Just another bad day!

Börjar bli ganska less på mig själv nu, drar hela tiden ner mig i de djupaste groparna o lyckas inte riktigt ta mig upp. Blir besviken varje gång när jag kommer på min själv inte göra det bästa av situationen, att jag inte kan uppskatta det jag har utan hela tiden vill ha något mer eller helt annat. Att jag inte tar tag i problemet utan tror att någon annan ska komma med en lösning åt mig. Blir lika ledsen varje gång jag försöker ta tag i saker o ting men inget går min väg och jag inte lyckas komma fram till hur jag vill ha saker o ting..
 Vissa dagar försöker jag verkligen !

Nu har våra nya öppettider börja gälla, dom kan ju bara gå o slänga sig åt helvete! 10-20, vilken vettig människa jobbar dessa tider ?! Det är inte ok ! Ska man vara på jobbet för frukost 09.15 utan att få betalt också, åker man hemmifrån strax efter 0800 o kommer inte komma hem förrens efter 21 ! Jag säger som Khirsti ;
"Det är Orimligt!". Grädden på moset är ju också att min älskade Martina ska sluta, det suger. Alltså verkligen SUGER!!
Hur i allsindar ska jag klara en dag på jobbet utan henne? Min livslina förtillfället..

Jaja, dagarna flyter på i vanlig ordning.. Jag är negativ i vanlig ordning ! Längtar tills jag blir mig själv igen, men det dröjer nog tills dess.


Ledig helg ! :)

Vaknade upp för ca 1 timme sedan, så skönt att få sova ut. Har varit helt slut de senaste dagarna, trots att jag sover hur bra som helst. Vaknar inte ens när Daniel ska upp till jobbet, har aldrig hänt förr. Någon är sliten!
Känns skönt att ha en ledig helg framför mig :)

Sitter o funderar vad jag ska ägna min fredag åt, jag vill verkligen klippa mig. Men jag vet inte vart! Jag menar, de finns ju inte bara ett ställe o välja på. men sen vill man ju att dom ska va bra också, speciellt eftersom jag vill dra av mig de mesta av håret o klippa page igen :) Vi får se!

Ikväll ska jag o Daniel in till stan o träffa Pernilla o Rikard iaf, Miss Li spelar på Kungstorget o de måste jag se! Blir väl ett glas vin eller två, hoppas vädret bättrar på sig iaf. Men blir ngn förvånad när jag säger att det regnar på min lediga dag?

Imorrn är en rolig dag att se fram emot :) Kl 14.00 ska jag o daniel checka in på Hotel rubinen på Avenyn, strosa lite på stan sen kl 17.00 blir de en skaldjurskryssning med buffé och show ut i Göteborgs skärgård. Efter det så ska vi se mustasch på Götaplatsen o träffa lite underbara människor o  ta några glas ihop. En natt på avenyn med stor o god frukostbuffé på söndagmorgon :) Detta är min födelsedagspresent från Daniel! Kommer bli en toppen dag :D

Nä nu ska jag ta ngr beslut här hemma om hur jag ska forma dagen!

Ha en toppen helg :)

Öroninflammation..

Det går bra nu .. Har varit förkyld 2veckor, varav dom veckorna har jag gått med öronvärk o lock för öronen. Kan ärligt säga att jag gått runt o inte hört ett skvatt av vad folk sagt/säger. Tänk er att ni har fullt med vatten i öronen, o så fort ni böjer er ner eller tar i så blir de ett sju jäklans tryck. O på det världens hosta. Har jobbat så gått det går, säger va hela tiden till kunderna o försöker undvika o överlåta dom till de andra i personalstyrkan. I helgen fick jag nog, boka en tid hos läkaren som säger att jag borde sjukskriva mig o va hemma! Kraftig öroninflammation var tydligen väldigt ovanligt i min ålder.

Disskuterade lite med min käre mor och kom fram till att jag vill va frisk på min semestervecka som jag påbörjar på måndag. Så jag lämnade kaoset på jobbet o åkte hem med världens sämsta samvete. Det är inte mkt o göra på jobbet, men alltid ngn som blir lidande när man sjukanmäler sig. Men nu ska jag bli frisk så jag kan spela brännboll på lördag och gosa med min underbara systerdotter som jag saknar sååå mkt :D

Påde så tjuter det förbannat i öronen också, ett jävla oväsen.. Dont get it! Nu har jag fått penecillin iaf :) tacka gudarna för det.

På torsdag/fredag åker vi hem till landsbyggden igen! :D Som jag har längtat! Vi blir hemma tom onsdag . Schemat är somvanligt fullspäckat, brännboll, fiske, mys med nelly, kalas, fira ett årsdag :) I like!

Tackohej!