Känslor

Det är så mycket känslor som rör sig inut i mig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är både lycka, sorg, saknad och kärlek .

Lycka för att få ta del i mina vänners liv, att få ha dem i mitt . Att varje dag veta att jag har de absolut bästa vännerna som finns och som vandrar i ett par skor. Lycka för att de är lov och för att jag ska få jobba o tjäna pengar.

Sorg för att min älskade farmor har blivit sämre. Hon som verkligen betyder hur mkt som helst för mig. Hon som jag ska döpa mitt första flickebarn efter. Var stark nu farmor, du klarar detta!

Saknaden efter vännerna på 7e i forshaga. Vad vore jag utan er ? Ni finns konstant i mina tankar. Det är vid sådana här tillfällen man märker hur mycket ni betyder för en, nog för att jag visste att ni betydde mkt, men trodde inte de skulle kännas såhär. Ett stort hål inut i mig när vi inte är tsm eller när vi inte har möjlighet att träffas på en dag. Vill o vågar inte tänka på hur de kommer bli då ni tagit studenten. Alla tre flyttar ifrån mig o kvar blir jag , ensam !

Kärleken finns där hela tiden. vet inte vad jag känner, ena dagen känns de ingenting o andra så finns du där, hela tiden . Men känns som om de är kärleken själv som ligger och lurar, bara för att man ska ha känslor för nått.. Man är kär i kärleken !

Vill bara nämna den absolut bästa Sara som finns! Sara Maria Andersson, du är så otroligt underbar. Finns ingen som du och jag älskar sig otroligt mycket. Utan dig i mitt liv vore de meningslöst. Sen jag träffade dig har du lyst upp min tillvara så ofattbart mycket. Alla motgångar har blkivit medgångar och du finns alltid vid min sida. Du är bäst !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback