Trött tröttare tröttast

Förstår inte hur man kan vara så här trött hela tiden, hela dan varje dag! Helt orkeslöös och ögonen hänger mer än hela dagarna. Gääspar nästintill varje minut, kroppen känns tung. Är det hösten eller ? Jag fattar ingenting.. Spelar ingen roll hur många eller hur få timmar jag sover per natt, är iaf lika trött under dagarna. Hur kul tycker vi det är då? Näe just det .. Inge kul alls ! Måste bli ändring, för jag orkar inte gå o vara så här trött nå mer.

Annars flyter väl allt på i vanlig ordning .

Näe jag orkar inte skriva mer .. Sängen ropar på mig !

Eller jo, jag måste bara säga att häromdan när jag kom hem från valbo så stod en blomma utanför dörren inlindad i papper. Tänkte att det var från Sandvikenhus för att jag ska flytta eller något, men när jag tog bort papperet så var det en stooor bukett full med rosor o massa annat fint ! O en nallebjörn o ett kort :) Det var från älskade Daniel. Jag blev så glad, o så rörd ! :) Han är så underbar min älskade pojkvän ! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjänat en kille som honom, jag förstår inte o kommer nog aldrig att förstå heller ! Underbara älskade människa <3 På torsdag är det 2 månader ! :D

21 September

Borde städa, plocka, diska, fixa avloppet, planera, sova .. Men just nu orkar jag inte, har en förmåga att skjuta det mesta in i sista sekund, tills att jag verkligen måste göra det. Dumt o sluta med ett vinnande koncept . Eller ?

För varje dag som går, så är det en dag närmare flytt . Men också en dag närmare tills jag slutar på älskade o underbara Intersport. Visst har man sina dagar, som på alla arbetsplatser. Men det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag kommer sakna mina arbetskamrater. Min familj :) Finns liksom inga som jag spenderar så mycket tid med som dom !  Idag fick jag ännu ett bevis på hur otroligt braa dom är . Strular mer än mest just nu med schema, ska vara ledig där o där. o sen vill jag byta ledig dag där. Strulmaja, men varje gång löser det sig ! Alltså, varje gång ! Henke, min chef, är världens bästa :) Är verkligen bortskämd vad gäller arbetskamrater.
Inte alla som har den turen att få arbeta med människor som får en att må så bra, det är få förunnat !

Igår sorterade jag ur garderoben, trodde att jag gjorde det innan jag flyttade hit. Men ikke :) Blev en hel sopsäck som ska väck. Ganska skönt ! Men jag förstår inte hur det kan vara så jobbigt att slänga saker ?! På något vänster får jag dåligtsamvete mot de personer som jag fått sakerna från början. Jag har gamla prydnads saker som jag haft med mig sen högstadiet, känner att de är saker som aldrig kommer få en plats i min bostad. Men ändå släpar jag med det flytt efter flytt o det blir liggandes i kartonger. Nu har jag bestämt mig för att göra en urrensning, en rejäl sådan. Ska inte ha en pinal kvar som inte behövs stå hemma i flickrummet i Torsåker. Vi får se hur det går :)

På torsdag kommer Daniel upp, jag fick efter fruktansvärt mycket tjat ledigt på fredag :) Får se vad vi hittar på ! Förslag någon? Stora träffen är ju, så vi kommer nog att gå på stan en sväng o hälsa på älskade Intran iaf. På kvällen ska vi äta på Mulligans med Mamma o Pappa :) En dubbeldejt skulle man kunna säga ;P haha!
For the first time !  Längtar ihjäl mig efter honom, men nu är det bara imorgon kvar ! :D <3




Foton från tjejkvällen . .

Bättre sent än aldrig, här kommer några bilder från vår tjejkväll hos Pauline :)


17 September

Denna fredagkväll har jag tvättat, 3e gången gillt antar jag. :) Nu är det rent o luktar gott här hemma! Love it.
Fick besök av frugan nu på kvällskvisten, vi tog oss en matbit från Jensas o kollade Idol. Tycker inte Idol är nå bra alls iår. =/ Men då slipper man följa det o kan koncentrera sig på annat kanske lite väsentligare ist. .
Time will tell ! Mysigt o träffa frugan iaf, inte varje dag nuförtiden.

I början av November tar jag mitt pick o pack o flyttar ner till Göteborg ! Klappat o klart nu . Lägenheten tas över from 1november så då är man hemlös ;p Flyttar hem alla saker till Torsåker o tar med en väska med kläder och bosätter mig sålänge hos Daniel. Tanken är att jag ska skaffa mig ett eget litet skyffe såfort jag får en fast inkomst :) men tills dess ska jag spendera dagarna med den underbaraste människan i hela världen !

Har fått mig ett extrajobb på Intersport Avenyn, allt låter väldigt lovande och butikschefen har sagt att hon verkligen vill ha mig hos dom men inte kan erbjuda mig mer än timmar just nu. För min fungerar det bra sålänge :) Ett jobb är ett jobb o jag vill ju hemskt gärna vara kvar inom Intersport!

Och bjuden på bröllop blev jag idag också :) eller bröllopsfest! Så himla skoj .. :) Det är ju min käre kollega Lelle som ska gifta sig, o det kommer bli så roligt o jag är så glad att jag blev bjuden !! wiie . Alla lycka :)

I övrigt känns allt så himla bra, alla pusselbitar börja falla på plats. Jag ska inte sticka under stolen med att det är pirrigt och nervöst. Men det hör till ! Jag lämnar trots allt familj o vänner för att flytta 50mil neråt i landet och slutar på bästa intersport i sandviken. Men jag är samtidigt väldigt förväntansfull :) Göteborg liksom, många nya dörrar som öppnas. Får spendera miin tid med den som betyder allra mest, vara med vänner som på kort tid kommit mig väldigt nära. Jag har mycket att se fram emot, o tro mig det gör jag verkligen :)

Imorrn är det jobb, så nu blir det bingen. Tänkte bara uppdatera litegranna såhär på fredagskvällen :)

Ha en trevlig helg :)


20100807

Denna vecka är en hektisk vecka, vi håller på att inventera förfullt i butikerna. Låånga dagar dvs :) Igår gjorde vi Sandviken, en arbetsdag som började 0900 och slutade 21.30. Imorse ringde klockan 0450 o bilen mot Valbo Köpcentrum rullade iväg 05.45 ! Efter inventeringen åkte vi o öppnade butiken o jobbade somvanligt till 18.15. Fullt ös dvs, men det är så roligt :) Faktiskt! Igår fick vi 4a pall med Intersport till butiken, bara vinterkläder som nu ska prioriteras ut i butiken. Vi börjar med Junior eftersom det är mest aktuellt :) Massa fina jackor har jag packat upp idag, både från 8848 och Mckinley :) Roooligt! Imorgon kväll kör vi inventering i Gefle, sen är jag ledig ända till måndag ! Gööött !

Idag har jag och mitt hjärta officiellt varit tillsammans i en månad :) Fast vi har ju faktiskt träffats sedan första gången vi sågs ( 17maj) hihi! Känns hur bra o roligt som helst. Och många fler månader kommer det bli ! Jag blir bara mer o mer kär för varje dag som går, och den känslan är helt underbar. På torsdag åker jag ner och sooom jag har längtat ! 3veckor är på took för lång tid . Nu blir det ändring på det.

Fick ett mail idag ang. ett jobb jag sökt. Dom ville ha lite komplitteringsuppgifter :) Känns ju ganska bra! Sen ska jag ringa på ett annat jobb på torsdag då personalansvarig skulle vara tillbaka då ! Så två jobb som bådar gott, o det är de två jobb jag VERKLIGEN vill ha mest av allt.. :) Håll tummarna! Sen ringde även en karl idag o sa att om jag ville flytta ur lägenheten tidigare så kunde han flytta in närsomhelst i min :) Det underlättar en massa. Alltså kan jag börja jobba redan imorgon om det skulle var så! Det går bra nu :) Vill hemskt gärna inte ha ett fall nu, bara fortsätta klättra. . Tackar!

Nu ska jag avrunda o fortsätta kolla på Miss secret agent :)

Have a nice night!


Söndag o allt vad det innebär..

Ska börja med o gnälla lite faktiskt .. Jag är så trött på allt vad skitsnack innebär, människor som inte kan ta upp saker med personen i fråga eller som lirkar frågor o svar genom andra. Självklart kommer man aldrig komma ifrån det, men det märks så tydligt på vissa. O vuxna människor som inte tål att höra sanningen ! aja, jag blir bara irriterad. Det konstiga är ju att i det flesta fall så kommer skitsnacket från en o samma person och det är en person som ger intryck för att vara ärlig o verkligen kan prata för sig, förtroendeingivande. Bull shit!
Hoppas hon får tillbaka för allt hon snackar om sen!

Hade förövrigt en mycket trevlig kväll med tjejerna igår. Pauline bjöd på Potatisgratäng och fläskfile med cheesecake till efterrätt :) Otroligt gott ! Vi satt o prata massa om himmel o jord tills jag o frugan tog bussen till sandviken för att skaka lite rumpa. Dock bara tattare ute ;P Ska sluta ha så höga tankar om Sandviken.

Imorgon är det inventering, ska jobba 09-22. Tisdag 05.30-18.15 för inventering i Valbo och 09.30-22.00 för inventering i gävle på onsdag! Fullspäckade dagar, men jag gillart för på Torsdag åker jag ner till älskade Göteborg och får äntligen träffa min underbara pojkvän o pussas massa! Som jag längtat :)

Ska ringa ett viktigt samtal ang. jobb imorgon också, håll alla tummar för mig :) Snart kanske jag kan flytta ner på heltid ! Underbara tanke .

Haft en slappisdag med frugan idag, fy mådde inte prima imorse när jag slog upp mina blå. Helt ovärt o bli dålig för att dricka lite alkohol. Käka Tacos o kollade på Skönheten o Odjuret, jag somnade dock. Men mys var det :) Pratade alldeles nyss med Daniel också, love it . Kan man sova gott inatt :) Älskade älskade karl ! <3

Nu avrundar jag för dagen/kvällen :) Hoppas ni har det bra ute i kylan!

Kärlek & saknad . . . .

Tvätten är klar, känner att de var mitt ända kall för dagen o det är avklarat :) Bra jobbat av mig! Sitter o har filmkväll med mitt hjärta nu, dock är han på andra sidan Sverige, men vi kollar ju på samma film iaf.
B-E-A-utiful :) Men inget absolut inget hade slagit om vi vore tillsammans. Hela dan varje dag :)

På jobbet idag fick jag en massa gjort, flyter på rätt bra nu även fast det är mycket som ska göras o inte hinns med jämt. Men snart så ! Får vi bara bort all jävla REA så kommer butiken bli fin igen, eller ja .. Lite mer strukturerad iaf ! Det behövs för det ser förjävla illa ut nu, ont i magen varje gång jag ser det . Vilket är hela dagarna!!

Imorgon är jag ledig, äntligen :) Dagen ska spenderas i Hofors ! Umgås med älskade o saknade Nelly, som vi ska busa o ha roligt. Mosters gobiit! Blir till att träffa Sofie också, sen ner till Torsåker där det förhoppningsvis bjuds på mat ;) hähä!

Nu ska jag skriva ett sms till min pojkvän, han är det bästa jag har ! :) Kärlek till honom!



Daniel Will, du är det absolut bästa som hänt mig!

2år på bästa Intersport

Idag på dagen var det 2årsedan jag påbörjade mitt äventyr på Intersport, det har varit en fruktansvärt rolig tid. Visst har man sina dagar, men jag kommer nog aldrig få bättre arbetskamrater :) O tänka sig att jag nu är påväg bort därifrån. . .

Var en äldre herre här o kika på lägenheten idag, han var ganska kul. Orkar inte gå ingående på det, men han drog lite roliga vistar om man säger så ;) Efter de kollade jag på biggest looser, gillert ! o sen fångarna på fortet . Mysiga kväll. Tog tag i mina naglar nu också, sköönt o fiint !

Funderar lite på att börja med GI men jag vet inte, jag måste göra något men vet inte vad. Funderar på det ett tag till tror jag :)

Saknar mitt hjärta också, men imorgon är det "bara" en vecka kvar tills jag åker ner till honom :) o alla andra också för den delen! Läängtar <3

Idag tog jag tag i att ringa lite viktiga samtal ang. min kommande framtid i Göteborg och fick glädjande besked. Nu är det nära, kan liksom ta på de nu. Men får inte ta för mycket för givet nu, men som jag hoppas på det här ! Det var en sten som släppte o jag tror verkligen på detta, håll tummarna nu gott folk :)

Nu ska jag hoppa i säng, jobba imorgon sen är jag ledig på fredag o den ska spenderas i Hofors ! Måste träffa min älskade systerdotter, hon är ju i den underbara åldern där hon lär sig massa nytt varje dag :) Ska dit o lära henne massa saker :) Moster är bäst!

På lördag är de tjejmiddag, äntligen! Gud så roligt det ska bli :) Mat, prat o gott o dricka med dom bästa tjejerna :) LOVE IT !



ha de bäst!