28November

Idol är precis slut, mmm jag gillar Robin Bengtsson o Johan Palm :) Dom har ngt som ingen annan har och jag gillar just det. Dock vill jag inte att ngn av dem två ska vinna, jag vill att dom ska få köra sin alldeles egna grej och inte något koncept som idol satt ihop, de är inte dom. I de konceptet passar Alice o Kevin bättre :) jaja, nog om Idol.

Idag har jag haft kul på jobbet (ovanligt va?) ,, Micke o Lelle är helt hyper över den nya Fat Pipe Bow 28 klubban som skulle ha kommit i början av veckan, som dock inte visat sig innanför sandviken än.. Varje ggr de ringer på dörren till kajen så släpper de allt o verkligen, bokstavligt talat, kutar och öppnar för att sedan i ren besvikelse komma tillbaka in i butiken utan klubbor. Jag o Angie fick den brilianta idén att busa lite :) De är juh trots allt bara fredag en dag i veckan, Busfredag även kallat! Vi sprang runt på lastkajen, plingade för att sedan gömma oss under kajen.. haha! Killarna fattade inget, men nog hade de en liten aning allt .. Vi tokskrattade o när vi kommer runt så står Lelle o pratar med Postbilen och när han ser oss brister han ut "Fyfaan, ni är så jäkla kööörda!" .. Haha , jag höll på att dö av skratt! Micke har redan sin hämnd klar, han ska ringa mig tidigt på annandagen o driva med mig :P I wish you good luck!
Lelle sa att han hade frågat "vart är Emelie ?! Snart kommer hon väl fram ngnstans o tokskrattar o tårar rinner" Dom känner mig redan utan o innan :P Men jag älskar mitt jobb o mina arbetskamrater =) haha!

Nu sitter jag o kollar på fredag hela veckan, gillar inte den humorn egentligen .. men ibland släpper även jag till o skrattar lite ;D

Helgen är de jobb både lördag o söndag :) Ska bli trevligt! Söndag är de dock bara jag med extringarna, känns lite pirrigt! Men dom är juh jätteduktiga o vissa har jobbat längre än mig på Intersport så de ska nog gå bättre än bra !Angelica kommer till 1500 efter hennes match..

Imorrn är de inflyttningsfest i Torsåker hos Emma o Peter, de ska bli jättekul! :) Sjukt taggad! Hoppas de håller i sig..

HAHAHA, bonde söker fru ! Jag dööööör .. Jävlar vad bra dom är !!!!

27November

All snö har smält o de smärtar! Det som precis hade blivit så julit ute och jag hade fåt den där mysiga julkänslan... Men nu är den traserad! Bara massa blött ute, buhu! Julfint är de iaf i min lght nu, eller ja , lite iaf :) O finare kommer de bli efter att pappa varit hit med ljusstake, stjärna och gardinstång imorgon! Looking forward!

Idag har jag varit ledig så tog somsagt tag i lite julstäd, hann dock inte långt förrens jag märkte att grejerna låg nere i Torsåker och jag inte hade några verktyg att ta ner fästerna till gardinstängerna för att kunna sätta upp nya. Suck! Men ihop plockat är de iaf, o luktar gott gör de tackvare alla ljus :) Myyys!

Var in till Sandviken och Karisma Spa och gjorde en Ansiktsbehandling, detta är början på en AHAR-syre behandling mot Acne :) Jag hoppas detta kommer hjälpa mig att bli av med alla finnar som jag lyckas dra på mig. Ingen skulle vara gladare än jag om de fungerade. Köpte rengöringsmedel och en dagcreme som skulle vara bra för min hud. Nu ligger allt hos de där ! Längtar tills nästa torsdag då den riktiga behandlingen börjar. Som jag längtat till att få göra ngt åt detta!

Efter behandlingen gick jag ner till Dollar o köpte mig en dörrkrans, gardiner till vardagsrum, girlang att sätta på balkongräcke, doftpåse, tändare, och dipmix :) Sen lindex o köpte franskmanikyr o nagellacks remover. Har inte haft fransk sedan i somras, balen tillomed tror jag! Blev lite hackigt nu när jag målade, men är juh ovan än ..

Har spelat julmusik medans jag donat lite härhemma, de är så underbart :)

Förresten har jag fått en ny lägenhet också, en tvåa på 58,5 kvm på Ängkärrsgatan. Den är väldigt lockande =) Ska meddela senast 5 december om jag vill ha den eller ej. Känner dock att jag måste kolla på den först. Inflyttning är 1a december, men tar jag den blir de nog från 1januari.. Blir nog för tätt at flytta i december, jag jobbar juh väldigt mkt denna månad .. =) sen har jag redan betalat hyran för denna .. hah

Över nyår ser de ut att bli Sälen med Sanna o tha gang, eller Karlstad :) Sälen lockar mer eftersom de blir Karlstad o Tildas 20års kalas den 16-18 januari ! Hade totalt glömt bort att vi from 1januari får gå på Nöjes =)  Jäääää! De ska bli askul! sist jag var där hade jag sjukt kul! Att de är från 20 är ju kalas.. Då blir man återigen yngst , o de gillar vi =)

Nu ska jag kika runt lite.... Lägger ut bilder på mitt ansikte senare, före o efter bilder =)

Hare braaa, tackheeej!

24November

1månad kvar till julafton .

Det har kommit en hel del snö härhemma, myys! Men nedrans vad de blåser, brrr .. Nu måste jag införskaffa mig en mössa. Vet dock inte vilken jag ska ha.. Kan juh iofs köpa flera om de skulle vara så =)

Idag på jobbet flyttade Angelica herrväggen ett hack, så nu är de snyggt o städat där igen .. Jag vet inte vad jag lyckades åstakomma, packade upp lite nya stickadetröjor som kommit.. Annars lite smått o gott ! Gör verkligen ingen nytta på jobbet o vet inte vad jag ska göra för att ändra på de heller. Sa iaf till på mötet imorse att jag vill lära mig sälja skidor, till svar fick jag att jag redan borde kunna de ;P Jo där ser man , Chifen tror jag kan allt tackvare sporthandelsgymnasiet.. Grejen är väl den att jag borde kunna de mesta, men utan repetion flyger de mesta bara iväg.. Ska kolla igenom lite papper sedan skoltiden o repetera lite. Känner verkligen att jag behöver de! Jag vill juh verkligen utvecklas som säljare, men då måste jag både få lite hjälp och lägga ner mig lite extra. Vilket jag är villig att göra =)

Kollade precis på dokumentären på 4an, fy fan vad grooose ! Blev så fruktansvärt äcklad att jag lära sluta äta maten, o då käkade jag tacos men fick inte ner ngt när jag såg hur dom såg ut .. Alla fetklumpar o lagringar på huden! huuua! Det är när man ser på sånna program man får en tankeställare, men samtidigt tänker " Hur stor är chansen att jag blir sådär stor?" ..  Jag vet egentligen att den är ganska stor, men man vill väl inte inse det. usch, jag måste börja röra på mig o ändra mina kostvanor en del. Bara jag som kan göra ngt åt mig själv, o de ska jag.. när motivationen finns! Viljan finns där, men de räcker tyvärr inte.. Men snart så =) Det är ju inte så att jag är onyttig heller, men man måste börja röra på sig lite iaf :) De gör bara en massa gott för kropp o själ !

Snart ska jag gå o lägga mig, vill dock inte göra de för tidigt eftersom jag då kommer vara så trött imorgon o de vore juh trist. Lönen kommer imorrn också =) Den är juhalltid välkommen!

Väntar på att Färjan ska läggas ut, vill se de sista avsnittet NU :)

Hörs då!

23November

Dagarna bara passerar utan att man nästan ens märker av det.. Tiden går så himla fort nu när man börjar bli äldre! usch, jag gillar det inte..

I helgen var de tänkt att de skulle bli allt annat än lungt, men hör o häpna! Jag o Johanna bangade, kände mig trött o var inte alls sugen på fest igår. Vilket framsteg =) I fredags var jag ner till Torsåker hos Rolle, de var lite folk där o ja, vi drack väl lite. Men inte alls mkt, kände mig inge sugen alls. Men de var trevligt iaf :) Johanna kikade ner en sväng o hem gick vi vid 4 , sen upp o jobba.. Kan lova att jag var trött o seg, dock inte mer än vanligt faktiskt ..

Igår åkte jag o Johanna ner till Torsåker o hälsade på Malin, Anders  o tillskottet Robin :) Vilken kille! Spydde ner typ hela mig, innanför tröjan o ner i bh:n .. Charmknutte! Men de bjuder jag på, blev helt facinerad och bara satt där o kolla på honom är han låg där i min famn... Jag är såld! Längtar tills Erica o Andreas lilla troll kommer till världen! För er som inte vet så ska jag bli moster den 24maj =) jisses vad gammalt de låter...

Idag har jag bara degat, kollat på Den vita stenen o senare underkvällen begav jag mig ner till E & A för att äta lite mat, spela kort o kolla tv :) Trevligt med systrarna Jönsson o Andreas.. ! Thanks .

Nu väntar jag på att 11e avsnittet OTH ska släppas :) Kmr inte ihåg om de är idag eller imorrn som de kommer ut. Det visar sig!

Neh, nu har jag bloggat idag .... Imorrn är de jobb, onsdag utgång, torsdag ledig o helgen blir de nog utgång också :) Får se vad man orkar med :P Onsdag är de iaf Jonossi på slick med Emelie, kommer bli kanoners ..

Hare bra rååå! :)

20November

8Månader till 20år ! pust...

Har precis vaknat o nu sitter jag o äter lite nötter med Sourcream & Onion smak .. De är gött !

Eftersom jag känner sådan julstämning med snön som ligger utanför så spelas julmusik från mina högtalare just nu. Det är så mysigt :) Har laddat ner massa skivor som jag ska lägga på ett usb o ta med till jobbet senare, mmm ..
Jag älskar julmusik, man får en goood feeling av det o de gillas.

Nu ska jag vidare till Pauline, Micke o Iza =) Present med , Check ! O ett glatt humör ..
Jag är så spänd, tänk om jag tappar Iza ?!  heh, borde nog inte kunna hända.. Så tung kan hon väl inte vara ? ;P

Oh, helga natt .:) Tänker då på min moder o storasyster .. Carola är orginalet!


såhär ser de ut utanför mitt fönster :)


Thats me, ok?

Hörs senare :)

19November

Mätt o belåten, fifan!

Idag har snön fallit över oss igen o de är lika mysigt varenda gång =) I sandviken har de satt upp girlanger mellan gallerian och hyreshusena! Myyys o massa kärlek .. Älskar vintern!

Dock kommer halkan med kylan och därmed förseningar med bussen. ingen än så länge som tur är iaf! Men igår åkte jag på rumpan ner för trappen på jobbet. Haha! Tur att de var innan öppning och Angelica var den ända som såg

Har väl egentligen inte så mkt att dela med mig av idag känns det som. Sitter hemma o ska snart kolla på SATC filmen tänkte jag, men inte så pepp på det. Får se om jag tar en annan film eller om jag lägger mig o sover ist. Sjukt trött !

Imorrn ska jag till Pauline o Iza =) Ska bli så kul att få höra allt om förlossnigen o självklart träffa tillskottet !! Jag längtar. Sen på eftermiddagen ska jag träffa Johanna en sväng, var alltför längesedan nu . Därefter är de tvätt, o de behövs verkligen tvättas för nu är de knapert i garderoben :P 

I helgen blir de utgång :) Det ska bli väldigt kul ! Får se vart de bär  .. Även onsdag blir de Gävle med Emelie : ) Kmr bli kalas!

=)

Hörs då!

/ Spiderpig

18November

Gäsp!
Idag har jag varit trött, men somvanligt.. Börjar vänja mig nu! Vet inte hur jag ska bete mig eller vad jag ska göra för att undvika det heller. Spelar ingen roll hur tidigt eller sent jag än går o lägger mig om kvällarna, trött är jag ändå. Det är lite tråkigt, men de kankse är kroppens sätt att återhämta sig? Vad vet jag ..

Igår kom jag hem 23.30 från jobbet. En arbetsdag mellan 0900-22.30 är inte varje dag, men kul hade vi :P Inventerade hela butiken efter stängning.. Jag hade hela mössväggen, alla buttar (dvs handskar, kepsar, strumor, kalsonger) plus lite konfektion. Bjöds på fika gjorde de också :) Mumms! Blev en lång dag och kändes som att man inte hade behövt åka hem eftersom man skulle in nästan på direkten igen..

Skulle ha varit o inventerat i Gävle ikväll efter jobbet men jag behövde inte så då styrde jag kosan mot Hofors ist =) iofs är de aldrig fel med extra pengar men ibland kan man avbjöa :P
0600 är de invntering i Valbo imorrn, men den behövde jag inte heller vara med på eftersom jag då skulle behöva gå
 upp vid 0400, snällt tycker jag :) Några behövdes pigga på jobbet också löd motiveringen till de, Jomantackarrr!

Ska snart krypa ner till kojjs.. Har precis kollat på ett nytt avsnitt av OTH och ävens Färjan =) mmm! Längtar tills nästa är ute redan. Kan knappt bärga mig! Är på Säsong6 Avsnitt 11 nu ... (OTH alltså).. 10 veckor före alla andra som följer de på tv .. Jag gillert !

Nej, nu ska jag avrunda! Tänka på reffan lite .....

Live the life, live the dream, dont be afraid!

Du försvann som en vind..

Denna låten finns de många minnen till.
-Tomas (hoppas han ej ser detta) :p
-Ericas 20års fest i fjällstugan tsm med Sanna :)
-Bilfärd från Gagnef/Dala floda med Sanna och Linda
-Studenten 2007

Den betyder mkt o många känslor väcks till liv. Jag älskar denna underbart sköna dansbansdänga med Lasse Stefanz !



Det som hände mellan oss två
en gång för länge sen
e sånt jag inte glömmer
fast jag vet att det var fel.
Dina händer och din mun
som rörde ömt min kind
än idag så kan jag känna
när jag sitter här och minns.



Du försvann som en vind
tårar föll från min kind
kvar fanns ingenting utom din ring
Allt du lämnade kvar
var en tomhet så stor och helt total.



Jag minns inte vad du sa
bara att du log mot mej
och munnen min ville säga
stanna kvar hos mej i kväll,
men jag såg i dina ögon
att du redan lämnat mej.
Hösten kom in i mitt hjärta
men jag glömmer aldrig dej



Du försvann som en vind
tårar föll från min kind
Jag får aldrig veta sanningen
alla frågor finns kvar
inom mej alla dar men inget svar

Lägger in från youtube också så ni kan höra denna melodi  och hoppas minnen väcks till liv hos er också älskade vänner :)



16November

söndag och de betyder ledig :) Så grymt skönt .. Men snart är dagen förbi och då är de åter jobb som gäller igen!

Igår kollade jag på massa filmer, men ingen bra! Blev så besviken .. Började med The Good girl och de var en helt klappkass film, stängde av och började kolla på en svensk film som hette Trekant, ännu sämre.. Men de var ngt med den som gjorde att jag lära kolla klart på hela. hah! Sen blev de One tree hill säsong6 för hela slanten.. Och som jag grät ! Kollade på 3avsnitt o alla var så sorliga. Fattar inte! Vet inte hur länge sedan de var jag grät såhär mkt, men länge sen iaf. Usch ! Verkligen toookbölade.. Ni kommer förtså mig när ni kollar på första avsvnittet ikväll, men kanske ännu mera vid tredje. Vet en som kommer böla mer än mig iaf, o de är min syster Evelina, Erica fäller nog en tår i sitt tillstånd nu också =P

Nu ska jag snart gå ner på hallen o kolla på innebandy, juniorerna som spelar! Gs86 spelar på Aston idag i sandviken, synd att man inte känner någon i herrlaget, då hade jag lätt åkt in för att heja på de rosa dräkterna :) Ännumera om de var damerna !! Då hade jag tillomed kanske satt på mig min matchtröja på läktarn =)

nej, nu måste jag diska o plocka lite innan matchen.. SUCK!

15November

Kollar på Stjärnor på is nu, egentligen är de ganska värdelöst men kan inte slita mig när jag vet att Marcus kommer härnäst :) Sen efter de framträdande blir de film. The good girl heter den, Jennifer Aniston. Hoppas den är bra!

Efter jobbet så gick jag raka vägen hem till Erica o Andreas, dom har flyttat in i nya lyan idag. Rust o allt är klart :) Väldigt fint, men blir juh finare när allt är klart. Vi lirade lite gituar hero, en annan är juh klappkass så man spelar på easy o klarar knappt det.. Fifaaan! Men de var juh 3e ggr jag spelade så man kan juh inte vara bäst på en ggr heller :P Övning ger färdighet.

Solade imorse innan jobbet, ohgud vad skönt de var ! Hade helt glömt bort känslan .... Mmmmm! Men efteråt blev jag alldeles yr i huvvet och höll på att svimma ett ex antal ggr på jobbet. Förstår inte vad de varit för fel denna vecka med mig o min kropp. Helt slut, trött, ont i huvudet, illa måeende med mera. Inte alls kul ! Måste börja dricka vatten tror jag.

Andra helgen som nykter, märker ingen vidare skillnad än tidigare. Mår fan sämre nu fysiskt än vad jag annars gjort! Knappt så man känner att de är värt det. Men nog har jag varit duktig allt ! Har fan inte varit en ända nykter helg på ett år, eller en i somras :) Men kan juh inte säga att jag tycker detta är så himla kul, man känner sig bara ensam och jaa.. Trycker godis gör man också, är aldrig så här onyttig annars.. Usch, nej fram med alkoholen igen ! Allt var så mkt bättre med den ;)

Nu har Pauline, Micke o Iza kommit hem :) Fick sms idag av dem o allt hade gått bra. Nu ska dom få landa o återhämta sig hemma i lägenheten några dagar o sen ska jag dit o beskåda mästervärket :)  Jag längtar !!

Äh, nu ska jag ladda till Marcus framträdande sen är de somsagt film som gäller... =)

Hörs då!

mr dream

jag har återigen hittat min mr. dream :) ge mig!!



Dwayne "The rock" Johnson, The Game Plan



GRRRR! Säg till om du sett ngn sexigare!


14November

Har precis ramlat innanför dörren. Handlade en sväng på ICA innan jag gick från bussen.. Blev potatisgratäng och fläskfilé på menyn idag :) Tycker att jag förtjänar de så mkt som jag jobbar o sliter ... Gott ska de bli iaf och mkt mkt mkt efterlängtat med riktig fredagsmat, även om jag sitter utan sällskap.

Påtal om mat så MÅSTE jag bara berätta om min traumatiska upplevelse idag på luncehn på Aldos tsm med Angelica. Vi beställde in varsin sallad för vi kände att vara lite duktiga så man kunde unna sig ngt extra gott till kvällen :) När jag får min sallad med räkor,kräftor, musslor o krabba så märker jag att de ligger ngt i den.. Tänkte att de var ett kräftskal så jag tar bort de, o då märker jag att de är en LÖSNAGEL i min maaaat! Jag fick panik och blev så äcklad o illamåeende, Angelica tyckte att jag bara skulle peta bort den o äta vidare, men aldrig i livet! Jag gick o sa till o tjejen i kassan bara : Oj, de är visst min nagel. Sedan går hon in i köket o säger till kocken att, " Jag har tappat min nagel i maten". Han blev inte glad o jag fick en ny sallad, men själva grejen gjorde att jag inte alls tyckte de smakade bra alls efter .. Huuua! Så himla vidrigt! Kan säga att de dröjer ett tag innan jag äter där igen... Angelica o Micke tyckte att jag var töntig!  Men de tycker inte jag .. Vad tycker ni?

Nej, nu måste jag ställa in gratängen i ugnen o steka fläskfilén och kolla vidare på idol :)

Ha en bra kväll allesammans!





Här är Iza :)

13November

Först o främst ska jag ta och Välkomna älskade Iza till världen och gratulera Pauline och Micke som idag har gått o blivit mor o far :) Imorse 09.43 såg lilla flickan dagens ljus ! Jag är så glad deras vägnar. Ser verkligen fram emot att få se det lilla pyret. Pirrar i hela kroppen ! Höll på att brista i tårar när nyheten nått min mobil imorse strax efter 10.00. (dock såg jag de inte förrens efter 14 :P )

Det har gått segt idag på jobbet, inge mkt folk och inte alls mkt att göra. Städa,Städa Städa! och visst har vi att städa, men de är juh så grymt tråkigt att bara städa hela tiden, så man tar lite pausar ibland :) Men en hel del blir juh gjort på de viset också :P alla bord är juh någorlunda snygga nu iaf..

Har köpt med mig en Cardingan idag , unnade mig en grå :) Kände att jag behövde den. Ska köpa en svart också! Köpte även en jättefin present till Iza, men det säger jag inte vad de är ! Men jag är sjukt aviss iaf ;P

Ikväll blir de Good Luck Chuck . Hoppas den filmen är bra :) Tror dock inte den slår Heartbreak Hotel..

Nu ska jag fika lite, sen tv =)

Hörs dååÅ!


12November

Min älskade farmor fyller år idag o jag har inte ens ringt o grattat henne =/  Baaad samvete ! Grattis iaf.

Nyss käkat spaghetti o hamburgare. Guuud så gott :) Blev lite över till matlåda och de är ju toppen verkligen. . .

Nu sitter jag o väntar på att Heartbreak Hotel ska ladda klart, gudomligt att se den filmen igen. Var ett tag sedan o jag älskar den lika mkt varje ggr, nu var de juh som sagt ett tag sedan , men iaf.

Har inte så mkt på hjärtat idag ! ovanligt.... Målar naglarna nu för första ggr sedan i somras, kan behövas om man säger så..

Imorrn är de jobb igen.

Min gårdag hos Emelie i gävle var sjuukt trevlig. Käkade på kina o sedan hem o drack kaffe i mängder :) Gott! Måste införskaffa mig en kaffekokare o kaffe! Namnnam....


Nu blir de film sen sova ..

Ha de dåååÅ!

10November

Ligger i soffan, somvanligt :) Men ack så skönt det är! Njuter av varenda sekund... Laddar hem lite underbar musik och bara andas . Klagar inte, för idag mår jag bra!

Dagen på jobbet gick snabbt somvanligt, spelar ingen roll om de är tomt i butiken så går de på ett eller annat sätt fort ändå och innan man vet ordet av de så är klockan 1800 och dags för stängning. Angelica har varit duktig idag och gjort klart handskarna på Junior, ett helvetiskt göra! men hon gjorde det medans jag mest bara har gått runt o städat o lallat lite.. Skön dag dvs :)

Kom hem o lära gå o shoppa lite, så nu har man frukost till morgondagen också :) Är ledig så ska slå på stort o äta gott!
Sen blir de disk o efter de ska jag faktiskt ta bussen in till Gävle o hälsa på Emelie ! Ska bli jätteroligt eftersom jag aldrig spenderat tid tsm med henne förr, bara på fyllan ngn enstaka ggr då vi träffats på krogen. Annars bara lite småprat här o där. Men nu har vi sagt att vi ska träffas o ta en fik :) Trevligt sörru o jag ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda.

Känner att jag måste sola o färga håret också, men sola är prio ett verkligen! Ser ut som en congacsmedwurst i ansiktet förtillfället =/ inte alls roligt... Har inte solat sedan innan jag var i Karlstad o de syns kan jag lova... men vill inte sola för mkt, har sett för många skräckexempel på hur man kan bli i hyn efter för mkt solning .. Men det är så svårt att låta bli när man vet vilken positiv inverkan det har förstunden :) Namnam!

Detta är kanske de hetaste just nu, o jag vet att de finns folk som håller med mig =) Jag får gåshud och kan inte ligga still.. Tänk o få spendera en lördagkväll med honom!! Jag skulle inte vara den som tacka nej. Ge mig!!


9November

Om en månad har jag namnsdag :) Do not forget it!  och idag fyller vår Robin Bengtsson år :) Grattis till honom!

Kom nyss hem från en middag i Torsåker med hela familjen. Firade Farsdag! Pappsen fick två pikeer och en tjock tröja av oss tjejer. Hoppas han gillade dom =) Nu kan han slänga två av sina alla reklam t-shirtar! Thank god! hah.

Tidigare idag blev de idol och sedan en innebandymatch. Hofors-Alba ! Alba vann, mkt rättvist tycker jag. Nu ska jag tillägga att de var jun laget som spelade också.

Förövrigt måste jag bara lätta mitt hjärta angående Hofors. Jag hatar det! All min tid jag spenderar här består av massa hat och agg mot detta lilla samhälle. Har aldrig gillat Hofors, men nu är det illa. Absolut finns de människor jag älskar sjukt mkt :) och de är väl egentligen inte människorna jag inte gillar, men någonting är det som gör att jag hyser sådant agg som jag gör. Jag skäms över att bo här! Bara massa skit. Är de inte snack så är de misshandel, droger o massa massa massa annat. Nu har jag bestämt mig för att flytta igen, för jag klarar inte av att bo här. Man ska inte behöva vara rädd bara av att gå ut till tvättstugan, inte behöva gå på helspänn varje morgon man går till bussen för att man är rädd för att ngt ska hända, osv osv.. Nu blir de flytt, och de är snarast!!


Kolla parlamentet nu, sen film som jag köpte igår innan jobbet =) Me like ... men hade juh varit trevligt med liiite sällskap också, men en vacker dag sitter jag i min soffa med sällskap.. o då klagar jag säkert för de med :P

Ha en bra kväll =)


8November

Sitter själv hemma en lördagkväll.. Vette fan när de var senast! Mååånga månader sedan.. Men nog känner man suget i Alkoholtarmen och ryck i dansnerven! Fifan säger jag bara!! Gillar inte känslan jag har i kroppen just nu ... Om ni bara visste...

Har nästan nyss kommit hem från kalas, där gick Minttun varm! Gasch, de gjorde de hela inte lättare .. Men de var trevligt o roligt, la av några skratt tsm med Evelina o de andra . Haha!

Kycklingrulle när jag kom hem , Pappsen bjöd o de är aldrig helt fel =)  Nu är de Stjärnor på Is o måste juh bara säga att Marcus Fagerwall är mina drömmars man.. Har nu hittat honom tsm med Justin Timberlake o Sexy back. Dra mig baklänges vilken snygging. Att han är norrlänning är juh bara hur mkt plus som helst!! RAAAW !

Nej, nu ska jag göra nå vettigt .. typ kolla på film :)

Hörs dåååå!

7november

Idag fick jag världens mest absolut bästa besök som man någonsin kunnat få på jobbet =)  Samtiidigt som jag sitter nere o äter min lunch knackar de på dörren, framför står en ställning med massa saikoveraller så jag ser inte vad som rör sig utanför men tänker att de är en massa småbarn som larvar sig .. Inte mer med de, så jag äter vidare .. Hör hur de knackar igen och jag kikar dit, ser en tjej står o kollar på pjäxor och tvekar ifall jag ska öppna eller ej. Jag menar, jag kan absolut ingenting om pjäxor. Men väljer ändå att öppna dörren! och där står hon, Självaste Sara Maria Andersson :) Jag blev så himla paff, förvånad, glad, lycklig... Ett rus gick igenom hela kroppen!! Har inte träffat henne sedan i maj o där står hon, i min butik!! =) The happiest kan jag lova att jag var då! Vi pratade ett tag o dom hade åkt över Sthlm bara för att kunna komma o hälsa på mig en snabbis på jobbet ! Underbart o jag kommer kunna sova gött inatt! :)

Nu har jag precis kollat på "Och så kom Polly" på ettan, helt ok film. Men en annan föredrar drama o some looove i filmerna :)

Imorrn är de jobb som gäller. Måste erkänna att de är ganska skönt att vara lung en fredagkväll, kommer väl bli en värre känsla imorrn antar jag =/ buhuuU!

Tidgare offrade jag min kväll åt Innebandyn, men de var trevligt =) Satt med Pauline o Micke, alltid lika roligt ..

Nu ska jag sova, Even kommer väl upp snart o då ska jag gå o möta henne.. Inte bra o gå ensam upp hit som ung tjej! måste flytta snarast!!!!

Hörs dåå!

6November

Väntar på att maten ska bli klar, kycklingwook med nudlar :) De kirrar gött i kistan de! Mumms..

På jobbet står Handskväggen på schemat, o de är ett jävla pill vill jag lova o med mitt tålamod slutar de inte bra emellan åt. Svär och spottar på handskarna just nu =P  Ska ett spjut upp så ramlar handskarna från de övre ner, osv osv .. O så fortsätter se samtidigt som man ser att de behövs flyttas om o bla bla bla.. Men reslutatet blir bra tillslut hoppas jag =)

Kom o tänka på hur lyckligt lottad jag är som har ett jobb att gå till varje morgon och en lön som kommer in på kontot varje månad. Det är inte många som har ett heltidsjobb nuförtiden, inte i min ålder iaf. Läste tidningen idag o där var de 2 tjejer som tog studenten samtidigt som mig som står arbetslösa. Och kan juh säga att de är inte dom ända som är de i dagens samhälle! Man märker även av kompisar hur svårt de är att få sig ett jobb. När jag läste tidningen så kände jag mig bara så stolt o tacksam. Och det är juh bara en bonus att man trivs så bra som man gör och att man känner att man har de bästa arbetskompisarna som finns :) Njuter o värms av bara tanken!!

Till helgen blir de luuuungt! Ja , jag vet att jag sagt de förr men nu är de verkligen dags att börja tänka på kroppen och sätta den i första han för en ggr skull. Även om de tar emot, så känns de som rätt beslut ( förtillfället). Men jag ska visa att jag kan vara nykter en helg !! För de kan jag!!!! Efter helgen ringde väl lite varningsklockor, att de blev som de blev  vet ingen, framförallt inte jag . Fattar inte ett smack av fredagsnatten! Hur kunde de bli som de blev?

Nu ska jag äta min efterlängtade wook =) Sen är de medium som gäller o efter de sängen så man är pigg o utvilad imorrn och återförenas med handskarna :D

Hörs då!


4November

Just nu är jag på sånt här humör !



Ni som känner mig fattar ;)

Hurra Hurra Hurra, 3November




GRATTIS TANT PÅ 20 ÅRSDAGEN :)