30juli

Min kärlek är stor, men själv är jag för liten!



Gårdagen var mer än bara skit! Hatar verkligen tisdagar, de är då man verkligen ser hur jävla värdelös man är. Jag var verkligen allt negativt igår, förbannad, ledsen, sur, arg, besviken och heöt jävla värdelös!!
Tacka gud att Peppe finns på jobbet o livar upp stämmningen o mitt humör när de inte är på topp, he made my day yesterday!

Idag har jag varit på time o käkat glass med Sofie :) Har haft våra långa samtal om allt o alla, det är så skönt o bara få prata av sig med ngn som man vet att man får vettiga svar utav! Även lyckas färga håret också, en helt ny brun färg och änsålänge gillar jag den skarpt. Köpte slingor att lägga i också, men får se hur jag gör med det.

Nu ska jag kolla på andra skivan av Ebba o Didrik med syss. Imorrn är de jobb igen!

Wöööööw, jag är ledig under cityfesten! :)


Jag o syss under tandborstning.




I miss my girls!

28juli

Har intagit mig min position i sängen ,alltid lika skönt :) 

Nästan nyss kommit hem från framor o Edsken, åkte dit dirr efter jobbet eftersom jag känner att man måste ta vara på de fina väder vi har fått! Tog bussen 14.15 men hade de inte varit för den helt underbart snälla Mattias Roghe hade jag missat den. Står vid min hållplats och känner mig lite sen, men bussen brukar alltid vara lite senare än mig så jag står kvar. Möter en BMW och hejjar på Matte som kör, efter någon minut kommer bilen tillbaka och stannar, han frågar mig om jag inte skulle med 46an, öhm jooo svarade jag och då stod den redan därborta så jag fick hoppa in och han skjussade mig till nästa hållplats eftersom bussen precis körde ut när vi kom runt macken. Nedrans snäll kille de där. Men de har han juh alltid varit så man blr juh inte förvånad :D

låg dock inte o pressa så mkt, blev mest bad idag eftersom kusin emma var där. Hon lärde mig hoppa från bryggan och stenen, lärorikt alltså ;)

Imorrn är de jobb mellan 14-20 och de ska väl gå undan tycker jag!

Sen går tankarna på vad man ska hitta på under onsdagskvällen, antingen hofors eller gävle ?! Hmm, thats the question.. men borde väl lösa sig med tiden. Får rådfråga Sändra om vad hon tycker!

Vissa stunder går tankarna till de som var förr, Daniel och Marcus. Varför kan jag inte glömma dom? Daniel hade jag de helt underbart med och mina känslor för honom kommer förmodligen aldrig att försvinna. Starka är dom fortfarande trots att jag inte träffat honom på över ett år. Marcus är de nog för att jajg ångrar allt som gick snett och jag vet att de hade kunnat blivit så mkt bättre om jag hade gjort mkt anorlunda. Inget att gräma sig över nu, men kan inte släppa tankarna på honom. thats baaad!

Evelinajoensson tjatar om att kolla film, men mitt hjärta ikväll klappar för fortsättningen på mordkommissionen :)

Imorrn är de Ebba o Didrik i butik ! :D


- Man har juh jobbat lite på brännan senaste dagarna iaf ;P
 De kan jag inte ticka under stolen med.

27juli

Måste först tacka gudarna för det helt underbara väder de bjudit mig på under dessa dagar jag varit ledig :) Alltid lika trevligt att jobba på brännan under två hela dagar! jag gillart!

Igår så blev de malmjärn med Sändra efter att vi kommit hem från en natt i Gävle. Blev till att köpa ett riskakepaket och steka i solen. Första riktiga doppet är gjort för iår, eller blev juh en par tre stycken igår. Skönt! Träffade Sofie och pratade lite sen blev de hem o sova för att sedan äta lite mat och kolla mordkommissionen. Sov gött!

Idag har de varit sola hela dagen med, började lite lätt hemma och sedan begav vi oss upp till edsken o farmor. Där var Erica, Andreas , Sandra o Mattias och de var juh inte helt fel med lite sällskap. haha! Blev sallad, sola, ro båt och fiska lite. Men ingen fiskelycka idag. Hade några hugg men somvanligt tappar jag dom väl på kroken ;)

Nu ligger jag o ladda för ännu ett avsnitt av mordkommissionen :) Trevlans!
Blir jobb hela denna vecka:

mån:9-14
Tis:14-20
ons:9-14
tors:14-20
fre:9-14
lör:9-19
sön:11-19

Inte så långa dagar så de ska nog gå prima :) Värre till helgen då de blir minttu och gästis! Brännbollen är till helgen och då ska de intas alkohol så de står härliga till..

förövrigt kunde jag ännu en ggr inte hålla mitt löfte ang en vit helg! Fredags blev Gästis och öldrickande för att sedan åka in till sandviken o kharma och sen gävle. men de var väl trevligt antar jag.

Tack för mig hej!


Gamla Godingar från förr

movie" value="http://www.youtube.com/v/sbkwmozWVo8&hl=en&fs=1">

Håll käften, jag får ont i stigbyglarna ;)










24juli

Ligger nere i sängen nu, har inte gjort nå vettigt alls under dagen förutom jobbat mellan 9-14! Fick vara i mejeriet och där var de kallt och inte så mkt som skulle göras. Plockade lite varor, beställde bröd och sedan slutade, typ. Hem o käka mat för att hinna slänga mig i solstolen där jag låg i cirkus 1timme. Somnade direkt!

Annars då, joråsåattde! Händer inte så mkt i mitt liv förtillfället. Försöker bestämma mig för vart jag ska ta vägen, hur jag ska bo, vart jag ska bo, vad jag ska göra i helgen och när jag ska ta mig tid att leta upp boende. Gasch, känns som de är mkt som BORDE göras men som inte man tar sig tid att göra. My bad!

Imorrn blir de sola och sen jobb 14-20.. Ska bli underbart väder i helgen så alla mina planer på valbo är inställda, ist tar jag mig två långa dagar i solstolen och hoppas på första brännan :) Efter kl 16 har jag dock inget att göra. Blir väl tv eller nåt.. För fest borde verkligen inte göras.

Måste börja mitt nya liv någon gång också, damn it! Gå ner i vikt, äta rätt och framförallt börja träna igen. Att de ska vara så svårt att ta tag i något så viktigt. ?! Förstår inte. men motivationen och lusten finns inte just nu även om viljan att bli fit for fight igen finns. Man flyttar jämt fram de, till hösten ska jag börja för då är de inga fester varje helg o inga tillställningar. Då börjar man jobba på rikitigt så då kan man ta tag i det. PÖH! jo man tackar, då kommer man säkert inte orka gå utanför dörren för att man är så trött efter jobbet. suck! Måste hitta min inre röst som säger till mig att jag ska skärpa mig! Detta fungerar inte längre.

Nu ska jag kolla på mitt 5e avsnitt utav Mordkommisionen, jomen vistserrni, jag har börjat kolla även om jag ligger några avsnitt efter. Ny skiva inköps imorrn :)

Ebba o didrik kommer snart också :D YEAHHO!

Hadebra. HEJ!

23juli

En del har hänt sedan sist jag skrev. Hela helgen har gått utan ett inlägg och de kan man väl tacka gudarna för ;P

En helt otroligt underbar, rolig, galen, mysig och fantastisk helg :)
Det började med att jag gick o mötte Åppin vid bussen, fick ett telesamtal av honom strax innan som löd:
"Emelie, vart är jag?!" i ren förtvivlan. Hey o välkommen till torsåker säger jag! Vi gick hem och pratade, kollade kort o bara umgicks. Efter ett samtal från Hanna så var dom äntligen inärheten och vid 20.30 ramlade hela patrasket in! Underbart att se dom. Vi kramades lite och sedan satte vi oss ute på altanen och tog igen förlorad tid med alkohol. Blev ganska mkt av sista nämnda men kul hade vi, som alltid :) Klockan blev väldigt mkt sent och vid 03.30 hamnade vi i sängen. Bengtsson, Camilla o Åppin sov ute bland tvestjärtarna (Frivilligt) medans jag, Hanna o Tilda delade på min helt goa säng.

Vaknade upp på lördagmorgon och ingen var väl direkt pigg, ah förutom Camilla då som inte druckigt många knop kvällen innan. Jag var sjukt seg och min kropp var verkligen inte på topp, halsen värkte och hostan samt snnoret kom krypandes ;) Men de skulle inte få hindra mig. Efter en mysig frukost som mamma o pappa bjudit på tog vi oss ut till malmjärn i halvkasst väder. Badade lite, men jag o tilda banga, men badkläder åkte på iaf ;) Skitkallt måste tilläggas. Sen degade vi bara, kollade på tv, läste tidningen, var på ICA, hämtade Sandra vid bussen och myste! Kändes som ingen var riktigt taggad på de som komma skall, men aldrig har väl ngn i vårt sällskap bangat heller. Vi gjorde oss iordning för att käka mängder med god mat som mamma o pappa tillagat  =) Grillad kyckling och potatisklyftor som Bengtsson haft med sig, samt kött o potatissallad, mumma för magen! Nu var kvällen igång och efter massa kortknäppningar och öl,cider och vinglas senare dumpade Sändra, Sofie, Tess o Mikaela in. Vi skrattade o hade väldans trevligt :) Huxflux så kommer grannarna in då dom var på väg till Gästis, man säger inte nej till lite folk på fest. Tilda o Hanna drogs mest till de vuxnasällskapet och därav även jag. Vi hade de mkt trevligt och samtal till Nisselito ringdes även! Sen bar de av till Gästis där Lasse P spelade, ja han var helt ok. Det bästa var när Hanna gick fram o sa att han skulle sjunga för mig, aldrig ngn som gjort de förr =) Thanks mate!  Gästis var kul och efter de gick vi hem o drog en nattvickning sen sömn på det.

I födelsedagspresent av mina älskade vänner fick jag ett presentkort på Manison på 500kr, dom är galna men ack så underbara! Sen fick jag de jag önskat mig mest av allt i 3hela år av min bästaste Hannapanna, en tavla med massa bilder från forshagatiden .. Den betyder så mkt för mig o varje ggr jag ser den blir jag varm innombords, vart väldigt rörd och ja, jag kan inte tacka nog för den! Fick även ett par nya partytofflor, denna ggr dock ett par Intersport hoppas dom fungerar lika bra ;) Av Sändra o Sofie fick jag två ljus med ljusplattor till och av mikka o tess fick jag två bilar med motiveringen " Du borde verkligen ta tag i körkortet".

Söndagen var segare än segast, shiet! Jag o Hanna vaknade grymt tidigt o låg o tjöta om allt mellan himmel o jord <3 Sedan vaknade Tilda o Åppin till också. Sandra, Camilla o Bengtsson sov ute i tältet och tror dom hade ganska mysigt faktiskt. Denna dag var mest till för att fixa in bilder, bränna skiva och åka hem. Tårar kom när de åkte, gör lika ont varje ggr. Men nu är de närmre tills vi träffas, 23augusti :D

Min födelsedag var även denna dag, jiisses! Den var inte att leka med, gud vad jag var hängig. Måste varit vädret!
Sen så kände jag mig även sjuk i förkylning, men man stod på sig o fick göra de bästa av situationen. Kom en del folk och lite presenter fick man allt, eller ah pengar :D Men de är juh presenter de med!  Tack så mkt!

Jobbat hela veckan, ända till fredag sen är jag ledig lördag-söndag :) Som alltid. Men de är gött! På fredag kommer lönen o jag klagar inte, fick mer än jag trodde. Helgen borde bli lung, får se vad som händer. Söndag är de iaf en fet jävla tacos med sändra som gäller! Nästa vecka är de jobb mån-söndag ! ohh, får se hur de går.. brännbollen på lördag också=/ attans att man missar den.. men men! PENGAR!

På tok för långt inlägg... Hej!

jag o åppinCamillaTildaBengtsson o Camilla
Hanna o JagPartybrudarMaatKÄRLEK

updt. 18juli

Typisk att en lastbil kört av vägen mellan hällefors och kopparberg, vi får ställa in våra planer på beachparty i Sandviken! Suck, tråkigt.. Men vad ska man göra? ......

Vad som hände med de förra inlägget vet jag inte, men känner inte att jag orkar skriva om de så ni får tyda de bäst ni vill ;P

Just nu känner jag mig bara så grymt besviken, det är min födelsedagsfest imorrn och jag är hur glad som helst att tjejerna kommer. Kan inte ha fått en bättre present än det :) Men sen finns de juh andra saker som bara gör att man vill, ah jag vet inte ens.. Men men, man prioriterar som man vill.

Har iaf fixat en sladd idag så man kan koppla datorn till stereon =) Toppen! Nu slipper man bränna massa skivor o slösa pengar på det. Tackar!

Grymt laddad inför imorrn, Gästis on och finns inget bättre än Gästis och party på hemmaplan!

18juli

Idag är dagen som vi gått o väntat på sedan i våras då de bestämdes att ni skulle komma hit tjejer och bengtsson o Åppin :) Det ska bli så kul o jag kan knappt bärja mig tills ni kommer hit ikväll!!

Igår var man liiiite seg kanske, man har juh varit med om bättre dagar. Men efter en IPREN och lite vila så kände jag mig pigg igen. Brolle var inte alls så bra som jag tänkte mig att han skulle vara, han var bättre förr. Men han var absolut inte dålig. nejnej! Jäklar vad knökat de var med folk, tror hela sandvikens befolkning hade letat sig dit. Men de var kul!
John Lindberg äge och rockade på somvanligt och får högsta betyg av tidningen :) Själv stod man på scen och dansade till tonerna av den absolut ljuvaste rockabillymusiken som finns! Bra drag där! Äh, det var kul och det var mkt folk, vad mer kan man begära? Sov hos Susan och Danne hänkade på eftersom han blev av med sin sovplats i sista stund, stackarn! haha ... Vi fortsatte festen med musik och lite sprit, onödigt med ack så gott ;P

Idag blir de bara till att städa o knapra ipren, har fått halsvärk och blivit förkyld. Typiskt till denna helg! men men , vad gör man? Ikväll kommer gänget hit vid 20.00 då jag tror mamma står redo med maten och jag med alkoholen för sen blir de Beachparty på khamra :) jaja, de kan bli jäkligt kul!!!!

Nu ska jag upp o äta frukost sen påbörja den underbara städning jag har framför mig :)

Hej på ett tag

updt.

I thought about you for a long time
Can't seem to get you off my mind
I can't understand why we're living life this way

I found your picture today
I swear I'll change my ways
I just called to say I want you to come back home






When I think back on these times
And the dreams we left behind
I'll be glad cause I was blessed to get
To have you in my life

When I look back on these days
I'll look and see your face
You were right there for me





15juli

Är det inte typiskt att när man för en ggr skull jobbar 14-20 så blir de såklart prima väder? Gaaah, blir tokig! hade iofs kunnat satt mig ute för att sola på förmiddagen men jag kom inte upp ur sängen förrens klockan var efter 11, och då kändes det lite onödigt och jag blev irr.

Har gått bra på jobbet iaf, inga större händelser. Imorrn är de 9-14 som gäller sen är jag långledig :) Ända till måndag! sådeså!

Eftersom jag varken tog vara på solen eller åkte till hofors för att sola idag så blir de solarium imorrn efter jobbet. Blir nog en lite småstressig dag, men de är kingarna värda ! Brolle o John Lindbergs rockabillytrio, kan knappast blir så bra mkt bättre :) Jag kommer bli helt kääär i dom, o ett jävla tjat framöver om dessa grabbar kan jag lova. Varning där alltså! besatt är vad jag kommer att bli!

Fest imorrn alltså, laddad till max :) Även till helgen som kommer bli kanon! kom snart flickor ;P

Idag hade jag lämnat mobilen hemma, men hade bara 1sms får IQsvar och 2missade samtal, kändes lite snååålt!! but but, vad gör man?!

Snart är de dags för sängen, måste vara pigg o utvilad imorrn om jag ska på date med Brolle ;) Drömde om han inatt, gasch! He is the one and only, my love, my king! <3

har nog inte så mkt mer att dela med mig utav idag, men kanske på torsdag :) Blir ändå lungt imorrn, relativt.. Måste komma ihåg träffen med de bästa ! Lär bli bra med folk också, fest hos Susan först ! hell yeah!

     <3  

Me and my husband to be!


14juli

Först måste man väl passa på att gratulera kronprinsessan Victoria på hennes 31 årsdag!

Idag har jag jobbat mellan 9-14, ovanligt! Gick prettybra förutom att jag knappt kom upp ur sängen imorse, var så fruktansvärt trött. Men efter en dusch och frulle så gav det med sig. Lugn dag på ICA, men fick beröm av Chifen :) Det är inte varje dag man får det kan jag säga. Speciellt inte jag! Har känt att hon haft lite emot mig senaste tiden pga alla mina snesteg och hon tycker inte att jag visar framfötterna.. är väl föör bekväm antar jag! Men idag kom det, när jag skulle beställa de fantastiska brödet :)
- Jag tycker du gör det där så bra Emelie, jag vet att det inte är lätt att ha hand om brödet eftersom de är svårt att veta hur mkt man ska beställa osv, men du har gjort de väldigt bra och klarar de galant! Varken för mkt eller för lite, du börjar komma in i rutinen nu. DU gör mkt saker bra som jag inte brukar berömma dig för, men detta gär du otroligt bra!

Fick en smärre chock av dessa ord, men jävlar vad man tog åt sig! Känner mig duktig och fick en liten nytändning :)

Efter jobbet så bestämde jag mig för att åka upp till Hofors och sola, måste få liiiite färg till tjejerna kommer! Fick med mig Erica och tillsammans begav vi oss mot HoforsHallen. Guud så skönt de var! Solade 20+10 minuter. Yeah! Fick lite färg och nu sitter jag o funderar på om man ska offra sin sovmorgon för att åka upp och sola ännu en ggr imorrn bitti. Väldigt lockande eftersom jag då kommer att få mer färg, och tro mig de behövs.  Spec om jag ska åka o kika på Brolle och John på onsdag :)
 Must be little goood loooking for the kings!

 



-You dont have to say you sorry, i can see it in your eyes!

Imorrn blir de alltså jobb mellan 1400-2000 :) Ett pass man tjänar lite välbehövda pengar under. jatack.

På fredag kommer tjejerna, kommer bli grymt! beachparty på kharma och på lördagen blir de torsåker :) Kan inte bli dåligt, tvärtom om. Nu ska vi visa bönderna hur vi gör de i Forshaga ;P Hahah!

Miss you!


13juli

Ligger i sängen nu, har precis kollat på Step Up2 och dra mig baklänges vilken underbar film! Tänk om en annan kunde röra sig på det sättet, inte ens i närheten. Älskar filmer som är så verklighetstroende och sådana man kan ta lärdom av. Helt otroligt vad folk kan göra bara med lite hjälp av de bästa som finns, musik. Amazing! Jag rekomenderar starkt denna film och man känner bara att man vill dansa och shejka some ass efter.



Idag har varit lite utav en seg dag måste jag erkänna. Vaknade vid 11.00 av att klockan ringde, jag gillar verkligen inte att sova bort dagarna då jag är ledig, även fast jag inte har något inplanerat. Men framåt eftermiddagen så åkte jag upp till Hofors och träffade Sofie, somvanligt har vi massor att prata om och idag blev de alot of vuxensnack. Allt från flytt, jobb, framtid, familj osv osv. Alltid lika skönt att få prata ut med någon och bolla tankarna med. Vi tog en lååång prommenad runt hofors med hundarna och stannade till på Time för att äta lite glass. Väldans trevligt!

När jag kom hem var jag helt slut, men kanske inte så konstigt medtanke på att jag somnade 07.00 imorse. Men de var det värt! Vi käkade lite grillat o strips sedan blev de film på kanal 5, kommer inte ihåg vad den hette men den var helt ok. Slocknade lite emellan åt så hängde inte riktigt med. Efter den blev de somsagt Stepup2 :)

Igår blev inte mkt gjort heller, klockan 17.00 tog jag bussen in till gävle för att möta upp Sändra och dricka lite öl med hennes kompisar. Där var min lunga helg som bortblåst igen! Jag pratade med Camilla och Hanna i telefon vilket var mycket trevligt :) Har inte pratat med Camilla sedan studenten så det var verkligen efterlängtat och roligt! När vi kände oss relativt färdiga med öldrickandet så bestämde jag o sändra oss för att gå ner på Tant grön och kika läge. Där var det mkt folk och trevlig stämmning. Drog vidare in till Sandviken o Lobby där det inte alls var för mkt drag o folk. Tråkigt! Men vi hade trevligt där vi satt i fotöljen och sjöng med till trubaduren. Träffade även Denise och Sofie, härliga tjejer! allitd lika kul att träffa roligt folk. Även en kille som kom fram o visste vem jag var, aldrig sett honom förr. Visade sig vara Dannes kompis, kul de med :p Joel, den berömda och omtalade joel var det ! haha ..




Nu känner jag att mina två blå håller på att åka igen sakta men säkert, imorrn är det jobb 9-14 som gäller och sen måste jag in och sola. Tjejerna kommer juh på fredag :) Måste se bra ut tills dess, eller någorlunda ok ut iaf.

Tack för pratstunden idag Hanna, alltid lika skönt :) I miss you so much my love.

Ena stunden känns allt så fruktansvärt bra medans de bara på några sekunder kan ta oanade vändningar och man känner sig stå på botten igen.
måste börja tänka innan jag pratar ist för tvärtom!

Nu ska jag sova, eller skalla kudden som sändra hade sagt!


Tack för mig, heej!


10juli

Förstår inte hur de kan värma så mkt i kroppen bara av att lyssna på en männsika och dens musik. Jag blir så lycklig, men ändå så olycklig. Det väcker massor av minnen, för många kanske. Jag saknar den gamla goda tiden!

Jobbat 9-14 idag. Var så fint väder så gick inte att vara på dåligt humör, nedräkningen för att få komma hem o sola började redan direkt när jag steg upp vid 0800 imorse och såg solen skina, Underbart! Kom hem o slängde i mig mat, sedan kastade av mig kläderna för att hinna med att sola 1timme på studsmattan :) Grymt skönt! Känns som en evighet sedan man gjorde det.

Vid kl 17.00 satte jajg mig vid bruken och har setat här sedan dess, hmm. Dont ask me vad jag gör, för jag gör inget.. Lyssnar mest på musik och söker lite inspiration på youtube.

Idag kom 3dvd av mordkommissionen, lära köpa även fast jag inte ens börjat se de andra två än. Hehe! Men de kommer väl när man har tid o lust. Snyggt att bara ha samlingen också tycker jag! :)

Nu är de bara 8dagar kvar. Det känns fördjävla bra om man får uttrycka sig så!
I miss you to much girls.



Ska ringa Hanna idag också, hon har väl precis nästan slutat och nu behöver man inte bekymra sig om att ringa så fort som möjligt så man vet att man får prata med henne eftersom Kurre bor hos henne nu ;) haha! Det är skönt!
Miss her voice, miss her smile, miss all her!

Det finns en till person jag saknar nå fruktansvärt mkt, ord cant beskriva! Men saknaden är djup..

- Miss you and your voice!

9juli

Igår efter jobbet så började jag må asdåligt. Frossa och trötthet som helt plösligt tog över!
Var helt enkelt inte mig själv på hela kvällen. När jag vid 17.00 låg på soffan o var precis på väg att slurma till kom jag på att jag glömt beställa bröd inför dagen! GASCH! hur kan man glömma det ?! Så klantigt..
Fick snabbt springa efter telefonen och ringa till jobbet, tack gud för att jag har min hjälte Peppe där som redan hade fixat det åt mig :) Finns inte ord för hur många ggr han har räddat mig. Jag är ansvarig och får absolut inte glömma sånt, men det gör jag! Nått står inte riktigt rätt till i mitt huvud just nu. Kommer aldrig få jobba där mer om jag fortsätter att vara så här klantig.

Idag sov jag till hela kl 11.00 men har varit lika trött o hängig för det på jobbet. Jag orkar verkligen inte bli sjuk heller! Får inte bli sjuk. Men har känt mig såhär länge nu... usch! dra sig i kragen o komma tillbaka igen. Blir nog bättre efter nästa helg =)

Imorrn är det upp o jobba 9-14 igen, undra vad man ska göra sen? Kankse ta o hälsa på mormor o morfar, har inte varit där sedan jag flyttade hem igen, Tragiskt! Jobbar samma tid på fredag o sen är jag ledig :) Nästa vecka jobbar jag bara mån-onsdag !

Nästa onsdag är de Brolle på Lobby som gäller, jag ska dit! John Lindberg är förband o de kan juh knappast bli bättre, enligt mig! :) Hoppas det är någon som vill gå med mig bara. Måste börja höra mig för! Intresse, hör av er :)

Utgång nästa vecka alltså : Onsdag, fredag och lördag :) Tjihooo!

Känns som om jag bara tjötar om jobbet i bloggen, förr var de skolan o forshaga, nu jobbet. Gud vad tragiskt!

Kanske ska släcka lampan i tid för en ggr skull. Men så säger jag varenda kväll o lik förbannat sitter man här till att klockan är efter 01.00! Mkt snack o liten verkstad, men som vanligt när de gäller mig antar jag.

Saknar min klass så otroligt mkt, alla som piggade upp en när man var ledsen eller irreterad. Pickade på en med pennan i ryggen, alla roliga kommentarer som sades, allt som gjordes bara för att man skulle må bättre. Alla är saknade, vissa mer andra mindre. Men jag älskar allihopa och jag hoppas vi alltid kommer hålla ihop på ett eller annat sätt.
Var och vad skulle sporthandelsgymnasiet vara utan oss ?


- Jag saknar er Sphg 05-08!
Always and forever



8Juli

endast 10dagar kvar tills att tjejerna befinner sig på min planhalva, dvs Torsåker :) im looking forward to it!

Idag var det jobb 9-14, gick relativt smärtfritt. Lite småsegt på sina håll men så är det alltid i butik. Kom hem och sedan dess har jag bara ätit lite mat och suttit här. Suck! Har sådan dålig fantasi, vet inte vad jag ska  göra. Iofs är det fint väder, skulle ha kunnat gått ut och satt mig för att sola min likbleka kropp, men det blev inte av. Känner mig inte motiverad. Får ta en tripp in till Sandviken ikväll och imorrn bitti för solning, de borde ge lite reslutat! Men man ska orka åka buss också =/ suck. Ett körkort är vad man skulle ha haft.

just nu sitter jag med en magvärk som heter duga, undra vad jag nu gjort för fel för att förtjäna detta? Kanske ska slänga mig i duschen. De brukar hjälpa, får en att tänka på massa annat. Kankse är de den Bjerk jag åt idag som var gammal? Uhhh, att man aldrig kan låta någonting vara.

I helgen har jajg tänkt att de ska bli en lugn helg, spenderade mina pengar på klippningen och ögonbrynen igår. 400kr! och de var det värt. Men inte en gnutta alkohol ska slinka ner i min kropp ihelgen! Har fan druckit varje helg sedan innan julen tror jag. damn, det är inte bra!  Så funderar man varför man går upp så mkt i vikt?! Måste vara laddad till max då girlsen kommer hit.

Nu ska jag ta av mig jobbarkläderna och sedan bege mig någonstans. Kan inte sitta här hela dagen!

Puss o kram, vi ses på stan.



Jag undrar om du ser mig
Jag undrar om du hör mig
Jag hoppas du kan se ,vem jag är

För ja undrar om du älskar mig, som jag älskar dig
Vad gör jag utan dig?
Du betyder allt för mig

Jag älskar och ser och höra dig med stanna och låt mig se
Stanna och låt mig kyssa min älsklings kind
Vinden viskar ditt namn,
jag vill va i din famn,
lyssna på mig en stund ,
Du är vacker som en gryning älskling och jag älskar å se på dig ,
Du är vacker som en gryning älskling,
Älskling du och jag
Du och jag



7juli

Jobb 14-20 idag. Det har gått helt ok, men känns som att man står o stampar på samma ställe hela tiden! Får juh aldrig lära mig nå nytt, så blir de irriterade för att jag inte kan allt. Men hur ska jag kunna det när ingen lär mig något. Gasch!
Men idag har jag iaf inte gjort nå vettigt, fixade lite med chipsen, sen no more skulle man kunna säga. Finns inte så mkt att göra i vår lilla minibutik.
Imorrn är de iaf bara jobb 9-14. De brukar gå snabbt, men vad ska man göra resterande dagen? Hmm.. förslag?

Bluegrass i lördags o de man inte minns har heller inte hänt, eller hur är det? Jag måste verkligen skärpa till mig.

Har inte så mkt att dela med mig utav idag.

Längtar tills tjejerna kommer hit. Inte alls långt kvar nu! 18 smäller de :) JAAA!

Jo men har juh klippt mig idag också, blev helt ok. Ögonbrynen är också fixade :)



Hejsvejs!

updt. 5Juli

Nu börjar jag bli laddad här hemma!
- och jag vill så gärna att Sändra ska följa med, men jag har inte råd att bjuda henne =/  Vad gör man?

I min stereo spelas just nu M.I.A - Paper planes och i min hjärna ser jag bilderna från studentveckan när vi lyssnade på denna låt, vår dans och alla skjuter :) Me like old times! Utanför mig badar några småfåglar i en vattenpöl, det är så vackert ;D Tss!

Klockan 19.00 spelar Ann-Sofie på bluegrassen, jag funderar på att gå dit tills dess. hon är juh så nå förgrymt bra på att sjunga :D Betalar jag in mig så får man gå in o ut hur mkt som helst, så de är det juh lätt värt ist för att sitta här o vänta på att få korka upp vinet och mina cider ! yeah yeah.. Wish hela klassen vore här <3

Man blir lite nostalgisk när man sitter såhär och verkligen tänker på vad man ska skriva. Mycket som kommer upp i tankarna från de senaste tre åren :) Alltid lika kul och tänka tillbaka, tänk om man skulle kunna få uppleva allt igen?
- lätt att jag skulle vilja det!


Syster och Daniel  på balen 06




jag o mina dates på balen 08


5Juli

Skulle ha varit klassfest idag, men de blev ändra de planer för alla och ja nu sitter man här ist.
Väntar på att få åka upp till hofors och uträtta lite ärenden sen tillbaka och göra sig redo för vad kvällen har att erbjuda :)

Bluegrassfestivalen är snart igång och de märktes igår på jobbet, engelskmän och massa folk utfrån som kom och handlade. Alltid lika roligt!

Blev Gästis efter jobbet, gick över till sändra med e överskotts energi som hette duga, laddad till tusen. Men där åkte de ner ganska fort eftersom både Sändra o Tess var hur trötta som helst. ;P Jag o Tess gick till Olsi o Magnus, sedan gästis. De var massa cowboys och gammalt folk där. Men vi hade trevligt ändå! Jag och Sändra gick hem vid halv ett. Bra för att vara vi! ;P Då kollade jag på ett halvt avsnitt av mordkommissionen, sen kände jag att ögona inte hängde med riktigt.

13 dagar kvar tills att tjejerna kommer till mig :) Nice! Jag längtar som tusan!!


Saknar och längtar efter er tjejer! :)


Ikväll blir de iaf fest, hoppas de blir värt det. Vädret hade juh kunnat varit lite av de bättre slaget, men vad gör man? jo de bästa av situationen ;D Känner mig iofs inte spec laddad, men de kommer väl?
Jobb imorrn 11-19 gör de inte bättre, men pengar blir! =)

Aja, nu måste jag göra liiite nytta iaf. Ringa syss tex !

Vi ses i dimman!

Updt. 3juli

Det var tider det!  - Jag saknar er. <3

Jag saknar er!



Ibland känner jag bara för att skriva hur mkt som helst, idag är en sådan dag och därför blir de ännu en uppdatering från min sida :)

Kom hem från jobbet efter 20.00, gjorde inte spec mkt. Åt lite pannkakor, lyssnade på musik, pratade med Evelina och skickade sms (Åh vad jag älskar att ha fria sms!).

Fy tusan vad varmt det är på jobbet, jag hinner inte mer än att sätta mig i kassan förrens svetten börja rinna. Jag överdriver inte om jag säger att vi har minst 25grader inne. Det är så kvaft att man knappt känner en gnutta friskluft vid inandning. Blää! Tillomed så att kunder reagerar. Det har varit såhär varmt hela sommaren, även fast de inte är ngn värme utomhus. Konstigt de där!

Gårdagen var så roligt, först var vi hemma hos Sändra och myste lite granna. Sen kom vi på att åka upp till golfen där de var ett par trubadurer som spelade. Värsta härliga feelingen med sånt underbart väder, roligt folk och bra gittarister ;) Me like! Kom inte hem förrens halv 2 och då var de bara bums i säng eftersom man skulle upp o jobba till kl09.00. Men de har gått bra idag, inte nå trött alls nästan. Gött o jobba tycker jag :)

imorrn jobbar jag 9-20. KOSING! Sen ledig lördag o then jobb på söndag igen. Nice med lite cash igen :)

eftersom jag vet att de är roligare att läsa bloggar med lite bilder tänkte jag att jag också måste börja med de, kanske blir de lite mer intressant? Vad vet jag.?

Jag längtar tillbaka till the best summer ever!
2006

None

Nu ska jag sova,  kanske kolla på mordkomissionen som jag inte ens börjat på en. Kom en ny dvd idag, köpa imorrn :)

Puss o godnatt tjejer!

3juli

UNDERBART

Tänk vad lite kan göra så mkt!

Äntligen fint väder, synd att man jobbar. Men efter jobbet kl 14.00 blir de gävle och berggrenska med sandra en sväng. Lär bli mkt folk om de fortsätter såhär med klarblå himmel. Lovley!

Måste till jobbet nu, börjar 09.00 :)

Bluegrassfestival ihelgen! NIICE!



Changed plans:
Jobb till 20.00 idag och inte klagar man då, men kunde ha valt en annan dag! Så himla typiskt, men men. Alltså blir de inge BgG ikväll, men jag tjänar hellre lite extra kosing än att gör av med dem.
Eventuellt blir de jobb imorrn också, 9-20 :) och även söndag, de känns liiite tuungt eftersom vi ska festa på lördagen, men man är juh inte den som är den. Detta klarar man galant!

Nu har jag lunch till cirkus 14.10. Det är skönt eftersom de andra "glömde" bort att ge mig min 15minuters rast tidigare på förmiddagen, jo så viktig är en annan på jobbet ;)

Imorrn blir de även Gästis o kolla läget inför bluegrassen, yeah! kan vara en del folk, det var de förra året.

Kan alla bara börja skriva i sina bloggar? Eller är de bara jag som inte har nå vettigt att göra om dagen/kvällen så jag har tid att ägna 10minuter åt bloggskrivande..? suck, så tråkigt o läsa samma blogginlägg varenda dag ;) Kom igen nu tjejer o folket! RYCK UPP ER!

B som i Bag, B som i Box, B som i Bag in Box ;)


1juli

Vet inte om det är för att jag är trött eller om jag bara är less, less på allt. Idag är en sån dag då jag bara sitter tyst, antingen nere på mitt rum eller uppe framför tvn, men det viktigaste är tystnaden och tankarna som går igenom mitt huvud. Jag är förvirrad, stressad, deprimerad, less, ah, de finns så mkt som skulle beskriva mig just denna dag..

Jag vet varken ut eller in. Det gör mig så himla förvirrad! Jag vill ha en plan över vad som kommer hända till hösten, jag vill veta att jag har ett jobb så jag kan flytta, veta vad jag vill göra , ha ett mål! Ska de vara så svårt?!
Vågar inte placera mig på ICA riktigt än, tänk om jag skulle kunna få ett bättre jobb. Men tänk om jag inte får något alls om jag väntar!? Jag vill ha någon att bolla tankarna med, men vem ska jag vända mig till. Vet att jag har flera stycken. Det är bara att lyfta på luren, slå ett nummer och bara börja bolla. Men vet inte vad jag ska säga.

Jobbar gör jag inget heller känns det som, inga pengar kommer de bli i Juli! Jag får paniiiik!! 
Vill jobba varje dag, helst 9-20 men de vet jag att jag inte klarar av. Men jag måste få ihop pengar, stressad över att vara så beroende hela tiden.

Idag har jajg iaf solat för första ggr på över en månad, sjukt skönt o efterlängtat!  Kände att jag behövde de, trots att jag fick gå upp så tidigt.

- Fet,Ful,Finnig.. Jatack, jag vet att jag är den ända som kan göra något åt saken!

Det är nu Hanna brukar vara närvarande och lyfta upp mig. Lyssna på mina problem och bara vara! Hon som ser ljuset och hon som alltid hjälper mig att hitta tillbaka igen. Hon som accepterar att man får vara lite nere, men som tycker att man ska vara glad ist. Hon som alltid får mig att se det positiva i de negativa. Hon som gör mina motgångar till medgångar!
-Förstår ni då varför jag älskar tjejen så otroligt mycket?

Imorrn och på torsdag är de jobb igen, 9-14 och sen ledig ända till måndag. suck!

Bluegrassfestivalen ihelgen och vid fint väder kan de bli kanon, men helst av allt skulle jag vilja antingen jobba eller spendera min tid tsm med Hanna.

Kommer säkert en uppdatering innan sängen.!