Julafton - en pina

A, för det är var det är .. En stor pina att ta sig igenom. Vill bara att dagen ska ta slut nu, vill jobba klart de två dagar som är kvar o sen åka till falun o träffa de som verkligen betyder någonting :) Längtar ...

Idag då, jovars, har fått några julisar iaf, en Soda Stream, påslakanset o pengar .. de var väl en del bra saker iaf.. Blir mer nu till kvällen.. Mammas släkt är här nu , är en del.. 13 pers tror jag närmare bestämt. Precis ätit julmat, inte lika gott som de brukar, men kanske för att jag mest bara går runt o är sur o trött.

Jag vill bara ner till Forshaga nu. mamma frågar hela tiden vad som är fel, o där har vi felet, jag är inte hos mina älskade vänner, sara o sanna .. vad skulle jag göra utan er ? Just nu är saknaden så enormt stor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tårarna är nära o det känns som en enda stor pina att vara utan dom just nu. Låter helt sjukt , men de är sant. Trodde aldrig att någon människa skulle ha sådan stor betydelse i mitt liv som dessa två damer. Jag skulle nästan kunna säga att de är er jag lever för, för det är så det känns just nu i detta ögonblick.
JAG ÄLSKAR ER !

Fick ett samtal inatt, från en person som en gång i tiden , dock inte så längesedan, betydde otroligt mycket för mig. Denna person är en helt underbar kille. Jag skickade ett sms o fick ett samtal tillbaka, tror de var den bästa julklappen. :) Vill så gäna träffa dig, men vet inte om jag vågar, för gör jag det vet jag att alla känslor som nu är borta kommer att komma tillbaka, och det har jag ingen lust med just nu .

Jag känner mig så ledsen. De är julafton, ska man inte vara glad då ? Är det inte denna dag som ska vara den bästa dagen på året ? Dagen då man ska få allt de man önskat sig....? Ah, vad vet jag . Men julafton för alla andra verkar vara så perfekta, dock inte för mig..

Nu ska vi öppna julklappar.. SUCK ! tror jag ska bli jehovas, endast vid jul dock.

Ha en bra jul nu allesammans ! GOD JUL !

Kommentarer
Postat av: Kursu

EMELIE! Vi startar en sekt som är emot julen! Jag vet flera som är på! :)

2006-12-24 @ 18:36:29
Postat av: Emelie

Ja Kursu, jag är verkligen på den sekten :)

2006-12-24 @ 19:40:28
Postat av: Kursu

Låter bra emelie, är ett helt gäng som är på nu ;)

2006-12-25 @ 01:39:18
Postat av: sara

emelie..


du är den bästa vän man kan ha! verkligen! åå ja saknar dej en massa massa massa..

...men man kan inte alltid få de man vill i livet.. Jag hatar också julafton, mer än allt annat! Men man får se de från den ljusa sidan.. De hänger ENDAST 1 gång per år,man får ta de tillfälletdå å försöka umgås o ha trevligt,lite kan mann anstränga sig, de har ja gjort hela kvällen.. Jag tror din omgivning skulle uppskatta den Emelie jag känner på Julafton..Å den emelie är MIN GOA SUPER SÖTA ocg glada o mycket sociala o trevliga emelie:)

har precis pratat me dej.. hjälp va ja vill te fif o leka me dej nu :)

take care vännen miN! du är dyrbar

2006-12-25 @ 01:40:48
Postat av: sara

förresten, ja är medpå sekten jag med!

Postat av: Edward

Jag är också på sekten ;)

2006-12-31 @ 00:28:10
URL: http://siredward.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback