19December

På min ledig dag har jag varit först inne i sandviken på ansiktsbehandling :) Sen styrde kosan mot Gävle och gallerian, mötte upp sandra för en lunch . Blev lövbiff m stekt potatis för min del! Helt ok .. Efter de så skulle Sändra åter till jobbet så jag fick gå på egen hand, men det är skönt. Hittade en lite längre grå tröja på gina, samt jeans leggins o ett halsband :) Känns bra! På make up store köpte jag en ny concealer samt ögonskugga till nyår ! Någongång lär man juh slå på stort.

Nu har jag precis kommit ur duschen o har påbörjat en fransk manikyr, får se hur den blir idag. Mina naglar är ganska långa, så hoppas de blir bra ! =) Sen bär de av mot Hoforshallen och Alba-Hofors tillsammans med Pauline o Iza, vet inte om Micke blir med. De visar sig.

Ikväll spelar somsagt Itzchy Daze på Depå, lutar åt att kika ner en sväng. Kommer nog bli bra med folk :) O de är juh alltid kul. Får se om man får med sig ngn eftersom Micke valde att parta i Torsåker. Jag blir lugn iaf :) Vill orka jobba nu de närmsta dagarna.. Sastar halvhjärtat på juldagen på torsdag :P Ska jjuh jobba efter de också .. pust! Nu får man smaka på riktiga vuxenlivet när man hamnar på dessa dagar. Massa jobb utan ledighet. Kommer nog inte hinna med att fira jul ens känns de som.

Volbeat spelas i mina högtalare nu. :)

Nej, nu ska jag fortsätta med mina naglar så jag blir klar o kan klä/sminka mig någongång innan matchen :)

Ha en trevlig kväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen till vuxenlivet, de är hårt ibland.

2008-12-19 @ 18:42:07
Postat av: Emelie

Tackar :) Hårt, men jag gillar det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback