Nästa...

Peace and Love :) helll yeha !

Glad midsommar !

Nu är den här igen, en tradition som ska hålla livet ut, ikväll blir de återigen Gästis :) Damn vad nice .  Looking forward to it ! Ska ner till Kalvsnäs snart o grilla o grunda med Sändra o hennes brohs kompisar.. Thats nice :)  Ikväll kommer bli toppen, jag känner de på mig.

Jag är sååå glaaaad :D Kommer träffa så otroligt mycket folk som man inte sett på länge, o de är alltid lika kul. Farbor kommer juh o , o en jönnsonare är juh som dom är .. you know ;)

Ser fram emor helgen super iaf !

Hoppas alla får en trevlig midsommar ..

Pusshejleverpastej !/ E

Dentist

Ja, om en timme går bussen upp till Hofors o tandläkaren... buhuu ! jag vill verkligen inte . men måste väl.
Har idag hunnit med att noppa ögonbrynen på Klippstudio16, trodde jag skulle klappa till henne ett tag för det gjorde så ont, men jag kunde kontrollera mig, som tur var ! Men resultatet vart bra, nu är jag bara såå grymt tröött. Ska åka he o sova senare.. Kolla klart på One tree hill säsongerna .. Sitter juh uppe halvanätterna, går verkligen inte att sluta titta på dem. dom är juh så snygga ! GRRR! Ge mig Lucas o Nathan ! tänk o ha två sååndanna killar vid sin sida varje ggr man vaknade.. mumms !

Jo, men  förresten! tack så hemskt mkt för det fina väder som är ! åhh, blir tooookig !  vad hände med det fina väder som skulle vara denna vecka ..? jag har juh förtusan semester ! men men .. regn är juh mys på sittvis o ! suck!

Igår var Sofie på besök, vi satt ute o solade en liten sväng, sen kom ovädret..

Tog en promme runt berglunds igår, helt solo ! Det var skööönt .. blir idag igen!

Nu är helgen här, som vi alla längtat efter.. vet inte om jag längtar så mkt mer, känns inte som de kommer bli som det brukar. KÄnner inge sug mer, men men.. Det kommer väl imorrn hoppas jag :) 

Alla rykten om att Gästis har förlorat sitt alkoholtillstånd är bara rent skitsnack ! Jag ringde o kolla upp de igår.. Jag som förövrigt kommer in o får köpa alkohol ;)  Tack Emelie !

Nej, nu vill ja ha 7e här, börjar bli alldeles för enformigt här hemma nu . Ingenting som händer ! Kom hit .. Jag saknar er så otroligt mycket ! ni betyder allt !  PUSSS PÅ ER MINA ÄLSKOOON !<33

Nej, linserna i nu o lite fix, sen hofors ! hualigen!

Pusshejleverpastej / E

Semester !

Yees, då har man en veckas semester att se fram emot.. sen drar arbetet igång på rikitig :P lite drygt, men gött med pengar !  :) Hoppas på sommar,sol o kort tjat kjol !

Har jobbat idag, de har gått bra, dock lite segt ... inte så mkt folk när de är så vackert väder ute .. men men .. de är som det är ! jag har de trevligt med mina kära arbetskamrater .

V.33 styr jag o sändra kosan mot Bulgarien o Sunny Beach, kommer verkligen bli klocken! ojojoj.. Känns som att man måste dra iväg för att känna att man haft lov o semester .. Så nu jävlar blir de inte nådigt ! Sola, bada, festa o massa massa alkohol ! :) yeeees kan juh knappast bli bättre !

Snart kommer hon hem förövrigt, sändra alltså.. hon har varit nere i Krisse på student.. som jag har saknat henne.. Har verkligen inget här hemma då hon inte är här ! Jag Älskar min Sändra ! <3

Blir dåligt med bloggande nu känner jag , men ska försöka rycka upp mig lite ..

I veckan ska jag sola o bada en massa, snälla ge mig fint väder !  sen även tandläkaren igen.. huuuu! men måste väl. Sen är de juh midsommar :) Ohyeees.. Dyngen is back in buissnes :) kan jag fetlova...

Jag hoppas på favorit i repris, kommer dock aldrig inträffa.. men man kan juh alltid hoppas ;) På fyllan kan allt hända.. haha !

Tänker mkt, på allt jag gjort under mina två år i forshaga, känslor som sprudlat, hjärtan som krossats och underbara vänner man träffat . Jag är så himla glad att jag bestämde mig för att flytta ner dit . ojojoj! Även då jag mått som dåligast  har mina vänner gjort det bra . Jag älskar er.
I forshaga har man gått igeonom så mycket, mer än om man skulle bo hemma.. man har fått uppleva mer, lärt sig av fler misstag och framförallt lärt sig att ta eget ansvar.  Jag skulle aldrig vilja gjort det annorlunda !. Tack alla underbara !

Åh, jag vill bara ha dig . Satsa på dig, på oss !    men jag är bara en utav många för dig .. synd, men sant . Du är den ända jag skulle kunna satsa på .. Ge mig ; ) !

Pusshejleverpastej / E

ps. Jag saknar mina kära studenter och klasskompisar i forshaga !

En het sommardag

dock inte idag, men är nog lite varmt iaf . O jag sitter här. Tragiskt egentligen, men ska snart bege mig av till Siwert o Sändra :) Thats Nice !

Igår blev det Hofors o bhs med Sofie, de var trevligt .. Alltid lika trevligt med henne ! sen drog vi till hanssons o käkade lite glass o sen hem till Sofie för att prata lite .  Kom hem till Torsåker o maten stod på bordet, tack mamma :P

Blev en hel del dator igår o, kul kul ! pratade lite med min älskade vän Sanna <3 yammie .. jag har en hel historia att dra för dig sen gumman, du skulle bara veta :)

Ingen kan må bättre än jag just nu , hehe . Jag är så elak, men de får man vara ibland .. mouhahaha !

Midsommar nästa , favorit i repris tack ! Eller vad säger du sändra ? ;)

Imorrn är de jobb som gäller, göttans :D make some money ;) jobbar nda till lördag då jag hoppas att de styrs upp en fest, för jag vill festa ! 

Nej, på med kläder o ut i solen ..

Nice åskväder det var inatt då. ojojoj ! skulle juh inte varit fel o ha någon bredvid sig i sängen då eh .. men men . man tager vad man haver ;)

Sommarlov

Yees, nu är det äntligen sommarlov :) Som jag har längtat ...

Hade avslutning med klassen i torsdags, beachvolley o korvgrillning, pretty mysigt faktiskt ! Fick även ett praktikstipendium från Team Sportia =) Yeeeej, grattis Emelie !  Trodde jag aldrig .. Åkte hem från forshaga i torsdagskväll o jävlar vad lång bilresan var ! Puh ! trodde vi aldrig skulle komma hem . Stannade på max o käkade lite, sen fortsatte vi vår färd mot det underbara Torsåker . Kom hem vid halv 1 o då begav jag mig till Sändra, tog en liten prommis o sen var det sängen som gällde.

Bessmerfesten kunde inte ha blivit en bättre start på den sommaren som förhoppningsvis kommer bli den bästa. Ojojoj vad roligt jag haft det. Började med förfest hemma hos mig i fredags, jag,pernilla,rickard o Sandra :) niceee ! Styrde buss till Hofors klockan 22, letade oss till Marie där det var lite vackert folk ;) haha ! Umgicks,drack o blev dynga . Ringde taxi som hämtade oss vid 00.00, styrde bruket o öltält :) Yeeeees ! Dansade o dansade lite till med Erica o Danne, kul kul ! Blev hämtad av mamma vid 3tiden, langooooos ! blev dock ingen langos, var för lång kö. =/

Igår var det jobb som gällde i högsta hugg ! Vaknade av att telefon ringer " Ska du sova över första dagen på jobbet ?" ojoj, klockan var 08.50 o bussen gick 09.15, stressa ! Sandra kom förbi o sen åkte vi till bussen. Hann med lite marginal . Jobbade 10-15 , gick väldigt bra . men visst kändes de i kroppen att man vart ut kvällen innan . Fick lära mig kassan :) Goooodie !  Hem från jobbet, börja tagga till mer fest . Öppna vinarn kl 20.00 då sandra kom,  hoppade lite studsmatta innan vi åkte upp till Hofors o ännu en gång Marie ;P  Påväg upp till Hofors möter vi en mopedist som kvaddar rak ner i diket, flög över styret o välte ... Shiieeet ! de var inte roligt . Stannade bilen o sprang ner till diket, där låg han, avtuppad.. Vågade o vela inte röra honom medtanke på om han skadat ryggen/nacken. Ringde ambulans o fick sedan sitta o prata med killen så han skulle hålla sig vaken. Kände mig duktig :) Vet dock inte hur de är med honom nu ... Vi åkte när ambulansen kom .  Bilfärden fortsatte o de var lite omtumlande, ser fortfarande framför mig hur han ligger där i diket, moppen helt sönder .. usch !  Väl uppe hos marie var de "bortglömt" för stunden o festen fortsatte .. Ringde även denna kväll taxi o åkte upp till öltältet :p Träffade massa folk o minnet sviker , men kul hade jag : )  Tack alla inblandade !

Jag saknar mina flickor ! Sara,Sanna,Linda o Linda, o sen såklart klassen ! o mina helt egna fiske3or ...
USA styrs efter min student ! ohjaaaa .. Helt sjukt att de är vi nästa gång.. Hualigen !

Nej, nu lockar sängen !

Underbart väder vi fått  :D Meee like really much !

Student,

Mmm, då var studenten avklarad . jobbig men ändå väldigt rolig dag måste jag säga .. Inte dåligt vad alla studenter var fulla :P Knäppte dock inte så mkt kort, blev mest att man yrade runt för att hinna med o prata/krama o ge blomma till alla. Tårarna kom .. men dock inte i de mängder jag trodde. ganska skönt ändå. Tillbringade dagen på 7e där det var full rulle.. åkte senare på kvällen in till karlstad på universitetet o förfestade, sen stydre vi arena :) det var helt ok med folk, massa 3or, gött o få festa med dom en sista gång.. Känns sjukt att skriva " en sista gång", känns bara som att de är ord utan betydelse eller mening, men sanningen är juh att de var den sista gången.. Det är fortfarande lika svårt att inse.. Vi har juh ändå "vuxit" upp tillsammans, det är juh 3orna som uppfostrat oss. 

Jag vill iaf passa på att tacka alla helt underbara studenter för 2 otroligt roliga och fantastiska år ! Utan er vet jag inte vad denna skola hade varit. Under ett års tid har jag varit tajt med de flesta, därför är dessa dagar väldigt jobbiga. Alla har på ett eller annat vis ställt upp på mig. Jag uppskattar det, och ni kommer förevigt finnas hos mig! Sen är man mer tajt med vissa, och det är där det svåra kommer in. För er som jag var tajt med, var jag riktigt tajt med.. Det är svårt att förklara hur jag känner mig förtillfället, men ni som någongång gått på skolan och haft era bästa vänner i klassen över vet hur jag mår, ni vet hur jag känner mig.

Idag har varit den jobbigaste dagen i hela mitt liv, och jag vet att juh längre tiden går, desto jobbigare kommer det att bli. Sanna och Linda flyttade hem idag, dom kommer aldrig mer att bo i forshaga med mig. 7e är nu endast ett minne, och det gör så fruktansvärt ont att försöka inse. Så fort jag tänker på det kommer tårarna. När de skullle åka idag, jag höll på att bryta ihop totalt, men jag bet ihop .. det är nog lika svårt för alla. Men när jag kom hem brast allt ! Just nu står allt bara stilla för mig, ingen lust till nånting. Känns som om 4 av 5 bitar i mitt hjärta slitits loss. Det är så mycket som försvinner med dessa helt underbara tjejer. Inte bara dom, utan även alla fiske 5or som man har lyckats lära känna. Det är tungt att numera få leva på minnen, men de minnen vi har är oslagbara.
Det är en sådan tung känsla i min kropp, dyster. Att inte veta när jag kommer få träffa mina bästa vänner igen. Sanna flyttar till Norge på tisdag. Sara åker till Göteborg nästa vecka o bosätter sig där, Linda blir kvar hemma i Dalarna o Linda blir kvar i Örebro.
Sen så har vi juh alla dessa undebara killar som lämnat skolan, Matte,Robin och Janne.. herreguuuud ! vem ska förgylla mina dagar i skolan på rasterna numera ? Ingen fiske3a i cafeterian nå mer.. Det finns inte ord för hur mycket jag kommer att sakna våra stunder. Men jag är så otroligt glad för alla de dagar vi fått vara med varandra.
och framförallt att vi lärt känna varandra.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva, men jag orkar inte .. jag behåller alla tankar i huvudet där de hör hemma. 

Jag längtar till måndag då Sara kommer ner igen, då ska vi äta tacos .. men jävlar vad jobbig den kvällen och dagen kommer vara .. sista gången på länge vi kommer att vara tillsammans. usch, jag orkar inte tänka mer, för med tankarna kommer tårarna.. o med tårarna kommer smärtan.

Har iaf varit ner o grillat vid älven med Pernilla o Rickard, de var mys. Precis vad jag behöver nu! Pernilla är nu den ända jag har kvar som jag verkligen kan prata med om allt, o jag är så tacksam för att du finns vid min sida.

Sommarlov o bessemerfest om en vecka... JA TACK !