19 November

Klockan tickar på i vanlig ordning, hur vore de om tiden gick lite långsammare ibland? Dock så är de torsdag idag, så den får gärna ticka på till imorgonkväll, sen gå liite sakta för att sen börja piina på lite under förmiddagen på lördag o sen gå sakta igen :P Men aja, ingen ide egentligen, blir iaf inte som man vill.

Solade idag efter jobbet, o nu på nyheterna är de världens kallabalik. Ohh, sats tar bort alla sina solarium på deras gym. Och ?! Nu är de lika cancerframkallande som att röka, finns de något som är riskfritt ?! Aja , blir sola imorrn också om inget annat dyker upp på tapeten :)

Det är så fruktansvärt lugnt på jobbet, vet fan knappt vad man ska göra. Nu håller vi på att finputsa det sista inför julen, julskyltning osv. Men vi har juh inte så jättemkt julskyltning, vi är en sportbutik! Skyltfönstrerna och "döda sidan" ska fixas imorgon. Hoppas vi hinner göra klart det under dagen, men kunder är de ju ganska ont om så de borde inte vara nå problem :)

Fredag imorrn, kan juh hoppas på lite fredagsmys i någon form iaf ! Annars vet jag inte vad som händer, Johanna ska för en gång skull ut på lite galejj, vore toppen kul men tro de eller ej så känner jag mig inte motiverad alls på att gå ut. Dels för att jag inte har några pengar, men också för att jag jobbar hela nästa vecka. Ledig tisdag, sen är de full fart måndag-söndag. Ganska hektiskt ! Vi får se vad de blir :)

Nu ska jag avrunda, plocka undan lite o sen ropar sängen mitt fina namn, måste göra J sällskap, han blir så less när jag sitter uppe så länge vid datorn o inte umgås ;) haha ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback