7november

Idag fick jag världens mest absolut bästa besök som man någonsin kunnat få på jobbet =)  Samtiidigt som jag sitter nere o äter min lunch knackar de på dörren, framför står en ställning med massa saikoveraller så jag ser inte vad som rör sig utanför men tänker att de är en massa småbarn som larvar sig .. Inte mer med de, så jag äter vidare .. Hör hur de knackar igen och jag kikar dit, ser en tjej står o kollar på pjäxor och tvekar ifall jag ska öppna eller ej. Jag menar, jag kan absolut ingenting om pjäxor. Men väljer ändå att öppna dörren! och där står hon, Självaste Sara Maria Andersson :) Jag blev så himla paff, förvånad, glad, lycklig... Ett rus gick igenom hela kroppen!! Har inte träffat henne sedan i maj o där står hon, i min butik!! =) The happiest kan jag lova att jag var då! Vi pratade ett tag o dom hade åkt över Sthlm bara för att kunna komma o hälsa på mig en snabbis på jobbet ! Underbart o jag kommer kunna sova gött inatt! :)

Nu har jag precis kollat på "Och så kom Polly" på ettan, helt ok film. Men en annan föredrar drama o some looove i filmerna :)

Imorrn är de jobb som gäller. Måste erkänna att de är ganska skönt att vara lung en fredagkväll, kommer väl bli en värre känsla imorrn antar jag =/ buhuuU!

Tidgare offrade jag min kväll åt Innebandyn, men de var trevligt =) Satt med Pauline o Micke, alltid lika roligt ..

Nu ska jag sova, Even kommer väl upp snart o då ska jag gå o möta henne.. Inte bra o gå ensam upp hit som ung tjej! måste flytta snarast!!!!

Hörs dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback