Jag räknar sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor & månader ..

Det går inte att förklara känslorna o saknaden jag känner, dynget runt. Hela tiden ! Fruktansvärt jobbigt, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så här jobbigt att vara ifrån någon man tycker så mycket om. Varenda minut är en mildare form av plåga rent ut sagt ! Samtidigt som varenda minut som går är en minut närmare till nästa gång vi ses. Det är det som får dagarna att gå !

Kom från Göteborg igår, ingen rolig resa. Så mycket känslor som sköljer över mig just nu, jag vet inte hur jag ska hantera alla. Givetvis är alla positiva, men när man inte vet hur man ska kontrollera dessa blir det svårt. Jag vill bara vara där, vill kunna träffa honom när som helst. Just nu skulle det betyda allt !

Jag har aldrig förstått det här med känslor, att man vill spendera hela dagarna med den man tycker om, att man ställer in saker bara för att få göra saker tillsammans. Jag erkänner, jag har haft såå fel ! Jag trodde allt var lika med som utan pojkvän, men det är inte det. Hade jag haft möjligheten så hade jag valt att spendera all min tid med honom, det är det ända jag vill just nu. Jag fattade inte vitsen med att ligga hemma i soffan en fredagkväll o kolla på film, men nu förstår jag o jag älskar det.

9september kommer jag få träffa den som betyder allt för mig just nu nästa gång, jag lovar att det känns som en evighet och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur dessa veckor o dagar ska kunna gå smärtfritt förbi.
 Ni som inte varit med om distans själv kan aldrig ens föreställa er hur det känns. Absolut att det är bra o sakna varandra, man går tröttnar inte o går inte på varandras nerver men det går inte att beskriva. Det gör verkligen inte det. O jag tänker inte ens försöka nå mer!

Det går fort, ajjemän men SOM jag gillar det. En helt underbar kille som jag fått chansen att lära känna o få dela en del av livet med är helt fantastiskt. En kille som tar fram det bästa hos mig, som jag kan skratta och bara vara med. Jag har aldrig känt såhär, aldrig aldrig aldrig. O bara det gör allt så mycket bättre, jag har aldrig känt samma sak för någon annan . Daniel är den första, och så kommer det förbli ! Jag trodde att jag hade varit kär förr, men tydligen inte, inte på samma sätt. Underbara känsla ! <3



















Kommentarer
Postat av: Johanna Forsberg

Så det känns när man är kär, man saknar räknar och längtar. Smärtsamt faktiskt !

Så roligt att du har hittat nån gumman :)



Trodde inte du gillade kent ? :P (utan dina andetag)



2010-08-25 @ 12:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback