Jag älskar dig !

Jag har alltid haft svårt att uttrycka mina känslor i tal, jag beskriver dem hellre i skrift. Dels för att det är lättare men framförallt för att jag tycker mig få fram allt på ett bättre sätt.

 En känsla som jag gått o väntat på ska komma och svepa över mig. Ett helt annat pirr i magen än vad som varit tidigare, den här underbara lilla känslan som man inte alls känt många gånger i sitt liv, om ens en ända gång. Den har infunnit sig i min kropp och själ, den är varm och skön.  Jag känner mig så lycklig ! Denna känsla har vuxit sig allt starkare för varje dag jag spenderat med den människa som betyder allt för mig. Den person som får mig att känna mig som den ända i världen, mitt ljus i mörkret. Han som vänder mina motgångar till medgångar och han som alltid finns vid min sida oavsett vilket humör jag är på. Jag är så lycklig och tacksam som får vara en del av ditt liv. Att vi bor tillsammans och lever ihop känns så overkligt, men så fruktansvärt bra.

Jag älskar dig Daniel Will !


Jobb, städ, kalas o ullared

Har fått jobba lite mer nu på slutet, känns jättbra  :) Speciellt o veta att man får liiiiiite pengar i December iaf, även om det inte är mkt. Sen är det ju toppen att komma in o lära sig lite rutiner innan julruschen så man inte står där o inte kan när det väl gäller. Ganska mkt skillnad vad gäller kassan och hur dom gör saker, mkt o tänka på . Men de blir bättre o bättre :)

Idag har jag adventsstädat lite, men konstigt nog får jag ingen julstämning. Inte som hemma! Tror det är för ljust här, måste köpa gardiner som är mörka så det blir vintermys här inne också. Just nu är det bara ...ljust liksom!
Har iaf satt upp adventsljusstake, stjärna och en stjärnlampa i köket. O julgardiner även där :) Blev helt ok, men måste fixa så det inte är så ljust här hemma :P

Ikväll ska vi hem till Daniels syster Anna-Maria som fyllt år på lite kalas, smörgåstårta o familjen kommer vara samlad :) Ska bli trevligt ! Annars blir det en väldigt lugn fredag.

Imorgon klockan 0600 styr vi bilen mot Ullared, vi kommer knappast att vara ensamma där så det gäller att vara ute i god tid. Ska skriva inköpslista ikväll så vi har detmesta förberett iaf :) Senare på kvällen ska vi till Anna-Maria igen, denna gång på festligheter ! Kommer nog ganska mkt folk, så det kommer nog bli väldigt kul !

Annars flyter det på bra här nere, jag trivs och allt känns bara bättre o bättre för varje dag som går ! Vill dock träffa Nelly o saknar henne, men jag kommer snart hem på besök :) eller i januari som de ser ut nu iaf. Det visar sig!

Ha en bra helg allesammans :)

Videosamtal !

Idag har jag videosamtalat med Erica o Nelly, emiiiii sa hon när hon såg moster :)
- Värmde i hjärtat! Hon har inte glömt mig!
Detta kan va en lösning, en mkt bra sådan :) Nu kan vi se o prata med varandra, även fast de är över datorn. Men telefon förstår hon sig ju inte riktigt på .. wiie!

Anna på Avenyn ringde idag o frågade om jag ville jobba på fredag , JA TACK !
Åh det är så skönt att veta att man får jobba, även om det inte är mkt. Men det är bättre än ingenting !
12-18.30 är ju en ganska bra tid ändå. .

Har precis duschat o ätit, funderar på om jag ska ge mig ut på en promenad. Men de är inge kul o gå själv, sen vet jag inte vart jag ska gå. Vill börja på gym också, skulle må så mycket bättre om jag fick träna av mig lite.. Det är på tiden ! Men jag första gången vill jag ha någon som kan visa mig vägen dit, in i gymmet o sen kan jag köra själv :P Jag är såå feg ! Lättare att ta sig till gymmet själv än vad de är att gå ut o gå eller springa. Får se om jag kan ta D med mig, så när jag ska träna får han gå hem igen ! =P

Nu ska jag göra ngn nytta, vad nu än de kan vara ...

Ha de bäst vänner :) Saknar er!

Tidsfördiv o rastlöshet

Brööööl vad tråkigt jag har ! Är rastlös men orkar inte hitta på ngt, vet förövrigt inte vad jag ska göra.. Känner mig ledlös också . Inget är bra just nu ! Bajs för o va arbetslööös ..

Fick iaf jobba två dagar förra veckan, det var superkul ! :) Lite annorlunda och mycket nytt. Men kul ! Nu har jag dock inga mer tider förrns i december, känns surt. .. väldigt tråkigt!

I helgen hade vi tjejkväll, det var trevligt :) Helkul verkligen! Dock var lördagen inte alls lika rolig. Bakis from hell! Fyfan. Vet inte ens om det är värt det nå mer. Så nu blir det lungt ett tag framöver.

Tvättid nu, jippie !

Bitter.se ---- öhjaaa faktiskt!


I ett snöigt Göteborg !

Imorse när jag slog upp mina två blå så snöande det så fiint ute :) Jag gillert ! myyys med snö..  O de snöar fortfarande o ligger kvar, inte mkt men lite iaf.

Nu har jag precis gjort mig redo för att åka på ett Informationsmöte på Arbetsförmedlingen, kanske inte de roligaste men då får jag något gjort iaf :) Har så sjukt tråkigt just nu .. Ge mig ett jobb!

Imorgon ska jag följa med Emelie som assistent till stan, hon ska ha en vinterjacka o tycker att jag har kunskaperna som krävs för att hitta den perfekta ;p Man har väl inte jobbat i sportbutik för ingenting inte!

Klurar på lite mat till kvällen också, men det står still i huvudet .. Igår gjorde jag kyckling m ädelost, grädde, kantareller o paprika i ugnen o ris :) Det blev gott ! Inte varje dag jag lagar "riktig" mat .. Men de är väl på tiden i guess !

Btw, julmust ! hur gott är inte det !? Det kommer bli min last i vinter, jag känner det på mig.. Julmust o nässpray ! Bra kombo.. ..

Näe nu ska jag bege mig mot spårvagnen, sägs att de kan ta lite tid när det är snöfall ute .. Vi är ju trots allt i en storstad duvet ;P Här är man inte utrustade för ngt förutom solsken o lite blåst ...

Ha det bäst :)


Daniel o Perna                                                        Emelie o Sassy

Dra ballfan i gruset ...

Sitter hemma i soffan, sjukt tråkigt.. Håller på att tvätta för fullt, eller jag är klar egentligen. Tvätten hänger i torkrummet o jag hoppas det hinner torka innan tiden är slut men till 15.00 borde det vara klart tycker jag.

Helgen har varit mys :) I fredags gick jag o Daniel på SAW i 3D, jag tyckte den var bra. Men damn vad råå den va, fattar inte vart man får allt ifrån?! Sjuk människa som gjort dom där filmerna.. Lite dåligt med 3D effekter , men det funka ändå.

I lördags tog vi det lungt på dagen, åkte ut till Torslanda o tände ljus på D´s pappas grav ! Jättefiint :) Senare på kvällen var det dags för festligheter. Hela superligan kom förbi o damn vad trevligt det va ! Dock lite för mkt av det goda för min sida. . Kan ju säga att jag mådde som en påse skit igår ! Dra ballfan i gruset, det var ingen rolig dag alls. En sak jag inte förstår är varför jag inte alls klarar samma som förut ? Varför blir jag så trött o framförallt dålig både på kvällen o dagen efter intag av alkohol ? Är det åldern tro .. Innan sommarn fanns ingen begränsning, iofs är det väl bra i sig. Men jag blir inte alls samma som förut .. haha .. lite funderingar bara!

Saknar Nelly grymt mkt, mosters hjärta!

Sen saknar jag ett jobb, vill jobba nu nu nu .. Vet inte alls hur jag ska göra ?! Vänta in tider som jag kommer få på Intersport, eller börja söka andra jobb o få lite fler alternativ. I december vet jag att jag kommer få jobba, men frågan är ju när o hur mkt .. Hon låter så positv och att hon har en tanke med mig men kan inte säga det förrens allt är klart .. Åhh, beslutsångest ! Vill ju jobba nu !! December kommer bli en tuff månad, inge jobb alls i november betyder inga pengar i december .. Får ju stämpla, men då lär jag ha mitt arbetsgivarintyg typ NU ! Bara för de ska jag ringa Henke o kolla om han fått det :)

Ha de toppen :)

En ny favorit

Kom ju på att jag skulle dela med mig utav min nya favorit låt :) Den är så vacker o jag kan inte tänka på annat än kärlek när jag hör den. Denna låt fick Lelle sjunga in till Jenny på sin svensexa, o vi spelade upp den på bröllopet, som för övrigt var hur kul om helst :) . Åhh den är så fiiin, äkta kärlek !

Lyssna o njut, för ni kommer känna igen er i texten om ni har ngn ni håller kär ! :)


Mitt liv som nybliven Göteborgare !

Nu är flytten avklarad, känns skönt :) Sitter hemma i lägenheten nu, ska göra mig redo för ett besök på Intersport o peppa lite för jobb. Måste få jobba, klarar inte av att sitta inne o hemma o inte göra någonting. Speciellt inte när alla andra jobbar !

I måndags var det lite bökigt med alla väskorna som skulle med på tåget, men det gick superbra :) Resan ner var väldigt lång dock, somalltid. . Hamnade i en familjevagn mellan Hallsberg-Göteborg, oh herreguud ! Det var grin, skrik, skratt, prat omvartannat. Mobilbatteriet tog slut o fanns ingen kontakt att varken sätta i datorn eller laddarn, snacka om matt man blir. Men jag kom fram tillslut o möttes upp utav båda Daniel o Emelie :) Åhh, så mysigt!

Det är helt underbart att vara här, men jag har ännu inte fattat att jag ska vara kvar här, bo här . Känner stressen som alltid infunnit sig när man varit här tidigare att man måste hinna med så mkt som möjligt innan man åker hem igen. . Men nu är jag hemma :) Galet egentligen, men helt fantastiskt !

Igår åkte jag in till stan o shoppade lite :) eller ah, lära ha ett par nya skor och det hittade jag också. Men gryymt mkt folk ute, det slog mig att de var höstlov när jag kom in till Nordstan ! Sen fyndade jag 3 t-shirtar på Cubus som va på halvapriset  :) Lovely . . Sen mötte jag upp Emelie o tog en kaffe på ett fik.  Myysigt! Åkte sen hem igen o då kom grabbarna grus ( daniel o Rajjan) hem o lagade tacos. Sen blev det en lugn kväll framför tv;n :)

Natten som varit har inte varit nå rolig alls, känner att jag har nå basilusker i kroppen då jag känner av halsen . Gick o la oss vid 23.00 men när klockan var 02.00 fick jag nog av att ligga o vrida o vända på mig.. får ju panik när man inte kan sova ! Tog mobilen med mig upp till soffan, klarvaken .. eller jag va trött men kunde inte sova. Daniel vaknade också o kom upp, stackarn skulle upp o jobba till 0600. Men han satt med mig o vi pratade lite o sen bestämde vi oss för att göra ett nytt försök att sova, 0400 tiden somnade jag igen o vaknade vid 0900. Bra natt ! Världens underbaraste boyfriend iaf, men fick lite dåligt samvete när han inte kunde sova för att jag inte kunde sova .. =/ Stackarn tror nog att jag längtar hem ;D Men jag är ju hemma ! :)

Näe nu ska jag göra mej redo för stan, ska ha min nya 8848 jacka o mössa :) Även fast de inte är så kallt, men de är så snyggt att jag inte kan låta bli .. GRRR! ;)

Ha en bra dag allihopa !
Love you <3