Fredagsmyys!

Har hållt på med städ o tvätt ända sen 08.40 då klockan ringde. Yes jag ställde klockan på min lediga dag :) För att hinna tvätta jätteberget så var jag tvungen, tur de fanns dubbla tider i tvättstugan ! Nu hänger de på tork o jag håller på att städa o plocka lite här hemma. Så jävla mkt skit ! Men är det ngt jag inte gillar så är det att plocka efter andra, så Daniel får ta sin del när han kommer hem :) Inte mer än rätt tycker jag! heh..

Har en liten paus nu, man måste ju få ha de också.  Har dock inte så mkt kvar att göra på listan, sovrummet men det får Daniel hjälpa till med eftersom jag totalvägrar att ta reda på all tvätt själv ännu en gång. Det är det absolut värsta jag vet! Så jag stänger sovrumsdörren i helgen o låssas att de ser bra ut :)

Ikväll blir det nog lite vindrickande för mig :) Är lite sugen faktiskt, trots min enorma bakfylla senast.. Hua! Ikke kul, o ikke okej! Men kul var det :D Hessam som jag jobbar med har spelning på Sticky ikväll, har sagt så många gånger att jag ska komma o lyssna men det har alltid lyckats komma ngt i vägen, men nu ska jag dit. Om jag så får gå ensam så ska jag dit ! Eftersom det blir alkolada för min del i helgen betyder de alltså att jag är ledig hela helgen lång :) Såå skönt! Har inga planer alls, hade men jag var tydligen den ända som hade det så det blev ändrade planer. Dålig kommunikation! Men vi kommer säkert på något roligt att göra :)

Pratade med systra mi idag, Nelly hade kläckt ur sig helt appropå ingenting
"Ninni älskar moster Emelie" .. Naaaw, det är ju så man smälter! :) Då hade Erica sagt att moster emelie älskar nelly också. " Ah o jag älskar Daniel också" svarade hon.. <3 Gooofisen! Som jag längtar efter henne !! Dom är ju för goa i denna ålder.  Önskar att jag kunde träffa henne mer bara!

Nä, nu måste jag göra klart här hemma innan karln kommer hem från jobbet.

Pusshej o ha en bra helg :)




Mosters fina hjärta o trollunge <3

Kommentarer
Postat av: Erica

Hahah förnågon dag sen sa hon till mamma : Moster daniel då? hahah :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback