göra dagen så bra som möjligt, men ofta misslyckas man. Antingen bränner skinkan vid eller så har någon fått fel julklapp.. Varför inte bara vara nöjda ? Visst jag är egentligen den sista som borde skirva detta, eftersom jag vet själv hur jag fungerar på en julafton. När jag blir äldre och skaffar egen familj ska jag inte överdriva julen så mycket som folk gör i nuläget, de ska vara tomtar o granar o massor med lampor, ljusslingor, dyr mat, dyra julklappar.. Nej jag ska göra det enkelt, visst är de mysigt med allt övanstående, men man får juh ingenting för det man göra iaf. Som mamma, hon har verkligen pysslat o planerat denna julafton hur länge som helst, vad får hon för det ? ingenting, man tackar bara för alla julklappar, men den som har hela släkten hos sig. Usch . nej slut tjatat om detta. skulle kunna mata på i evigheter.

Vill tacka min kära vän Sara för att hon är den hon är !:) Älskar dig ...

Nu ska jag upp o stå i garderoben på folkan. det ska bli kul.. träffa masor av roligt folk :P

Jobbat näst sista dagen på ica idag, känns skönt.. bara imorrn kvar nu. :) dagen har flytit på väldigt bra.. tiden har gått snabbt o de gillar vi .

Nu är de bara två dagar kvar tills julefikat !:) åh vad jag längtar.. Synd att inte sara kan komma, men jag förstår dig ;P Hade också hellre varit hemma med två killar :P haha ..

Mamma sitter uppe vid datorn o tjatar på msn att jags ka upp.. palla ? ;P haha ..

Nej, plikten kallar ...

Längtar till den 7e januari :)
Ps, Jag är med i sekten mot jul , helt klart :=)

Julafton - en pina

A, för det är var det är .. En stor pina att ta sig igenom. Vill bara att dagen ska ta slut nu, vill jobba klart de två dagar som är kvar o sen åka till falun o träffa de som verkligen betyder någonting :) Längtar ...

Idag då, jovars, har fått några julisar iaf, en Soda Stream, påslakanset o pengar .. de var väl en del bra saker iaf.. Blir mer nu till kvällen.. Mammas släkt är här nu , är en del.. 13 pers tror jag närmare bestämt. Precis ätit julmat, inte lika gott som de brukar, men kanske för att jag mest bara går runt o är sur o trött.

Jag vill bara ner till Forshaga nu. mamma frågar hela tiden vad som är fel, o där har vi felet, jag är inte hos mina älskade vänner, sara o sanna .. vad skulle jag göra utan er ? Just nu är saknaden så enormt stor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tårarna är nära o det känns som en enda stor pina att vara utan dom just nu. Låter helt sjukt , men de är sant. Trodde aldrig att någon människa skulle ha sådan stor betydelse i mitt liv som dessa två damer. Jag skulle nästan kunna säga att de är er jag lever för, för det är så det känns just nu i detta ögonblick.
JAG ÄLSKAR ER !

Fick ett samtal inatt, från en person som en gång i tiden , dock inte så längesedan, betydde otroligt mycket för mig. Denna person är en helt underbar kille. Jag skickade ett sms o fick ett samtal tillbaka, tror de var den bästa julklappen. :) Vill så gäna träffa dig, men vet inte om jag vågar, för gör jag det vet jag att alla känslor som nu är borta kommer att komma tillbaka, och det har jag ingen lust med just nu .

Jag känner mig så ledsen. De är julafton, ska man inte vara glad då ? Är det inte denna dag som ska vara den bästa dagen på året ? Dagen då man ska få allt de man önskat sig....? Ah, vad vet jag . Men julafton för alla andra verkar vara så perfekta, dock inte för mig..

Nu ska vi öppna julklappar.. SUCK ! tror jag ska bli jehovas, endast vid jul dock.

Ha en bra jul nu allesammans ! GOD JUL !

Working 9 to 5

Återigen en torsdagkväll.. Känns som om de vore igår jag låg hemma på sängen i Forshaga och tänkte,
 " detta är sista gången på tre veckor jag ligger här, sista gånger på tre veckor jag får träffa de underbara folket på skolan" . Och nu har det redan gått en vecka. Helt sjukt vad tiden går fort. Imorrn har jag haft jullov en vecka, och nu återstår bara mindre än två veckor kvar .. Om en vecka ska jag träffa Sanna,Linda och eventuellt Sara, förstår ni om jag längtar ? . Vill bara att veckan ska gå nu, snabbt,effektivt och smärtfritt.
Men varför skulle den inte göra det ?

Idag har jag jobbat 9-18, tredje dagen. Och lika kul som innan. Har dock varit otroligt lungt för att vara dagarna före jul, men imorrn är de löning och fredag, så då kommer det nog vara lite körigt. Det jag är besviken på just nu är att vi inte arbetar i tomteluvor, de var juh så fint förra året ;) Alla som jobbade gick runt med tomteluvor, hur charmigt är inte det ? Det hör julen till.. Imorrn jobbar iaf jag mellan 09.00-20.00 .. Kommer bli en intensiv dag. Sen jobbar jag 9-19 på lördag.. Sen är jag ledig söndag, för då är det julafton .. Shiiit.. Säger juh att tiden går fort!  Men de är bra, bara den går sakta när vi kommer ner till  Forshaga, så vi hinner ta vara på den tid som är kvar :)

Mitt hår bara hänger rakt ner . så tråkigt ! Känns som en plattfotad hästman..

Vart är alla roliga på msn då ? okej, Sära är här.. :D De duger iofs gott o väl.. hehe. My love, gött o höra din underbara stämma.. skrattar alltid lika mkt .. :D LOVE YOU MY FRIEND !

^Åh vad jag saknar Sanna, pratade med henne idag .. måååh ... ge mig ! "Vill ha dig i mörkret hos mig". Synd att din dator pajjat, annars skulle vi kunna prata om så mkt på msn, men men .. Vi får ta de under julfikat ist :) åh vad skoj de ska bli ... !

Har solat idag också, de var skönt.. men 12min var lite fööör lite ... fick ingen färg, men men... tanken som räknas ;D

I follow you and you follow me ..

MUSIK IS THE SHIIT !

Vart är känslorna ? vart är tankarna ? vart är du ?

If i used to loved you baby, it iant nothing like im, loving you now !


Duturutu

Jaha,ännu en dag är snart över. En dag nämare jul, sen dag närmare nyår, en dag närmare forshaga och ännu en dag närmare min 18års dag :) Thjiooo . 20juli smäller det.. Men innan dess ska vi ha sjukt kul i forshaga, och på Peace and love , usch .. längtar som fåååå tills att få sätta igång o ha skoj med "skolfolket", terminen som är kvar nu ska bli den lätt bästa någonsin ! eller hur Sara ? Första festen efetr lovet ska bli en såndär " Supa tills vi stupar" fest .. ohjaa, jag är taggad som fan!

Idag har jag jobbat, 9-18. De har gått bra.. Ohh, Mr Haga kom in .. Sändra , deru ;) Haha .. Han som man bara sitter o väntar på ska kliva in i butiken .. ett "Halloj" klämde jag fram medans jag sprang runt som en styckad hörna o flamsa.. hihi.. sen var min dag fulländad ..

Nu, ja här sitter man som aldrig annars .. Pratar med Johanna på msn, sen ingen mer.. Men de kommer väl..

Igår satt jag o planerade tsm med Marcus vad som händer efter min student, nu är allt klart iaf .. :P Först ska jag o Sara till Norge o tjäna fett med pengar, sen så sticker jag till Afrika med Marcus o alla pengar jag tjänat i Norge ska jag köpa massor med sovenirer för till Sara o massor med vykort.. Sen ska marcus o jag även till spanien, undvika barcelona, (om de är nu där det ligger) , sen till Rom, romantikernas stad :) haha .. Så, det måste juh ta ca 1år de där.. Sen ska jag börja jobba påriktigt,stadga mig och skaffa barn. En kille o en tjej, annars får det vara ;) Min lill flikca ska jag döpa efter min farmor Gudrun, kankse blir mellan namn bara , de visar sig .. Sen min lilla son ska heta Liam .. :P

Evelina frågade nyss, " Vad får du allt ifrån Emelie, hur vet du vad du ska skriva?" .. Hja, svaret på den frågan blev, " De bara kommer, flyger tankar o allt när man sitter här". så fruktansvärt roligt o bara få skriva ner de man tycker,tänker o känner.  Sen att någon sen vill läsa de, de fattar jag inte .. hahaaa

Promme ikväll, kl 21.00 vid ica :D

Imorrn, maskerad.. ska dock inte gå.. orkar inte jobba på fredagen då.. DÅ BLIRE FEST ! :) YEHA !

Sara, LX o Sanna, kom hit :) kolla på film käka cirre med dipp ;P mumms

Tankar

Sitter man här idag igen , sällan .. Är helt fast vid burken då jag är hemma.. fast finns juh inge vettigare o göra.. Går bara runt o tänker annars, orkar inte med tankarna... Saknaden är för stor ! Alla minnen vi har tillsammans. Hur ska vi klara oss utan varandra ? Vi bor juh nästan ihop. Tankarna flyr genom huvudet, vad ska hända efter studenten då årets treor tar den? vad ska jag göra. ? Vem/vilka ska jag vara med? Jag får panik, jag vill bara fly.. Vill inte vara med om studenten, kommer dra ifrån forshaga under den tiden o komma tillbaka då allt lugnat sig, då allt folk har dragit, för att suga in att jag aldrig mer kommer att få se vissa människor, att jag inte kommer få gå på samma skola som dessa undebara människor, för de är vad alla är, underbara ! Vad ska jag göra utan mina sporthandelstreor som jag ser upp till så mkt ? Alla hundtreor som jag festar så ofta med och alla killar i fisketre som är så sjukt coola ? 
Herregud ! Vad fan ska jag ta vägen?
nej, nu orkar jag inte tänka på detta mer. Jag får helt enkelt ta en dag itaget. men dagar som denna kommer tankarna om studenten, dom går inte att ungå. ..

Idag har jag jobbat. Det har varit kul, som alltid iofs . Det var ganska lungt, men tillräckligt med folk för att vara första dagen man jobbar på ett tag. Ska bli skönt o få en löning sen . :) kommer juh inte att bli dålig iaf .

En dag närmare jul också. Snön har lagt sig som ett litet täcke åt den hala vägen här hemma.. Känns skönt med lits snö.. kanske blir en vit jul ändå? men dumt o hoppas för mycket.

Precis kommit hem från en promenix med Sändra, vart inte så lång. Men promenad som promenad. haha. Vurpan Sändra .. mohaha .. " Det är jobbigt o gå o spänna sig hela tiden så att man inte ramlar " , "men slappna av då, så halt är det inte" ... " Ahoch" .. Sändra, du är klockren !  asg !  " Hon kan ta o hoppa upp på sina apostlar .. :)! "
Jag o sändra har även en årsdag from idag, 8juli, apostladagen :) KLOCKREEEN !

Msn lockar, mina kompisar.. Nya som gamla ;)

Fairytale gone bad

Fan vad jag älskar den låten. Den går på repeat hela tiden här hemma på Ängsvägen . Är det inte på datorn så är det på rummet ur stereon .. Verkligen älskar låten. Vilka minnen ! :) Öppet hus då jag var på 7e, vi lyssnade konstant på denna låt, o sen från i Tisdags.. haha .. kul kul ! Har även fått en till älsklings låt, bee gees - islands in the street . Oh, vilken gudomlig låt !

Idag har jag varit uppe på Hofors igen, var en sväng till Erica o träffade henne innan hon skulle iväg o jobba, sen raskt vidare ner till Björkhagsskolan, träffade dock inte så mkt folk. Men roligt o se lite kända ansikten iaf :D Följde med Sofie till hennes grupprum där det julpyntades för fulla muggar för att vinna den årliga julpyntartävlingen .. haha .. Sen gick vi hem till henne o fikade samt pratade om allt.. Det är så skönt o komma hem till Sofie. Man känner sig alltid lika välkommen ! Vi kan även prata om allt mellan himel o jord. Är så glad att vi fortfarande håller kontakten.

När jag sen kom hem så åkte jag direkt till Sandviken med mamma för att köpa julisar, o de gick som smort.. så nu är det klart också :) Känns sköönt !

Imorrn är de jobba som gäller i en vecka framöver, väldigt kul ! :) Har längtat efter det. Pallar inte sitta hemma mer nu , är för enformigt för mig.

Nu ska jag snart färga håret på Sändra, lite osäker på hur det ska gå.. :P men borde gå bra..

Har fått en ny MSN kompis också ;) alltid lika roligt med nya kontakter.. eller hur Robban ?

Ska ta o ringa MIN alldeles egna Sara nu, sen ska jag slå en plinga till Keso också :: :) Saknar er flickor !

3:e advent

Usch vad tiden går fort. Redan 3:e advent, vart har tiden tagit vägen? Om en vecka är det julafton. snart är även sommaren här.

Idag har jag varit till Hofors en sväng, träffade Sofie, vi pratade somvanligt en massa.. alltid lika roligt. Det är så skönt o träffa gamla godingar . :) Ska ev upp till Björkhagsskolan imorrn o träffa lite mer folk. Måste ta vara på tiden nu, börjar jobba på tisdag och det blir jobb en vecka framöver minst.
Vill inte när jag kommer tillbaka till forshaga känna att mitt jullov har varit värdelöst, vill hitta på så mkt saker som möjligt.

Nu sitter jag hemma, somvanligt blir det datorn då. Vad finns annars och göra ? Sandra jobbar .. Ska äta snart, sen ska jag kanske färga sandras hår då hon slutat, men vi får se om jag orkar.. Kan vara skönt o vara hemma och se en film också. Bara ta de lungt...

Saknar mina vänner ! LX, KESO och DYNGEN !

Vaknade imorse kl 4 av att jag trodde mobilen ringde, men inte . Det var ngn som ställt in ett meddelande på mobilen där det stod "Saknar dig min kära / Dyngen" haha .. det var roligt .. Tack Sara !

Mat nu .. Kassler,klyftpotatis o hoppas på broccoli :) MUMMS !

Sara Maria Andersson

Sara Maria Andersson

Känslor

Det är så mycket känslor som rör sig inut i mig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är både lycka, sorg, saknad och kärlek .

Lycka för att få ta del i mina vänners liv, att få ha dem i mitt . Att varje dag veta att jag har de absolut bästa vännerna som finns och som vandrar i ett par skor. Lycka för att de är lov och för att jag ska få jobba o tjäna pengar.

Sorg för att min älskade farmor har blivit sämre. Hon som verkligen betyder hur mkt som helst för mig. Hon som jag ska döpa mitt första flickebarn efter. Var stark nu farmor, du klarar detta!

Saknaden efter vännerna på 7e i forshaga. Vad vore jag utan er ? Ni finns konstant i mina tankar. Det är vid sådana här tillfällen man märker hur mycket ni betyder för en, nog för att jag visste att ni betydde mkt, men trodde inte de skulle kännas såhär. Ett stort hål inut i mig när vi inte är tsm eller när vi inte har möjlighet att träffas på en dag. Vill o vågar inte tänka på hur de kommer bli då ni tagit studenten. Alla tre flyttar ifrån mig o kvar blir jag , ensam !

Kärleken finns där hela tiden. vet inte vad jag känner, ena dagen känns de ingenting o andra så finns du där, hela tiden . Men känns som om de är kärleken själv som ligger och lurar, bara för att man ska ha känslor för nått.. Man är kär i kärleken !

Vill bara nämna den absolut bästa Sara som finns! Sara Maria Andersson, du är så otroligt underbar. Finns ingen som du och jag älskar sig otroligt mycket. Utan dig i mitt liv vore de meningslöst. Sen jag träffade dig har du lyst upp min tillvara så ofattbart mycket. Alla motgångar har blkivit medgångar och du finns alltid vid min sida. Du är bäst !