31Mars

Sista dagen på denna månad snart avklarad också, redan april nu :) ojojoj!

Sitter här med färg i håret, började exprimentera lite i lördags .. Gjorde blonda slingor, blev lite väl ojämt så på impuls köpte jag en röd färg för att lägga över , har länge viljat testa det. Men tji fick jag ;P haha! Blev verkligen jätterött/orange , ingen ful färg så .. Men jag passar inte i det, har testat några dagar nu men nej , det är inte jag :P Vill ha en mörkare nyans, som skimmrar lite mer rött än skriker rött ! Så nu gör jag ett nytt försök o hoppas denna färg inte är densamma som innan =P Blev lite osäker nu när jag la i den då dom var identiska i färgen ! heh , vi får se vart detta tar mig.

Jag har ju varit sjuk senaste veckan här, o förkylningen är fortfarande kvar . Däremot är det tack o hej med febern :) yeeej! Blev aldrig riktigt frisk utan gick tillbaka till jobbet i torsdags o jobbade tre dagar, jobbigt men ändå välbehövligt. Lördagen var dock väldigt jobbig, dock tog jag beslutet att joina erica o sandra att dricka lite vin :) Sagt o gjort, det skulle jag inte gjort.  haha , knäpp på nosen ! Söndagen var djävulskt jobbig, men somsagt.. Nu är jag på benen igen o känner mig bättre o bättre bara täppan kan försvinna :)

Nu går vi in på årets påskvecka, det innebär att det är utgång imorgon i hofors ! Vi ska vara ett gäng tjejer hos Sofie på kvällen, det ska bli kul :) Lite nytt o lite gammalt ! wiie .. Sen bär det iväg till folkan, hoppas de blir lite folk, men det brukar det ! Vad det blir mer utav helgen får vi se, jag trodde jag hade det planerat men så var det inte =P Kankse sandviken, antingen lördag eller söndag .. Det återstår att se :)

Näe, jag ska inte skriva mer nu.. Hålla mig till ett någorlunda inlägg :)

Ha en trevlig helg vänner !
- GLAD PÅSK

23Mars

Dagarna går i vanlig ordning, snön faller så fint utanför fönstret :) Känns som om vi går mot ännu en vinter, jag orkar inte gnälla för jag älskar kyla o snö ! Men ska väl erkänna att det var riktiga vårfeelings som fanns i min kropp förra veckan. Underbart ! Men nu kanske det blir en jäkla bra sommar ist, hoppas :)

Igår natt vaknade jag av världens illamåeende, lära gå upp o gå lite men det försvann inte.. Yes, magsjuka! Kräktes fyra gånger, ganska lindrigt ändå. Men jävlar vad det tar på kroppen ! hua .. Sen var jag sängliggandes hela dagen igår. Världens huvudvärk som vägra släppa o ett illa måeende som höll i sig hela dagen. Var länge sedan jag kände mig så krasslig, kroppen orkade inte bära mig. När jag reste mig kändes de som att huvudet skulle explodera o det svartande för ögonen. . Usch ! Jag unnar ingen att vara sjuk.

Idag känner jag mig lite bättre, huvudvärken kommer smygandes men är piggare i kroppen! Änsålänge . .Äter lite smörgåsrån o dricker blåbärssoppa, gott ! Vågar inte stoppa i mig nå annat ännu.

Vad som händer i mitt liv annars är att jag är på jakt efter en lägenhet inne i sandviken :) Skulle på visning igår, men det gick ju inte. typiskt! Har fått ca 75% på intran, ett erbjudande jag inte kan tacka nej till. Känns jäkligt bra, känner mig motiverad o vill verkligen jobba :) Ett tag fanns inte motivationen o viljan, men nu har den kommit tillbaka. Behövde nog komma iväg o se hur andra jobbar! Jag vill o jag kan !

På torsdag ska jag jobba igen, har varit ledig nu måndag-onsdag ! Ganska bra att pricka in sjukdom då iaf :) Men hade juh velat klippa mig igår o kolla på lägenheten, men men . Fler chanser vill ges o jag ska ringa killen på lägenheten idag o höra om jag kan komma imorgon :) wiie! Den ligger verkligen perfekt :) Vill ha vill ha vill ha!

Näe, nu ska jag lägga mig o bli frisk :)

Ha det bra!




Men är hon nå sööt då? Gohjärtat mitt .. <3 j
- a erica är väl också ganska söt, ibland!

16 Januari

Morgonpromenaderna har tagit fart igen, det är mycket skönt o himla bra :) Uppstigning 05.45 o promenera en timme, bra för hjärta o själ ! Tackar Pernilla för sällskapet. Känner att jag är på gång nu, snart så.

Har bestämt mig att återigen ge ett försök till att starta ett nytt liv, har köpt ett litet hjälpmedel som heter Alli från apoteket, ni vet "Gå ner två kilo själv så hjälper Alli dig med det tredje". På långsikt är detta det bästa alternativet tycker jag. Fick inte så mycket hjälp på Apoteket , kändes mest som att hon inte visste vad hon pratade om när hon jämnförde Alli och pulverdiet. Men nu är jag påläst, det kommer verkligen inte bli lätt.

Med alli ska man äta en fettsnål kost, jag ska alltså gå efter kalorier o fett när jag väljer mat. Alli är i tablettform o binder en fjärdedel av fettet från maten o tar bort de ur kroppen på naturlig väg. Varje måltid måste planeras o vägas. Kommer inte bli lätt, men jag ska ge det ett försök o göra mitt bästa ! Tänkte att jag skulle börja redan idag, men nu när jag läst på lite så ska man vänja kroppen med fettsnål kost några dagar innan man börjar annars kommer jag få springa en massa på toaletten :P O det vill man juh inte .. Äter man för mycket fett i en måltid så blir man alltså dålig i magen. Så det gäller att hålla fan på sig ;D

Det jag tycker ska bli svårt är att hålla koll på hur mycket fett det är i vissa saker, jag ska äta efter tallriksmodellen men måste ändå välja proteinerna med omsorg, tex korv är det jättemycket fett i så det ska man juh undvika. Man ska hålla matdagbok för att se o skriva ner kalorier o fett o även hur dagsformen är för att se om det är något man ska undvika som ev innehåller för mycket fett.

Kalorier tycker jag det är jättesvårt att se på innehållsförteckningen, vissa grejer står det ju inte ens . Och sen att hålla koll på hur mycket fett det är o sen dela upp o bla bla bla .. Men man kommer väl in i det, jag får helt enkelt ta hjälp av någon första veckan ! 5-6mål om dagen ska ner, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, mellanmål. O frukt innehåller ju också en viss del kalorier o fett. Med alli spelar det ingen roll om det är mättat eller omättat fett, inget ska ner ! Man tar tabletterna vid varje huvudmåltid, äter man dock ingen måltid som innehåller fett, tex sallad, så ska man heller inte ta ngn tablett eftersom de då inte finns något fett att binda.

Aja, vi får se hur detta går :) Värt att det ett försök iaf o ge sig fan på att man kommer klara det!
Det straffar juh sig om man fuskar, puh ! ..

Nu ska jag snart bege mig till jobbet o slita lite, ikväll ska jag på mitt livs första bandymatch mellan SAIK-BOLLNÄS, avgörande om vilken som går vidare till final :) Arenan är fullsatt o det kommer bli ett jäkla tryck.
Ska bli jätteroligt !  Hejja SAIK :)

Ha en underbar dag vänner !


Karlstad motherfucker!

Om någon nu lyckats missa att jag är i karlstad så säger jag det ännu en ggr, befinner mig nere i karlstad somsagt. Bor hos min älskade vän Sara Maria Andersson, hon jobbar o sliter medans jag agerar lite hemmafru. Trevligt ! Var på arbetsintervju på Intersport i Bergvik i måndags. För er som inte vet är bergvik ett köpcentrum, lika som valbio, fast i karlstad. Intervjun gick bra, jag hade inte flörberett mig så mycket. Kände att det får gå som det går.. Jag blir så nervös om jag ahr massa inprintat som jag ska säga. Dom sa att jag kommer bli erbjuden ett jobb, men diom visste inte om det blir ett mammavikariat på ett år eller om det blir emn timtjänst. Alltså ett extrajobb då dom ringer in mig då jag behövs. Så man skule kunna säga att min dröm är nära, drömmen att flytta ner till värmland igen :) Känns helt underbart !! Håller tummarna på att jag får mammavikariatet, då får jag ett fast schema vilket skulle vara det allra bästa :) Både för ekonominsskull men även för min del.

Åkte ner hit i söndags med sara, hon hade varit i fjällen så det passa perfekt :) Vi har haft några mysiga kvällar. Igår träffade jag Tilda o johanna för första gången sedan i somras :) Vi drog em repa på stan o sedan blev det bio, snabba casch. Den var hekt ok. Dumt o klaga nör Joel Kinnaman är med ;) Men fan vad dyrt det är att gå på bio, huuua! Men trevligt hade vi.

Sara jobbar på somvanligt.. Jag tänkte ta mig en promenad med drar mig för att gå ut ensam i det fina vädret.. Vet inte varför.. men har skickat massa intresseanmälningar på lägenheter o kollat annat boende under förmiddagen, så sysslolös har jag juh inte varit iaf.

Ikväll hoppas jag på att få träffa Hanna o Andreas en sväng.. :) Hon är hemma vid 20.000, seeeent.. Fattar inte hur hon orkar ! men duktig är hon iaf. Så vi får se nör det blir. Långt o gå sådär på kvällskvisten om man ska till dom, men kanske att man får offra sig lite. ;P

Nu har ni fått en uppdatering :) Jag kommer hem på söndag !

Ha det bäst sålänge! :)