Nöjesfest!

Japps, då har jag och Hanna äntligen tagit tag i Nöjesfesten :)
Den blir av den 23maj och insläpp sker mellan 22-22.30 ! kommer bli kalas detta tror och hoppas jag.
Alla studenter,lärare och utgånga elever från-05 och fram är bjudna ! Welcome..

japps, idag har man inte gjort mkt, började dagen med en danslektion på idrotten och det är juh alltid lika trevligt med dans! Sen åkte vi in till Nöjes o hade litet möte med Samin, där vi bestämde de mesta inför kvällen. vilken lirare! ;)

Träffade även några kära ettor, bla snyggsebbe som stod o blåste ngn ballong i mitt i city, sen smäller den och allt folk bara stannar till o kollar. Fy sjutton vad pinsamt! haha.. Jag o Hanna styrde kosan bort på direkten!

hjaa, den där Hanna hon är en rolig filur hon ;) haha! och jag med ! =)

Helgen blev väldigt lyckad, var ut på Arena i fredags o där var de bra med folk vill jag lova. Träffade lite känt folk o attans så kul vi hade. Lördagen blev lite misslyckad, men ändå kul ! Skulle på fest hos viltarna men då fick vi inte komma in så vi gick till joar o fredrik o lyssna på musik ist.. En dunk rikare iaf ;)

Nej, faann.. en annan slutade 12.20 o sitter i skolan nu! har skickat ut lite inbjudningar, men more to go! har inte alls mailadresser. men 3 anmälningar än så länge är inte så illa pinkat ;)

Åhh, idag är man lite småglaaad :) Skulle ha varit iväg en sväng på gymmet men pernilla är sjuk o jag vill inte gå själv.. Om hanna är så underbar som hon brukar så följer hon mig o skiter hon i sin innebandy :) BLINK BLINK!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hehe ja vi får väl se hur de blir med det där med gymmet, iofs är de så jävla tråkigt på innebandyn nu så!

Postat av: Emelie

BLINK BLINK ;)

2008-02-04 @ 18:53:10
URL: http://xem3liex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback