Dags igen

Jaja, dags för ett nytt inlägg igen.. Visa att jag lever, vilket jag gör. Önskar jag kunde skriva "lever mitt liv, lever min dröm" men snart så kanske. Det är bara jag som kan ta tag i saker o ting :)

Slutade 17.00 idag, kom hem vid 18. Såå skönt :D 2 hela timmar, men hur förvaltas dessa då ?! Jo framför datorn. Kom hem till en byggarbetsplats då Daniel håller på att sänka taket i vardagsrummet. (Än finns det hopp). Jag vill hitta på något, göra nått. Hatar att sitta här hemma, tristessen kommer krypandes. Det är sommar, folk har semester o det känns som att alla hittar på roliga saker. Men jag jobbar, jag är låst. Kan inte gå ut o dricka för då blir jag bakis o trött, fett ovärt på jobbet. Kan inte åka iväg någonstans för jag slutar 19.00 om kvällarna o ska va tillbaka på jobbet 0900 dagen efter.. Vad kan jag göra då? Måste börja bli positiv, men det är svårt när jag inte känner min spec glad eller nöjd med mkt i mitt lilla liv. Nä jag ska inte klaga, bara jag som kan ändra på situationen! JAG VET!

Både Martina o Susanne har sagt upp sig från jobbet, känns ju sisådär! Dom ska börja plugga. Tänk om jag också visste vad jah ville göra med mitt liv. Hmm.. Jag blir väl kvar i bunkern helt själv jag då :(

Nä jag hade inge vettigt o skriva, så jag slutar nu...

HEJ!

1 Juli

Vi går in i julimånad, en månad som jag vanligtvis brukar se fram emot. Min födelsedag inträffar om 19dagar, men det känns inge speciellt när man inte har familjen runt sig. Jag får nöja mig med att spendera dagen på jobbet, jippie..

Allt kändes så bra när vi kom hem från grekland, man va pigg o utvilad o hade fått tillbaka gnistan.. trodde ja!
Nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Det är dagst att rycka upp sig nu, ta tagi i sakerna jag är missnöjd med o inte trivs med. Men det är svårt, dels för att man känner att man inte kan o sen för att man inte har tiden. Jag vet att man måste lära sig att prioritera, men jag har väl inte kommit dit i mitt liv än.

En viktnedgång måste styras upp snarast iaf, varje gång jag ser mig själv i spegeln vill jag bara brista ut i gråt. Vad fan hände? 15kg minst ska bort, frågan är ju bara hur. Måste ta tag i träningen igen, var ett tag sen nu. Men de är ju lättare sagt än gjort. Det hela blir inte bättre av att jag jobbar med massa speglar varje dag. Konstigt att man mår bajs! Ytligt, jag vet! Men vem är inte det, egentligen?

Att de alltid regnar eller är mulet dom dagar man är ledig kan göra vilken människa som helst ledsen o deprimerad.. Varför? varför kan inte jag få nå sol på mig? All färg från grekland är borta, har inte ens nå linjer kvar. Faaan, bryter ihop snart...

Jag tänker inte dela med mig av alla tankar, men de finns en sak som tar upp en stor del av mitt svarta hål i mitt hjärta, kropp o själ. Måste styra upp detta ! Jag kan, jag vill o jag vågar .. ..

Det hela blir inte bättre av att jag saknar min familj väldigt mkt, jag vet att man inte tar vara på tiden när man är hemma o visar uppskattning. Men jag uppskattar faktiskt varje liten sekund jag får med min familj :) Tänker på Nellly varje dag o det gör så ont i mig att inte ha henne nära, det är en tjej som kan pigga upp en när man är som allra längst nere på botten. Älskade människa <3 v.31 åker vi hem o blir hemma i några dagar, som jag längtar !!
Nu ska jag göra det jag alltid gör på mina lediga fredagar, tvätta.. alltid lika kul!

Ps. Ikväll ska jag på Maiden o söndag Metallica, kan bli en bra helg ....