10Augusti

Första semesterdagen avklarad :) Otroligt lite o göra.. Har umgåtts med min älskade systerdotter Nelly hela dagen. Ohhh de är så underbart. Hon bara pratar, skrattar, sover o äter. O jag älskar det <3 Hon måste vara världens gooaste lilla bebis på 9veckor.

Kräftskivan i lördags var mkt lyckad :) Vi satt ute i lilla lusthuset på gården o käkade massa gott. Kräftor, ost o kex, sallad, bröd, vin, cider, grogg osv . .Hade hur kul som helst ! Tack tjejer . . Efter vår lilla utomhuskväll styrde vi Depå, iförd mina intersport tofflor, klantarsel man är så glömde jag byta! Forshagatiden har satt sina spår =p

Igår var de en mkt ovanligt seg dag. Vaknade upp o ville dö, typ så kändes de. . Men Ida hade diskat ALL disk från kvällen o de kanske var de snällaste ngn gjort för mig :P Just då kändes de som att jag skulle kunna gråta av tacksamhet.
Vi åkte ner till Malmjärn för att sola lite, men då vi kom dit gick solen imoln o kom inte fram mer. Så då åkte vi hem!
Fick ett mkt uppskattat besök av Sara Andersson på kvällen, hon hade vägarna förbi då hon skulle hem till Hälsingelandet en vecka =) Vi satt uppe till 02.20 , så man har juh varit ganska möööör idag med lär jag säga.

Iaf gått en liiiten promme, alltid ngt !

Imorrn blir de till att hälsa på min g-farmor som jag inte sett röken av på minst 4månader. Sen onsdag ska jag träffa Krueger för en liten återförening. Torsdag är de klipptid o sen gefle o sändy som gäller, fredag fest o lördag lungt. Söndag grönan :)

De är mina planer för denna vecka :)

Vi hörs!
Sooo loooong

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Håller med om att kräftskivan var lyckad, och för att inte tala om god =)

ÅH, vad kul med grönan då! Jag ska dit nästa helg, hoppas på finväder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback