Madrassåkning o Snöbrottning

Igår tog jag o Sändra oss i kragen o begav oss ut för att åka lite madrass i lekparken. Dåligt ont det gjorde att åka ner för rutchsbanan, men man är juh inte så smidig som man var förr i tiden om man säger så. Lika bra o inse . haha ! Sen tog vi madrassen och gick till brandstationsbacken där de var helt oplogat o bara lite uppåkt. Slängde oss i snön o hoppa omkring, jag har verkligen saknat det. Inget man gör varje dag precis.  Sen kom Sändra på den brilianta ideen att vi skulle köra snöbrottning, och vem vart inte kvällen SnöDrottning om inte jag ;) vann tre av tre ronder, stackarn hade inte en chans ...
Sen blev det 60mx6 i en halvmeter snö. Vann där också, sändra stupande varje sträcka efter 30meter :) även fast jag gav henne försprång på 10m :P jaja, hähä ! Är man bäst så är man ;)

Idag ska jag nog styra min kosa mot Hofors, eller om de blir mer mot kvällningen. inte bestämt än ! Är juh iaf innebandyträning ikväll som jag starkt funderar på att åka på, om syss nu ska träna då .. Vore kul o komma igång o röra på sig lite .. måste bara skrapa ihop lit utrustning först :P

Det var en tid, för inte så längesedan, jag fick massor av sms av en helt underbar person, har han glömt mig ? De var så kul att varje ggr titta på mobilen o se att man fått sms av denne person.  Men som vanligt är de väl jag som gått för fort fram igen . men aja , shiiet happens !  Jag saknar det iaf !

Musikeeen är de bästa jag vet :)
Aviation, Lars Winnerbäck, Laleh, Scissor Sisters, James blunt, Thåström <33

loove

loove

Sportlov

Idag börjar de omtalade och efterlängtade lovet . Blev väckt för en timme sedan, har fått tre sms av sandra, tjat mamma ;P hehe .. vad ska man ta o hitta på då ? Vill inte sitta hemma o inte göra något heller, de är inge kul . men vad kan man göra utan pengar ? hmmm ... Baka kladdkaka som mamma står för? jag vill träffa folk, är de ingen innebandy match ? neh .. offcourse not, är juh måndag ! dahhh !

Igår blev det inte alltför mkt gjort iaf, satt vid datorn typ hela dagen förutom då jag kollade på lite av bingolotto, slumra även till där, sen blev de One tree hill, me like ;) Jag o sandra satt o grät ikapp.. hehe .. Lucas, du kan inte gå o dö nu ! Kämpa på med hjärtat! you can do it !

Jag vill shoppa nya kläder till lördag, men för vems pengar ? kan juh glömma att jag får ngt av mammie o pappie. redan fått tillräckligt om man säger så kankse.

hade man haft nåra ärenden att utträtta skulle man kunna göra de, men nu har jag juh inte ens de.. haha .. vad blire, som vår käre alldeles egna Per Leandersson skulle säga ! ;)

Jävligt skönt är en sak iaf, saknar inte forshaga ! inte ett dugg ! skönt o vara 30mil ifrån skolan o den skiten! Längtar till min APU, vara på hemmaplan i 3veckor, jobba på teamsportia i 2 och lov 1 vecka.. kan inte bli bättre..

När jag blir stor så ska jag uppfinna något för Torsåker och dess ungdomar, något som alla tycker är kul och vill hålla på med.. Kanske ett gym, en fritidsgård med massor av roliga aktiviteter osv. Värt o funderas på ! Torsåker är juh ett ställe med karaktär, måste bara in lite småsaker i samhället !:)

jag vill ha sms, betydelsefulla sms . Har en känsla, en känsla som inte är rolig. Men samtidigt, vart finns mina känslor ? vet knappt själv vart jag står .

Vill bara åka utomlands nu, bara bort o bli brun, ha mysigt o dricka fina drinkar .. dansa losss! :) gasch ! ge mig !

Nu har den kommit, tack gud ! blev lite orolig där ett tag !

Helgen

Nu är helgen snart över, bara one tree hill kvar :P längtaaaar! :) får inte glömma..

Hemma i torsåker nu, helgen har bara bestått av att ta de lugnt, inte träffat sändra ens :S men idag, idag då smäller det :D hihi !
Igår var jag upp till syster o kolla på melodifestivalen med henne o hennes kompisar, de var trevligt tills allt bråk med grannarna startades. SUCK ! vilka jobbiga typer .. men men .. Sen åkte syss in på krogen, jag åkte til en kompis o tjöta lite, trevligt trevligt..

Nu ska jag o mammie ut o gå, snöar ute :P hehe ! kläder på !

Var förövrigt på innebandy igår också, mumms vilka puddingar ;) hehe ... Fick se stjärnan i laget, men inte på läktaren , buhu ;P hehe .. Blir väl fler ggr ..

Tänker på dig duuu ! ;) puss


Looov !

Sitter i skolan nu, har precis gjort det sista provet innan lov. Det gick väldigt bra, känns gött att det för första ggr efter ett prov säga att det gick bra. Men bara för att de känns bra gickk de säkert skit. brukar vara så. men då får de vara så då !.

Nyss sjukanmält mig också, faaan! vill inte vara sjuk nu till lovet. vill juh göra en massa men har ingen ork som jag känner just nu. Hostar, snorar, sover och är allmänt slut ! Samtidigt är de väl bra att bli sjuk nu slipper man missa så mycket i skolan. har iaf gjort de viktigaste !

Prov igår i samhäll, de var ganska enkelt, om man hade pluggat ordentligt. Tror jag antingen får IG eller ett mkt svagt G, får hoppas på det bästa. kanske bra o få ig så jag för göra om det o sedan få högre betyg !

Idag åker jag hem, ska bli såå skönt att komma bort från skolan. Åker med Sanna o Linda, så kommer mamma o pappa o hämtar mig i Gagnef :) Det som är jobbigt är att jag inte kommer träffa vissa på 7 veckor ! lov o sedan har dem praktik, så när dom kommer tillbaka åker jag hem på praktik ! =/ fast jag längtar till de tillfället :) vill ha praktik nuuu ! Ska bli så roligt.

Hann inte säga Hejdå till Sara igår, eller jag visste inte att hon skulle åka redan igår, så det blev en väldigt stor besvikelse när jag ringde Sanna o hon berättade att Sara åkt, blev så ledsen.  Men man kan inte hinna med allt, tyvärr ! Saknar dig redan iaf.

Nu ska jag skicka lite bilder till mamma så hon får se att jag är med på lite aktiviteter här ikring !

ha det så braaa !

- Varför är du så konstig mot mig ?

Proooov!

jaa, prov nu i samhäll.. lite nervös, inte lagt ner alltför mkt tid på det. men vi får väl se hur det går.

Precis kommit tillbaka från långfärdsskiridskoåkning, de var ku men hur kallt som helst.. BRRR!!!

Imorrn är de hemfärd, ska bli gött :) åker bil även denna ggr, med Sanna o Linda :D Kul kul!

Nu ska jag göra prov, sen hem o sova... blir juh aldrig frisk! så jävla trött på o vara förkyld ! skiter i efetrmiddagen på skolan, pallar inte .. knappt så ögonen kan hållas öppna..

Nu var de dax ! Ha de bra o lycka till Emelie!

Again

ja, nu sitter man här igen. borde vara hemma o sova o plugga lite till engelskaprovet, men neeeh. det får gå som det går.. Nu får jag helt enkelt skylla mig själv. En eller två som rä duktiga är Sara o Sanna, dom sitter här o pluggar historia förfullt, en annan lär sig tilloch med lite granna.. :)

Nyss hemkommer från innebandyträningen, jo jag vet, ett kors i taket för mig där. >De var riktigt kul, blir lika arg varje ggr efter träningarna o ställer mig frågan varför jag inte tränar mer.. ?

Livet just nu känns ganska tufft, vet inte varför.. är inne i en sån här berömd depperiod igen, o de är inte kul. Varje dag känns som en pina, känner mig ledsen,tung,elendig,till besvär, äcklig, mm mm .. Vill bara gråta, men de går inte . det kommer inga tårar... varför? det skulle underlätta så mycket. Ska blir väldigt skönt  att få komma hem igen på fredag iaf , träffa familjen o Sandra :)

idag har vi badat med skolan, kul o plaska runt lite i vattnet, få lite träning o förmodligen en jävla träningsvärk imorrn, men den bjuder jag på.. Sen var vi även iväg o lira Curling, allts¨hur kul är inte de då?ojojoj, kom ända till  final där vi iofs torska, men jag slog avgörande stenen i 3 av 5matcher :) kuuuul !

Börjar bli sjuker igen, men skräll emelie ! halsen börjar värka o handleden är helt cp !!!

Jag vill ha APU nuuuuu ! !!!!!

Tänker på dig, over and over again !

Avaiation-You were my everything

Bajs cp skit

Ohh, tror jag dampar ihop totalt, nu krånglar min mobil igen. Kan inte trycka på vissa knappar o så. kan tyvärr inte skriva sms eftersom 2an,6an o 9an inte fungerar ! bajstelefon ! köp aldrig en Sony Ericsson w710i. Har precis fått tillbaka den från lagningen, så pajjar den igen .. blir så trött . Ska kräva en helt ny mobil , en annan mobil.

Fan, egentligen måste jag plugga. men hittar inte insperationen, blir fett IG på bägge proven imorrn o jag bryr mig inte .. usch ! tragiskt.  har inte ens öppnat boken till svenskan än, mer än på lektionerna .. baaaaajs ! o naturkunskapen kan juh bara dra åt helvete !

Vill bara boooort nu ! bort från forshaga men inte till torsåker heller, inte nu .. komma bort från allt bara, hämta nya tag..

hem o grina nästa !!!!! orkar inge mer nu ....

Back !

Nu ska jag ta o äta lite mat, sen bär det iväg till forshaga igen . tåget går 12.50, känner mig smått stressad, men ska nog gå bra.. Bränt en ny skiva o fyllt på mp3 med massa musik, så borde absolut inte bli nå problem på tåget.

Kommer fram till KD kl 17.30, hoppas HM har öppet för jag måste köpa nagellack .. hehe

Nu vill jag bara ha APU o Påsklooov !  vill ha dig !

Puss

Bilden av dig..

är så fin, kan inte sluta att titta på den . Jag blir så glad, hela kroppen fylls med glädje och en känsla jag inte känt på länge, en känsla av lycka. Varje gång jag ser på dig, är det som att tiden stannar till. Jag vill bara ha dig här ! lära känna dig o umgås, bara du o jag ! Tror det här kan bli början på något bra, iaf från min sida..

Nyss hemkommen ifrån Hofors, varit uppe hos Erica, kollat på bingolotto och käkat kinamat. mumms ! Träffat Danne en snabbis också, det var kul . längesedan man såg han.. juldagen senast .

Imorrn ska man tillbaka då. kl 12.50 går tåget ifrån Torsåker. Kmr inte håg när jag var i karlstad, tror de var vid 16-17 nångång. plugga som gäller iaf !. vet inte hur jag ska klara av alla 4prov ? shiiiet. men de ordnar sig, gör inget med ett omprov heller.

Jag tycker de är kul o blogg o sitta på msn ! bara så ni vet ....

http://xem3liex.bliddagboken.com  massor av nya bilder !

We


We Jag o Sändra är oslagbara :)

Igår var de skoldans, förfesten var grym. Entrecoe med Pommes o Cider .. mumms. Stereon på högsta och dansen var igån vid 21 . Taxin kom 22 o då styrde vi Hofors, upp till flickorna, sjöng kareoke,drack massa gott o dansade.. 23 blev de folkan o skoldans, lite men bara roligt folk. Dansade hela kvällen, träffade fina flickor . Hem kl 02.15, styrde siwert  sen telefonsamtal till Robban, han var påväg till kil. Pratade ett tag, mkt trevligt :) Sen blev de sooova.. Vaknade imorse av att de kändes som om jag satt i en karusell, virvelvinden typ. Sändra ringde o förklara hur skit hon mådde, lilla tjejen då ! En annan är pigg som en nötkärna o ska snart börja fixa iordning sig. Blir hofors snart. 

Lagt ut bilder på http://xem3liex.bilddagboken.se , tror de är den sidan :) från klassfest,sexparty o andra bilder .. enjoy them !

Imorrn är de tillbaka till Forshaga som gäller, skola o massor av prov .. :S inte pluggat till mer än ett o har 4st denna vecka .. opps !

Ont i nacke o rygg, sendrag typ jämt.. gasch ! 

Musiken är det bästa jag vet !  o hur kul är de inte o ha min telefon igen .. GRYMT ! 

Home sweet Home

Nu är jag äntligen hemma i Torsåker, känns riktigt skönt. Tog sin tid o komma hem, men efter 4timmar var vi hemma på ängsvägen o maten stod färdig på bordet så de var bara att hugga in :) Hamburgare m pommes, en klassiker. men gött var det iaf . Kollade på lite "Så ska de låta" o "lets dance" med mamma, sen kom Sändra hit .. Härligt o se henne igen ! som man har längat!

Imorrn är de mkt som ska göras, först hämta min egna mobil :) hur gött ska inte de blir då.. ojojoj.. sen vidare ner till ishallen o kolla på hockey, sen till storvik o kolla på IB, vidare till Lappens o träffa Erica sen är de middag o hårfärgning med Sändra, o till sist är de skoldans o fest som gäller ! ohh, taggad till tusen ! Ska bli kul o få se lite gamla ansikten igen.

På söndag vet jag inte om de blir tillbaka till forshaga eller om jag blir kvar en extra dag, beror på vad mamma tycker.. vill åka tillbaka på måndag :) men vi får se helt enkelt.

Tänker på dig Marcus, längtar tills du kommer hem. ;D

Sitter på msn nu, härligt med egen dator slipper man snylta på sara hela tiden . haha ..

Åh, inte dåligt glad man blev på lunchen då. fick min efterlängtade Borat film av Robban, hur snäll är inte han då? tack så hemskt mkt !!!!

vet inte alls.... chansa eller inte ?!

Hemfärd

Sitter i skolan nu, kollar på prison break med Linus,Tilda o Sandra, detta är vad vi gör på vår projekttid.. PANIIIK ! kommer inte på nått att arbeta med. vad ska man göra då liksom ? Ganksa kul o trevligt med prison break ändå :P hehe

Idag ska jag äntligen åka hem.. pappa kom igårt o då blev det pizza,godis,hockey och du blir vad du äter.. Solade även o handlade också :P lika bra o passa på :) hehe .. MYYYS !

sov på bäddsoffan i natt, tänkte på dig hela natten, o det vet du :) Tack för fina sms ;D hehe ..

Nu ska jag draaaaa...

SKOLDANS IMORRRN !!!

At schoool

Sitter i skolan nu, datasalen i höggsta hugg, den är full av massa sporthandels2or och några få viltettor. En del sitter på efterfesten, andra på jippie och spelar minigolf eller nå annat spel, resterande sitter och arbetar med Laborationsrapporten som ska göras till idrotten. Jag, jag sitter  däremot o bloggar, är nog den ända som prioriterar det . Känns vikigt eftersom det är såpass många som läser och intresserar sig av mitt ointressanta liv.

Idag är det längdskidor på TPT som gäller. Vet hur det gick förra veckan så nu har jag en aning om vad jag har att se fram emot. Jag har endel tankar, tankar som Sara skulle nog säga är värdsliga och inte stämmer. Men jag vet att dom stämmer vilket känns väldigt tråkigt, men nån måste vara sämst, så är det. Frågan är varför det alltid måste vara jag. Är det inte på fotboll,innebandy,skidor,skridskor,volleyboll,
aerobic osv så är det svenska,engelska,matte,småföretagnade och Samhällskunskap. men det är väl bara att bita i det sura äpplet och bjuda på sig själv lite. Nån måste somsagt vara sämst också. Även fast jag presterar mitt bästa, så resulterar det iaf till ett dålig resultat om man jämnför med alla andra. och nu kommer jag få höra " Du tävlar bara mot dig själv, och ska bara jämnföra dig med dig själv", jo men visst . Hur många gör det egentligen ? inte en själ...

Sms:en av dig värmer absolut mest. speciellt när du skriver att du saknar mig och vill träffa mig ! Jag längtar väldigt mycket till Apu:n och påsklovet, för det är då vi kommer att träffas igen. Nedräkning tills att du kommer tillbaka till sverige ;) det natursköna sverige, som jag vet att du längtat tillbaka hit .
Du är mer än välkommen !:D Ingen kmr vara gladare än jag ..

Idag blir det plugga igen, måste ta mig i kragen nu ! Sara ska på musikal, så då kankse de blir att man pluggar mer än en timme. måste måste måste ... disiplin var de ja ...
 
Längtar till helgen ... skoldans on !:)  kmr nog en till blogg senare ..... wait and seee !

Pluggtimme

har jag haft idag, endast en timme o de är juh ingenting ... men tanken som räknas :) har iaf fyra pov på två dagar nästa vecka, kul kul ! eller inte .. alldeles föör mkt för Emelie Jönsson, men jag ska göra det bästa för tillfället, o de är inte mkt, men bästa som går o prestera just nu somsagt. har inte mycket ork till mycket just nu. men men ...

På fredag åker jag hem, ska bli skönt. Komma hem till Sändra o familjen :) Skoldans, vilket ska bli hur kul som helst, pirrar lite extra i magen då jag tänker på den. haha .. Hoppas jag får träffa Kasper under min vistelse hemma också, skulle vara kul ! Danne är de redan bokat o klart med.. :D

Nu har jag äntligen fått träffa Sanna igen, känns riktigt skööönt.. Känns som om vi håller på att tappa varann,  jag hoppas verkligen de bara är en dum känsla jag har. Vet att vi båda har mkt nu, spec du. Men vill att de ska vara som förut ! Älskar juh dig så ofantligt mkt !

Tänker mkt på dig, vet inte vart känslorna är påväg. Kan definitivt säga att jag inte är kär i dej, känner dig alldeles för lite, men vet att jag tycker väldigt mycket om dig av de lilla vi känner varann. Bli så himla glad av dina sms o för att inte tala om då du ringer till mig, Glädjn sprids så jag tappar orden, de tror jag du märker.. ;) längtar tills du kmr hem o vi får träffas igen iaf.

Nu ska jag överlåta datorn till min älskade vännina Sara ! hon som betyder så väldigt mycket för mig !