SweetHome!

Borta bra, men hemma är klart bäst :)

Kom hem från Sunny Beach igår, resan blev inte alls som jag tänkt mig men de har varit skönt o komma bort till värmen ett tag, men en vecka räckte helt klart. har längtat hem som en tooka, de trodde jag inte .

Vi har kört utgång varje kväll o träffat jättemycket trevligt folk :) De är alltid kul. Mindre roligt att vi, varje kväll, kom ifrån varan så jag fick gå hem själv . Inte kul ! men tack för snälla svenskar som betalar taxi o följer med till hotel för att inget ska hända. Sånt uppskattas verkligen! Hotellet var nice o poolen fräsch. 25-30grader varje dag, två dagar med moln, men skönt det med. Regn en natt o lite dugg va 5min en annan . Utbudet på shopping var stort om man har intresse o ork att testa o gå igenom allt. Det hade inte jag ! Köpte två klockor, en Björn Borg tröja o trosor,t-shirt o ett halsband. Ångrar mig nu i efterhand att jag inte köpte mer, men men. Det kostar pengar ! ;)

Spriten var juh grymt billig, 10kr för 200ml 37,5% sprit. Det är grejer de.. 15kr för breezer o ja, väldigt billigt ! 35kr i snitt för en måltid också, perfa för en snålis som jag ;)

Nästa år ska jag åka med Sändra iaf, det är ett som är säkert :D haha..

Nu har jag precis packat klart allt för att bege mig till Forshaga, känns väldigt vemodigt. Jag vill ner till min längehet, men jag vill stanna här hemma med Sändra o absolut träffa Peter innan jag åker, men de hinns inte med :( De suuuuger !
Imorrn är de skola som gäller, hmm .. undra hur de kommer att kännas ? Träffa alla klasskompisar man inte sett på 12veckor, o nya ettor har tillkommit o alla kära 3:or är borta :/ nu är en annan äldst... hmm !

Klassfest på fredag iaf :) De gillas .. Vette katten hur de kommer gå att dricka, blev juh aningen mkt sista dagen på Sunny så man har väl mått bättre än gårdagen. Fy sjutton! åt inget på hela dagen. Haha ! men någongång måste man ha en sån dag o !.

Jag vill vara bruuuuuun ! fan, de ända vi gjorde om dagarna var att steka, märks de ? NEEJ! solarium on i forshaga nu ! thank you ! Bilder ska läggas ut på bilddagboken när jag orkar .. inte just nu ! har inte så många bilder heller, Vi använde bara Emmas kamera.

Tack Sanna för att jag fick bo hos er dagarna innan resan :) Nice to see you again .. Hoppas de inte dröjer allt för länge tills nästa gång.

Jag saknar SARA ANDERSSON ! <33

Nu kommer man inte ha bredband heller :S shiiiet hur ska detta gå.. hoppas de finns nån själ som har oskyddat nätverk i närheten ! Ska iaf kirra mobiltbredband inom kort ! :D

Nej, mat nu ! SVENSKMAAAT ! mmmmm, som jag längtat ! Makaroner  o korv..

See you later . . Forshaga nästa ! längtar redan hem till Torsåker!

Gagnef o Sunny nästa !

Jepps, sitter o väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan äta o sen åka til Borlänge o Kupan där jag ska möta upp de andra själarna :) Sanna,Linda,Elias, Emma o Kursu ..  Kommer bli grymt kul ikväll, känns ända ner i tårna på att de kommer bli toppen :D Med detta gäng finns inge annat. Kräftskiva o massa party, yeah!

Sen imorrn är de middag med Sannas mormor o morfar, säkert några fler :) de ska bli intressant o roligt, är lite nervös faktiskt.. jag har juh inga kläder :S men men .. De får duga ! haha .

På tisdag sticker vi till varmare breddgrader :) Ohjaa, Sunny Beach here we come ;) Ska bli sjuuukt kul att få komma iväg utomlands.. första ggr. ! tihi !  jag längtar o ser fram emot de sissta veckorna på sommarlovet nu så de finns inte . Kommer bli så grymt kul, rikitgt amazing :)

Så, hejhopp allesammans !

Hoppas jag överlever allt bara : )

Ha de bäääst, för de ska jag definitivit ha !
/ Emelie

Page

153548-5 Jo för Emelie har klippt av sig håret.

-.-


Två små männskor ifrån skilda världar
Två små hjärtan börjar slå i samma takt
Kärlek känner aldrig några gränser
Den har en sån oförklarlig makt6dagar

Ja, nu är de sex dagar kvar tills att jag drar hem till Gagnef o träffar Sanna :) Längtar så otroligt mkt.. ska bli så koooosligt, som sanna skulle säga ! hehe ..  Kommer bli grymt.
Sunny Beach närmar sig också, o där också sommarens slut. Men kommer bli en grym avslutning på de hela. Hoppas på finväder o massa roligt folk !:D Ohjaaaa.. !

idag har jag klippt av mig mitt långa hår till page, vette katten om jag passar i de.. men en vanes sak antar jag . Aja de växer väl ut med tiden,.

O nu är Sara tranåsbo också, hoppas allt gått bra med flytten o att de gått bra första dagen på jobbet (?) .. Saknar dig, men önskar dig alla lycka. Kommer ner o hälsar på så fort jag kan ! :D

Nej, nu är de snart dags för sängen.

Imorrn blir de nog träff med Pernilla, eller så blir de peter, om han inte dissar mig igen ;) hehe !

äh, sovgott gott folk :D

Saknar er flickor ! <33

Bulgarien närmar sig

med stormsteg, vad fort tiden går ! men den gör juh de när man har roligt sägs de, frågan är om jag har de så jävla roligt ?

Men fan vad jag längtar till Sunny Beach, oj ojoj ! Vad roligt vi ska ha de, o där kan jag lova att tiden kommer gå fort.. Får verkligen passa på att njuta. :) Bara ligga i solen, njuta o dricka massa goda drinkar på balkongen o på stranden, shoppa massa billiga kopior ;) o sen på kvällen ta massa krogrundor :P kan juh knappast bli bättre.. 
Sanna,Sanna o Sanna, snart får vi äntligen ses o vi ska ha de så mycigt hemma hos dig innan resan, du, jag o Emma :) Tjiohooo

Sista veckan på jobbet nu också, känns både bra o dåligt.. ska bli grymt skönt med ledighet, men sen skulle jag juh vilja tillbaka till arbetskamraterna, inte jobbet dock :P hehe

Ska bli gött o komma ner till fif också, längtar till min lägenhet :) mumms.. men när man är där nere kommer jag inget hellre än att vilja åka hem, massa minnen i forshaga o första tiden kommer vara helvetisk, jag känner de på mig. Men bara att bita ihop o göra de bsäta av situationen, jag är knappast den ända som känt o varit med om detta..

Bäst just nu . Bryan Greenberg - SomedayI'll travel night just to see your face
The way you touch, the way you taste.
Even if only for a day
Coz I'll come back to you someday

I'll speak the truth, it's all I know
As your tears fall to the snow
We both know, tonight that I can't stay
But I'll come back to you someday