Jobb, städ, kalas o ullared

Har fått jobba lite mer nu på slutet, känns jättbra  :) Speciellt o veta att man får liiiiiite pengar i December iaf, även om det inte är mkt. Sen är det ju toppen att komma in o lära sig lite rutiner innan julruschen så man inte står där o inte kan när det väl gäller. Ganska mkt skillnad vad gäller kassan och hur dom gör saker, mkt o tänka på . Men de blir bättre o bättre :)

Idag har jag adventsstädat lite, men konstigt nog får jag ingen julstämning. Inte som hemma! Tror det är för ljust här, måste köpa gardiner som är mörka så det blir vintermys här inne också. Just nu är det bara ...ljust liksom!
Har iaf satt upp adventsljusstake, stjärna och en stjärnlampa i köket. O julgardiner även där :) Blev helt ok, men måste fixa så det inte är så ljust här hemma :P

Ikväll ska vi hem till Daniels syster Anna-Maria som fyllt år på lite kalas, smörgåstårta o familjen kommer vara samlad :) Ska bli trevligt ! Annars blir det en väldigt lugn fredag.

Imorgon klockan 0600 styr vi bilen mot Ullared, vi kommer knappast att vara ensamma där så det gäller att vara ute i god tid. Ska skriva inköpslista ikväll så vi har detmesta förberett iaf :) Senare på kvällen ska vi till Anna-Maria igen, denna gång på festligheter ! Kommer nog ganska mkt folk, så det kommer nog bli väldigt kul !

Annars flyter det på bra här nere, jag trivs och allt känns bara bättre o bättre för varje dag som går ! Vill dock träffa Nelly o saknar henne, men jag kommer snart hem på besök :) eller i januari som de ser ut nu iaf. Det visar sig!

Ha en bra helg allesammans :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback