21oktober

Sitter hemma i soffan o äter äpple, på tvn är de House och ute är de höstmörkt. Men jag klagar inte, jag gillar när de är mörkt o mysigt. Lamporna i fönstret o ljusen på borden..  Mmm, hösten är mys =)

Har precis nyss ätit potatis,kassler och vitlöksstekta champinjoer :) Mumma för magen!

Dagen har varit seg, känns inte som att man gjort spec mkt. Men de har man väl gjort egentligen! Angelica är så snäll o använder formen "Vi" hela tiden. haha. Vi har iaf gjort klart inför Halloween, vi satsar på superhjält-tema! Jag ska vara spindelmannen o Angie Catwomen. RAAAW!! Vi kommer bli sexiga! Hoppas på att vinna bästa utklädnad.. Undra vad de andra butikerna hittar på?

Känns inte som att jag har så mkt att dela med mig av idag.. Kan iaf berätta att jag mått illa o har haft spänningshuvudvärk hela dagen, inte mkt men konstant. Angelica hade samma känningar. Det är inte alls bra!Har varken tid eller råd att bli sjuk. Så är de bara!

Jag saknar arbetslaget på Akademin så enormt mkt. Finns inga ord! Ekis, Thomas, Jerker, Lelle, Oskar, Maria o Jessica =)  Paj också såklart!!!  Ibland innan jag somnar brukar jag ägna dessa personer en o annan tanke, sjukt vad dom har ställt upp på en under dessa tre år på skolan. Man vet inte vad man har förrens man förlorat det sägs de juh, och riktigt så känns det. Nere i Forshaga förstod man inte på samma sätt vilken betydelse dom hade för en, att de var dom som ställde upp när man behövde en vuxen axel att gråta ut på, eller skratta med, ha råd utav.. inom allt! Dom fanns där för oss varenda dag, natt helg och under varje lov. Telefonerna var alltid på så att vi skulle kunna nå dom om vi ville något, stort som litet. Vilka underbara människor!! Ska bli underbart att få träffa dom igen på fredag, o jag hoppas av hela mitt hjärta att alla kommer att vara där.

Egogirl is back och ännu en bild på henne slängs upp, fråga mig inte varför.. De bara blir så ;)







You walked into the party
Like you were walking onto a yacht
Your hat strategically dipped below one eye
Your scarf it was apricot
You had one eye in the mirror
As you watched yourself gavotte
And all the girls dreamed
That they'd be your partner
They'd be your partner, and....

You're so vain
You probably think this song is about you
You're so vain
I'll bet you think this song is about you
Don't you? Don't you?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback