Söndag o allt vad det innebär..

Ska börja med o gnälla lite faktiskt .. Jag är så trött på allt vad skitsnack innebär, människor som inte kan ta upp saker med personen i fråga eller som lirkar frågor o svar genom andra. Självklart kommer man aldrig komma ifrån det, men det märks så tydligt på vissa. O vuxna människor som inte tål att höra sanningen ! aja, jag blir bara irriterad. Det konstiga är ju att i det flesta fall så kommer skitsnacket från en o samma person och det är en person som ger intryck för att vara ärlig o verkligen kan prata för sig, förtroendeingivande. Bull shit!
Hoppas hon får tillbaka för allt hon snackar om sen!

Hade förövrigt en mycket trevlig kväll med tjejerna igår. Pauline bjöd på Potatisgratäng och fläskfile med cheesecake till efterrätt :) Otroligt gott ! Vi satt o prata massa om himmel o jord tills jag o frugan tog bussen till sandviken för att skaka lite rumpa. Dock bara tattare ute ;P Ska sluta ha så höga tankar om Sandviken.

Imorgon är det inventering, ska jobba 09-22. Tisdag 05.30-18.15 för inventering i Valbo och 09.30-22.00 för inventering i gävle på onsdag! Fullspäckade dagar, men jag gillart för på Torsdag åker jag ner till älskade Göteborg och får äntligen träffa min underbara pojkvän o pussas massa! Som jag längtat :)

Ska ringa ett viktigt samtal ang. jobb imorgon också, håll alla tummar för mig :) Snart kanske jag kan flytta ner på heltid ! Underbara tanke .

Haft en slappisdag med frugan idag, fy mådde inte prima imorse när jag slog upp mina blå. Helt ovärt o bli dålig för att dricka lite alkohol. Käka Tacos o kollade på Skönheten o Odjuret, jag somnade dock. Men mys var det :) Pratade alldeles nyss med Daniel också, love it . Kan man sova gott inatt :) Älskade älskade karl ! <3

Nu avrundar jag för dagen/kvällen :) Hoppas ni har det bra ute i kylan!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad nu då, vem snackar skit?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback