29September

Dagen började med lite motionssim dagen till ära :) Det var mycket skönt o välbehövligt måste jag erkänna, synd att de är så förbannat tråkigt bara. Segt på något vis. Men två dagar i veckan ska man väl orka! 45min simmade jag o Pernilla iaf o det är mycket bra om jag får säga det själv. Nonstop även :) Kändes i kroppen efteråt, ryggen smärtade rejält. Men ack så skönt!

På jobbet var de tänkt att vi skulle ta tag i en massa, bla underställ . Men vet inte vad som hände, vi plockade mest med smågrejer ist. Iofs så behövs de med, men varför blir de aldrig som man tänkt sig? Kanske för att ingen bestämt sig tillräckligt kanske. Man hittar nya saker hela tiden som ska göras ! Galet bra kassa senaste dagarna o det är juh huvudsaken :)

Imorgon ska jag in till frugan efter jobbet, äta lite mat o dricka lite vin :) Trevligt värre! Sen ska vi vidare till sandviken, kharma o quiza ! Hoppas på massa poäng denna ggr, sist blev de 10 av 16 möjliga. Vi ska skaka lite rumpa och säkert sjunga lite kareoke. Fyfarao! haha . .

Torsdag är jag ledig o då ska jag ta en sväng förbi en butik inne i gävle som har lite utstyrslar. Ska på maskerad sista lördagen i oktober, haloween dvs :) Ska bli fruktansvärt roligt! Sen folkan .. . SOM jag ser fram emot det. Efter de ska jag o Emma Sjö kolla in ngn sida som hon hittat på nätet o se vad dom har för roligt vi kan ha på oss . Det roliga är att man blivit tilldelad det man ska vara utan "värdarna" vilka är Erica o Sandra :)

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen sova :)





ps. Måste även gratulera en person som betyder väldigt mkt för mig i efterskott. Personen i fråga fyllde i fredags o jag gjorde inget annat än tänkte på den. Hoppas du hade en underbar dag :) Det är du värd, alla dagar.
 Du finns inom mig.




28September

Sitter o inväntar Idol, är lite nervös . Vill så himla gärna att Kalle ska få stanna! Han är bäst, ingen protest :)

Jag vet att de är lite dålig uppdatering här, men har inte så mkt att dela med mig av. Tror jag! Eller så är jag bara lat. Jag vet inte! Blir liksom aldrig av . Ber tusen gånger om ursäkt för detta missöde.

Helgen har inte varit som andra helger. Fredagen var rent kaos på jobbet ! Men så fruktansvärt roligt o jobba. Folk hela tiden o vi fick en riktigt bra kassa :) Alltid lika roligt! Lördagen var likaså, shiet. Skulle kunna jämnföras med julrusch. Ingen hann ens äta. . Folk överallt o ingenstans, pengar hit o dit, mkt jackor o skor gick :) Kul kul. Man var helt slut efter arbetsdagen då man satte sig ner o kunde känna efter.  När vi låst alla dörrar satte vi oss i fikarummet o öppnade första cidern/ölen. Mysigt o bara sitta o o snacka lite innan vi skulle vidare till bowlingen :)

Bowlingen gick bra, ovanligt nog. Synd att jag uner tidspress tappade sissta o hamnade tvåa. Men inte så illa pinkat det heller, enligt mig =P Efter så tog vi en promme ner till Henke där det bjöds på drinkar, mat o bra musik! Väldigt trevligt o framförallt roligt, intersportsandvikencrew är de bästa! Klockan tickade på o Jag, madde o angie bestämde oss för att gå ut på Lobby, de skulle vi inte gjort. Gud vad tråkigt det var ! Killarna stannade kvar hos Henke o spelade wiee, önskar vi varit kvar. Men men ! Sånt är livet. . Hoppas de blir fler ggr innan jag slutar.

Igår blev de tjejkväll, long time ago! Pratades massa strunt o skrattades en hel del. Somvanligt :)

Nu börjar Idol, tackohej!

GO KALLE !

I´ll do you like a truck!

23 September

Tänkte bara slänga in en bild på min nya kärlek :) Synd att min kärlek till försäljaren inte alls blev stor . . gasch . Aja .





Lön imorrn, fyfan! Aldrig fått så dålig lön, vet inte vad de beror på. Förstår mig inte på min lönespec, ska ta med den imorrn o kolla lite. Bajs! Jag som behöver pengar nu mer än ever liksom.

Gårdagen spenderades med Sändy på kharma , de var kul :) Vi drack ett halvt glas med vatten o shejka sedan hela natten lång, mkt kul . Meet me at the hotel . . lallaa!

Sängen nu o bekanta mig med älsk <3

22September

För varje dag som går, är jag en dag närmare att får reda på om jag fått jobbet i Alperna eller inte. Det gör mig nervös! Jag vill så himla mycket, är inställd på att inte få det men ändå så kommer jag blir så fruktansvärt besviken om det blir så. Jag vill kunna ha valmöjligheten, vill välja på att åka eller inte. Imorrn kanske jag får svar, eller så blir de på torsdag . Jag blir otålig, vill veta nu . Helst igår! Men men , den som väntar på något gott :)

Idag har det varit en segdag, alltför många sådanna nuförtiden tycker jag. På jobbet kallar Micke mig bitter, kanske är det. Inget jag är medvetet iaf ! Förlåt, har många dåliga dagar nu. Är så himla otålig, ett tecken på att jag inte klarar av allt som ska göras på jobbet. Det är så synd, för jag vill verkligen! Jag önskar att jag kunde se saker framför mig, hur de skulle kunna byggas och bli snyggt. Se lösningar o inte problem, men tyvärr. Det står helt stilla o det för mig så förbannat frustrerad att jag ist skjuter på problemen o tar tag i ett annat för en stund ist. Så står man där med massa saker halvgjorda, inte bra inte bra. Vad fan ska man göra? Ibland tänker jag att jag ska göra de bästa av situationen för jag slutar juh ändå snart. Men va fan är de för tankebanor egentligen? Jag vill göra mitt bästa, vill visa att jag kan . . men jag kan inte ! kan inte, kan inte, kan inte.

Tänkte de skulle bli ett kort inlägg idag, verkar inte som det. aja..

ska fatta mig kort, var efter jobbet o hälsa på älskade Nelly  . . :) Hon växer så det knakar. Usch! Men så mysigt samtidigt. Mosters hjärta <3 Älskar henne så himla mycket ! Hon kan få världens sämsta dag att bli den bästa bara genom ett skratt . Går inte o beskriva den värme som fyller ens hjärta när hon ser på en i ögonen o ler o sätter händerna mot munnen...

Godnatt!

21September

Mätt o belåten sitter jag även denna underbara kväll framför burken o tvn. Finns liksom inte så mkt annat att roa sig med, kanske borde börja läsa en bok? Plugga körkort? Skaffa en hobby? Ah, inte vet jag . Men måste finnas nå vettigare att göra än o sitta här iaf. eller? Ganska skönt ändå .. Jag gillar att ta de lungt, tända ljus, äta mat o bara vara . . Sitta på fejjan o uppdatera, läsa lite bloggar o bara andas .

Har fått en del gjort idag på jobbet, så himla skönt när Henke är uppe o styr upp lite så de blir lite gjort :) Det händer verkligen saker när han är i farten, fruktansvärt roligt måste jag erkänna! Älskar när det blir resultat, o bra sådanna framförallt. Sen att de är en ända stor röra ändå är juh en annan femma.

Nu tycker jag att jag har gjort mitt iaf, jag försökte. Mest för att se vad det skulle bli av de hela. Blev inget resultat, jag klagar inte. Blir bara fruktansvärt irriterad när man säger saker som man inte menar.

Helgen då, ojojoj! haha .. Jennifer, Ida, Forss, Josefin o Lina samlades hos Jennifer o hade väldigt trevligt :) Vi åkte vidare mot depå o där var de inge folk. Vi dansade lite sen gick vi vidare till Mona-Lisa, suck vilket ställe . haha ! Ni hör väl de bara på namnet =P Men där var de lite folk iaf. Sen gick vi till depå igen o träffade lite trevligt folk . . :D Ohlalaaaa . . Aja, kul kväll , tackar vi för!

Mådde då inte så jättebra igår måste jag erkänna, Ida var inte så pigg heller :P Men de redde upp sig lite senare. Mys med sofie framför Ensam mamma söker, omelett o lite godis ! Mumms. .

Nu ska jag sova, väldigt trött såhär på kvällarna . . Det är ju så skönt o sovaa!

Dröm sött o sov gött <3

M.J

object width="425" height="344">

19September

Man ska aldrig , o då menar jag aldrig säga att man ska ha en lugn o nykter helg! Det är då allt kraschar o man är festsugen som aldrig förr. Fyfan! Har varit okoncentrerad hela dagen pga detta. Tillslut gick jag till systemet o köpte mig lite lördagsgodis :) Nu ska jag snart bege mig över till Jennifer, det är så skönt att vi bor så nära varandra. Bara att gå över gräsmattan så är man där ! Lite forshaga, fast ändå inte . .  Partysugen som satan, alkoholnerven bara skriiiiker efter ett glas vin. Men jag ska lugna mig, den kan inte alltid får som den vill, när den vill. Näe, den får hållas lite till. Hur skulle detta sluta annars ? ;)

Jobbet idag gick juh segt som alla andra lördagar. Fan! Sjukt tråkigt att jobba dessa eviga helger. . Bara flänger runt o gör ingenting. . Uscha!

Igår var Emelie här o vi hade mysis kväll framför Idol, datorn o Dirty dancing ! O som vi shejka med ;) Pulsen iaf .. Fy 17 vilken het film det är! Båda satt o var helt stumma, spelar ingen roll hur många ggr man sett filmen. Lika facinerande o spännande varje gång ! :) Jag älskar den filmen ! Som jag älskar den .. När Emelie åkt hem var jag så danssugen, skulle juh helst vilja ha en liten Patric Swayzey (stavning) med mig, men jag tog på mig skorna o drog, hör o häpna , helt nykter till depå o svängde mina lurviga tsm med min syster som dansade loss reäjlt för första gången efter graviditeten :) mkt trevligt, men föredrar nog lite alkohol i magen när man ska dansa. :P Dansar aldrig nykter var de ja!

Nu kommer nog Idabus vilken sekund som helst, ska sätta på en partylåt nu o shejka ! Vinet kallar..

Ha en superkväll! :)

Jag bjuder på ett kort jag tog nyligen, denna tröja tar alltid fram de bästa ur mig. . Därför jag använder den så ofta ;)



17September

Somvanligt sitter jag hemma i soffan, förstår inte varför jag börjar varje inlägg med detta men det känns som en bra början liksom . . Får köra en annan inledning imorrn tror jag ! :P Måste juh variera sig lite, eller vad tycker ni ?

Tänker hela tiden på om jag skulle få jobbet jag var på intervju om igår. Vet inte om jag sagt vad de är för ngt?
Det är iaf ett säsongsjobb i Alperna, frankrike som servitris på ett hotell. Vilket hotell o vilken destination är ännu inte klart. Jag hoppas på Val d´isére eller Chamonnix (stavning där) . Vore sjukt roligt att komma dit ! Till saken hör att jag varken har skiderfarenhet eller erfarenhet inom restaurang. Ser detta som en otrolig utmaning och chans till att utvecklas. Förstår ni vilka möjligheter o hur många dörrar som kan öppnas efter detta ? Dels om jag får upp ögonen för skidåkning så utvecklas jag inom sportbranschen o kan ännu en avdelning där :) Hur toppen är inte det ?! Ser fram emot svaret hur mycket som helst. Klart de är nervöst o nu känns allt så himla självklart , men det kommer säkert bli annorlunda när man står där o fått veta att man ska åka. Allt som måste införskaffa, bla skidutrustning, nya kläder, liftkort som kostar 4500kr minst, o bla bla bla . . Men det positiva överväger lätt de negativa :) Får se när jag får svar ! Spännande . . Håll tummarna för mig gott folk, jag vill verkligen komma iväg. . Byta miljö, träffa nya människor, möta en helt ny kultur, testa en annan bransch . . =) Åhhh ! Skulle vara så stolt över mig själv om jag lyckas få jobbet, en liten kick för självförtroendet!

Imorrn är de fredag o helg, jobbar lördag !  Får se vad de blir efter jobbet, imorrn är de iaf filmmys med kreuger. Har sagt att jag ska ha en alkoholfrihelg, men man ska inte säga eller lova för mkt .

Nu ska jag städa o göra helgfint :)

Ha det toppen gott folk!


16September

Då var man åter på hemmaplanen igen  . . Borta bra men hemma bäst, är de inte så det är? Måste erkänna o säga att jag är helt slut efter dagen i huvudstaden. Gud som jag gått, o gått o gått !
Fick stressa till bussen imorse, tidsoptimist som jag är. Väl framme i sthlm så gick ja o kollade vart jag skulle vara så jag hade de klart, sen såg jag att jag hade med mig presentkortet från smycka så tänkte att i stora staden måste dom ha nå snygga klockor till mig. Letade, o letade, letade lite till o ännu lite mera. Hittade fan inte någon butik.. . Klockan tickade på o jag blev stressad. Gick till hotellet o satte mig, inväntade min intervju. . Klockan fortsatte att gå, ingen kom . . Jag började bli nervös, när klockan blev 13.01 så gick jag till receptionen ( hade även pratat med dom tidigare o de sa att de ev kunde vara intevju i lobbyn) och frågade ifall jag var på rätt adress. Naturligtvis var jag juh inte det ! Paniken bara flög igenom kroppen, ringde de andra hotellet o han sa att dom hade börjat intervjuerna redan. Gasch, kutade dit och satt o väntade, o väntade o väntade. . Tårarna kom lite lätt, detta var juh min chans! Har jag missat den nu ?! Så jävla typiskt, klart de ska hända mig . .Alla tankar rusade genom huvudet. Tillslut kom en tjej o jag högg henne efter att ha suttit o väntat över en timme. Hon sa att de absolut inte var några problem o att vi skulle lösa detta :) Tackar gudarna för det !

Själva intervjun gick ok, varken bra eller dåligt. Hon berättade mest om företaget o frågade varför jag hade sökt o vad jag gjorde nu. . Jag utmärkte väl mig inte spec mkt heller, jag sa de jag kände o var ärlig. Hoppas de duger ! Skulle vara så kul o få komma iväg o göra en säsong :) Håll tummarna!

Nu ska jag sova, snaaart  . Imorgon är de promme med sofie 06.30 =) Skööönt!

aja, nu vet ni iaf .. Min lyckodag idag , eller inte . . Förövrigt hittade jag en smyckabutik, men inte fan hade dom nå klockor :( guuud! Vad ska ja då köpa?!

Puss o godnatt!

ps.
Vill även passa på att gratulera min älskade vän Hanna på födelsedagen :) GRATTIS!

15September

Sitter hemma i soffan bänkad framför Idol. Tänkte man skulle se ngn kändis, men än så länge har de varit lungt på den fronten. Men jag tycker mig känna igen han Johan, som var så lik Jihde. Grym var han iaf, o jag är kär igen =p Känns bra att han finns på så nära håll som Gävle, kanske ska söka mig till Intersport där inne. ;) haha .. Nejdå. . Men bra var han iaf :) Ett som är säkert. .

En sak jag kom o tänka på idag , visst är de olagligt att dricka alkohol på allmän plats? Jag har fått för mig detta . . Iaf, de jag jag vill komma till är att i Sandviken är de helt ok för alkohlisterna att sitta med sina systempåsar o dricka sina öl mitt i själva centrum , det som stör mig mest är att polisen åker förbi o pratar med dom ganska ofta o inte gö ngt. Jag menar, skulle jag sitta på krysset o dricka alkohol skulle dom hälla ur o ta allt på direkten! Helt sjukt hur samhället är format. Inte konstigt att de blir som de blir!! Det är juh alkolisterna dom borde ta av alkoholen , hjälp dom. . gaaah!

På jobbet har jag mest bara läst på lite kring langley, vilka destinationer som erbjuds o vad som kanke skulle passa mig mest. Jag tror jag hittade rätt ! :P Nu hoppas jag på att morgondagen ska bra bara . De är juh de med ;P Men man måste våga för att vinna, o jag kan inte få mer än ett nej o då är de nya äventyr som ska upptäckas :) Its my life o jag ska leva drömmen!

Varför är det inga tjejer som imponerar i Idol ?

Näe, önska mig lycka till nu gott folk. För de kan jag verkligen behöva :)




14 September

Helgen avklarad med bravur :) Var lite motigt ett tag då jag kände mig förbannat krasslig. Men man är juh inte den som spottar i glaset så att säga! Åkte in till Gävle o Emelie efter jobbet i lördags, började lite smått med spel tsm med Boel, Malin o Emelie. Mkt trevligt! Sen ramlade det in lite annat folk o de var mycket skoj.
Fummlade oss vidare till Heartbreak där de var bra ös o mkt folk. Dansade en massa o hade trevlans. .

Igår vaknade man upp i soffan hos Kreuger, hade snarkat en massa :/ Förbannade förkylning  . . Men nu är de bättre! Tack för en trevlig helg.

Har varit ute o gått med tjejerna nu på morgonen, friskt ute o de är så skönt :) Kankse man kommer i säng i tid ikväll. Hoppas kan man juh alltid.

Kanske fick fetaste dissen igår, men frågar man inte så får man inget veta. . Hade väl egentligen inte räknat med att du skulle stå med öppna armar heller . Men somsagt, hoppas kan man juh alltid ;p

Nu ska jag börja bege mig mot bruket o inhandla lite frulle, hade inget ätbart hemma. Så kan de gå när man är ute o rumblar på helgerna o inte håller sig hemma o hushåller :) Men de är de värt !

Ha en bra dag

10 September

Känner mig rent ut sagt som ett slakt! Har varit seg hela dagen , orken har inte varit på min sida men ändå har jag kämpat på som 17 på jobbet. Känns bra såhär i efterhand! Men var nära o falla ihop några gånger, fattar inte. Hoppas jag inte är påväg o bli sjuk nu . Har inte tid, o vill framförallt inte! Var inte länge sedan jag hade samma känsla i kroppen, då var jag deckad 3dagar =/  Har ont i benen o ryggen, ögonen o huvudet är ovanligt tunga ! Sover nog bort det, imorrn är man pigg igen ! :) Dels för att det är fredag, men också kanske för att min kropp behöver sömn. Även fast jag sovit fler timmar senaste nätterna än på många år. Kanske de som är fel? aja ..

Har iaf flyttat allt på den långa väggen ett snäpp idag, plus hängt upp lite nytt :) Nu är de fräscht igen! Sen har jag även ändrat o donat lite på jackväggen, eller den som ska bli det iaf. Kommer bli bra o nu känns de som att vi kommer komma en liten bit påväg :) Ska fortsätta imorrn för då ska alla jackor som ligger på lagret ut ! Hängde upp Burton också, jävlar vad snygga jackor :D Hoppas de kommer mer, samt kompletteringar! Känner att jag är på G , hoppas de håller i sig!

Tagit ledigt för att åka på min intervju också .. Ihh! På onsdag, måste boka bussbiljetter också. O läsa på lite om företaget. . Måste förbereda mig i tid. Börjar på söndag ;) Haha .. nej men varför ska man skjuta upp allt? gaasch, men ingen annan än jag som kan ändra på det. .

Klockan är ställd på 05.40 för en morgonpromme med tjejerna ! Var ett tag sedan nu tyvärr. Men bättre sent än aldrig :) Hoppas jag kommer upp också!

Nu ska jag sova faktiskt.

På lördag, på lördag :)


20090909

Måste först be om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen ! Vet inte vad som hänt, orkar inte blogga på samma vis som förr. Antingen börjar man väl bli vuxen, eller så är man lat. . Jag vill tro de förstnämnda, men tror med på de sista ;) haha! Fruktansvärt lat nuförtiden . . usch!

Vad har hänt sedan sist då?

En utgång utan dess like i lördags, fybubblan vad kul det var :) Lobby nightclub o massa hoforsare ! Haha , ganska komiskt faktiskt.. Skaka rompa så det stod härliga till, tror hela golvet svajja när en annan shejka som mest. Men de bjuder jag på ;) Grymt roligt var det iaf ! Maria fick ett infall när vi skulle åka hem, på med rocken o göra oss osynliga .  Hahaha! Ah, jag säger bara ; Favorit i repris tack! :)

Hade min lediga dag i måndags o den spenderade jag somvanligt med Erica o Nelly :D Alltid lika trevligt! Skruttan hade varit o fått spruta, hon var lite ledsen o de skar verkligen i hjärtat när hon grät så tårarna sprutade. Men hon var glad emellan åt o då försvinner allt, då finns bara hon, o hon är juh verkligen helt underbar vårat lilla tillskott ! Var barnvakt senare på kvällen, då sov hon mestadels men vi fick oss lite mys tsm :) Jag älskar det!

På jobbet går det segt, det är så mkt som ska göras men man vet inte vart man ska börja . . I vilken ände, vad ska prioriteras, vad ska vara på lagret? Hur ska man få plats? Hur ska vi bygga? Vad ska frontas? Vad ska ligga på bord ? Gaaah, både jag o Angie är helt snurriga . . Skulle behöva oss ett skjut framåt, en liten spark i rätt riktning. Jag har iaf tagit bort allt bad, o plockat undan den mesta sommarrean . .Känns som det är dax att lämna plats åt hösten/vintern nu. . .

I helgen är de Gefle som gäller, sjukt taggat :) Yeeeeah!

Nu ska jag snoka lite, sen sova gott o drömma sött :D

Ha de !

5September

Dagarna flyter på i vanlig ordning :) Idag är det lördag , och de är helg ! Can´t be better then that, aight?

Har precis avklarat den uppskjutna städningen, färgat hår och diskat! Nu är de någorlunda fint här hemma igen, guud så skönt! Balkongdörren står öppen o vädrar in lite frisk luft också. Snart så. .

Sitter o väntar in två tjejer som ska komma hit o dricka lite gott med mig kvällen till ära :) Dom heter Ida o Jennifer. Senare ska vi bege oss in till Lobby Nightclub i sandviken o skaka roompa! Låter som att de är mkt folk som ska dit idag. Var ett tag sedan jag var där! Brukar vara ös rätt helger, hoppas denna är rätt !
En sak jag inte förstår, varför tröttnar jag aldrig på att festa? Är de för att jag inte har ngn att spendera helgerna med? Jag har lika roligt varje ggr och är lika taggad varje torsdag. Jämt !  Men de gäller väl o passa på . Snart sitter man där med pojkvän o bulle i ugnen . . eller näe, de är nog ett bra tag tills de händer mig! Men iaf ;)
Aja ..

Nu ska jag gå in i min Walk in closet o bestämma mig för vad jag ska ha för kläder ikväll. .

Ha en bra kväll ni o :)

Pusspuss


skååål!

3September

Aow, dagarna bara flyger iväg. . Nu börjar man inse hur snabbt livet kommer gå! Bäst att passa på o njuta av varje dag, även fast de är svårt vissa. Snart sitter man i gungstolen o tänker tillbaka på vad man åstakommit i livet, jag vill inte ångra något jag inte gjort !

Idag på jobbet har jag varit sjukt irr, de har nog märkts på mig . . Inte så mkt smajl på mina läppar om man säger så. Känner att man inte kommer någonstans alls. Ibland försöker man mer än vissa dagar, idag har varit en sådan men ändå så går de inte framåt. Man ser inget resultat !

Efter jobbet sprang jag hem o slängde i 2maskiner, sedan ner på hallen för att kolla årets första innebandymatch på hemmaplan :) Hofors-Storvik . . Åh jag blir så sugen på att spela, men ändå inte . . Kanske ska ge det en chans ? Men vet juh vem som kommer vara mest otränad, o jag gillar inte den tanken. Men man blir juh inte bättre tränad av att sitta här hemma framför denna dumburk.

Imorrn är det fredag, skönt :) Jag ska ta de lungt, jobba o sedan hem o plocka lite . Känns som om de är dags nu. Har skjutit på städningen flera dagar nu . .På lördag får vi se vad som händer ! Brukar alltid bli något lajbans.

Min intervju i sthlm börjar närma sig också .. Ihh! Jag måste börja förbereda mig o läsa på lite om företaget, boka biljetter o ladda för att göra grymt bra ifrån mig :) Vi får se vad de blir, men jag hoppas på det bästa. Antingen är det något för mig, eller inte . Jag har iaf ingenting att förlora på att åka ner. En utmaning och erfarenhet rikare ! Tackar !

Näe, nu räknar jag ner minutrarna tills att tvätten är klar , sen borde nog Mr. J dyka upp :)

Puss o godnatt! <3


Visst var man väl het 2005 ?
Haha, im dying . .

updt. 1September

Dagen börjar gå mot sitt slut, eller snarare kvällen . . Sängen ropar inte riktigt på mig ännu , känns lite segt att behöva vänta in Mr. J ! Samma visa varje kväll, han är alltid sen. .  Vet inte om han gillar att jag är uppe sent, eller om han bara vill jävlas med mig just bara för att det inte finns mkt att göra för mig på kvällarna. . Vi får väl se när han behagar att komma ikväll iaf. Hoppas snart !

Idag har jag varit upp till gammelfarmor Stina, aldrig en dag försent. . Hon blev glad, var juh ett tag sedan man var där om man säger så. Måste bli bättre! Vi bor trots allt grannar. .
Jag drog med mig Erica o Nelly också, lite lättare med sällskap. . Erica är duktig på att sköta snacket medans jag bara sitter o flinar. Efter de gick vi hem till E, drack lite kaffe sen skulle hon iväg o träna o jag blev kvar framför datorn. .

Har blivit bjuden på mat också, soppa o pannkaka :) Jag ska bjuda igen snarast !

Imorrn är det jobb igen, grymt skönt att Angie är ledig på lördag o inte ngn veckodag :) Då har vi hela veckan tillsammans o jobba o slita ! Vi börjar komma iordning massa iaf, o de känns grymt skönt! Jag känner mig i jobbartagen o får panik när jag står utan ngt att göra på jobbet.. eftersom jag vet hur mkt som egentligen ska och borde göras!! Men det är skönt, för det är förbannat kul när det går bra !

Hur orkar man gå o oroa sig för svininfluensan?
Vi som jobbar i butik ligger väl i den största riskzonen att bli smittade, men jag orkar inte änga de en tanke. Borde inte ni heller göra :) Lev livet !


- Bara för att vi är så djävulskt snygga o har så grymt roligt tillsammans <3

1September

Nu är sommaren officielt över :) Fast jag tycker den har varit de ett tag . . Himla kalla vindar om man säger så!

Har precis kommit hem från en långpromenad tsm med Sofie o Aska! Mkt skönt . . Vi gick en runda o sedan skulle jag hämta ut mitt efterlängtade smink som kommit på posten. När jag sedan läser på fakturan har sista betalningsdag varit. Hur kan de komma sig? När jag mailade med makeupdesign by sara, som sidan heter, så sa hon att sminket skulle komma som ett vanligt brev, de skulle alltså ta en dag . Jag gjorde beställningen förra fredagen, dvs den 20/8 . Sen får jag ett mail den 25 då hon skriver att sminket är skickat, alltså bara där har de tagit 5dagar. Hon lovade tidigare att skicka de redan på måndagen (23:e). Sen nu på fakturan har hon skrivit 20/8 som faktura datum, fast hon inte ens hade skickat iväg det. O då har man 10dagar på sig att betala in, på min lapp står de 29/8 . O igår när jag fick Avi från posten var de alltså den 31/8 . . Undra hur hon tänker där? Jag har alltså först fått vänta i över 1vecka på sminket, o sedan går betalningstiden ur innan jag ens hinner få det !? Rimmar inte rätt. . O nu hade jag fått ett mail där de stod att min betalning var försenad ! Det kanske är så hon tjänar pengar , på påminnelseavgifter. Vad vet jag! Jag skrev som de var iaf, men det tror väl inte hon på. . Aja , nog på det !

Idag är det på dagen 1årsedan jag satte min fot på Intersport ! Det har gått så jäkla fort . . Snart är den tiden över också. Både på gott o ont. . Måste börja söka lite jobb nu ! Hur gör man?
Har även bott i Hofors ett år idag , ja vad ska man säga om de ;) haha  . . Det har väl varit roligare än jag förväntat mig från början. Men jag blir inte kvar här så länge till !

Näe, om man ska ta o äta lite frukost o hoppa in i duschen sen :)

Förövrigt har jag slösat som faaaaaaan sen lönen kom! Har typ inga pengar kvar, så nu när jag kollade kontot fick jag en klump i magen . Hur ska denna månad gå ihop? aja, nu är det sparbössan o snålhatten på. . gaaah , varför är jag så himla klantig o slösaktig? Pengar o jag är inte bästa kompisar, men de är väl därför jag gör av med dom så fort. .

Ha en bra dag gott folk!




ps. jag har juh klippt av mig mitt otroligt långa hår! This is the result :)

Före;





Efter;