28Mars

Står på jobbet nu, precis inkommen :) Men jag måste erkänna att det är de värsta jag vet , att låsa upp o vara helt solo i denna stora mörka lokal .. Hua! Men så fort lamporna satt igång är de inte lika läskigt , men ändå spookey på någotvis . Man vet aldrig vad som lurar bakom hörnen!

10-14 idag, Angie o jag bytte så jag skulle få sluta 14 idag :) Det är juh underbart faktiskt. En timme gör väldigt mkt! Då blir det hem o kolla lite på Andy som spelar innebandycup med korpen på hallen , höhö! Det ska bli riktigt kul .. haha! Får se han jobba o slita lite  ;P

Ikväll är de tjejmiddag hos Katja som gäller.. Angie, Helena o Jag ska dit o käka lite god mat o dricka massa gottsich :) Efter det styr vi kosan mot Lobby Nightclub där det säkert kommer vara fullt med folk! Det kommer bli sjukt kul o jag har laddat för detta ända sedan förra helgen då de var mkt lungt på min front.

Igår var de en mysdatekväll med Sändra :) Efter jobbet åkte vi in till Gävle o käkade på Los Sombreros o sedan gick vi vidare till "Singel o bar" som Kreuger säger, i själva verket heter de "Mingel o bar" .. Där satt vi o pratade o hade allmänt trevligt förutom att jag var så förbenat trött o seg! Men de ska man väl vara efter en arbetsvecka om jag inte är helt ute o cyklar. ;D Hem åkte vi med Erik kl 23.30 eftersom vi träffade på våra bönder inne staden o erik skulle ändå hem :) Dumt o inte åka med även fast jag var tveksam till en början :D Men mycket trevligt iaf, o mycket givande! Älskar att lätta mitt hjärta för Sändra, shes the maaan <3

Just nu är det väldigt mkt tankar o funderingar i mitt huvud, vet inte alls vad jag vill, vågar eller känner.. Men är väl i det stadie just nu, innan man riktigt vet hur man känner.. Framtiden får utvisa hur det blir, men just nu vet jag varken ut eller in .. Bara att de ska väldigt kul ikväll o jag är taggad som aldrig förr :)

Nu vill jag att Angelica ska komma, saknar henne nu! ;D

Haré bra så kanske vi ses i dimman :D Höhö..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback