3Augusti

Ber så hemskt mkt om ursäkt för den dåliga uppdateringen !! Man skulle kunna säga att jag haft lite av en bloggpaus som Blondinbella skulle kalla det.  Jag har inte haft tid, ork eller lust att skriva något. Inne i en dålig period nu !
Det dumma med bloggpausar är juh att de blir så mkt o skriva när man verkligen tar tag i det. Då ska allt som hänt återberättas, jag tror jag hoppar det. .

Känns iaf lite som att jag måste dra en liten repa om min fest som varit den stora händelsen o samtalsämnet i bloggen senaste inläggen. Det var jättelyckat o jag är supernöjd med hela kvällen! Tack alla som kom för att fira mig :) Tack även för alla fina blommor o presenter, alla skratt och roliga stunder. Vi fick lite regn på oss, men jag hade roligt iaf . O lekarna flöt på. Återigen tack alla närvarande !

I helgen var det den årliga brännbollsturneringen Gästis Open i Torsåker :) Vi hade ett lag o jag spelade 2 av 3 matcher, o det känns i kroppen vill jag lova. Fy tusan vilken träningsverk! haha ... Pinsamt ! Men jag är nog inte den ända?
Vi fick 1 vinst o 2 förluster, kan väl kalla våran grupp för "Dödens grupp"  ;P Vi hade fint väder o det var perfekt ! Roligt folk o festen var super. Även ett stort tack alla inblandade där . :) Nästa år tar vi hem skiten !

Annars räknar jag ner dagarna till mina två semesterveckor som tar fart v.33-34 =) Oh som jag längtar! Är så jäkla trött på allt som har med jobbet o göra nu. Sjukt mkt o göra, hinner inte med hälften. O mitt humör gör det inte lättare att arbeta o ta tag i saker. Fy fan! Borde jobba på det mest. Stackars jobbarkamrater som får stå ut med mina humörsvängnigar. Men det är ganska irr när man har hela konfektionsavdelningen själv, o inte vill ta hjälp av någon annan. Blir inte som jag vill då! Usch, dålig prestationsångest man har.. Egentligen vill jag bara lägga mig ner o gråta ! Bryt ihop eller bit ihop ?

Snart är jag den ända i Hofors utan barn o pojkvänn , lite deprimerande kanske ! Men jag tror folk i min omgivning mår sämre än jag över detta. Living the dream!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Men ryck upp dig nu vännen! Jag har faktist också mått lite dåligt sista tiden. Måste ta en fika och prata ut någon dag. Lördag är det dags för att hitta på något med tjejerna va?

Puss

Postat av: lisa

nja, du är inte ensam om att inte ha varken barn eller pojkvän.

men dude, det är en bygrej det där.

skaffa hus, barn, förlova sig... blabla...

det behöver inte gå så fort, tycker jag.

2009-08-11 @ 12:58:16
URL: http://caldopene.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback