9Mars

Snacka om att man är lite blödig! haha , sitter o tjuter till avslutet av Spårlöst . haha ..Fatta vilken lycka de måste känna. Helt galet. Obeskrivligt!

Jag är mkt seg efter denna helg, men de var de värt :P
 I fredags kom Hanna o Tilda, vi käkade lite mat o senare mot kvällen kom även kexet o åppin hit . Mkt trevligt var det iaf. Vi satt o snackade en massa sedan styrde vi kosan mot sandviken o Kharma. Där var de inte alls så mkt folk som jag räknat med att de skulle vara, men vi hade roligt iaf . Sen att kharma som nattklubb inte är den bästa o roligaste är juh en annan femma, men denna fredag var det sällskapet som var pricken över i:et :)

Vaknade på lördagmorgon o alkoholen hade juh inte gett med sig, haha. Jag o Hanna kilade ner till Rappe o köpte lite mat. Sedan blev de kökshäng fram tills nästa utgång :) Denna kväll styrde vi även sandviken, dock bara jag o Hanna.. Tilda är duktig o tänker på figuren hon ;) höhö! Vi åkte till Isabel där Angie, Joseph o Tommy var.. ah Elin också såklart! Mkt trevligt det med! Lobby blev o där var de mkt mkt mkt folk ! Vi skakade rumpan i takt o otakt till musiken som strömmade ur högtalarna. Jag hade kul :D

Det som är så underbart, men ändå så konstigt är att så fort vi ses känns de som om de vore igår vi sågs senast. Allt är somvanligt o känslan densamma som i forshaga. Det går liksom inte o beskriva, känslan är helt otrolig. Man känner en trygghet och ett lugn, man kan vara sig själv. O det är guld värt! mina vänner är guld värda! Saknaden försvinner o kroppen fylls med glädje o enerig, och en speciell sådan..
Aja, underbart är de iaf att ha mina älskade vänner vid min sida o vakna upp o höra deras röster. Det är något jag värdesätter väldigt högt, går inte att beskriva .

Angie var ledig idag, började lite lätt med Adidasväggen, men slutade typ lika snabbt. Tog tag i skyltfönstret, men tog inte lång tid innan jag kom av mig med de också,. Började städa, för de ser verkligen ut som ett bombnedslag när de var klart orkade jag inge mer o inväntade dagens slut :) Sista timmen kändes de som om jag skulle kunna somna stående, så nu blir sängen nästa anhalt :D Yeah yeah .. Där luktar de Hannis ! Jag triiiivs!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jäla heta karlar! som vanligt missar man dom...

2009-03-10 @ 23:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback