Tråkiga fredagkväll

Men gud så tråkigt man kan ha det en fredagkväll. eller hela dagen rättare sagt! Kände redan imorse när jag vaknade att det skulle bli lite utav en pissdag.. o som känslan stämde.

men har iaf satt upp de lilla julpynt vi har, sveriges fulaste julgardiner i vardagsrummet.. Aja, imorrn kanske jag tycker om dom :p

jobb stundar i helgen, ska bli kul o träffa Marty o Cornelis igen :) Dreamteam!

btw.. äre bara jag som tycker att det endast är skit på tvn på fredagkvällar? suck..

aja, hoppas på en bättre morgondag !






onsdag

Hade en del o skriva, men kom precis på att jag inte orkar..

Daniel ligger o snarkar bredvid mig, han är sjuk. Nyss var det jag, o nu han. Tänk att det går så i omgångar hela tiden! men hellre sjuk nu än närmare jul :)

Nä somsagt, orkar inte idag. imorrn kanske de blir en uppdatering!



pysslade med en ny adventsljusstake, jag är nöjd!

Visdomstand,sjuk el trött?

åh.. idag har det ikke varit en bra dag. Vaknade av att jag hade ont i kinden, måste ha bitit mig inatt. Men smärtan fortsatte under hela dagen o eskalerade liksom, men kan inte bestämma mig vart det gör ont. är det i tanden el halsen, kinden eller käken? det gör ont överallt! Kan ju inte bli sjuk nu, är helt slut i kroppen o trött.

Fram till imorse såg jag så himla mkt fram emot onsdag, min lediga onsdag, tills jag kom på att jag tagit åt mig att jobba då. heldag! grattis Emelie :p

men, jag har haft en bra helg iaf :p eller fredag åtminstone. Liseberg m erica o Nelly :) Vi åkte lite karuseller, åt mat, kolla på isshow, gick runt o bara myste.. i regnet :) men de gjorde inte så mkt att de regna, Nelly va supernöjd o då är moster nöjd :D

Nä, nu ska jag snart gå o sova.. förhoppningsvis så vänder min dåliga dag nu när Mitt liv är ett skämt börjar, älskar de programet!

Ha de gottis!



Påväg hem

Sitter på bussen, är påväg hem från jobbet. Gått väldigt sakta idag, men november är en seg månad. Inga kunder, inga köp! men det är väl bra också så vi hinner ordna lite inför julhandeln som snart sätter fart :)

På fredag kommer Erica,Simon o Nelly ner :) Ska bli mysigt o få kramas med dom igen ! Synd att jag jobbar, men jag o Daniel ska ju hem om tre veckor igen så det får väl vara såhär nu då. Vi ska iaf gå på premiären av Jul på Liseberg :) Tror Nelly kommer gilla det!

När jag kmr hem nu ska jag laga mat, lär ju bli pretty sent eftersom jag ska koka potatis men så får det bli. måste passa på att äta fisk spenat o potatis när Daniel inte är hemma. Han är på hockey ikväll! Åsså ska jag tända massa ljus o bara krypa ner i soffan en timme el två :) Imorrn är jag ledig!

Ha en bra kväll mina vänner!







åh happy day!

uppe m tuppen idag, dags för inventering. Självklart har jag endast fått mig ca två timmars sömn. Vaknade vid 01 m världens mensvärk, aldrig varit m om liknande.. Tog flera timmar för panodilen att verka o värmekudden va inte lika effektiv som den brukar! just typiskt när man ska upp såpass tidigt. Vi får se hur denna dag artar sig! Har fan ont i hela kroppen.

hoppas ni får en kanuuun dag!

livet

åh får panik... vad ska mam göra med livet? En väckarklocka igår när jag satt o kolla på Så mycket bättre och Olle Ljungström sa så väldigt många kloka ord. Märker ni att jag kommer tillbaka till detta ämne i var o vartannat inlägg?

Jag måste bli mer impulsiv, om det nu är det de hela handlar om?

nu äre film!

pusshaj

Friday im in love

oj vad jag inte riktigt vet vad jag skriva.. Ledig dag, som alla andra fredagar! Har inte åstakommit spec mkt idag, gick o köpte hårfärg o slängde i håret. Hade en hemsk utväxt, nu är det fixat o de är så skööönt :) Trivs riktigt bra i min röda hårfärg, trodde jag inte när jag impuls-färgade för en månad sedan!
 
I helgen vankas det jobb, stor helg på ingång eller snarare viktig :) Nästa helg, som är min lediga, vankas det inventering både fredag o lördag, så en riktigt ledig blir man ju inte. Typiskt! Men de lär ju göras det också, hade det inte varit på min lediga helg så hade de ju varit på någon annans.. Sånt är livet! Lite extra kosing i December :)
 
Ikväll tänkte jag att vi skulle åka till Torslanda Kyrka o tända lite ljus, Daniels pappa ligger där så jag tyckte det skulle va mysigt o tända ett ljus. Sen har jag ju några att tända för! Min fina morfar, gammel mormor, gammel farmor o farfar, farfar o farbror. Alldeles för många helt underbara människor som gått bort! Tårarna börjar fortfarande rinna när jag tänker på att Morfar inte finns kvar med oss, vet inte riktigt när el om man någonsin kommer inse att han inte kommer tillbaka, eller snarare om det kommer göra mindre ont i hjärta o själ när man tänker på honom.. Älskade morfen <3
 
Nu i dagarna går jag in på mitt tredje år i Göteborg, vart tar tiden vägen? Mycket som hänt sen jag flyttade ner hit, på gott o ont. Visst längtar man hem många dagar i veckan, men i slutändan så trivs jag väldigt bra här nere.
Jag har en underbar pojkvän, finaste arbetskollegorna och få men grymt bra o uppskattade vänner.
Framtiden får utvisa vad som händer senare i livet, just nu lever jag här och nu !