Stämmer det in på mig?

Du är en DIPLOMAT/äventyrare

Du är en sann filosof som analyserar de flesta ämnen ingående. Du förstår och kan enkelt ta dig igenom svåra frågeställningar, vilket gör att du enkelt kan sammanfatta och ta in information och du tänker ofta utanför uppsatta ramar. Du är påhittig och gillar att analysera teoretiskt.

Du har stor socialkompetens och du är både en god lyssnare och en god talare. Du har lätt för att läsa andra människors ansiktsuttryck, kroppsspråk och tonläge vilket gör att du intuitivt förstår människors behov.

Du är mycket empatisk och bryr dig mycket om andra vilket gör att du ibland får göra personliga uppoffringar för att vara en bra och stödjande vän eller kollega. För dig är det också viktigt att engagera dig för en bättre värld.

Du uppskattar nya idéer och erfarenheter och är flexibel, vänlig och öppen för äventyr. Du beundrar impulsiva och spontana människor trots att du gärna själva planerar i förväg. br>
Du är konflikträdd och söker alltid en lösning som tillfredsställer alla och med dina färdigheter som förhandlare tillför du ett lugn till den många gånger kaotiska världen omkring dig. Som vän är du varm, insiktsfull och spännande.

Så här ser din personlighetstyp ut: Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen.Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp.


Beskyddare, 23%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.


Äventyrare, 25%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


Diplomat, 33%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Ledare, 20%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback