31Januari!

Det är fest o vi är toookladdade, snart skjuter jag !!!
Tacos m Johanna o Emma, sen massa party.
Kan juh knappast bli bättre =P

Nästa station; Depå , Depå !

31Januari!

Det är fest o vi är toookladdade, snart skjuter jag !!!
Tacos m Johanna o Emma, sen massa party.
Kan juh knappast bli bättre =P

Nästa station; Depå , Depå !

30Januari

Gaasch, länge sedan jag var sågär trött o sleten! Känner att jag bara vill lägga mig i sängen, sova o vakna pigg o laddad för dagen :)  Men går jag o lägger mig nu kommer jag nog knappt upp imorrn ,,Så får gott vänta minst 30 min till iaf. Jaja!

Efter jobbet gick jag raka spåret till hallen för att kolla in damernas innebandymatch, måste erkänna att jag inte är ett dugg sugen på att börja med dom igen! Kanske i ngt annat lag, vad vet jag .. Men nej, inte Hofors IBK för min del.Förlorade gjorde dom, kommer inte ihåg siffrorna, så intresserad var jag =P

På jobbet försöker jag göra om lite smidigt, men man vet juh inte vart man ska börja.. Hade jag gjort de där några ggr så visste jag nog hur o vad jag skulle göra, nu blir de mest på känn.. Att man måste bygga i block gör juh inte saken lättare! Nu måste man ha en tanke bakom allt man gör o se så de verkligen går från början .. Suck! Men ja , jag tänker kolla lite nya sätt att bygga på .. Vet inte hur mkt jag får göra heller! Men blir de till de sämre så är de vä bara att göra om igen då, såpass lungt på jobbet nu att man har tid att göra om o flytta en massa. =)
Ps. Har jag sagt hur otroligt bra arbetskamrater jag har?

Imorrn blir det jobb mellan 10-15, sen är de hem o röjja lite för att sedan få besök av Johanna o Emma, eventuellt Malin också om hon lyckas få barnvakt åt lille Robin :) Vore så sjuukt kul om hon kunde vara med! Sen styr vi kosan mot Depå o hoppas på en rolig kväll ! Hade varit kul o dra in på Arvingarna i Sandviken men dit lär man ju inte få med sig ngn av damerna ;P

Näe, nu ska jag passa på att måla naglarna .. Franskmanikyyyr =) Gillert!

Pusshejtackoadjööööken!

Sara ..

Och där sitter Sara, söta, lilla rara undebara . Oskuldsfulla Sara, hon spar sig till en man som kan älska, som bara kärlek kan ..

<3

29Januari

Nu är jag sjuukt less! Behöver verkligen en tvättid, o de är nu. Igår var källardörren i andra huset öppen så då kom jag in i källaren o hittade på nyckel till tvättstugan, däremot fanns de ingen tvättcylinder till mig. Går därifrån irriterad! Idag tänkte jag att jag gör ett nytt försök, källardörren är låst o ingen nyckel fungerar ... Höll på att bryta ihop! Blir så jäkla less.. När fan ska de sluta strula för mig? Kan inget bara gå bra för en ggr skull. Måste man ringa o fråga om allt?  Jag har liksom inga rena underkläder typ, så en tvättid hade juh suttit mkt bra nu ..... O ringer man Hoforshus lär man juh inte få nå konkreta svar ... suck!  Men somvanligt är de väl jag som tagit fel nycklar eller vänt dom åt fel håll. Varför inte liksom? Allt annat går juh skit , så varför inte nu?

Sitter hemma i soffan nu, irritationen har lagt sig lite .. Nu är de mest tankarna om vilket jävla liv man lever som far runt i huvudet .. Sover, åker buss, jobbar, äter, jobbar, åker buss, sitter vid datorn/tv, sover ... Så ser mina dagar ut! Tragiskt! Kan de börja bli lite ljusare ute så man känner sig piggare o mer energisk till att göra saker. Nu är de bara , dystert!
Visst har jag roligt på jobbet, absolut!  Men dagarna är juh så långa .. Kom ihåg att jag inte klagar, bara påpekar! Men jag har juh iaf inte en familj o barn som vissa andra har, fy 17.. Det är jag glad med att jag väntar till en senare del av livet. Skulle aldrig klara av att jobba mina tider o ha en familj. Men jag är mkt mkt mkt glad att de finns folk som gör det :) Annars skulle inte jag ha så kul på jobbet som jag verkligen har! De tackar vi gudarna för!

För att prata ännu mera jobb så var vi bara 2st idag, men då hoppa Madde in en sväng, sen kom Krissa o Matilda :) Men har iaf krängt lite skor o annat skoj idag, alltid lika kul! Fick en mkt bra kassa idag, o de är juh alltid kul när man är så några!

Puh, nyss försvann allt jag skrev.. Men skulle juh inte vara så förvånande att de blir så just idag heller!  Lika bra att jag lägger mig nu så inget händer ...

Harebratackhejdååååå!


28Januari

Ligger i sängen nu, har flyttat datorn till sovrummet :) Pretty nice förutom att de är liiite svårt att skriva liggandes plus att nacken/ryggen tar lite skada.. Men då råder vi bot på senare! Just nu är de bara en massa skööönt.

Tre stycken idag på jobbet gick väl sisådär, jag gjorde väl egentligen inte många knop. Men de kan man inte göra när man är "fast" i kassan heller. Micke o Niklas fick springa en massa upp o ner, in o ut på lagret osv osv, men de behöver dom =P Ramona kom dock o avlöste mig mellan luncherna, gick väl några skor o nån jacka då.. Aja, nog om jobbet!

Försökte mig återigen på en adressändring via internet med det går inte. Jag förstår mig inte på hur man gör med Bankid, man ska tydligen välja ngt som redan ligger på datorn?? Fattar nada.. Någon som känner sig manad att hjälpa mig? Vore juh kanon o få de undanstökat. Måste verkligen greja med fack o a-kassa också, suck! Så otroligt tråkigt, men ett nödvändigt ont. Känner lite smått panik o för tredje ggr måste jag skicka hem nya papper...Pust!! Sen ska dom fyllas i påmomangen!

Idag fick jag en bra start på dagen. Var på väg upp till bussen o precis utanför min port kommer en bil o vinkar med världens smajl, Lunka :P haha .. Då blev jag glad!! Tänk vad lite kan göra så mkt ..

Ah, somvanligt vid denna tidpunkt är de the kreuger som härjar på Msn.. men inte klagar jag för det, nejdå! Snarare tvärtom .. Vi har alltid nå trevligt att prata om o nå nytt att komma med! Sånt gillas.. Sen vad vi diskuterar är juh en annan femma som enbart stannar i vårt msn-fönster ;P Höhö!

Ihelgen nalkas depå, vet att några ogillar de medans andra gillar de =P Men de är juh bara sååå kul! Eller de har varit de dom senaste 2ggr, måste juh helt klart bero på de magnifika sällskap jag lyckats få med mig. Så nu håller vi tummarna för helgen ..Hörde jag skål eller?

Sen har jag nästan en plan, nästa sommar vill jag åka o jobba som reseledare .. Hur kul skulle inte de vara då? Jag är helt såld på den nya serien på 4an, Semestersvenskar! Vilket liv, vilket jobb .. Helt underbart o jag tror de passar mig.. Så nu är ett körkort närmsta mål, för de måste man ha .. Sen plugga engelska :) Ngn som skulle vilja åka med o leva livet ? =)

aja, nu blir de nästan att skalla kudden .. Lite mera snok först!

Harebratackhejdå!


27januari

Usch, de är aldrig kul att betala ränkingar.. Men de blev inte så mkt denna ggr, tack o lov :) Massa pengar kvar att lägga undan o leva loppan för denna månad. De gillar jag!

J
obbat idag, shiet vad fint grapparna hade gjort under gårdagen! Nästan så de kom en liten tår .. Hah! en annan kämpar för att de ska vara snyggt o fint, o dom behöver en dag o göra de urtjusigt.. Lite fuskigt! Men mkt mkt mkt fint var det iaf. O vi tackar valbo för flyttrea.
Låste helt själv idag också, ohhh .. Hoppas de blev rätt! Men varför skulle de bli de ?! Inget annat jag gör inom jobbet blir juh de.. En levande naturkatastrof var de va?

Mycket välbehövlig ansiktsbehandling idag också :) Fick öven brynen fixade helt gratis! Jag gillar Jenny på Karisma..  Mina bryn var som två taggbuskar, så jag är mycket glad att hon tog de initiativet. Thanks!

Imorrn åker LelleBus o HenkeChif på mässa, vem ska jag nu buusa med ?! SuperNiklas kanske, han har jag juh varit fööör snäll emot .. Måste komma på nå bra bara :P Jag tycker Angelica kan komma tillbaka från Thai nu iaf .. Har ingen att prata om alla helgers bravader med.. Tror faktiskt inte Mickemus eller Lellebus är så intresserade faktiskt .. =(

Nu ska jag nog måla naglarna, de behöver ett litet lyft efter en galen helg. Höhö!

3st imorrn, kan bli kaotiskt .. Men välkommen att fynda :)

ps. Mikkelrääv, han är bra roolig han .. Men vem är då roligast ? joo , Emeleee ;D hahah! Need på sådanna som dom.27Januari

Shiet vilken vrickad helg alltså... Helt underbar!

Sanna kom hit i lördags, vi myste lite med godis, kort, vin, öl o musik :) Lite senare övergick de till dans o massa minnen.. Galet kul var de. Drog oss vidare till depå där de inte var så mkt folk, men kul ändå. Det kom dock mkt folk senare o allt bara spåra ur, men vi hade kul.. hahahah! Mr.Dream var där, de var nice =p Vet inte ens hur jag ska sammanfatta kvällen mer än galen!

Igår blev en bakisdag med tacos o tv tittande, pretty mys! Vi latjade runt, tog en promme, hälsade på Surerica o SurAndreas en sväng. Ja, hade en SannaoEmelie dag helt enkelt, sånna som vi hade varje dag förut. Fy tusan vad jag saknar dom, men nedrans vad jag uppskattar de vi har nu :) Love you girly! Nästa vända blir de Fredriksberg som vi gör osäkert..

Nu sitter jag o pratar med The kreuger, vi har de trevligt. Hon räknar massa matte medans jag ligger i sängen o bloggar. Finns mkt jag vill skirva, men orken finns juh inte ..

Har klippt mig idag, de blev kort, men fint :)

Snart ska jag skalla kudden!

Jag o Mr.Dream om några år .. HAHA


26Januari

MickeP är bäst!
Need på de...

Mer uppdateringar om helgen kommer senare, finns bara ett ord att beskriva helgen med
GALET!

25januari


24Januari

Grattis på Ericadagen syss :)

Jag klarade det ! Verkligen, jag klarade av att larma av utan att larmet gick i butiken . Känner mig stolt nu, duktig faktiskt.. Sist jag skulle göra de så gick larmet o de blev lite panikartat, haha! Men som Lelle säger, En levande naturkatastrof´och jag måste juh tvyärr hålla med honom. Jag vet inte vad de är , men jag har sån himla otur jämt.. Allt jag rör vid går sönder! haha .. Jag måste ha någon slags förbannelse över mig eller något! Vad har jag gjort för att förtjäna de då? :O

Nu står jag på jobbet, musiken på höggsta! De är skönt att vara här själv, fast samtidigt lite läskigt. Men Niklas borde tralla in snart, han brukar också vara tidig. Vi som åker buss vetni!

Idag kommer Sanna hem till mig o lilla Hofors :) De ska bli sååå kul ! Vi får se vad vi hittar på för nå kul, vill juh hemskt gärna visa henne de bästa av hofors, men vad är de ? Depå kanske ;) ? Aja, igår var jag iaf på en fest i nyktert tillstånd, de var kul . eller ja , roligare än att sitta hemma iaf även om de hade varit 10000ggr roligare om man hade druckit lite.. Men man kan inte göra allt o jag vill vara pigg på jobbet =) Vuxenpoäng!

Pappa o Andreas ska flytta de sista grejerna till lägenheten idag, de känns bra :) kanske man får liiiite hemtrevligare där hemma . En tvbänk sitter juh fint iaf slipper jag ha de där lilla fjuttiga bordet och ljusen på golvet.. Känns lite tattigt faktiskt! Turkhus typ.

Valbo har juh värsta ruschen nu, men de är juh för att de rear hela butiken.. Blir nog pretty lungt idag, smarta människor åker juh till valbo om de ska handla nu .. Sen finns de juh alltid lite osmarta som handlar här nu också ( menar, varför betala fullt när man kan få 20-70% på grejerna om man åker till valbo )=P
Men de är dom vi gillar !
Tänk på miljön, handla lokalt !

Äe, nu ska jag gå ner o hänga av mig .. Logga in vore så man får in lite stasch idag också!

Harebratackhej!

22Januari

Sjukt trött, hela tiden! De är såå jobbigt, vet inte vad de beror på eftersom jag tycker att jag får många timmars sömn per natt.. Men tydligen inte! Imorrn är de möte kl 8.30 så ikväll blir de en mkt tidig kväller iaf, de är ett som är säkert.

Imorse när jag kom till jobbet så började Angie o jag ändra om lite på herr, när jag står o städar kommer Micke fram till mig o säger att Lelle är nere hos Henke o pratar angåeende de samtal av en kund han fick undergårdagen. Henke har tydligen en nära relation till butiksägaren i falun och eftersom kunden ifråga hade frågat efter en snoppvärmare som skulle finnas där lära Henke ringa dit. De vill inte att Intersport ska förknippas med sexleksaker osv. Jag började genast att asgarva, trodde de inte var sant! Samtidigt flög tankarna i huvudet, nu skulle de komma ut massa info på intranätet pga att jag o Angelica busat lite. Livrädd är de rätta ordet !
När micke gått ner så började jag o angelica prata ihop oss lite, vad skulle vi säga? Vi ringde upp grabbarna o berättade som de var, nu var de upp till mig att ringa ner till Henke o säga sanningen... Helt ärligt så var jag sjuuukt rädd, angelica fick ringa! Nervös, o så helt plötsligt börjar hon skratta, då kom jag på det ! Dom drev juh med oss !! Fyfaaaan, vilka lirare .. tänkte dom!  Självklart gjorde dom de, det märkte man juh på micke när han kom men jag var så insyltad att jag trodde på skitsnacket. ! haha! Vi bestämde oss för att busa tillbaka lite, vi gick in på lagret o sa att vi hade ringt till falun o bett om ursäkt för de som inträffat .. Killarna bröt ihop i skratt, vi låssades inte fatta ngt utan bara skratta med..
Dom frågade vad personalen sagt o ja, dom fattade juh ingenting.. Då bröt dom ihop ännu mer, o vi med denna ggr ! Så jävla kuuuuuul! HAHAHHAHAHHAHA.. Tårarna bara rann. Men de är juh bra att vi har kul på jobbet iaf =P
Inte alla som har de!

Nu är allt utrett iaf ! Men mer bus kommer, trooo mig !! haha .. Dock känner jag mig liiite utsatt nu när Angelica åker till Thai en månad, två mot en är inte bra =P

Åt iaf en mkt mkt mkt god sallad nyss, kyckling o kräftstjärtar ! Kitlar dödssköönt  kistan =)

Jaja, imorrn är de jobb igen! HEJÅHÅ, vem vet vad som kommer hända då?! ;D

21Januari

Tro de eller ej kära läsare men nu ska jag få era ögonbryn att höjas =P Idag för första ggr i mitt snart 20åriga liv gjorde jag ungsfalukorv m potatismos ! Kan säga att jag är mäkta imonerad över mig själv. Har gått o tjatat om denna maträtt hela dagen på jobbet o gjorde nyss slag i saken! O den var hur god som helst. Skulle kunna varit inne i ungen några minuter längre, men det gjorde inget.. Mumms! Det var inte så svårt som jag trott, eller så är jag bara en sån grym kock? Vem vet. Jag tror på de sistnämnda...


Har lagt ut lite bilder på lägenheten på bilddagboken också, men tänk att Rom byggdes inte på en dag, så även min lägenhet. Mkt som fattas o är provicoriskt men jag trivs o bättre kommer de bli! Ända som är lite störande är hur hemskt lyhört det är, men de kanske blir bättre när alla möbler kommer på plats!

O sjuk har man blivit igen... Vaknade igår morse o var förkyld igen. Har inte alls sovit bra inatt för min hals börjar bli tjock o näsan helt igentäppt! Hinner juh aldrig bli frisk förrens man blir sjuk igen. Ögonen orkar bara vara halvtöppna o kroppen säger ifrån vid minsta ansträngning. Ni kan juh tänka er vem som stod på tomgång hela dagen på jobbet! Lyfte verkligen inte ett ända finger, eller jo .. jag städade några bord! o åt godis tsm med angelica, o busade med Lelle =P de orkas alltid med .. Ringde från min mobil och sa såhär:

Lelle: Intersport Niklas!
Emelie: Ja hejsan, Jenny heter jag..
Lelle: Hej!
Emelie: Jo, de är såhär att jag var in på intersport i falun såhär dagarna innan jul o fick se något väldigt intressant o undrar nu om ni har denna pryl hemma.
Lelle: okeeej....
Emelie: Den är smal, stickad o lite avlång, detta kommer att låta jättekonstigt men det såg faktiskt ut som en snoppvärmare.
Lelle: Öhm, hahah , okeeej ..
Emelie: Jaa, alltså de är en plojgrej till min pojkvän som fyller 30 imorgon.
Lelle: Okej, ja alltså .. Nej jag vet inte .. Vänta ska jag höra.

Han började skratta i telen o kopplade bort mig för några sekunder, sedan kommer han tillbaka o säger

Lelle: Nej tyvärr, vi har inga sådanna.. heh
Emelie: Okej, men tack så jättemkt för hjälpen iaf!
Lelle: mmm, Hejdå!
Emelie: heeejdå!

Hahahah, de var så kuuul! Man märkte att han tyckte situationen var jobbig o visste inte riktigt vad han skulle säga..Sen kommer micke till mig o frågar om jag hört ngt om Lelles mystiska telefonsamtal.. Så berättar han o sen kommer lelle in, alltså de måste juh varit någon som drev med mig, typ du Emelie.. Jag, nöe! jag skulle aldrig komma på å sånt där!! Micke sa då att de måste varit ngn som spelade in samtalet för att sedan driva med Lelle... Att jag inte tänkte på de!!! Men roligt var de iaf, o huvudsaken var att jag o angelica fick oss ett gott skratt! =) Imorrn berättar vi nyheten för våra kära arbetskamrater!!

Ibland blixtrar man till iaf :)

Hoppas innerligt att Sanna kan komma o hälsa på mig ihelgen. Jag är ledig söndag-måndag så de skulle juh passa perfekt! =) Hon åker tillbaka till Norge 1feb, så bäst att passa på att ses en ggr innan hon drar.. Sen vet man aldrig när man träffas igen...

Nu ska jag göra mig klar för sängen o john blunds besök!
Pussogodnatt!

Ps. kom på att alla kan inte se bilddagboken, så jag lägger upp bilderna här också :P

Innan, Vardagsrum:Efter, Vardagsrum:


Före, Hall:


Efter, Hall:


Innan, Kök:


Efter, Kök:


Innan, Sovrum:


Efter, Sovrum:


Remember my friends, Rom byggdes inte på en dag!!

Pics
20Januari

Tesse fyller tant idag, grattis till henne :)
6månader kvar till en annan blir kärring .. uscha!

Helgen har varit helt underbar, kom på mig själv sitta o småle både på tåget o bussen ner till värmland. Det är där jag mår som bäst. Hittade återigen lugnet och de känns som om man aldrig varit därifrån när man kommer ner. Grymt! Orkar inte gå igenom hela helgen, men kan säga att festen var väldigt lyckad o roligt! Tack Tilda, du är bäst!

När man kom hem på söndagen åkte jag direkt till nya lägenheten för att fixa lite o dumpa av grejerna. När jag öppnar dörren ser jag att allt är klart =) Alla lådor uppackade, soffan dit ställd, sängen bäddad, glase/tallrikar/bestick ligger där de ska. Lampor, gardiner o blommor i fönstrerna . Är man inte lyckligt lottad så säg ?? :D Helt underbart, de ända jag behöver göra nu är att städa ur den gamla lägenheten, vilket jag har ängnat förmiddagen åt idag. Så nu är de mesta klart! Bara ikea o lite möbler nu så blir detta toppen! Grymt nöjd med allt iaf..  tvn ser dock liiiten ut på min stora vägg. får se hur man löser de!!

Jag lägger ut bilder när allt är klart, orkar inte sätta mig med de nu faktiskt ..

Haft sällskap av Emelie idag, alltid lika trevligt :) Jag bjöd henne på käk som tack för lite hjälp under dagen! Henne tycker vi massor om !=)

Nu har jag kirrat internet också, grymt underbart!

Åh fy fan vad snö de kommer !! shiet, trodde de var över så nu är de snökaos igen :P Men jag klagar inte, tycker de är mysigt! I värmland kan man säga att de var vår .. Saknar de redan!! Kom snart tjejer <3

Neh, nu ska jag göra lite nytta .. Vet dock inte vart jag ska börja, måste ha galjar till garedroben för att ixa med kläderna, en tvbänk o möbler överhuvudtaget för att få ordning i tvrummet, köket är de som är klart o de är grymt skönt =)

Harebratjaaa!15Januari

Som ni ser har min blogg fått ett litet lyft, den om de är till de bättre eller sämre är juh en helt annan sak. Har iaf fipplat med denna nästan hela dagen. Dåligt oskillad man är! haha.. Får dock duga ett tag!

Tog en promme med Sofie på ca 3km det var skönt att få komma ut lite i friska luften :) Senare gick vi förbi min lägenhet som var klaaaar =) Städningen skulle göras imorrn sen kan jag flytta in! Det är nice! Och jättefint blev de.. Vill bo där nuuu!

Imorrn är de återigen jobb som gäller, sen dirr efter de tar jag tåget o åker mot värmland o forshaga :) De kommer bli en sådan kul helg så jaa, jag vet inte vad! Ser fram emot vad den har att bjuda på iaf. Får äntligen träffa min broh simon som jag inte sett sedan min egen student. :D Im happy! Får se om man träffar på nå annat känt ansikte från skolan, inte prio ett om man säger så.

Laura Croft på tv, inge vidare tycker jag..

Nu ska jag slå mig till ro, äta lite digistivekex med vitlöksost. Kanske hur gott som helst!

Vi ses efter helgens bravader !!

XoXo
Emelie

updt-

http://www.gratissajt.se/?r=3685
Bli medlem här o vinn massor med fina priser :)
Testa!

Visst är min nya design fin? haha

Nytt utseende

Ursäkta röran, jag bygger om!

15 Januari

Idag är jag ledig :) Känns bra! Men hade varit tusen ggr roligare om jag hade något att göra. Skulle ha flyttat alla mina kartonger över till den nya lägenheten men den blev inte klar förrens imorgon, och då jobbar jag sedan åker jag till värmland och blir borta hela helgen. Så får väl vänta med att flytta tills på måndag. Är ledig på tisdag igen så då borde de bli klart. Men egentligen vill jag bara flytta NU. Ha allt klart när man kommit hem från Värmland så att man bor där då. Vore drömmen just nu.....

Vaknade imorse av att de plingade på dörren, låg fortfarande kvar i sängen så jag drog på mig lite kläder och då hör jag att dom sätter i en nyckel o vrider om.. tror då att de är Erica. Dom öppnar dörren kikar in o stänger, jag skyndar mig att öppna den o där står en gubbe " Öhhhm, jag trodde de skulle vara tomt här eftersom de inte fanns nå namn på dörren o huset ska rivas" , Jaa, säger jag .. Jag skulle vara ute ur lägenheten idag men inte fått tillgång till den. Sov vidare du sa han sen o gick in i nästa lägenhet.. Men vem har gett någon tillstånd att gå in i min längenhet ?!   suck!

Ringde pappa nyss också, frågade om vi fick låna saaben o åka in till ikea o köpa tv-bänk o bord.. Såklart fick vi de, men nu fick jag reda på att tjockiserica har blivit inringd av kanaljen för att jobba! DAMN! Jag blir så trött...

Sen fick jag kanske världens omtänksammaste o gulligaste sms av Sofie igår. Hon frågade om det var idag(torsdag) som hon skulle agera flyttfirma åt mig :) Hur underbart snällt är inte de då?! Var nästan så man blev lite blöt i ögat, inte erbjuder sig någon annan kompis här hemma till sådan stor hjälp! Jag blev iaf överlycklig o dock ännu mer förbannadHoforshus som inte gjort klar den till idag. eller hoforsmåleri är de juh egentligen. Men då kom hon o sa att vi får tagga till Tisdag ist... Det kallar jag en sann vänn ! =)

Känns som om de kan bli några inlägg idag.. Men vad ska man göra liksom?
- Gå en prommenad
- Kirra skjuss till valbo/IKEA
- Ligga inne hela dagen
- Försöka flytta bredband
- Åka o fika hos micke i torsåker


Gasch! Jag gillar inte att vara ledig om jag inte har något inplanerat, skulle lika gärna kunna ha gjort en ansiktsbehandling eftersom jag inte har ngt för mig.. men nej, de kunde man juh inte för att man skulle ha flyttat idag! SUCK.

Nu ska jag ge mig!

Go o glá, kexchoklaaaaad :D:D


Jag o en sann vänn <3

14januari

Ligger i soffan o väntar på dokumentären om älskade Lars Winnerbäck :) Har precis kollat på semestervikarierna, hette de så?, på fyran .. Åh fy vad jag också skulle vilja ha ett sådant yrke, men än är de inte försent märker jag! Utomlands vill jag NU iaf, gärna thailand men då ska man ha lite cash också.. o de har inte jag just nu ! men dags att börja spara from nästa lön så kommer jag nog iväg någongång iaf =)

Jobbet har gått bra, gjort klart hela träningsväggen.. Blev bra! eller bättre än innan iaf. Sen blev de lite lungt, reade ner ALL vinter .. Nu får vi förhoppningsvis bort ännu mera, även Peak o burton är nedsatt :D

Nej, nu ska jag kolla på Winnerbäck, han är KING!!

Näe, måste först berätta att jag var o kikade på lägenheten idag igen.. De ända dom gjort är att tapetsera hallen! fy vad irr jag blev. Hade ställt in mig på att få flytta in imorrn =/ 3dagar sa Carina till mig att rusten skulle ta.. Alltså idag skulle den vara klar.. bläää!

Hej!

13Januari

Först så ska jag passa på att säga grattis till bästaste Matilda Magnusson som fyllde tant igår :)

Måste erkänna att jag haft bättre dagar än denna. Började med att man hade en väldigt dålig hårdag, vilket inträffat alltför ofta nuförtiden (måste klippa mig!), sminket jag köpt täcker inte alls lika mkt som det från Make up store, vilket gör att jag ser ut som ett helvete o mår skit om dagarna när jag ser mig i speglarna på jobbet!! Vill bara ge upp ansiktsbehandlingarna också, vet att man ska ge de tid. Men jag är trött på de nu! iofs tror jag att det blivit som de blivit nu eftersom vi maxade totalt o hade en dubbel så stark syra denna ggr. Men jag är trött på att se ut som ett helvete varje dag pga av acne o annat jävla skit i ansiktet. Känns som om hela nyllet är proppat med skit ... Imorrn går jag till Jenny o frågar om de ska vara såhär, för de är helt knottrigt under huden liksom .. bläää!

Sen tror jag att de är en sådan dag då man tar lite extra illa upp på allt som händer, men ibland blir jag bara så himla besviken på vissa personer o deras prioriteringar. Samma visa varje gång! Eftersom jag tror denna besvikelse är för dagen så skriver jag inte mer om detta. Men ibland kanske man måste tänka till lite.. eller? aja ..

Även fast jag är väldigt trött o sliten just nu så mår jag som bäst på jobbet! Det är mina stjärnor till arbetskamrater som förbyller min dag. Dom som frågar hur de går med flytten, dom som frågar hur jag mår, dom som skrattar med och åt mig, dom som jag kan vara mig själv med. Just nu känns de som om mina stjärnor är de ända som verkligen bryr sig om mig! Och de är känslan dom ger mig som får mig att må bra..

I helgen åker jag ner till älskade värmland, bara tanken gör mig alldeles varm i kroppen och lugnet som infinner sig inom mig när jag befinner mig nere i Forshaga börjar komma. Finns inget ställe där jag mår så himla bra som där nere! Alla minnen kommer åter o lyckan, åh de går inte att beskriva! Bästa känslan som finns! Nu får jag träffa några av de som betyder allra mest för mig igen o bara de är obeskrivligt i sig. Satt o kollade bal/studentbilder igår samt pratade om allt som hände på våren innan vi gick ut. Det var helt klart de bästa tiden i mitt snart tjugoåriga liv! Alla grillfester med klassen, kvällarna vid älven med Carlander på gituarr, Degens 20års dag som firade hemma hos Tilda .. Åh, jag längtar så sjukt mkt tillbaka .. Kvällarna med simon, vaxningen av hans ben :) Känner hur ögonen fylls med tårar, de gör dom jämt när man tänker tillbaka. Inget kommer någonsin bli som förr! Ska jag uppleva och få denna känsla tillbaka någongång så är de med dessa människor som var med under forshagatiden. Finns så mkt att skriva, så många känslor som kommer, minnen som finns.... Vill vrida tillbaka tiden, uppleva allt igen.. Det tror jag alla vill!
Vi ses på lördag älskade klasskamrater :)

var en sväng o kikade hur långt dom kommit med rusten av min lght, endast spacklat o målat några garderobsdörrar. aja , bilder finns på
http://www.xem3liex.bilddagboken.se ..

Harebrahej!

ps. Jag saknar älskade Sara, Sanna, Linda o Linda <3

9Januari

Soffläge o nagel målning i högsta hugg :) Men är ganska svårt att skriva eftersom de gäller att vara försiktig så man inte stuttar i den franska manikyren, då är allt förgäves. Gör de inte på 5min om man säger så! Men gambler som man är så chansar man .. än så länge har de gått bra, peppa peppa ta i trä!

Äntligen gjort en ny ansiktsbehandling idag, som jag längtat!! Otroligt skönt o denna ggr maxade vi, så nu borde den hjälpa ännu mer än tidigare. Man ser juh lite resultat, men jag är långt ifrån nöjd. Nu har jag även köpt I.D mineral smink, nedrans vad dyrt de är. Mådde jättedåligt när jag gick därifrån, så  mkt pengar kostade de!! Fytusan.. Blev riktigt depp o de märktes på jobbet, helt tom blev jag. Men vill man vara fin får man lida piiin. .. Nu håller jag alla tummar på detta!!

Imorrn är de hemmagjord pizza o utgång med The Kreuger o Johanna som gäller :) Pepp som tusan.. Hoppas de är lite folk på Depå ikväll dock o mkt imorrn. Drömma kan man juh alltid!

Har även fått en ny idol, Melissa Horn =) Vilken stjärna. Hennes röst, musik, texter ja allt ..

Näe, nu ska jag sociala på msn.. Skulle kollat på film, men blev inte så. Spar den till söndag :)

Ha de bra, heeej!


8Januari

Jag borde verkligen sedan länge ligga i sängen o sova tungt.. Men icke! Jag vet inte vad som hänt, men jag har haft jättesvårt att sova senaste veckan. Vrider o vänder, vaknar mitt i natten och sover oroligt helt enkelt. Kanske är det för att jag har mkt att tänka på just nu, de är både jobb, packning, flytt, kompisar, familj o mig själv. Inte helt lätt alla gånger, men de ska de väl inte vara heller...

Sofie har nästan nyss begett sig hemmåt, hennes bil hade frysit så Pappa Kjell fick komma o hämta henne. Lite kul tycker jag . Skadeglädje är somsagt den ända sanna glädjen =) spec i mina ögon ..mouhaha!

Sen har jag varit lite orolig senaste veckan, känts som om jag gjort något fel. Att jag gjort något som gjort att du blivit sur o besviken på mig, kanske är de så ? men jag hoppas verkligen inte det.  Kanske är de en orsak som gjort att jag inte kan sova ? Du betyder verkligen hur mkt som helst för mig Sanna! o är de något så hoppas jag att du inte är rädd för att säga det. Love dig min tjej! <3

Finns en låt som Melissa Hors sjunger där en mening lyder "O där sitter Sara, söta lilla rara underbara!" kommer helt osäkt att tänka min MIN Sara Maria Andersson. Henne saknar jag som en tooook! Känner att jag blit lite sentimental nu, men vissa kvällar kommer saknaden efter alla vänner som finns därute i Sverige, alla på olika ställen. Alla minnen dyker upp och ögonen blir snabbt tårfyllda och efter en stund känner man en tår sakta falla ner från ens kind. Allt vi gått igenom, alla roliga minnen, utflykter, äventyr, fester, skoldagar... Jaa, livet går vidare ! Men aldrig utan mina älskade vänner <3

Nej, nu måste jag skalla kudden o drömma sweet dreams ! drömma mig tillbaka till forshaga.. Det är där jag vill vara.

Pyssheej!


7Januari

Kollar på grammisgalan nu, Grattis EMD till årets låt :) När dom spelade på LOBBY så var matte så full, därför får jag sån konstig känsla i magen när jag ser honom.. Vet inte om jag pratade med han eller hur de var, men en konstig känsla iaf :P haha ..

Precis ätit korv m bröd, gott de :)

Jobbet idag gick bra, lappade ner lite kläder som skulle på rea.. Hade en stöld o somvanligt missar jag de hela eftersom jag hade lunch. suck! Men jag fick se min snygga polis som jag är helt kär i! Riktig badboy, hur fina ögon som helst. Mumma för ögonen o efter de var min dag gjord! Om han kommer varje ggr vi tar snattare o förhör den som sett de hela som han gjorde idag med Angelica så ska jag fan lejja folk minst 3ggr i veckan, då är jag nöjd :D Ohjaa! Ge mig ..

Egentligen vet jag inte varför jag bloggar idag, har inget att säga .. förutom , LITA ALDRIG PÅ GIFTA MÄN! ;)

Parteyyy med The kreuger o andra tjejer på lördag, looking forward!

Här får ni se mina inköp jag gjorde mig igår :)


Youre so vain!im in love, love love <3

6Januari

Idag har jag varit i Valbo med The Kreuger Emelee, vi shoppade loss reält faktiskt :) O trevligt hade vi, eller jag iaf , för att inte glömma. Nu måste pengarna hållas i ett tag, svårt eftersom de är såååå kul att spendera!

Liffer i soffan nu, känner inte för att lägga mig då jag råkade somna en timme på bussen tidigare o blev pigg efter det. Så man kan säga att jag väntar in de två blå förtillfället.

Ja, jag kan väl dra en ggr vad jag köpte idag då =)

-Jeans
-T.shirt
-Leggins
-Vårjacka
-Scarf
-Mat

Nu har jag o The Kreuger planerat helgen, blir utgång på deppan med ett litet gäng tjejer :) Var juh ett tag sedan man var ut på Depå så dansnerven drar ditåt på lördag. Hoppas de blir lite folk!

Igår började jag packa ihop lite saker också, sista helgen o veckan i lägenheten på Västerhöjden nu. Grymt skönt! Även fast jag gillar den väldigt mkt... Ska ringa Hoforshus imorrn o kolla när jag kan få nyckel o börja flytta grejer, vore toppen om de blev typ imorrn =) Bara dom är klar med tapetseringen .. Måste in o spendera lite pengar på IKEA också, köpa lite möbler som jag inte har för att fylla ut en tvåa. Måste juh ha en tvbänk åt min nya älskling också :) Japsjapps! Heligt dedär.

ne, nu ska jag ge mig... Känner mig grymt dryg idag!
<min älskling som står på Ängsvägen förtillfället ! Miss it <3

5Januari

Sitter o smuttar på ett glas cola, som jag förövrigt tror att jag blivit beroende av . Vaknade flera ggr under natten o kände behovet av ett glas kall cola. Lyckades hålla mig kvar i sängen, men drygt o vakna med samma känsla flera ggr.
 Tragiskt om inte annat!

Helgen har bjudit på lite "ledighet". Eftersom jag inte kännt mig 100% i kroppen på väldigt länge valde jag att stanna hemma både fredag o lördag från jobbet. Välbehövligt! Det har varit väldigt mkt jobb nu på senare tid o man känner att man inte är van med tempot o att jobba så mkt som man gjort. Skolan är juh egentligen inte så krävande om man säger så. 4månader full med jobb sliter på en, men man vänjer sig sakta med säkert. Det är inte de att jag inte tycker de är roligt, för de tycker jag. Älskar mitt jobb o mina arbetskamrater =) Men somsagt så tär de ganska mkt på krafterna när man inte är en van arbetare, men de kommer det med!

Var in med mamma till Falun i lördags o inhandlade en 40tums plattv :) Ohh, status på mig! Måste juh ha en större tv i nya lägenheten o denna fastna jag för direkt .. Men känner mig ganska impulsiv, men jag är juh känd för att vara det. köpte även en ny grön plattång o tidigare i förra veckan en digitalkamera, ni kanske förstår att pengarna börjar tryta =P Plus att imorrn ska jag in till Valbo o kolla på byxor, alla mina jeans har gått sönder så dax att införskaffa sig minst 2par nya. måste ha nya jobbarbyxor också. Suck! byxor är de värsta jag vet att handla.... bläää!

Tilda ska ha sin 20års fest snart också och jag vet inte alls hur de blir med det. Flytt, ledighet o utgifter .. Känns väldigt långt borta. Pratade med chifen idag o han visste inte om han ville byta dag o ledgt vill jag inte ta o förlora ännu mera pengar denna månad. Sen får jag mina nya lägenhet den helgen o jag vill inte överlåta min flytt på någon annan, denna ggr vill jag sköta de mesta själv. Hoppas jag kan få den några dagar tidigare så jag hinnar flytta över de mesta, isf borde de lösa sig =) Bara att hoppas på de bästa, vill juh verkligen åka ner o fira samt träffa mina bästa vänner!

På onsdag fyller Sandra 20, igår fyllde Sändra 20, 12e fyller Tilda 20 och den 20e fyller Tesse ! Old ladies :) Grattis på er!

Nu blir de gossip girl o sen sängen .. Ledig imorrn på självaste trettondagen :)2Januari

Kan säga att jag haft ett grym slut på 2008 och en någorlunda bra start på 2009 :) Tänker inte göra en resume på året, även om jag skulle vilja. Men orken finns inte! Jag lever på mina minnen av året ist!

I onsdags begav jag mig ner till Gagnef för att träffa Sanna igen efter 1år ifrån varandra. Sjukt underbart när man träffas igen och allt är som förr, det är då man märker vilken underbar vänskap man har. Jag älskar att vara i hennes närhet, hon gör mig hel och jag kan verkligen vara mig själv. Vi kan prata om allt o jag är så himla glad att jag har henne vid min sida. I just love that girl! När jag kom fram så åkte vi hem o fixade lite våfflor o bara pratade en massa, efter ett tag kom mossing o stefan också, trevligt! Dom hade jag inte träffat sedan Sannas studentvecka. Blir långt mellan ggr, men ack så kul de blir när man väl träffas igen.

När vi hade gjort oss klara så dök även LindaA o Elias upp :) knäppte första cidern o sedan åkte vi till Masgårds stuga som låg i en annan del av Gagnef ! När vi kom dit mötte Marcus oss, var också på Sannas student jag senast såg honom men han var sig lik :) Bordet var dukat o maten var nå grymt goood! Älgkött m potaitsgratäng o vinsås. Mumms, skulle kunna äta ihjäl mig. O till dessert blev de hemmagjord daimglass med knäcksås. Inte helt fel de heller.

Kvällen var iaf hur trevlig o lyckad som helst! Var ut på 00.00 slaget o kolla in raketerna o drack skumpa. Mkt mkt mkt trevligt. Sen körde vi igång med lite lekar o efter de gick klockan så himla fort så vi lära tyvärr åka tillbaka till sanna vid 4 snåret tror jag den var. Gjorde oss redo för sängen o sen somnade vi alla som stockar! Underbar kväll!

Igår så började vi lite sakta men säkert med en stadig frukost för att sen ta fyrhjulingen ner på sjäön o åka lite pulka. Gick bra tills vi märkte att bensinen var typ slut. Bara vända hem igen :P Men kul så länge det varade. Sen gick mitt tåg som var försenat o fybövölen vad kallt de var att stå. Mådde illa för att de var så kallt om fötterna!

kom hem vid 1700 med en mensvärk som hette duga, o gick o la mig vid 22.. har inte sovit som en prinsessa inatt kan jag lova. Magen har varit ett helvete så jag bestämde mig för att vara hemma från jobbet, plus att min förkylning jag dragit på mig inte är att leka med heller. Så en bättre start hade man juh kunnat få ha tycker jag, men ett bättre slut kunde jag inte ens drömma om att få!

får se hur jag gör imorrn, vill inte smitta Angelica med en förkylning nu när hon åker till Thai om bara någon vecka. Bättre att vara hemma en dag för mkt kanske .

ha de bra nu ska jag kolla på tv o sen blir de tacos med systrarna o A :D see you!

tack alla som gjorde nyår så underbart! :) Hoppas på fler ggr.