Försenat julfirande

Sitter hemma i Torsåker på Ängslyckan, kollar lite på hockey o andas ut efter en mycket bra dag.

Började med att hämta hem Nelly som vi fick låna av Andreas, lilla julafton här hemma med massa paket o mys med hela familjen. :)

Jag fick precis vad jag önskat mig o är supernöjd. Snyggaste One piecen av Systrarna, den bor jag redan i samt en nagelförlängning! Fantastiskt, som jag tjatat om det. Äntligen blir det av!
Sen fick jag fiina glas av mamma o pappa, supersnygga o praktiska typ dessertglas :) fick även boken om Peter Rätz aka Frank Wagner, presentkort i valbo o strumpor. Av Nelly fick jag den årliga bildkalendern :) Tuuusen tack!

Jag ser fram emot morgondagen, då kommer det massa fina människor hit o ska fira in det nya året med oss! Blir trerätters o massa skitsnack,vin o raketer. Behöver jag ens nämna att jag längtar? :p

Nu blir det varma mackor o sen ska jag fortsätta mysa i min OP med familjen.

Puss o kram!




En väntan...

Ni vet när man stressat hela dagen o blir klar innan gästerna kommer, den väntan är så lång :p Jag blir som ett barn på julafton, längtar ivrigt på att de första ska komma så man kan slappna av lite! haha..

Det blir ost,kex o pepparkakor med glögg
:) massa snacks o skitsnack, ska bli hur trevligt som helst. Ens sociala liv är ju inte så mkt att hänga i granen, så när det väl händet något så blir det extrakul!

Ha en fantastisk kväll allihopa, röj järnet på folkan, dansa o ha kul. Ikväll är det vår kväll! :)






God fortsättning!

God fortsättning önskar vi er :)


Dan före dopparedan

Det är en trött Emelie som sitter på bussen påväg till jobbet. Idag är det ännu en heldag på schemat, känns att man jobbat två helger irad nu. Men så gött o va ledig två sen :) Igår var det full rulle ända från start, riktigt kul. Vid 18 lugnade det ner sig rejält o de va skönt o gå hem vid 19. Lär bli lika idag, men på eftermiddagen ska det börja förberedas inför annandagen, så det blir nog fullt upp. Tänk vad snabbt tiden går när man har mycket att stå i ! :)

Imorrn är det julafton, jobb 10-14! Sen åker vi till Torslanda o firar jul med Daniels familj. De ska bli trevligt! Jag lääängtar till julmaten, det är de bästa på hela julen!

Om jag inte uppdaterar mer så önskar jag Er alla en riktigt God Jul!




Dan före dan före dopparedan!

Vet inte om rubriken stämmer, men det är så jag får det till iaf :p

Sitter på bussen, dags att jobba lite :) Förhoppningsvis blir det en smått kaotisk dag, önskar mycket folk o hög budget. Vi har förlängda öppettider denna helg, 10-20 både lördag o söndag. Hellre det än 10-22 som viss köpcentran kört i veckan. Nu ska jag in o räkna kasaan från gårdagen o sen avnjuta en god frukost i trevligt sällskap.

Känns lite stressigt att inte vara ledig såhär dagarna innan jul, fast vi ska ju inte vara hemma på julafton så jag vet inte var den känslan kmr ifrån. Iofs så blir vi hos oss på juldagen, vet inte ifall vi ska käka eller om vi bara bjuder på lite glögg. Blir sånt projekt m mat o sen ska vi fixa allt på tisdag isf, det blir stress.. o dyrt.. Hm! vi får se, men dags att bestämma sig snart :p

Nu åker jag snart över bron, ni vet vad det innebär. Ha en bra lördag gott folk!

kram




Ensam hemma

Daniel åkte precis iväg på lite innebandyträning, själv sitter jag hemma i soffan o sneglar på Leilas söta jul. Försöker få massa julstämning i detta vårväder :p Sjukt vad dagarna bara passerar! Snart är det nytt år igen, tyckte inte alls de va längesen vi firade in det nya året (2012) m goda vänner.

Var in till stan en sväng idag, tredje ggr jag besöker en butik ihopp om att dom fått in en viss produkt (personalen har sagt varje vecka i tre veckors tid att de ska komma in veckan efter) nu skulle de komma på fredag. Bara att hålla tummarna :p

Nä nu ska jag mysa ner mig under min sköna filt o njuta av tillvaron.. hade njutit mer om daniel varit hemma, men man kan inte få allt..

pussokram!




Lider mot jul

Dagarna går i vanlig ordning, gräset är grönt o termometern visar plus. Julafton om en vecka, känns väldigt långt borta. En julafton på Intersport o i Göteborg i år. Känns helt okej!

En jobbhelg är precis till ända, inväntar ännu en innan jag får lite ledigt. Helgen som kommer har vi öppet 10-20, hoppas kunderna tar nytta på det. Nu gäller det bara att försöka komma i fas o beställa hem lite kompletteringar, för varorna i butiken börjar sina. Superkul!

Efter julafton är jag ledig två dagar, jobbar torsdag sen är jag ledig fredag- söndagen efter. Över en vecka :) 28-6e . Gött! Vi planerar på att åka hemöver vid nyår, får se hur det blir. Fira jul m min lilla familj ♥
Nä, nu avrundar vi. Ha det gott!




Lördag

brr, riktigt kallt ute idag. Men så efterlängtat! Man har ju noll julkänsla. Fast det är ju några dagar kvar till jul, så snön kanske hinner titta ner innan dess :)

Är påväg till jobbet, vaknade på rätt sida idag iaf. Även om jag inte sovit så jättebra, men det gör jag ju aldrig på jobbhelgerna.. Dock va gardinerna lika fula idag som igår :p kanske får byta ut dom mot ett par andra ljusa. Dessa jag har nu är svarta med typ fem stora tomtar på, panelisar. Fast ju mer jag inte fixar, desto mindre kommer man få ta reda på sen i januari. :) Man får inte vara dum!

På torsdag åker vi uppåt o hemmåt, mamma har fixat m stora julbordet för hela släkten :) Ska bli kul! Blir en kortvisit, men bättre det än ingen alls. På söndagen så nalkas det julfest m hela Intersport Väst på gamla ullevi. Årets höjdpunkt! superkul :) Lite stressigt eftersom vi åker tillbaka till gbg samma dag, men så får det va.

Nä, nu ska jag njuta av utsikten som alltid när jag åker över någon av broarna, i detta fall älvsborgsbron :)

Ha en superduper helg!