Semester !

Yees, då har man en veckas semester att se fram emot.. sen drar arbetet igång på rikitig :P lite drygt, men gött med pengar !  :) Hoppas på sommar,sol o kort tjat kjol !

Har jobbat idag, de har gått bra, dock lite segt ... inte så mkt folk när de är så vackert väder ute .. men men .. de är som det är ! jag har de trevligt med mina kära arbetskamrater .

V.33 styr jag o sändra kosan mot Bulgarien o Sunny Beach, kommer verkligen bli klocken! ojojoj.. Känns som att man måste dra iväg för att känna att man haft lov o semester .. Så nu jävlar blir de inte nådigt ! Sola, bada, festa o massa massa alkohol ! :) yeeees kan juh knappast bli bättre !

Snart kommer hon hem förövrigt, sändra alltså.. hon har varit nere i Krisse på student.. som jag har saknat henne.. Har verkligen inget här hemma då hon inte är här ! Jag Älskar min Sändra ! <3

Blir dåligt med bloggande nu känner jag , men ska försöka rycka upp mig lite ..

I veckan ska jag sola o bada en massa, snälla ge mig fint väder !  sen även tandläkaren igen.. huuuu! men måste väl. Sen är de juh midsommar :) Ohyeees.. Dyngen is back in buissnes :) kan jag fetlova...

Jag hoppas på favorit i repris, kommer dock aldrig inträffa.. men man kan juh alltid hoppas ;) På fyllan kan allt hända.. haha !

Tänker mkt, på allt jag gjort under mina två år i forshaga, känslor som sprudlat, hjärtan som krossats och underbara vänner man träffat . Jag är så himla glad att jag bestämde mig för att flytta ner dit . ojojoj! Även då jag mått som dåligast  har mina vänner gjort det bra . Jag älskar er.
I forshaga har man gått igeonom så mycket, mer än om man skulle bo hemma.. man har fått uppleva mer, lärt sig av fler misstag och framförallt lärt sig att ta eget ansvar.  Jag skulle aldrig vilja gjort det annorlunda !. Tack alla underbara !

Åh, jag vill bara ha dig . Satsa på dig, på oss !    men jag är bara en utav många för dig .. synd, men sant . Du är den ända jag skulle kunna satsa på .. Ge mig ; ) !

Pusshejleverpastej / E

ps. Jag saknar mina kära studenter och klasskompisar i forshaga !

Kommentarer
Postat av: Sanna slash panna

SAKNAR DIG! Glöm mig inte bara för att ja numera är norsk! ;P

2007-06-21 @ 00:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback