16Maj

Prick 2veckor kvar till studenten! pirrrrr i magen .. Jag längtar inte eftersom det går så snabbt ändå, men snart är dagen kommen och då flyttar vi alla ifrån varandra =/  Förstår inte riktigt hur jag ska klara mig utan mina tjejer och klassen? Vi som blivit så tajta och alla som älskar oss så mycket :) kommer bli en jobbig dag för lärarna också!
Men tjejerna kommer hem till mig helgen då jag fyller, de har vi redan bokat in i kalendern =) Det ska bli nice!

Nu sitter jag i skolan, vi är lediga idag eftersom de är mötesfredag. Gick till matsalen o käka lite pasta och tonfisksås, sen drog jag hit. Kände att jag behövde kika lite på datorn och skriva i lite anmälningar till nöjesfesten. Den är juh på fredag! gaaaasch! jag hoppas alla fått reda på att vi bytt lokal till CCC ..

Det är så svårt, jag vet inte om jag har några mer rester i skolan eller inte?! Jag har lämnat in allt jag vetat om att jag haft, nu tänker jag så huvudet nästan bankar. Men jag kommer inte på något mer än Konsthistoriaprovet som jag ligger efter med o som måste göras innan onsdag.

På torsdag ska vi på Hajk med klassen, iaf med dom som inte är på Aiya Napa :) Det ska bli mysigt .. SIsta resan med gänget, synd att alla inte kommer vara med bara! Men dom har de nog pretty nice borta på cypern. haha!
Vi ska iaf ut o paddla med lärarlaget sen sova ute i tält... Ihhh! Senast jag gjorde de var på hajken i åk 1 =) favorit i repris, hoppas dock på sol denna ggr...

I helgen blir de nog lungt, har massa utgifter som ska in.. 550kr till bal o nöjesfest sen 175kr till Hanna =/ Undra hur mkt jag ens har på kortet?! Måste nog föra över lite pengar. Praktikersättningen måste fixas också :)

Idag på morgonen tog jag ner allt på mina väggar, hyllor,tavor och flaggor ! Det ser väldigt tomt ut.. har även rensat lite bland papper o så, gött för pappsen och jag slipper hålla på med de sista veckan.

Usch, jag vill inte sluta!!!!!

Kommentarer
Postat av: ludda

så jävla tråkigt att ni ska flytta, fysatan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback