4juni

Saknaden är enorm och tankarna går hela tiden på mina älskade som nu är utspridda över hela landet.
Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt ! När ska man förstå och inse att vi inte kommer ses mer på väldigt länge, det är surt men en del av livets gång.  Alla frågar hur det känns att ha tagit studenten och självklart  är det roligt, absolut. Men jag känner mig inte mogen för att bege mig in i vuxenlivet och allt vad det innebär. Jag vill uppleva forshagatiden tsm med klassen 3år till :)
Nu är de upp till var och en, det är nu man märker vilka som är ens vänner....

Idag har jag jobbat 9-20, det har gått smärtfritt och varit väldigt roligt faktiskt. Peppe är så rolig att jobba med, jag kan inte annat än le och skratta när jag ser på honom.. Dels för hans skönhet, men också för hans personlighet :P haha!
Imorrn är de 9-14 som gäller sen ledig på fredag! Jobbar hela helgen, 9-19 och 11-19 , sen börjar man jobba 9-20 måndag - onsdag nästa vecka också.. ohh! Mjukstart var de ja. Men plenty money! :)

När jag är ledig tosdag-söndag skulle jag mer än gärna vilja åka ner till min älskade Hanna!
Men studenten är här hemma och jag har lovat Sändra att gå på den, trots att hon inte gick på min ;)
Sen ska jag även pallra mig upp till Hofors på deras student också.. Känns som att jag inte tagit min än utan bara går och väntar!

Imorrn är de bal och då ska jag upp o knäppa massa kort på de fina människorna, alla mina högstadiekompisar :) Intressant!  Jag vill också gå på bal! Känns inte heller som jag varit på ngn, det är sååå mkt större här hemma så jag bli avundsjuk! men ingen kommer ha en lika skön bal som vi hade, ingen! heh..

oj vad tiden går fort!

Nu är tjejerna påväg ner till Alanya, hoppas ni får de roligt och att ni tänker liiite på mig i värmen och bland drinkarna :) Det gör iaf jag, tänker på er alltså! Hur mkt som helst .. Älskar er!! :) <3

Tack för detta underbara väder, synd att man jobbar bara! men jag unnar alla andra detta, de gör jag verkligen!

Ge mig Sphg 05-08

Kommentarer
Postat av: Kursu

I know the feeling Emelie! Vet precis hur de är. Hur jobbigt de är. De var jobbigt länge, iaf för mig. Allt förknippar nab med dom 3 åren + att man tänker på de och saknar de endå, typ. Men de går över! Jag lovar.

2008-06-05 @ 21:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback