Datasalen

sitter o jobbar på min fyslabb nu, det går framåt med den blir långt ifrån bra. Har inte ens gjort de tester som behövts för att genomföra denna labb, men har man varit sjuk så har man . tyvärr inget att gåra åt nu. jag gör så gott jag kan förtillfället och ett G borde de bli iaf.  Ska göra en reäl finslipning innan den lämnas in imorrn eller senare under dagen.

Idag blir de till att plugga svenska, blev inge sånt igår. kom hem vid 17 o då var de käk som var i första prioritet, sen begav jag mig efter 19 till sanna .. Sen vart man sittandes där. :) hihi ! busigt ;) 
 
prov imorrn ,,, gasch ! men ska nog gå bra ! hoppas det iaf.. ska iaf råplugga idag medans jag tvättar, sen ska jag hinna med en solning också. måste bättre på brännan om man ska ut på praktik på måndag :P 

Emelie har tagit ett väldigt stort steg i sitt lliv, denna vecka har jag inte haft mobilen med mig till skolan för att jag ska lära mig att leva ett liv utan telefon. det går segt.. väldigt jobbigt måste jag säga.. men gör helt klart framsteg.. inga onödiga sms ska skrivas mer !  Skulle bli så grymt besviken om jag kom hem en dag o inte  fått ett ända sms =/ då skulle min dag vara helt förstörd ! 

nej, nu måste jag fortsätta jobba... göra klart skiten nu så jag får gå o sola snart ! 

ÅKER HEM PÅ FREDAG !  

Kommentarer
Postat av: Robban

Hoppas det går bra med alla prov, inlämningar och solningar :D
Har du klarat dig utan telefon hela veckan i skolan? Det var inte dåligt får jag säga :)
Lycka till på praktiken!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback