27Augusti

Sitter hemma o funderar lite. . Kom på att jag står utan jobb from 1Januari , kanske dax att ta sig i kragen o börja söka lite ! Vad vill jag göra ? Flytta till Karlstad är ett av mina mål i livet. Har sagt att när jag flyttar dit så blir jag kvar o stadgar mig där. För de är där jag vill leva o där jag vill bo . . Men är jag redo för de nu ? Tankarna snurrar. . Vill juh åka o säsonga också, en sommar iaf. Men vad ska man göra innan man åker iväg o gör det? Jag måste juh överleva, alltså måste jag ha ett jobb mellan januari o säg april . . Sen gäller de juh att man får ett säsongsjobb också! Ah, jag börjar bli lite nervös.  Jag vill inte behöva gå till arbetsförmedlingen iaf, anser inte att man får den bästa hjälpen där. Men vad vet jag! Jag har aldrig varit arbetslös . . Aja, de är några månader kvar iaf . O tur är väl det =)

Idag går iaf ALLA tankar till mina älskade vänner o f.d arbetskamrater på Ica Torcenter !
Att de var ett väpnat rån där imorse är för mig helt ofattbart. . I lilla torsåker, på MITT ica . Jag blir så förbannad, ledsen, arg . Mkt känslor ! Att några människor har mage att förstöra så mkt för andra människor. I min värld finns det inte !
5 killar hade bundit fast en i personalen o hotat med pistol. . Åhhh! Jag blir så ledsen o frustrerad för att de inte finns något man kan göra. . Idioter !
I dagens samhälle använder folk kortet o betalar med, de finns knappt kontanter mera . . Vad är de som gör att man ändå rånar och inte får med sig ngt av värde? Är de kicken av att förstöra en annans liv? Ge den en rädsla som aldrig kommer försvinna? usch . .
När sånt här händer ens nära får en och tänka till, nästa ggr kanske det är hos oss på Intersport . .

Har iaf varit in o klippt mig idag :) Det är så skönt att de äntligen är gjort ! Som jag har tjajat . . O bra blev de också! Tackar vi gudarna för . haha! Efter klippningen gick jag till Annas topp till tå o köpte mig lite nya ansiktsprodukter. :) Får se hur dessa fungerar på min hy . Hoppas på en bättring! =) Helt slät är mitt mål . .

Nu ska jag sätta på en film o njuta av tystnaden o lugnet :)

26Augusti

Jag är så trött, så trött ! Gud , dessa morgonpromenader tar knäcken på mig ;) haha .. Jag kommer somna direkt när jag sätter mig på bussen. Skönt de med!

Har väl egentligen inte så mkt o dela av mig ännu, plikten kallar ! Imorrn är jag ledig o ska försöka få tag på en klipptid . . Erica klippte av mig de mesta i lördags, men nu ska de finslipas lite på en riktigt fin frisyr :) Var så himla trött på mitt långa, slitna hår. Gick inte o göra ngt , satte bara upp de i en tofs ! Nu är de borta, o det är skönt.

Nu ska jag fixa det sista inför jobbet, borsta gaddar, klä på mig, platta håret o sist men inte minst Gå till bussen!

Ha en bra dag gott folk :)

http://open.spotify.com/user/xem3liex/playlist/2py8ws3kDzmUTCKtw4DyGS
Min spotifylista, en av dom som spelas absolut mest här hemma :)

25Augusti

Det är inte ofta jag bloggar två ggr på en dag , men just denna blir ett undantag just för att jag ska kunna få sova gott inatt. Måste skriva av mig lite. Vet inte om jag gör rätt att skriva här. men nu finns inget annat alternativ. Det får bära eller brista!

Jag har en undran, en fråga jag burit på under flera års tid. Jag vet att det är en fråga det inte finns något svar på, men den är ändå oundviklig att ställa sig. Det är svårt att formulera fråga, för de är många frågor i en o samma . . Eller många frågor jag gärna vill ha till en o samma. Vet inte ! Just nu vet jag inte mkt . .

Varje ggr jag träffar någon, så kommer en annan på mina tankar. Denna personen får all min energi och tid ( i tankarna), fast den egentligen inte ska ha den ! Jag förstår inte varför mina känslor för denna person aldrig svalnar eller ens försvinner. . Dom försvinner för en stund , men såfort jag träffar någon igen så kommer dom tillbaka . Jag tror det är en slags väntan och ett stopp. Men hur länge ska det pågå? Hur många år ska det behöva ta innan man har bearbetat klart en person? Är det för att personen man träffar i nuet är helt fel för en , eller är de så att känslorna fortfarande är så starka för den andra personen som gör att det inte går att träffa någon annan . ?
Det känns absolut inte rätt att träffa en person när man egentligen "önskar" att de vore en annan . Att man "drömmer" sig in i en helt annan situation , med en annan människa än vad det i själva verket är. Kanske går de bort med tiden? Man kanske måste våga ge det lite tid. . Men hur lång tid då?
Hur vet man om det är äkta kärlek man känner för den andra personen när man inte ens kan träffa den? Tankarna på den kanske kommer bara för att de inte känns helt rätt med en annan . . eller? Kommer man någonsin få reda på de?

Säger juh att frågorna är många o svaren få . Men hur fan gör man ? Vad ska man göra ?

Den stora frågan är juh ;
 Kommer jag någonsin vara mogen för att träffa någon igen, och låta en människa komma nära inpå mig o mitt liv ?

Den här låten spelade jag varje kväll under ca 6månaders tid i Forshaga när jag gick i åk 2.
Alla mina tankar o minnen går till dig . . Jag hoppas dom försvinner, såsom du gjorde .


25Augusti

LÖÖÖN :) Har inte vågat gått in på internetbanken o kollat konto ännu, men snart såå .. . Ska lägga in lite räkningar, annars glömmer jag bort de o får massa påminnelser o "straffavgifter" , aldrig roligt !

Anledningen till att jag bloggar denna tid på dygnet är att jag har varit ute på en morgonprommenad o är klar för att åka till jobbet :) Ganska skönt ! Blev promme igår också, skönt när de är lite kyligare ute. . Himla bra att man har Majsan o Pernilla att gå med, annars skulle man juh aldrig komma iväg. Men en timme är helt ok för att vara jag =P O nu blir de till att hålla i detta.

Första dagen efter semestern igår, kändes väl ändå helt ok ! Städade mest , är juh lite kvar att pyssla med. Får göra ett ryck idag, men de är så svårt när man inte vet hur det är tänkt. Men de brukar alltid lösa sig till det bästa :)
1september har jag varit på Intersport i 1år, tiden går så himla fort. Jag känner mig fortfarande som en praktikant. . Det säger väl en hel del kanske!

Ska kolla om ledigt imorgon, Sanna ringde o frågade om jag ville följa med till Örebro o hälsa på LX . Henne har jag inte träffat på över ett år. Känns alltså ganska dax att göra slag i saken nu ! Vi får se hur de se ut , tror Angie är ledig o då vet jag inte om jag kan vara det. Men de visar sig :)

Näe, nu ska jag fixa räkningarna o sen borsta gaddarna!






22Augusti

Tjohooo!

Har precis kommit hem från bruket, var upp på glasbanken en sväng ,även ica fick sig ett välbehövligt besök :)
Nu håller jag på att laga lite mat, slog på stort idag då jag kände att jag avr sugen på en riktig lördagsmiddag, iofs lite tidigt på dagen. Men iaf :)

Blir Potatisgratäng, kyckling, bea o vitlöksklyftor (min stora passion i livet)
Känns lite för fint för att äta det själv, men är man en ensamstående dam i sina bästa dagar så får man gott göra det. Kan juh inte bara äta korv m bröd bara för att de är mindre fint o jag är själv.. Nej, sån är inte jag!

Igår var vi in till Gefle, det var mkt trevligt :) Jag o Ida drog en dejt inne på donken i sandviken först.
 GUD VAD GOTT!
Sen åkte vi in till Sandra, efter lite filkörning, många blinkningar o tveksamhet kom vi dit :P
Där bjöds de på rosé o trevliga små tjejer! Vi pratade o  myste lite sen gick vi till Tanten. Regninga natt hade varit en passande låt o spela , men nej. .

Vi drog senare vidare till CCpuben där vi skulle träffa J , eller Ida skulle träffa honom. Jag var mest där för musiken ;) haha! Det var mkt roligt o det bjöds på många skratt. God drink blev man bjuden på också. Sötaste o starkaste i baren, jajjemän.. Tyckte den beskrivningen passa in på mig, tydligen så mena J att de var drinken ! ;) aja, är inte bitter för det. Den smaka gott iaf, o de är juh huvudsaken!

Ikväll ska jag o Ida ta igen att hon inte fick dricka under gårdagen.
Vi kommer få de mkt trevligt o hoppas några vill joina oss.
Karin, Jennifer o Sofie ?
Johanna vore superkul om hon kom, eller om vi ev tittar förbi därnere. Marcus fyller år idag , grattis till han =D

Vad tycker ni om min centrerade text ? Jobbigt?
Förövrigt hade jag besökar rekord igår, superkul! Men som jag tjatar om bloggen på fejjan är de väl inte så konstigt ;) Men vore juh en dröm o kunna tjäna lite pengar på bloggen, då lär man jobba o anstränga sig lite också ! Annars kommer man ingen vart här i livet.

RACCON ÄR WASHINGBEAR PÅ ENGELSKA!

      










Tidsfördriv!

Eftersom jag har så otroligt mkt tid idag så har jag gjort mig klar o allt, väntar på Ida som ska ta oss in till Gävle för att dricka lite rosé tillsammans med Sändy, Helle o Majsan. Sen tar vi klackarna mot CC-Puben o ska kolla på Dunker när han spelar. Wiooooo! Thats my man ;) Näe, skämtosido. .Men vi kommer ha det grymt kul, as always!

Som ett litet tidsfördriv så knäppte jag några egobilder, har ju inte så många . . ;)

This is me now :)





Aja, nog med egostuffs.

Hoppas ni får en underbar kväll  oavsett vart ni befinner er :)

21Augusti

Kom o tänka på en sak, såhär i gymnasietider . . Den 12Augusti 2005 flyttade jag till Forshaga ! Det är 4årsedan nu . . Gaah! Tiden går snabbt..

Min semester har också gått otroligt snabbt :(   Får ont i magen när jag tänker på att jag ska tillbaka till jobbet på måndag. . Iofs så har jag haft ont i magen varje dag sedan semester började för att jag inte velat gått tilbaka . . Men man måste jobba , sånt är livet :) O det kanske blir jättemkt bättre nu när alla ordinarie är på sin plats o jag slipper styra o ställa så mycket. Det är inge kul! Jag vill bara jobba o bestämma över mig själv. . Men innan jag ska börja tänka så mkt på jobbet igen så ska jag ha roligt i helgen :) wii!

Jaa, idag är man uppe med tuppen! Vaknade av att de ringde på dörren . . Ungen här brevid tycker det är jätteroligt o plinga på hos mig. Gasch! Jag blir tokig på han . . Vaknade häromdagen av att han o hans mamma stod i trappuppgången, 4ggr o massa dubbelplingningar på min dörr ! O mamman gör inget, klockan var då 0800. O jag är för snäll( Ibland kan jag också vara för snäll)  för att gå o säga till. Men nästa ggr tänker jag faktiskt gå o säga till . Faan! Blir tokig . Måste tillägga att dessa inte är födda i vårat land. Barnet är lite speciellt i sig, i förrgår när jag skulle gå till Hanssons så var de ute o direkt när jag kommer genom porten så springer killen fram till mig o tar min hand, kollar upp i mina ögon o säger HEEJ !. Öhm, hej på dig du , kläcker jag ur mig o flinar lite.. Vad har jag gjort för att han ska gilla mig? Spelat hög musik o haft fester!? haha .. Man börjar juh fundera...

Ska klä på mig lite kläder nu sen så blir de till att uträtta lite ärenden .. En klippning skulle behövas också :)




20Augusti

Puh, helt slut som människa. . Måste vara för att man har så otroligt mkt o göra om dagarna, eller så inte ;P

Tog en promenad med Erica o Nelly imorse, eller promenad o promenad. . Vi gick upp till Bruket o kolla lite, sen hem o åt mat . Fisk, potatismos o äggsås :) Inte varje dag man får sådan lyx, bäst o passa på då man blir bjuden ! Vi tog oss en tupplur alla tre innan Andreas kom hem från jobbet, då blev de lite mys o sedan fika. Erica bjöd på Kaffe, lussebullar =) , kakor o moccarutor ! Yammie . .

Sen var de dags för träning o då tog jag o Nelly oss en längre promme för att sedan gå ner o kika lite på innebandyn. Ska inte sticka under stolen med att man blir lite sugen, men ligger så grymt långt efter alla i laget o då vet jag att om jag går på en träning o inte hänger med så tröttnar jag på direkten. Thats just me !
 
Jag sitter mer än gärna på sidan o myser med mosters hjärta iaf :P Inte lika ansträngande, men inte långt ifrån. Om inte annat kommer varje barnpassning vara ett träningspass juh äldre o större hon blir :) Oh de tackar man juh inte nej till !

Nu har jag precis ätit lite mat o sitter på fejjan! Är måttligt beroende av den skiten alltså .  . Shiet! Har jag inge annat o göra så sitter jag o uppdaterar hela tiden. Kan tillomed gå o tänka vad som händer på fejjan då jag tex är o handlar eller inte är hemma o har ngn dator. Sjukt, jojag vet ! Men vad gör man ?

Tråkig är jag med bilder också, känns som om jag lägger upp samsamma hela tiden. Får se om jag kan hitta på ngn som inte redan ligger uppe . .


Detta var på vårat introläger i åk 1 . Tillägnar denna bild till Evelina :)
Här mådde jag som sämt o ville inge annat än hem. Men de blev juh bra tillslut :)


Ha det gott! =)


19Augusti

Har precis dammsugit o plockat undan lite här hemma ! Alltid lika skönt, dock alltid lika tråkigt . .Men resultatet blir juh bra iaf, så man får väl vara nöjd.

Fattar inte varför jag har så grymt svårt för att somna på nätterna? Hela veckan har jag legat o vridit o vändt flertalet timmar i sängen innan jag somnat. Men då har man vaknat stup i  kvarten sen också. Gah! Vad är problemet? Igår gick jag o la mig vid 00.00 , när klockan slog 01.20 fick jag nog o hämtade datorn o satte på en film. 04.00 slog jag av den för att jag verkligen kände att jag lära sova. O somna gjorde jag , vaknade igen vid 0600, 07.00, då ringde jag Evelina som skulle till falun o skolan :) You go girl! 
Vaknade nästa gång 10.00 men orkade inte gåupp o somnade om till 11...

Upp o duschade, sen mötte jag upp Pernilla på Hanssons för en lunch :) Vi blev sittandes där ett tag, det är juh så trevligt ! Sen tog vi en promme o efter det skiljdes våra vägar. Eventuellt träffas vi ikväll också då det är dags för ännu en tjejkväll =) Men först ska jag vara barnvakt åt älskade Nelly medans Erica tränar o Andreas har jouren. Sändy kommer o gör mig sällskap! Kommer bli trevligt. . Om jag nu kommer släppa iväg henne så sandra får hålla, svårt det där ;P Vill ha all tid man får med Nelly själv ;)

Sonja Alden - Du är allt !




Älska mig för den jag är !


18Augusti

Sitter hemma under mitt Brynästäcke, är måttligt road. Lars W spelas just nu från mina högtalare ! Karl kan .
Den stora fråga är juh vad man ska underhålla sig med tills sängen ropar ? Kanske städa, kolla tvättid o pyssla om min käre lägenhet. Men de är juh så förbannat tråkigt!

Idag var jag som tidigare nämnt in med Evelina till hennes skola, yrkesakademin i falun :) Stackaren var jättenervös ! Efter så kände hon väl inte alls lockad till att gå där, mest för att alla hade någon de kände i klassen. Men man måste ge det tid, jag vet att de är svårt o tro nu. Men de kommer bli bra :) Annars finns de andra alternativ! Skolan o linjen är dock perfekt för henne. Jag hoppas hon väljer att vara med denna vecka iaf! Lite "lära känna aktiviteter"  osv, Jättejobbigt o inte känna någon, men man måste våga för att vinna ! Någon eller flera gånger i livet kommer vi alla att vara där. Själv flyttade jag mest bara för att jag lära då ta kontakt med människor, vilket jag aldrig annars gjorde. Visst är de olika för alla, men jag var verkligen inte social innan Forshaga, mådde sjukt dåligt i mig själv osv.
Evelina, du klarar av det om du ger det tid! Jag vet det . .

Medans Evelina var på sitt upprop så gick jag på stan, hittade ett par baggyjeans (vart ska jag inte säga ;) ) Dom följde iaf med mig hem o det känns bra att jag hittat 2par nya jeans. Annars springer jag bara runt i leggins! Vi lunchade med två mostrar o en kusin, de var trevligt! =)

Fyfarao vilket väder det är, men skönt också :) Slipper man göra så mkt, även fast jag vill göra saker ;P Svårt det där!

Ähh, får väl lägga upp lite bilder o så på fejjan sålänge då :)

17Augusti

Dag 7, semester

Idag gick jag upp vid 10.00 o käka frulle :) Ja, får väl inte glömma att jag satta mig direkt vid datorn också. Ingen skräll där inte. Jävla fejja! När jag hade suttit ett bra tag hoppa jag in i duschen för att sedan gå o möta Johanna. Vi tog en liten vända o sedan satte vi oss på Hanssons o käka lunch :) Clubsandwich för min del, sjuuukt gott. Yammie! Vi hade väldigt mkt o prata om så vi blev sittandes där ett tag.. Efter gick vi ner till silverdalen o tog oss en caffe latte o fortsatte snacket.

Åkte sedan ner till Torsan för att vara barnvakt åt älskade Nelly, o för att äta lasange :) Goskruttan är juh fööör härlig.
"Scheeena snygging" säger man o hon bara lyser med sitt leende !  Gaah, man smälter juh . .

Maya har varit här nu på kvällskvisten, pratat en massa :) Mys med sånt!

Imorrn ska jag åka in till Falun med Evelina. Hon börjar mode/design/styling linje på gymnasiet. Jag som tyckte de fanns mkt o välja på då jag skulle gå gymnasium ! Jag är lite avundsjuk , jag vill också få chansen att börja om på nytt !
 Jag minns första dagen i Forshaga, då vi hade upprop =P Alla var helt tysta o försiktiga, vem hade då trott att vi skulle få de så underbart som vi hade det o framförallt roligt. Vill göra om allt igen!

Bästa tiden är nu Syss, du kommer märka det. Och även fast du inte har kompisarna från Torsåker/Hofors med dig så kommer dom finnas kvar, de riktiga vännerna kommer du alltid ha vid din sida. Det är nu du kommer märka vilka som är det. Och dom kommer inte ha nå roligare än dig bara för att dom går tillsammans i samma klass eller på samma skola. Du måste börja se möjligheterna ist för omöjligheterna! Tänk hur mkt du kommer växa, alla nya kompisar du kommer skaffa dig, vad din utbildning kommer ge dig =) Du kommer klara dig fint om du är dig själv o vågar släppa in nya människor i ditt liv! 

Innan  jag började i forshaga var jag helt instäng i mig själv, hade inte spec mkt kompisar, vågade aldrig prata med andra än dom jag kände osv. Jag var livrädd rent ut sagt ! Men de är de bästa jag gjort, både för mig själv o många andra i min omgivning. Klassen fick mig att växa, hitta sidor hos mig jag inte trodde fanns. Jag lärde känna världens underbaraste människor o hade de roligaste 3åren i mitt liv. Jag kommer aldrig glömma min gymnasietid! 

Jag vill att du ska få uppleva samma som jag, det vet du :) Du måste bara tro på dig själv ! Ge det en chans, jag vet att du inte kommer ångra dig!

Åhh, nu fick jag massa minnen .. .  Jag saknar min underbara klass !

16Augusti

Dag 6 , semester

Nu har de gått några dagar sedan sist, men har inte haft lust att skriva . .

Torsdags var jag o emelie på grönan :) Måste erkänna att man vuxit ifrån de där med karuseller, även fast de var mkt roligt! Men jag vill ha nå värre, tyngre, mer snurr osv. Insane var juh helt galen iaf, o jag älskade den!  Vi åkte även fritt fall 2 ggr, mkt bra gjort! Vi åkte hem o mellanlandade i uppsala, dont ask way ;) Emelie gick in i väggen, bildligt . Sjukt roligt! haha .. Spöregn när vi rörde oss mot stan, snacka om flyt man hade ! Väl hemma somnade vi ovaggade, grymt underbart.

Fredagen var de fest i råbacka hos Maria Sjö, mkt trevlig tillställning med lite spel o snack. Hon den högljudda, den tackar vi för! =p Blev några glas för mkt, men kul hade jag. Depåstopp o shejkade våra lurviga. Lite luddigt !
Vaknade upp på lördagen o mådde inte bra, men de redde upp sig ganska snabbt. . Crusing o utgång! Mkt roligt även de, även om de var lite segt i början. O vad vi inte gillar kosken! ujja. . Satt på ballen o bara myste . Sen titta de in lite folk så vi flyttade in för att alla skulle få plats. Vi hade inte flyt med vädret, men vem fan bryr sig? . . Twistade en massa, tror mina skosulor är lite brända . Luktade iaf bränt gummi på dansgolvet, så mkt öste jag o Soffan :) Andreas o Erica var inte sena med att joina heller.

Idag har de varit en mkt lugn dag, suttit o uppdaterat på fejan iprincip hela dagen . Gah! Tråkigt liv. Men Sofie ringde o vi styrde kosan mot valbo, var lite motigt en sväng där. Men de gick bra :) Tacos med Soffan såhär på kvällskvisten. Sen kikade tjejerna förbi, vi fick ett litet nyförvärv dagen till ära! Sändy joinade oss =) mkt trevligt ! Vi kollade på The last house on the left, sjjukt bra film. Brutal, men ändå bra ! Damn vad en film kan väcka känslor hos en. Rekomenderar den starkt!

Nu ska jag gå o lägga mig!

tjintjing

GrönaLund

Nu är det klappat och klart, imorgon tar jag o Emelie bussen ner till huvudstaden och besöker GrönaLund :) Vi ska ha så fruktansvärt roligt o åka alla karuseller. Jag kommer bli som ett litet barn igen, eller ah . . det var juh inge ovanligt! ;)

Shoppada loss lite idag iaf, orkar inte dra allt nu . .

Nu ska jag packa ihop o åka in till gävle o spendera natten där eftersom vi åker kl 0700 redan.

Spänn fast säkerhetsbältena , nu åker vi ! :)

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihoooooooooo!

12Augusti

Dag 3, Semester

Godmorgon!
Dagen ser ut att bli fin . Håller på att tvätta förfulla muggar :) Längesedan man var uppe dena tidpunkt för att tvätta, men de är skönt när de väl är gjort. Hade inte mycket till val heller iofs om jag vill ha rent till helgen då det både är fest och en tripp till huvudstaden för att besöka GrönaLund med Johns. Kan vara gött med rena kläder då!

Idag bjuder dagen på mycket roligheter. Emelie kommer hit vid 10-tiden och då ska vi åka till Kleins butik och kolla läget. Jag kommer inte på vad den heter nu , dudes and dudettes , något i den stilen.. Ska bli spännande! Jag har velat kolla in butiken ett tag, men inte tagit mig dit. Dels för att de inte är min typ av klädermen också för tiden har inte funnits. Efter det styr vi kosan mot Sandviken. Jag måste in på jobbet o dumpa av nycklar o konfektionstelefonen som jag fick med mig hem i lördags när jag gick på semester. Typiskt! Jag som skulle hålla mig borta ;p Men ska även in o ge Angelica en stor o varm kram. Tror hon kan behöva det nu kära vännen! Inte lätt o förlora en vän. . :´(

När vi är klara i Sandviken styr vi kosan mot valbo o leker shoppoholics för en dag :) De jag måste införskaffa mig är huvtröjor, har inte alls många , om ens några som ser någorlunda ut. Var juh ett tagsedan man unnade sig en så har bara gamla utslitna som sitter liiiite för tajt elller för fult kvar i garderoben. Ska de bli ändring på idag tänkte jag!

Som alltid när man har bestämt sig för att shoppa brukar de vara svårt att hitta något, får se hur det blir idag! :)

Vi ska sen tillbaka till Hofors o käka på rappe like goood old times ;) Svårslaget! Även fast maten i sig inte är så god där.

Häpp, nu ska jag hämta tvätten o slänga i de två sista så jag hinner det o sedan duscha o göra mig klar för dagens bravader :) Kan inte bli annat än trevligt o mkt skojj!

Ha en bra dag kära läsare!


ser ut som skit

Jo jag vet att bloggen ser ut som skit, men det ska fixas inom kort. Orkar inte nu!
 Vet inte ens hur jag vill ha den..

11Augusti

Dag 2, semester

Vaknade 09.30, men kände mig inte tillräckligt pigg för att gå upp så somnade om. Vaknade väl igen vid 11.00 o kände det var dags att röra sig ur sängen. Gjorde frukost o satte mig framfört tvn o datorn. Härligt! Bara slappa . . Fick sen lite panik, måste bädda rent i sängen, diska, städa . . Såg fördjävligt ut här hemma! Ofta det gör det och jag förstår aldrig varför!

Nu har jag städat lite till o från hela dagen iaf, sovrum o kök är mkt fiiint nu :) Nästan så jag längtar till kvällen då man får slänga sig ner i nybäddade sängen o känna lukten av sköljmedel o reent . Det är kärlek på hög nivå!
Har lagt ner lite tid på matlagning också, gjorde en kycklinggryta med ris. Ofantligt gott ! Ibland förvånas jag ganska mkt över mig själv. Satsat på fel yrke? Nåväl . .

Har fastnat vid datorn igen, ett beroende man har. . gaah! Borde göra om designen här på bloggen också, är sugen på lite nytt. Men vet inte om jag orkar! Sist tog de juh för17 hela dagen =P Inte så duktig o smart . .

Ah, man ska väl gratulera Prinsessan Madeleine o Jonas Bergström också :) Förlovning o allt.. Guuuud vad roligt för dom. Jag blir så glad o lycklig när de går bra för andra. spec på kräkledsfronten, nej förlåt kärleksfronten . ;P
Inte är jag nå desperat inte !

kom på att jag har tvättid 0700 imorrn .. . kul!





10Augusti

Första semesterdagen avklarad :) Otroligt lite o göra.. Har umgåtts med min älskade systerdotter Nelly hela dagen. Ohhh de är så underbart. Hon bara pratar, skrattar, sover o äter. O jag älskar det <3 Hon måste vara världens gooaste lilla bebis på 9veckor.

Kräftskivan i lördags var mkt lyckad :) Vi satt ute i lilla lusthuset på gården o käkade massa gott. Kräftor, ost o kex, sallad, bröd, vin, cider, grogg osv . .Hade hur kul som helst ! Tack tjejer . . Efter vår lilla utomhuskväll styrde vi Depå, iförd mina intersport tofflor, klantarsel man är så glömde jag byta! Forshagatiden har satt sina spår =p

Igår var de en mkt ovanligt seg dag. Vaknade upp o ville dö, typ så kändes de. . Men Ida hade diskat ALL disk från kvällen o de kanske var de snällaste ngn gjort för mig :P Just då kändes de som att jag skulle kunna gråta av tacksamhet.
Vi åkte ner till Malmjärn för att sola lite, men då vi kom dit gick solen imoln o kom inte fram mer. Så då åkte vi hem!
Fick ett mkt uppskattat besök av Sara Andersson på kvällen, hon hade vägarna förbi då hon skulle hem till Hälsingelandet en vecka =) Vi satt uppe till 02.20 , så man har juh varit ganska möööör idag med lär jag säga.

Iaf gått en liiiten promme, alltid ngt !

Imorrn blir de till att hälsa på min g-farmor som jag inte sett röken av på minst 4månader. Sen onsdag ska jag träffa Krueger för en liten återförening. Torsdag är de klipptid o sen gefle o sändy som gäller, fredag fest o lördag lungt. Söndag grönan :)

De är mina planer för denna vecka :)

Vi hörs!
Sooo loooong

6Augusti

Vart finner man motivation till viktiga saker ? Just nu har jag ingen som helst kvar. . Helt bortblåst, vet inte vart eller hur man ska göra för att hitta gnistan igen. Jag älskade det förr, nu känner jag bara tomhet. Blir kanske för mycket, jag vet inte. Klumpen i magen växer sig bara större o större, hur får man bort den? Vart finns glädjen ?
Frågorna är många, svaren få. . Kan bara säga att jag varken vet ut eller in!

Idag har jag känt mig på G hela dagen, förkylningen o hostan är sågott som borta :) Helt underbart medtanke på att jag går på semester efter lördagens arbetsdag ! Som jag har längtat . . Ord räcker inte till !
På lördag är de även kräftskiva, det är supertaggat . Tjejerna kommer hit o vi ska sitta ute under de lilla tak vi har på gården. Mycket mysigt ! Sen får vi se vart kvällen tar oss  . . Kul ska det bli, jag behöver en massa annat o tänka på just nu. O vad passar inte bättre än ett gäng helt underbara människor o massa skoj då?

Ida och Pernilla har varit här nu på kvällskvisten, vi har pratat o skrattat en massa :) Ätit glass m hallon på ballen o bara myst . Givande det där ! Prata ut om en massa . .

Imorrn kommer Ida upp igen o vi ska mysa med god mat o ngn film medans hela hofors festar nere i barkhyttan! Men vi är duktiga tjejer o tycker att de räcker med kräftskivan denna helg, ska vara supperladdade till den =P Vi kommer ha de supermys! :) Längtar!

Nu väntar bingen på mig!


5Augusti

Jag är sjuuuuk! De suger. . Hostar, snorar o är en massa hängig. Fuck it ! Ända positiva är att jag fått nys om Robert Buckley, jag är återigen förälskad ända ut i fingerspetsarna. Men vem kan motstå denna helt underbart snygga människa?
Hans leende får mig att smälta. . Jag är käääär!

Lipstick Jungle är de ända som piggar upp mig i detta mörker.


Emelina Nelly Jönsson <3






Emelina Nelly Jönsson !

- De kallas kärlek, älska har fått en ny innebörd.

3Augusti

Ber så hemskt mkt om ursäkt för den dåliga uppdateringen !! Man skulle kunna säga att jag haft lite av en bloggpaus som Blondinbella skulle kalla det.  Jag har inte haft tid, ork eller lust att skriva något. Inne i en dålig period nu !
Det dumma med bloggpausar är juh att de blir så mkt o skriva när man verkligen tar tag i det. Då ska allt som hänt återberättas, jag tror jag hoppar det. .

Känns iaf lite som att jag måste dra en liten repa om min fest som varit den stora händelsen o samtalsämnet i bloggen senaste inläggen. Det var jättelyckat o jag är supernöjd med hela kvällen! Tack alla som kom för att fira mig :) Tack även för alla fina blommor o presenter, alla skratt och roliga stunder. Vi fick lite regn på oss, men jag hade roligt iaf . O lekarna flöt på. Återigen tack alla närvarande !

I helgen var det den årliga brännbollsturneringen Gästis Open i Torsåker :) Vi hade ett lag o jag spelade 2 av 3 matcher, o det känns i kroppen vill jag lova. Fy tusan vilken träningsverk! haha ... Pinsamt ! Men jag är nog inte den ända?
Vi fick 1 vinst o 2 förluster, kan väl kalla våran grupp för "Dödens grupp"  ;P Vi hade fint väder o det var perfekt ! Roligt folk o festen var super. Även ett stort tack alla inblandade där . :) Nästa år tar vi hem skiten !

Annars räknar jag ner dagarna till mina två semesterveckor som tar fart v.33-34 =) Oh som jag längtar! Är så jäkla trött på allt som har med jobbet o göra nu. Sjukt mkt o göra, hinner inte med hälften. O mitt humör gör det inte lättare att arbeta o ta tag i saker. Fy fan! Borde jobba på det mest. Stackars jobbarkamrater som får stå ut med mina humörsvängnigar. Men det är ganska irr när man har hela konfektionsavdelningen själv, o inte vill ta hjälp av någon annan. Blir inte som jag vill då! Usch, dålig prestationsångest man har.. Egentligen vill jag bara lägga mig ner o gråta ! Bryt ihop eller bit ihop ?

Snart är jag den ända i Hofors utan barn o pojkvänn , lite deprimerande kanske ! Men jag tror folk i min omgivning mår sämre än jag över detta. Living the dream!