7Maj


Eftersom jag inte uppdaterade igår så får jag gratulera min käre gamla vän Johanna på födelsedagen en dag försent ( i bloggen), och idag gratulerar vi Åppin den gamla räven som blir 20bast idag =)  Hoppas ni hade o har en bra dag !

Idag läser man på arbetarbladet hur synd det är om den stackars familj som blivit beskjutna, mm visst! Bete er som folk så kanske , kanske vi andra i hofors kan känna sympati med er. Men det kommer aldirg hända, detta kommer sluta med att ngn blir sjukten påriktigt. Känns juh helt underbart gött att de kanske är Bandidos som ligger bakom skottlossningen, känns tryggt att ha dom åkandes här o lurpassa på familjen, det är juh på både gott o ont. Bandidos gör juh iget mot någon som inte gjort dom något. Men kan dom ta det någon annanstans tack!  Polisen gör somvanligt ingenting, efter skotlossning blev en 18årig hotad av familjen påväg till skolan eftersom de trodde att hennes bil var inblandad i skjutningen. Det var inte första ggr dom gett sig på henne, men polisen kan inget göra! Herregud, vart ska detta sluta?
Igår när jag gick hem från Erica var jag livrädd, hon bor 200meter här i från.. Såfort man hör en bil snabbar man på stegen, pulsen ökar o hjärtklappningen är nära. Man vet fan inte vad som kan hända när man är ute på kvällarna här. Spelar ingen roll om man gjort dom eller någon annan något, här kan vad som helst hända.
Känns tryggt att bo i Sverigest vänligaste kommun!

Idag är jag ledig, har precis sanerat typ hela lägenheten. Har sovrummet kvar men det tar jag ikväll då all tvätt kommer vara borta :) Mkt fiint kommer de bli, o lukta gott gott gott ! Nu sitter jag o väntar lite på Kreuger som ska till tandis o sedan besöka mig o mitt hem. Kanske skulle ha passat på o springa ner till Sparre o köpa tvätt o sköljmedel till tvättiden ikväll. annars glömmer man väl det!

Annars så saknar jag mina kära vänner från Forshagatiden väldigt mkt, drömde om dem inatt !  <3
 Det är massor av kärlek till er!


Skål o grattis vännen :) 20år 6/5!


Grattis din gamle rääv :) Här var du liiiten, nu gammal! ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha tack ska du ha gumman ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback