26Februari

Har förflyttat mig upp till soffan ikväll, men datorn o dess batteri dör snart. Suck! Alltid är det något ...

När jag kom hem från jobbet gjorde jag iordning kassler, wookgrönsaker o nudlar. Riktig forshagamat :) Men gott är det o snabbt går det.. Blir samma i matlåda imorgon. Mumms!
Dagen på jobbet har varit lite långdragen, har fixat mössorna så nu är de 30% på alla ordinarie vintermössor som är kvar. Likaså handskar .. Sen har jag nog inte gjort nå mer vettigt faktiskt. Städat lite ... Vi ska börja bygga om hela butiken på måndag, fullt upp nästa vecka alltså. Men roligt ska det bli =) Det ska bli helt nytt o de är juh alltid kul med lite nytt ! Men därför man är lite passiv nu, känns juh onödigt o hålla på att flytta runt o doona massa när man ändå ska göra om inom ett par dagar. Då får de räcka med påfyllning o städning.

Underbart att ha Angie tillbaka också, fast känns juh inte som hon varit borta alls nu . Snacka om att man anpassar sig snabbt! Men tror de var bra att jag fick en månad för mig själv, nu kan jag ta för mig mer o känna mig som en anställd ist för en praktikant som måste fråga om allt. Jag behövde detta =)

Inte varit en gnutta onyttig idag heller, känns helt jävla underbart om jag får säga det själv! Alla andra dagar har de slinkit ner nå onyttigt, är de inte godis så är de saft eller nå annat .. Har aldrig varit så onyttig i hela mitt liv tror jag, som jag varit nu under en period. Inte fan är de roligt o nu är det dax att ta tag i de innan man får nå sockerberoende eller liknade.
Fy fan! Dricker massa vatten o frukt med till jobbet blir nu så jag håller mig stadig tills lunchen som är 14.30. Måste skärpa till mig. Inom en snar framtid blir de ett gymkort o prommenader på morgonen också. Måste bara komma in i detta med matvanor o lite nyttigt först, så man känner sig duktig där. I forshaga var man duktig o käkade bra mat o småportioner, nu käkar jag väl inte så mkt mer ohälsosam mat men däremot enorma mängder. Sen köper man juh hämtmat bra mkt oftare än förr.. usch! Skärpning som sagt! Längtar till ljusare tider ...

Beach 2009!

Är även väldigt trött på min design här på bloggen, ska sätta mig ner någon kväll o fixa lite.. Tålamod :)

Nu ska jag sätta sladden i datorn o leta vidare lite program att ladda ner.

Imorrn är de fredag vilket innebär SNART HELG :)
Mys med Sändra imorrn igen, blir massa god mat, lets dance o dipp med morötter o gurka .. Ska även slå på stort o köpa vindruvor. MUMMS!


25februari

golvet är fortfarande lika skönt ...

Ligger o hjälper sändra lite på quizen, oj får man kanske inte säga de? äsch, jag kunde faktiskt utan att slå upp o de tycker jag är en merit bara de :)

Johanna har nästan nyss åkt, blir allt för länge mellan ggrna .. men mkt trevligt när vi ses :)

Nej, jag orkar inte blogga idag .. Angie var brun o fin, kul för henne!

Nu ska jag bege mig mot de blå ..

hörs dåå :D

<3


Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt





24Februari

Förlåt för dålig uppdatering, men de gör ont att skriva på golvet...

Nu väntar jag på att de sista kunderna ska gå hem o förstå att vi, liksom alla andra butiker i sandviken, stänger klockan 1800. Men jag har ingen brådska, min buss går inte förrens 1830, så jag kan stå här o andas o pusta ut lite extra efter en stressig dag! Puh...

Ikväll kommer Angelica hem igen efter 1 månad i Thailand. Ska bli så underbart att ha henne tillbaka på jobbet igen på torsdag :) hihi ! Min lilla guldklimp.. Men måste erkänna att jag haft väldigt roligt även fast hon inte varit närvarande, men det blir juh lite extra roligt med henne i närheten =P Sen har jag varit sjuuukt stressad under denna månad, så nu tycker jag det är dax att hon avlastar mig o mina exponernings-problem lite .. Höhö! Tackarrrr!

Neh, nu ska jag kolla runt en sista ggr o hoppas vi får gå hem typ nuuuu ..

Hare bäst, ikväll blir de seven pounds! :D

19Februari

Omotiverad o oinspirerad är dagens huvudord!
Ingen bra dag på jobbet, var laddad till max imorse o gjorde de vanliga sysslorna.. Räknade kassan, städade, poppade musik o började bygga. Sen tog de totalstopp! Kände att vi fått mkt till junior så skulle vara duktig att göra iordning den avdelningen lite, blir alltid att man glömmer bort de eftersom den ligger längst ner i hörnet. Ingen som städar o plockar där. O fy vad mkt de är att göra! Vi har så mkt kläder på sådan liten yta på junior, vet inte hur jag ska få de bra..
Ge mig mera tiiiid!!  Vill kunna stå o filosofera, göra om lite, göra fel o rätta till osv osv, men de hinner vi inte med. Lagret är överfullt med grejer så nu är de trycka som gäller.. Ohförbannat vad jag hatar de!! 
De är i sådanna här tider de blir stökigt o ostrukturerat i vår butik. Bara allt kommer bort från lagret så är alla nöjda utom jag! Suck, men de är väl en vanesak. Men jag vet juh hur länge grejerna blir stående på en o samma ställning vid provrummen utan att ngn tar tag i det. Man glömmer liksom bort att det finns där! Men imorrn måste jag sätta fart .. Både på junior, peak o herr.. Ah, ni ser! Är de konstigt att man tappar motovation o inspiration när man har så många måsten, fast dom sätter jag på mig själv. Jag skulle ju egentligen bara kunna hänga ut o se glad ut, men de kan jag inte .. Så då skiter jag i allt ist. Typiskt mig .. Usch! Sen är man juh ett jävla kontrollfreak, kan inte låta ngn annan göra de heller eftersom jag vill kunna fixa de själv. Därför borde jag sluta gnälla också ... GnällEmelie!

Nu ska jag kolla på Changeling, hoppas den är bra :)
 
Imorrn är de HC som gäller, hoppas jag får ngn salva som hjälper. Börjar senare imorrn vilket ger mig världens sämsta samvete .. Bläää! Vi är så få o Lelle skulle vara ledig för att åka iväg med Jenny, så måste jag dit o krångla.. Suck! Förlåt ..

Men jag tycker  iaf väldigt mkt om mitt jobb o mina arbetskamrater även fast de låter som om de vore annat ibland. Men man måste få påpeka, tycka o tänka . De är juh de min blogg är till för  <3



De blir Hanna o jag den 7e iaf :) Hoppas Sanna o Sara vill joina också..

19Februari

Gick upp alldeles för tidigt, suck! Nu hade man nästan nyss kunnat gå upp... Vet inte varför jag missbedöme klockan  idag, men ahh ..Sånt som händer, även för den bäste antar jag =P

Har linser dagen till ära o kan säga att jag endast ser bra på långt håll. haha ... Ser knappt vad jag skriver nu, lite störande.. Men vill testa att ha dom idag :) Inte haft de på väldigt länge, ah igår men de gills inte ... Höhö!

Idag skrev jag iaf Februari .. Börjar komma in i att de är den månaden nu ;) haha... Vet inte om ni kan se mitt tidigare inlägg om att jag tog fel månad på rubrikerna? Jag kan iaf inte se de trots att jag uppdaterat 2 ggr..

Torsdag idag, fredag imorrn sen helg :) Jobbar lördag sen är man ledig Söndag--Måndag, mkt mkt mkt sköönt!

Kollade på Benajmin Button igår, vilken skööön film ! Kanske liiie lång , men den gick hem hos mig iaf. Tänk om man kunde växa såsom honom, från att födas gammal till att växa o dö som späbarn?  Ah, mystisk film egentligen, men många fina scener.. Oh jävlar vad snygg Brad Pitt är !!! Har aldrig tyckt det.. Iofs har jag inte sett många filmer med honom, meeeen ggggrrr! En sån karl skulle man ha, för han är verkligen MANLIG !! mumms.

Näe, nu ska jag göra klart de sissta .. Bussen går kvart i ! Höhö!!

Ha en bra dag allihopa!


HAHA

Ps. Såg nyss att jag ligger en månad efter .. from 15Februari har jag skrivit januari! Jaja , bra koll man har :P

18Februari

Haft en mkt trevlig dag :)

Matte kikade förbi på förmiddagen o hjälpte mig med datorn o tvn, efter lite strul startade vi om datorn o då funkade de :) Jeeej! Flackig bild dock, men de får de vara så länge de fungerar... En sladd fattigare är jag iaf då jag med ett psykbryt hade sönder den. höhö!

Emelie har nästan nyss åkt hem, vi har haft en kaladag med massa prat, mat o hårfärgning :) Jajjamus, har färgat håret. Mkt skönt! Nu är de mörkbrunt, fast de ska vara ljuus. Men de kommer väl om några dagar iaf. Ska börja sola igen nu så då måste jag ha lite mörkare hår. Bra blev de iaf o tack Emelie för en helt underbar dag! Vi ses igen till helgen. Ohjaa!
Vi var även o lämna mina nycklar till Hoforshus o sedan hälsade vi på Tessan o Linnéa, snacka om gó unge. Haha .. De var också väldans trevligt även fast vi inte var långvariga.

Nu ligger jag på golvet, japp .. Har bytt ut den sköna soffan mot vardagsrumsgolvet, tycker de är mkt skönare o ligga härnere :P Eller så är de för att sladden inte räcker till soffan, tro vad ni vill ;P

Ikväll är de tänkt en promme, men vette katten hur de blir med den. De visar sig! Annars blir de Benjamin Button, men såg att den var väldigt lååång så borde börja kolla på den snart om jag ska hinna innan sovdax.. Hoppas den är så bra som alla säger, annars vet jag en som kommer vara besviken senare....

Imorrn är de jobb igen, har inte tänkt ut hur jag ska bygga om på dam än ... =/ De visar sig imorrn då jag kommer o ser vad som har blivit uppackat, kanske har varit så mkt på jobbet att dom inte hunnit heller. =)

GEgalan nu, jag som trodde de skulle vara semestersvenskar :( måååh! men men .. sånt är livet, ni sportintresserade lär väl få se på något ni tycker är bra också :D Känner mig så snäll o givmild idag!

Näe, nu vet jag inte vad jag ska göra .. Facebook är checkad likaså bdb och nu bloggen avklarad.. Får se om de är ngn rolig ute på msn då. Kanske tillomed ska byta upp mig mot soffan, visar sig!

Harebrasålånge!

Ps. Tjejer, jag vill att ni kommer den 7e :) Vore sååå kul!  Sanna,Sara,Tilda, Hanna, och Johanna!


17Januari

Korv med bröd just nu :) Skönt med ledigdag imorrn, slipper man laga matlåda! Höjdpunkten ..

Andra avenyn, de är egentligen inte så bra .. Men ändå bra! Vet inte .. Men finns inge bättre på tv just nu. Sitter o laddar hem Benjamin Buttom filmen o 183dagar, tycker den dokumentärserien verkar intressant. Missade den i måndags . Liite synd, men tack för piratebay!

Dagen på jobbet har gått bra, haft fullt upp! Som vanligt, men somsagt är de roligare när de är så än när det inte finns något alls att göra. Henke tyckte även att min exponering såg mkt bra ut :D Jag blev grymt glad o självförtroendet fick sig en kick.. Nu är jag superladdad att fortsätta bygga om! Sjuuukt snygga grejer har kommit in nu. Vårjackor, ooooh! Vill helst köpa alla! Men en är klappad o klar, undanlagd åt mig. :) Ska försöka sätta mig ner o tänka hur jag ska bygga damavdelningen :D På torsdag ! Grabbarna gör säkert det jättefint imorrn så jag slipper bygga om, vore ganska underbart de med faktiskt! Dom är så duktiga mina killar =P

Sen kan den där grannen dra åt helvete! Ungarna skriker o grinar, mamman skäller o skriker. Ja, det blir säkert mkt bättre av att skrika på barnen! usch .. Barn ska inte bo i lägenhet!

Sjuktladdad på Peace and Love i sommar, ngn som vill följa med ?!

Harebratackhej!

ps. imorrn blir de de Kreuger o Emeliemaister dag :) Ska bli suuuper!

16Januari

Aldrig varit med om att en dag gått så fort som denna! När klockan slog 1800 kändes de som om den skulle kunna vara 1400. Har haft fullt upp på jobbet hela dagen, har dock inte gjort de som skulle behövas göras. Lagret är helt överfullt, butiken är stökig o vi är typ underbemmanade! Plus att de var galet mkt folk som skulle shoppa idag, vi var helt förvånade. Är de lön? Är de barnbidrag? Studiebidrag kanske? Näe, inget av det. Men shoppade gjorde folk idag iaf o de är sååå kul :) För massor av adidas har gått o de har de inte gjort på väääldigt länge. (Inte när jag stått i kassan iaf) Måste vara min nya exponering som gjordet ;D haha .. Rolig dag på jobbet iaf, även om man var lite smått stressad hela dagen. Kul med lite action i tillvaron :D

Efter jobbet åkte jag till Storvik på kalas hos Kusinvitamin som fyller 17. Känns otroligt bra att jag inte är den ända som börjar bli gammal ;D haha! Åt lite fika o sedan styrde vi kosan hem igen.

Väl hemma satte jag i filmen Patrik 1,5 , myysig film som bjöd på många skratt :D De ända som stör mig är att Gustav Skarsgård verkligen går som en bööög!.. De var inget jag tyckte var smäckert, men en del av filmen ..

En sak som stör mig ännu mera är att jag inte får igång datorn i tvn, bläää! 3dje sladden jag testar o de funkar inte .. Antingen är de jag som är oteknisk, men de kan jag aldrig tro, eller så har jag fått fel sladd åter igen!
suck, pust o massa stöööN!

imorrn börjar jag 0900 igen, måste röja på lagret..

Ps. Åk in till intersport i valbo minst 50% på sortimentet .. Massa fina peakkläder :) Vill haa!  Men glöm föralldel inte att besöka oss på dit /hemvägen :D

Harebratackhejdåå!


15Januari

Oj, de var ett tag sedan jag bloggade .. Men har inte haft tid eller ork att sätta mig ner o skriva mina tankat o funderingar, för just nu är dom väldigt många.

Helgen har varit kul o bjudit på många roligheter :) I fredags åkte jag till Gävle o Kreuger dirr efter jobbet, där blev de några glas vin och sedan Sandviken. De var mkt trevligt iaf!
Igår blev de mkt lungt, började dagen med jobb sen slutade jag 1400 o då åkte jag hem, hämtade en kaka hos erica o sen kom Sändra o Helle på besök o vi käkade o kolla melodifestival. Hälsade på Anton en sväng sedan somnade vi i soffan =P Mkt sköönt!

Imorse vaknade jag av telen o Maya ville komma upp på ett besök, o självklart fick hon de =) Vi käkade lite godis o pratade. Hoppade in i duschen o sedan blev de innebandymatch.

Nu sitter jag i Torsåker o har precis varit o drucikt kaffe hos Mikkel, alltid lika trevligt :)

Ska åka hem till Hofors nu med bussen som går om 45 minuter, måste fixa ihop min hylla till toaletten som jag köpte i torsdags, måste sluta skjuta upp saker o ting! haha ..

Nej, pysa nu .. Kände bara föe en liten uppdatering så ni vet att jag lever iaf :D


10Februari

Gasch! Det var ett tag sedan jag kände mig såhär trött. Har varit en mkt jobbig dag på jobbet, har haft ont i en viss punkt i ryggen som strålar ut i framsida lår. Mkt obehagligt när man går hela dagar o den ilande känsla sitter i hela tiden. Alvedon funkar inte heller, vet inte vad de kan vara. Men på rådgivningen sa hon muskelbristning eller nå nervgrejs, men känns juh inte som de ? Men ah , blir de inte bättre efter imorgon så måste jag nog besöka farbror doktor.. Inte kul!

Nu vet jag varför jag varit så nere o depp den senaste tiden, har juh den där roliga perioden i månaden nu! Suck.. Blir alltid så känslig, depp, ledsen, irriterad osv osv, listan kan göras lång. Men kopplar de aldrig förren lingonen faller ;P haha! Men idag har varit den värsta av dom alla ... Så har hållt mig undan, men känner mig så elak o sur mot Micke o Lelle, kort o grinig .. Stackrarna som får stå ut med mig! Snart är de en bra period igen hoppas jag!

Försöker o kopppla datorn till tvn också, men hittar inte knappen som motsvarar AV/TV som fanns på den förra dosan .. . Puh! TeknikEmelie var de ja ... Tur att de är någon som tror på mig iaf! :) Tack Mikkel!

och grannungen kan gå o , jaaa lägga sig nu o sluta skrika!! Ska också börja göra de så får dom höra hur de låter. Sen tycker jag att mamma kan komma hit o sjunga o göra några bönutrop för att försöka tysta mig! o fungerar inte de , ja då kan hon låta mig vara o höja ljudet på tvn .. Mmm , älskade grannar!

näe, nu ska jag äta en riskaka :)


9Februari

Mkt snabbt har dagen gått, även fast jag varit trött o sleten efter helgens bravader . Inte många timmars sömn, men de var de värt ! :) Min värk är dock inte värt tror jag, men hoppas den gått över tills imorrn! Aldrig kul o jobba med smärta som går att man går massa halvkonstigt. Usch o fy!

Har byggt om massa på Herr, jag vet inte om de är för att de är jag som gör det eller om de hade sett lika konstigt ut om ngn annn gjort det. Försöker göra de smidigt o praktiskt, men de ser bara kladdigt ut. O grejer ramlar in hela tiden som ska upp o också få plats. suck! Väskor kommer o de har jag ingen plats för, isf måste jag flytta hela väggen ett snäpp o de orkar jag inte just nu...

Ibland funderar jag på vart ifrån mina matlagningskunskaper kommer ifrån? Sen vid närmare eftertanke så kom jag på att både farmor, mamma, pappa o mormor är bra på matlagning :) Så nu vet jag vart de kommer ifrån .. höhö!
Idag gjorde jag spaghetti m baconsås! Mumms vad gott de var .. Längtar till matlådan redan :P Sen även frukosten då de blir skogaholmslimpa med makrill! Yamiie!

Menguuud, måste juh berätta lite om lördagen. Vi var hemma hos Boel på förfest, tog de mkt lungt .. Kände väl typ inga så man bara satt där o gled med lite i strömmen :P  Sen åkte vi fram till Gästis, var väl inte så mkt folk som man hade hoppats på men ändå trevligt. Jag lyckas alltid få så många trevliga bemötande där, vet inte vad jag gjort för att förtjäna det ?! ;D Men en sak iaf, fan vad alla var fulla!! haha .. De var bra för mig att se det lite med andra ögon, brukar juh ha en förmåga att nästan alltid vara värst =p Men jag hade iaf mkt trevligt o några justa dansmoves blev de iaf !

Nu orkar jag inte mer .. ska lägga ut lite bilder!

Harebraråå!


7Februari

Sitter hemma i Torsfield nu .. Lilka gött varje ggr :) Har precis varit ute på en promme med mamma, vi gick förbi mormor o fikade lite. Mumms! Sen blev de ICA o måste erkänna att jag saknar stället nå grymt mkt. Men Siv sa att jag alltid äör välkommen tillbaka :D Känns juh fööör underbart!

Nu sitter jag o laddar batterierna inför kvällen, kommer bli sjukt kul! Vi ska vara ute i wall hos Boel först, skulle väl ändå bli en ca 20pers .. Inte helt fel! Laddad till max iaf .. men blir någorlunda lung, måste vara de. :)

Igår blev de Boel o lite vin, sen styrdes Grinladan o guuud vad kul de var! Men gick lite för mkt pengar, men får dra in på kvällen ist. Hoppas Kreuger hade kul iaf :) Viktigast att födelsedagsbarnet har skojj! Men de tror jag för vi sjöng kareoke ( Hua) haha .. Sen dansade vi , mkt trevligt!!

Näe, nu håller mamma på med mat o jag ska väl snoka vidare antar jag!

Måste bara säga hur efterlängtad o skööönt denna ledighet är! Im loving it ..
Hoppas de går bra för de andra på jobbet! :)

Pöss Pöss!


6Februari

Nu gör jag något förbjudet igen, men de är så lungt på jobbet att jag tror jag spyr! Usch.. Seg dag måste jag erkänna.. Känns som om man har varit här sen igår... Sista halvtimmen brukar alltid vara seg.. Ska iaf ta 1800 bussen hem idag tänkte jag, flexar 10min så jag hinner diska o sen gå ner o kika på hockeyn. Inte för att jag är intresserad utan mest för att se lite känt folk!

Imorrn är de gästis, men senare ikväll blir de träff med Sändra för första ggr på väldigt länge. Tänk vad missförstånd kan göra mkt! Sen kanske jag tar mig en promme till Boel där tjejerna är :) Dom dricker lite vin o firar Kreugers födelsedag, Congrats! Gammal o vis sägs de, hon är gammal iaf ;D Mouhaha!

Näe, nu ska jag avsluta en del affärer här. Hare bra så hörs vi imorrn förmodligen!

Tjarå!

5Februari

Puh! Har precis kommit innanför dörren.. Blev till att jobba över en sväng! Kände att jag ville göra om lite på dam, o det gjorde jag .. Eller ah, Susanne kom över o hjälpte mig en massa :) Shiet vad kvinnan gick lös, tur hon gillar sånt. Vi hann med lite, men långt ifrån klart. Grabbarna kommer nog surna till på mig imorrn då vi börjar 0800 för tt hinna göra lagret o jag måste de fortsätta med min vägg =P Kunde inte valt ett bättre tillfälle känner jag ! mouhaha..

Annars har de varit en ganska meningslös o deppig dag igen. Vet inte om det är för många måsten på jobbet som gör att jag ballar ur. Det sk ut grejer från lagret, de ska byggas om, kunder ska ha hjälp, kassan ska skötas osv osv .. Inte är de lätt att prioritera men man gör man de är de kunderna som faller bort! Katasatrof! Allt för att göra chifen nöjd, men blir han de utan försäljning? näää.. Aja, där är nog förklaringen iaf.. Sen att man mår skit bara för att de inte blir bra i exponeringen heller, fyfan .. Känner verkligen för att bara falla i tårar när de ser ut som det gör o man bara hänger ut bara för att.. BLÄÄÄÄ! Det är de absolut värsta jag vet. Sen att man inte kan få det att se bra ut gör juh sitt också...
Nu tycker jag att Angelica kan komma hem o vi får göra allt tillsammans o jag slipper pressen på mig själv, från mig själv.

Efter imorrn är jag ledig, har nog aldrig längtat så mkt till en ledig dag som jag gör nu! Galet!
Hoppas morgondagen går fort!

Nääe, nu är de Dolt under ytan , sen sova så man hinner få några timmar innan man ska upp 06.30 .. Inatt blev jag väckt av telen o kunde inte somna om. Tack France! Men har för mig att de blev en underbar dröm även denna natt .











Tack o godnatt!

4Februari

Idag har det varit en mycket bättre dag än gårdagen iaf. Och de tackar vi John Blund för :) Fick sova några timmar fler inatt, o drömde ljuvliga drömmar! Chad Michel Murrar, grrrr!

Har jobbat med peakväggen hela dagen, o när jag får den klar o känner mig någorlunda nöjd kommer Lelle o visar all ny peak som kommit under dagen . Tackar! Imorrn är de full rulle som gäller, måste få bort allt från lagret för på måndag kommer de 100st nya cyklar. Puh! Tur man inte är nere på den avdelningen :P

Sitter iaf och myser i min nya etnies t-shirt jag fick igår :) mmmm ... Ljuvligt!

Har också införskaffat mig en smörja som man lägger på finnarna, Susanne rekommenderade den o nu hoppas jag på detta :)

Faaaaan, mitt A på tangentbordet är apsegt, får verkligen trycka för att de ska bli ngt .. suck!

Har också öppnat ett Allkonto nu, känner att jag måste börja spara lite pengar .. Kan inte göra av med så mkt som jag gjort de senaste månaderna! Nu har jag en stående överföring på 2000kr i månaden .. Det är iaf en bra början =) Iaf medtanke på att jag ska betala min tv nästa månad .. Blääää!

Imorrn är de torsdag, sen fredag o efter de är jag leeeeedig :)

Uppsala med sandra på fredag kanske, sen gärre på lördag! Rock on people..

3Februari

Usch, ingen rolig dag idag. Har varit nära till tårar hela tiden, vet inte varför heller. Ingen bra dag helt enkelt..Började med att jag vaknade o tänkte " Vart fan är mitt liv påväg" . Kände inte alls för att jobba idag, men åkte dit o gjorde mitt bästa. Vilket inte alls var bra för fem öre! Har hållt mig undan eftersom jag vet att min förmåga att dra ner andra när jag själv är nere är väldigt stor. Höll mig borta från kassan också!

Mätt o belåten är jag nu iaf, spaghetti o köttbullar ! Fy vad gott de var..

Har gjort min sista ansiktsbehandlig också, men ah .. Skönt har de varit iaf :) Nu ska jag trappa ner på den med o försöka hitta nå bra som gör att allt försvinner!!

Orkar inte skriva mer.. Hide and Seek på 3an, popcorn blir o höja volymen så jag slipper höra mina förbannade grannar som aldrig kan sluta tjöta!

Nya favoriter!!


Lelle satt på denna låt imorse, helt såld direkt!


Grym lååt!!

Har blivit en riktig rockbrutta =P Men kan man bli annat medtanke på mina arbetskamrater? ;D

2Februari

Brrr, det är kallt just nu .. Direkt efter jobbet kom sofie o hämtade upp mig och tillsammans med en hund så gick vi 2,5an o sedan massa runt hofors. Så grymt skönt ! Härligt när de är bitande kyla tycker jag, spec när man motionerar. Träffade Posaa efter vägen så blev en vilopaus på några minuter där, mkt trevligt! Nu har jag precis ätit lite mat o sängen lockar, men först msn en stund till :)

Jobbet har gått lita halvt som halvt segt, fixat lite med PEAK men bra blir de inte . Gillar inte att blanda REA o ordinarie, men vad ska man göra? De nya måste juh ut .. .

När jag o Sofie besökte lillasparre efter prommen så tyckte jag mig se Lunka i kön, kör väldens vinking o smajl, han fatta inget. Då säger Sofie ; Emelie, de där är lunkas bror! Fy17 vad piiinsamt! Stackarn har aldrig ens sett mig förr o där står jag o kör upp armen i vädret o flinar.. Suck! Typiskt mig eller vaddå?!

Nu håller jag på att ladda batterierna inför helgen, men det blir lungt .. Men man ska juh aldrig säga aldrig, på gästis kan allt hända =P Det har vi juh sett prov på förr! hah..

Imorrn är de ansiktsbehandling också, mkt mkt mkt skönt :) Hoppas de blir ngn bättring snart för nu står de bara massa stilla tycker jag. Puts väck ska dom jävlarna!

Jobb hela veckan nu, ledig helg =) Så sköönt ! Ledig : Lördag - Torsdag - Tisdag , de kommande 3 veckorna =P Nu vet ni de också!!

Socialisera mig nu .. Men idag fick jag reda på varför jag har sådan smärta ihela kroppen, en vurpa pga HALKA i lördags har satt sina spår. Fy fan! Känner att man inte är 15 nå mera !

1Februari

Idag gör man inte många knooop ! Man är inte i den bästa formen precis, men de var man juh igår. Hah! Väldigt kul o trevligt iaf. Började kvällen hos mig o avslutade den hos Therese o Dilén, .. Hittade inte hem från dom, så tess fick gå med mig =p

Nu ska jag åka ner till Torsåker o äta kina, får se hur mkt man får ner i magen. Bakis blir man nog senare, nu är man nog fortfarande lite salongsberusad fortfarande. Skulle vara intressant o blåsa lite ;p haha!

Nej, nu ska jag dra mig!


tackohej!