This is memories !


29December

usch, nu var de ett tag sedan jag bloggade och varje ggr man ska ta tag i det igen efter ett uppehåll tycker jag det är lika jobbigt. Alltid är de något eller mkt som hänt som man vill dela med sig av, men inte orkar lägga ner tiden de krävs för att skriva. Så jag tänker vara någorlunda kortfattad idag.

Julafton började med julfrukost o därefter jobb :) Det var jag,Angelica o Tommy som jobbade. Det var lite folk faktiskt, mkt mera än vad jag trodde de skulle bli. Folk blir väl mer o mer bekväma vad gäller julklappshandling när de vet att affärerna har öppet även julafton. Vi bjöd på Glögg,Must o Pepparkaka iaf o hade de allmänt mys :D



Efter jobbet begav jag mig hem för att fira jul tillsammans med familjen och mammas släkte hos oss på Ängsvägen =) Vi började öppna julisar efter Kalle Anka ! Därefter kom mormor o dom och maten var dukad. Mumms! Julmaten var sååå good, o de var så härligt att man inte hade varit o snyltat innan julen på maten. Sjöng massa singstar o hade mkt trevligt! Därefter vid 00.00 snåret så tog jag en promenad o de var väldigt välbehövligt.

På Juldagen skulle jag ha jobbat, men eftersom Eje inte gjort klart allt inför rean så fick vi vara hemma. Klagar inte :)
Tog en mkt reäl sovmorgon o bara slappade hela dagen lååång.
Pappas sida kom därefter på lite julfika :)

Sedan styrdes Hofors o party med Sändra. Mkt trevligt!
Som alltid på juldagen är de knööökat med folk inne på folkan, inget undantag denna. Blir lätt föör mkt folk, men träffade många kända ansikten och hade mktt trevligt även om kvällens få timmar gick åt att leta reda på borttappat folk. Hem kom jag vid 4 tiden o då var de sängen, sen jobb! Kan lova att jag inte var den ända som inte mådde prima ballerina :P

Ja, de var väl min julhelg :) Har fått mkt välbehövliga julisar.. Bla.

- Kaffebryggare
- Presentkort på ikea (1300)
- Pjamas
- Doveset
- Pengar
- Ryggsäck
- Trisslott
- Ljuslyktor

Imorgon ska jag införskaffa mig en ny digitalkamera, 3e ggr gilt antar jag :) Sen på onsdag åker jag till Dalarna o firar nyår med Sanna o hennes kompisar. Ska bli mkt trevligt medtanke på att de var ett årsedan jag träffade min älskade vän senast.

Hoppas ni får en trevlig nyårsafton och god fortsättning på er !

Puss

22December

Tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag lägger mig =) Vet inte om de blir några fler innan julafton.

Jobbet gick smärtfritt, dock inte så mkt folk som jag hoppats på. Men man kan juh inte få allt här i världen. Kanske blir mer imorrn, de vet man aldrig. 9-19 imorrn o vi börjar dagen med en julfrukost tillsammans :) Hur mysigt är inte de då!
Tillomed så att Denice och Noah joinar (Micke o Lelles barn). Bara massa snack o mys, kan inte bli bättre.

Efter jobbet åker jag hem till Torsåker o spelar bingolotto med E & E visar sig om A blir med också =) Hoppas jag vinner miljonen så jag slipper jobba mellandagarna ! hah, lär juh inte hända. Men vill jobba också så jag gråter inga floder för de. Sen är de juh Julafton o då börjar jag kl 10 o jobbar till 13, en kortis dag. Men mysigt ska de bli! Har precis packat väskan, behövs juh inte så mkt grejer egentligen .....

Sen blir de juh middag o julmys med familj o släkten på mammas sida. Kan bli trevligt! Jag ska försöka vara på mitt allra bästa humör, även fast jag brukar ha svårt för de under julen. Måste införskaffa mig en chokladask till mormor o morfar också. Får bli imorrn! =)

Neh, nu kallar sängen mitt namn. Blir till att gå upp i tid imorrn eftersom jag måste hinna diska också, vore juh hemskt att låta den stå några dagar till menar jag.

Om vi inte hörs mer innan jul så vill jag bara passa på att önska er allesammans en riktigt god jul =)

pirripirrimaggropen, nu stänger vi dagboken :)

ps. Är på helspänd inför morgondagens resultat av vad nästa tillskott i familjen ha för kön!
Moster Emelie blir glad vilket som, men ihh så nervkittlande de är. Hoppas iaf de är helt o rent, friskt o välmåeende, de är det ända jag önskar just nu!

Sleep well!

22December

Sitter o väntar på att få gå till bussen :) Haft en väldigt skööön o välbehövlig sovmorgon idag! Jobbar 12-21, hoppas de blir lite smått kaos hela dagen så man har ngt att göra. Kommer bli kul idag, känner de på mig! Är laddad.. :)

Pratar med Matte på msn nu, var inte igår. Hur kul som helst! Får mig att sakna åk2 ännu mer än vad jag redan gör.

Imorrn är de ultraljud, ihh! Ska bli kul o få veta vad den lila parveln har för kön =) Men måste erkänna att de känns väldigt långt borta och overkligt. Har inte förstått det än, men de kommer väl samtidigt med magen som börjar visa sig nu =) Parveln kommer iaf få världens i särklass bästa mostrar! De är jag övertygad om.. =)

Neh, nu ska jag avrunda..

har iaf ringt o flyttat elen nu till nya lägenheten, kanon! bara bredbandet kvar nu, sen måste jag juh skriva på kontraktet också :P

Ha de!

19December

På min ledig dag har jag varit först inne i sandviken på ansiktsbehandling :) Sen styrde kosan mot Gävle och gallerian, mötte upp sandra för en lunch . Blev lövbiff m stekt potatis för min del! Helt ok .. Efter de så skulle Sändra åter till jobbet så jag fick gå på egen hand, men det är skönt. Hittade en lite längre grå tröja på gina, samt jeans leggins o ett halsband :) Känns bra! På make up store köpte jag en ny concealer samt ögonskugga till nyår ! Någongång lär man juh slå på stort.

Nu har jag precis kommit ur duschen o har påbörjat en fransk manikyr, får se hur den blir idag. Mina naglar är ganska långa, så hoppas de blir bra ! =) Sen bär de av mot Hoforshallen och Alba-Hofors tillsammans med Pauline o Iza, vet inte om Micke blir med. De visar sig.

Ikväll spelar somsagt Itzchy Daze på Depå, lutar åt att kika ner en sväng. Kommer nog bli bra med folk :) O de är juh alltid kul. Får se om man får med sig ngn eftersom Micke valde att parta i Torsåker. Jag blir lugn iaf :) Vill orka jobba nu de närmsta dagarna.. Sastar halvhjärtat på juldagen på torsdag :P Ska jjuh jobba efter de också .. pust! Nu får man smaka på riktiga vuxenlivet när man hamnar på dessa dagar. Massa jobb utan ledighet. Kommer nog inte hinna med att fira jul ens känns de som.

Volbeat spelas i mina högtalare nu. :)

Nej, nu ska jag fortsätta med mina naglar så jag blir klar o kan klä/sminka mig någongång innan matchen :)

Ha en trevlig kväll allesammans!

18December

jobb, jobb o återigen jobb :) Känns som om de ända jag gör nu om dagarna är o jobbar. Men de ger juh resultat! Med merförsäljningstävlingar så är allt så mkt roligare, men även lite bittert! De är verkligen min tur o vinna nu :) Vill också få ett fint pris. På lördag SKA jag vinna!

Imorrn är jag ledig :) Efterlängtat, dock bli de ingen sovmorgon då jag ska vara inne i Viken till 10.00 på ansiktsbehandling. Men de är juh inte spec krävande om man säger så. Sen får v se om de blir buss till Gävle eller om jag styr kosan hemmåt, antingen torsåker eller hofors. De visar sig!

Itchy Daze på depå imorgon kväll också, verkar just nu som att de blir en visit dit. Får se om Micke hakar på eller om han väljer att stanna på hemmaplan o dricka massor av öl ist :)  Jag ska juh jobba ända fram till nyår nu så känns som om de är bra med lite lungt en helg. Men vad som helst kan juh hända, man ska aldrig säga aldrig ;p

Nya beta kanske inte var så hippt som jag trodde, men liiite uppdaterad måste man juh vara =P

Näe, nu ska jag ändra design på min blogg.. denna är juh så sjuukt tråkig o svårläst! suck. Synd att man inte kan avancera lite, utan måste ta de som erbjuds.. en datakurs kanske vore :)

Hörs då babes!

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again


16December

Har nu gått några dagar sedan jag uppdaterade, my fault! Im sorry . Men har varken haft tid eller ork. Känner mig helt slut hela jag, gör inge annat än jobbar. Är ledig 1dag fram till nyår ! De tar på krafterna ..

Ifredags var de personalfest, började med en ansiktsbehandling sen middag o efter de mysa,bada o umgås :) Hade jättetrevligt och efterfesten hos Angelica med mamma o pappa lövdahl var heller inte så pjåkig ;P Tack alla inblandade.

Lördagen vaknade man upp o inte alls var fit for fight, världens huvudvärk. Men var bara o kliva upp för att senare bege sig mot jobbet. Det är så underbart när man vet att man inte är den ända som mår lite halvdåligt :P Fick sluta en timme tidigare också :) Tackar!

Hem till Torsåker för att åka på 60årskalas hos mormor. De var trevligt så länge de varade! Blev väl en del missförstånd, to much alkohol och ja .. mer behöver väl inte sägas! Jag hade kul på hörnet iaf . =)

Har precis städat nu, så skönt med rent runt sig :) Då trivs man som allra mest . Sofie har varit hit en sväng o vi käkade lite pepparkakor! Mumms. Nu ska jag snart bege mig mot sängen o stänga de två blå. Hoppas man är pigg imorrn! Känner att jag behöver vara pigg o utvilad med så mkt jobb som ligger framför en.

Aja, hopppas ni har de bra iaf :)

På torsdag blir de kafferep!



It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you


11December

Ikväll har jag varit duktig o varit ute o gått :) Tog en promme runt Time tsm med Erica efter jobbet, de var välbehövligt kan jag lova. Fler sådanna tack!

Idag fick jag en plesant suprise när jag stod o skruvade presentsnören, in kommer självaste Sändra :)  Inte igår man träffade världens bästa sändra inte . Så de var juh inte fy skam o ha henne hängandes där sista 30 minutrarna, även om jag tror de andra i personalen tyckte annorlunda när jag inte kunde koncentrera mig =P Men de sket jag i!
Efter stängning tog vi oss till Jensas o käka kycklingrulle, mmm .. De var sommar 06 de :)

När man umgås, de är då man märker hur mkt man saknar tiderna tsm! Hur roligt man har de och vad man gjort och lyckats åstakommit tillsammans. Jag älskar dig Sändra även fast vi inte träffas så ofta!

En fråga vi ställer oss är " När börjar julruschen?" .. Nog för att jag vet att vi är mitt uppe i lfinanskrisen osv, men julklappar ska väl inhandlas ?? .. De är juh så man börjar bli orolig förbövölen!  Vi har inte haft de så här dåligt på flera år, men någon ggr måste de juh komma en svacka, men samtidigt kan man juh inte dra in på allt bara för de.. Eller är de det man kan o måste göra?

Imorrn är de den efterlängtade personalfesten på karisma :) Kommer bli kanon! Ansiktsbehandlig igen o jag längtar till den börjar ge resultat. Fast många säger att de redan ser bättre ut, får väl lita på dom helt enkelt! =)

Sover hos familjen Löwdahl imorrn, eftersom de är jobb på lördag morgon känns de som de bästa alternativet, spec när de erbjöd sig :) Får se vad kvällen har att erbjuda, jag tror de kommer bli kanon iaf !

Lördag är de jobb o sen 60årskalas för mormor. Hoppas ni får en trevlig helg allesammans :D

ps. Någon som vet vad min skiva med alla kort från datorn är ?! borttappad sedan inflytt . =/


9December

Grattis till mig som har namnsdag idag :)

Sitter o väntar på tvätten nu, en maskin var trasig så den som hade två maskiner hade tagit den som jag bokat! Skit på dig! Jag behövde verkligen tiden, men nu löste det sig iaf, men tråkigt o behöva sitta o vänta in maskinen. Men nu är de tvättat iaf :) Tack o lov för de!

Morgonen började med en promme ner till Hoforshus tsm med Erica för att välja ut tapeter till min nya lägenhet. Valde en beige i vardagsrummet o en vit med lite silverskimmrande möster i hallen :) Tror de kommer bli kalas bra! Hoppas de iaf.

Sedan begav vi oss hem på varsinna håll. Skynda in i duschen o sen möta upp Sofie utanför o åka in till Valbo för att kika lite julklappar. Köpte åt Evelina, sen tog de totalstopp! Hittade verkligen inget mer. Ericas julklapp fanns inte som jag ville ha den, o då vet jag inte hur jag ska göra. O mamma o pappas är juh redan klar, fast ändå inte liksom .. Sen vet jag inte vilka jag ska köpa till mer? Visar sig. Man måste juh ha julaftonkläder, juldagenkläder o nyårskläder också. Ett jävla stressmoment om ni frågar mig ;)  Vet inte ens när jag är ledig nästa ggr o kan fixa de sista.

Måste juh vara snygg på jul eftersom jag jobbar :) Då ska vi ha finkläder på oss ! De kommer bli nice.

Färgat håret idag också, blev en mörkare nyans o nu känner jag verkligen hur jävla blek jag blivit. fyfaaan! Jag har mått lite halvt kasst för att jag inte fått sola, men nu är de fan illa.. Måste kolla med Jenny om jag absolut inte får sola under behandlingen, vill inte använda Brun utan sol heller, de stinker juh .. Fyy! Ge mig ett solarium nu, o ge mig tid att ligga där under i flera timmar =) LIVET! 

neh, nu ska jag kolla tvätten .. Annars är den väl borta om man väntar förlänge! vet juh aldrig med människorna som bor här uppe. Litar inte på dom till 1%. Polisen var här uppe o åkte idag, stannade utanför huset mittemot, men jag kunde inte stå o kika :P Ville inte verka nyfiken! haha.. sånt är livet!

Haré gött så hörs vi :)

8December

Sitter o funderar massa på julklappar, vill ha de klart innan jag åker in till valbo imorrn. Annars går man bara runt o inte vet vad man ska ha, köper bara för att o ingen tanke bakom de hela. Jag har lite på gång, men vet inte hur jag ska göra. Hur mkt pengar ska man lägga? aja ..

Imorrn ska jag iaf ner till HoforsHus o kolla på tapeter till min lägenhet med Erica :) Spännande! Jag har inte den blekaste vilka färger jag vill ha eller ngt. Efter de blir de Valbo med Sofie! eftersom man aldrig får ngt riktigt svar från Erica så struntar jag helt enkelt i henne. Kan bli en trevlig dag!

Måste fixa tvättid också, nu är de knapert bland underkläderna o jobbartröjorna :P För att inte tala om att byxorna behöver en tvätt. hah! får se över de imorrn. Disken behövs tas tag i också. suck! bara massa tråk göra.

Har haft ett så konstigt illamåeende idag, de har liksom suttit i huvudet o arbetat sig neråt i kroppen. Skitkonstigt! Haft ont i hela kroppen också, vet inte vad som är på gång nu. Vill verkligen inte bli sjuk! De har jag inte tid med just nu. Först o främst för att jag har så mkt jobb, sen för att de är personalfest på fredag med spa o grejer :) De får man juh bara inte missa!! Sen blir de mkt lungt fram tills juldagen, inte en droppe alkohol innan dess. Ganska skönt o välbehövligt igen =) Sen eftersom jag ska jobba hela julhelgen o alla mellandagar blir de pretty lungt på juldagen också.

Hoppas på en utlandsresa i vår med Sanna också :) Får se om vi tar oss för o planera lite när hon kommer hem från Norge ! Vore juh underbart, vi om några behöver ta igen massamassamassa förlorad tid. Fan över ett år!! =(
Saknar henne så sjukt mkt. Tacka gudarna för att vi tagit tag i vår vänskap igen :) I love you!

ska sleeepa lite tänkte ja ..

Pusshej

ps. Min namnsdag är imorgon :) Anna Emelie Jönsson. Grattis också till Rosmarie Mähler som fyller år denna underbara dag =)


7December

Gårdagen startades med en dusch o sen jobb. Gick segt o vi var underbemannade, men ja hade trevligt med SuperNiklas o Ramona. Tyckte dock att vi kunde ha stängt vid 15 då folket slutade besöka oss.

Efter jobbet hämtade Johanna upp mig o jag gjorde mig iordning för kvällen. Åkte ner till Depå o köpte en kycklingsallad för att sedan bege oss ner mot Degen där Jansson var o hockeyn stod på. Vi hade de trevligt o skrattade en hel del :P Mkt roligt.
När klockan tickade på lite så åkte vi till Göklund o träffade lie annat folk, när vi kände oss färdiga där så gick vi till Depå. Där var de lika lite folk somvanligt :P Men jag hade faktiskt väldans trevligt o roligt ändå! Dansade, shotade, drack banandrink o bara hade kul helt enkelt !
 
Vaknade upp i morse med lite huvudvärk, men efter en promenad med Maya så var den borta.
Åkte ner till Torsåker o käkade lite adventsmat :) Mkt gott! E o E sjöng singstar medans jag låg på soffan o tog igen mig lite.

Kom väl tillbaka hem vid 19 o då la jag mig framför tvn o somnade en stund, mkt skönt.. Kollade på parlamentet o nu är de Wallander- Jokern som står på. Har dock inte alls hängt med eftersom datorn har lockat mer. Får kolla mer koncentrerat nu efter nyheterna.

Robin åkte ur idol, de var synd ! Men tror de kommer gå bra för han ändå. o Marcus vann Stjärnor på is :) Thats great!

Helgens bästa:
Johanna : Fan vad do glor dåå.
Emelie: Ja, ungdomarna där borta ja ....

haha, jaa jag känner att jag börjar bli gammal! Orden bara slant ur min mun, vet inte varifrån dom kom.. haha

Ha en bra måndag!

5December

Ligger i soffan o käkar nötter samt dricker julmust, livets dryck :) Kollar Idol som nu har paus, vet inte vem jag riktigt håller på men Robin bengtsson är juh förbannat sexig! Raaw ! Hans blick, mmm.. Klagar inte när han står på scenen :)

På jobbet idag var jag lika trött som gårdagen, kunde somna stående. Men bara på slutet.. Blev juh lite sent igår, senare än vad jag tänkt mig. Men de var trevligt :) Haft två ritkigt trevliga nätter nu, o anledningen varför vet bara vi ! o så får de förbli.

Har väl inte så mkt att dela med mig av idag, jobb imorrn , 10-16 :) Har en timmes längre öppettid.. suck, kommer säkert bli segt. men men ... Money Money!
Känns faktiskt som om pengar är de ända jag tänker på nu, men de är juh så nice! Nu förstår jag Linus =P

Nästa fredag är det julfest :) Det kommer bli så kul.. Ser framemot de!

Jag har förresten inte berättat att jag fått min lägenhet! En tvåa på ängkärrsgatan, inflyttning 1a januari då rusten är klar .. Looking forward!
Skönt med en tvåa, en stoooor lägenhet med mkt space ..

Orkar inge mer, känns bara som att jag skriver meningslösa saker....

HARE RÅÅ!

ps. Jag saknar Ankan på jobbet ...

5December

ooops, jag gör ngt man absolut inte får göra .. Bloggar på jobbet !
Men kollade in en sida o fick reda på att jag fyller 20år om 277 dagar :) Grattis i förskott till mig ..

Nu ska jag börja stänga, idol bli när jag kommer hem sen sooova! Helt slut i kropp o själ.

4December

Jag är så sjuuukt trött .. Sista 30 minuterna på jobbet skulle jag kunna somna stående, helt slut ! Varit full fart hela dagen, kolla lght, ansiktsbehandling o jobb .. Kom hem vid halv 10! Nu är jag helt färdig!

Trevligt telesamtal nu, i like :) I like it alot ..

Nu ska jag återgå till mitt telesamtal o senare sängen , den lockar väldigt mkt just nu ..

Ha en bra natt/dag :)

Pusspuss I love you babes!

3December

Ojojoj vad tiden går fort :) Knappt så man hinner med själv..

Imorgon skulle jag haft ännu en ledig dag eftersom de blivit så många dagars jobb senaste veckan, men Angelica har gått o skaffat sig halsfluss nu mitt i juletider så jag får hoppa in o jobba . Men jag klagar inte, jag trivs på jobbet o imorgon är de Klubbdag och då blir de säkert lite folk som tänker shoppa lite julisar :)

Har varit en stressig dag på jobbet, vet inte om de var för att vi tog de för lungt imorse o trodde vi hade mer tid än vad vi egentligen hade eller om tiden helt enkelt inte räckte till även fast vi jobbade på flitigt :P Det har varit lite folk idag iaf, men inte alls mkt .. Varit underbemannade o Lelle har fått jobba lite på nerdervåningen också, måste lära mig mer på de sortimentet ! Pinsamt o inte kunna sälja eller vara till hjälp för kunderna. Jobbigt läge!
Sista timmen var jag så otroligt bitter o ledsen eftersom jag då kom på att vi inte skulle hinna klart med allt inför morgondagen som verkligen borde vara klart! Allt är inte uppackat, utställt osv osv .. Men vi har inga galjar heller, så typiskt att de ska ta slut just nu! men men, nu är de som det är... Lelle o Micke får ta tag i det där imorrn innan öppning för jag ska på ansiktsbehandling o kolla lägenhet, börjar vid 12 00 =) slutar 20.00... Nicedag!

moneymoneymoney, always funny in a richmans world :)

Har precis kommit hem från Erica o Andreas, de bjöd på pepparkakor, lussebulle o julmust .. Mumms! De hade haft en tjejdag inne i valbo o E har köpt de första gosedjuret till bäbisen. En flodhäst, o då kom jag osökt att tänka på joannas Alice :) Saknar henne!

Ska kolla tv nu sen fundera på vad jag ska äta för ngt imorrn! ..

harebrarå!

2December

Sitter o tråkar framför datorn . Man hinner inte med att göra eller ta tag i saker efter att man kommit hem från jobbet, helst vill jag bara gå o lägga mig för att sedan vakna upp o en ny dag är kommen :) Så tråkig är jag!

Dagen har gått så väldigt snabbt idag, har inte hunnit med mkt alls på jobbet. Även fast vi haft saker att göra hela tiden.
Kunder är de inte gott om, men kommer väl in någon lite då o då.. Men kassorna ser inte bra ut o jag vet inte vad de beror på . Antingen är de vi som är för dåliga på den personliga försäljningen, eller så vill inte folk handla just nu. Tror de är en kombination av bägge faktiskt. Alla kommer väl vara ute i sista sekund o handla, o då blir de stressigt.
Just nu håller vi iaf på att förbereda inför klubbdagen på torsdag. Massa fina erbjudanden o julklappstips :)

En kund förstörde hela min dag idag verkligen, jeeevlar vad jag blev arg. Hur har man mage att säga till mig att vi får de att låta så krångligt  och småaktigt när jag ringer leverantörer, fixar ett par täckbyxor som inte finns i vårt sortiment, ringer skellefteå o ber dom skicka en jacka som inte heller finns i vårat sortiment. Offrar massor av min tid för att få hit dessa grejer till denna kund, som inte bara tog 5minuter.. Utan 15-20 min bara att försöka få fram till leverantören vad de var för kläder vi skulle ha.  Ringer upp kunden o han tycker vi ska stå för frakt ?! o blir irr när jag säger att han får stå för den själv eftersom vi i vanliga fall inte gör specialbeställningar till kunder. Jag sa de snällt o trevligt, men då tycker han att vi krånglar till de och att vi är småaktiga som tar frakt mellan butikerna ... Jag blir så förbannad bara jag tänker på detta !! kokar inombords! Istället för att vara tacksam att jag tog mig tiden att ringa utan att egentligen veta var de va han ville ha, få fram priser o framförallt fixade så han fick sina jälva täckbyxor o jacka från två helt olika håll till vår butik!! brrr.. Vissa är så jäkla fräcka så de finns inte. BLÄ FÖR ER! Sen kläcker han ur sig att hela processen tagit lång tid. Men herreggud, han ringer på torsdag eftermiddag, jag börjar ringa lev. o när jag tagit fram info då vet han inte om han ska ha grejerna ens. Sen var jag ledig på fredagen o han ringer 17.55 ... Har leverantörer öppet under helger? NEJ de har dom inte.. O igår var jag ledig, jag ber tusen ggr om ursäkt.. Vad jag än gjorde verkade de bli fel, nu har jag bara lust att klippa sönder hans grejer när de kommer till butiken!  Jag var så jäkla trevlig, o vad får man tillbaka? Inte ett jävla skit.. Tack för den passningen! Förlåt att jag aldrig gjort detta för... Dra åt helvete!!!

Nej nu är jag arg igen, blä vad en ända människa kan förstöra en hel dag!
Välkommen in på torsdag .....



1December

Känns mer som att de är 2a oktober medtanke på vädret.. Iofs snöade det lite nu o kylan börjar ta sig :) Det går sakta men säkert..

Idag har jag varit ledig :) Så skönt ! Började med att ta en promme med Erica, hon visade stolt upp sin godismage, nej förlåt , Bäbismage som hon fått ;P Gick en vända sen hem för att laga lite mat. Efter de kom Emelie hit o vi tog en kaffe på hanssons, sen åkte o kollade på lägenhet ! Den var helt ok, o stoooor =) Nu ska jag ta mig en funderare på hur vida jag ska göra .. Men jag vill juh så gärna flytta till en tvåa o bort från Västerhöjden! Denna var liksom nästan perfekt .. Skulle juh gärna vilja tapetsera om, men de kan man ju lätt göra. Var egentligen inga fel på tapeterna som var, men fins juh modernare om man säger så. Det är inflyttning på den nu! Hur härligt skulle de inte vara o flytta typ nu o ha en stor tvåa till jul ? Då kan jag köpa min julgran :D:D aja, nog om de..Finns juh både för o nackdelar, men de finns de juh med allt.

Emelie o Jag fikade lite lussebullar o pepparkakor när vi kom hem hit till mig =) Har varit mys, lyssnat på musik o  bara pratat .. Nice! Om en vecka drar hon till Thai o jag är heeemskt avundsjuk. Men sånt är livet ! :P

Imorrn är de jobb igen, o nu har BOW klubborna kommit =) Angelica o Henke är på kurs så de är jag o grabbarna som jobbar.. men jag klagar inte, de är trevligt! Hade väl varit ännu trevligare om Angie hade varit med ,men men ..

Nej, känns bara som jag skriver massa skit.. kolla på film snart  :) Sökarna med Liam Norberg! I looove him <3

min tangentbord har börjat krångla lite... T fungerar typ inte ibland .. suck! är väl nån brödsmula eller ngt som ligger o gnooor där under . pust!!

Ha de bra dåååå :)